ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

27 Φεβ 2011

Μετά τον Γολγοθά ήρθε η Ανάσταση, για τον πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά, Ονήσιμο Ελευθεριάδη

Ορθόδοξος Χριστιανός ο Ονήσιμος!!!
Επιτέλεσε το θέλημα Του Κυρίου στήν ζωή του, δεχόμενος το Ιερό Βάπτισμα, την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011: «Βαπτίζοντες α
υτούς ες το όνομα του Πατρς και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος» Ματθαίος 28:19.

Σαν τον αετό πέταξε μακριά από την φυλακή της Σκοπιάς ο αδελφός μας Ονήσιμος, για να φωλιάσει για πάντα στήν τρυφερή αγκαλιά της Μάνας μας, της Ορθόδοξης Εκκλησίας, που ο Κύριος μας και Θεός μας, Ιησούς Χριστός, αγόρασε με το ίδιο Του το Αίμα. Καλώς όρισες αδελφέ μας Ονήσιμε!

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ”: ΣΗΜΕΡΑ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΑΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Ο ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ «ΣΚΟΠΙΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!»

Αυτή η ανακοίνωση του «Αντιαιρετικού», είναι χαράς ευαγγέλιο για την Ορθοδοξία μας, τους αδελφούς και φίλους, για εμένα προσωπικά, και για όλα τα αθώα θύματα της σέκτας των Μαρτύρων της «Σκοπιάς», τα οποία παύουν να είναι αθώα, από την στιγμή που γνωρίζουν την αλήθεια, και η αλήθεια δεν είναι άλλη από την αποκάλυψη της πλάνης στην οποία είναι εγκλωβισμένα...


Το σπάσιμο των πνευματικών δεσμών με τη σέκτα αυτή, ποτέ και σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί επίτευγμα κάποιου ανθρώπου,
ΜΟΝΟ Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός, είναι σε θέση να κάνει κάτι τόσο θαυμαστό, στην ζωή ενός προσώπου.

Από την μέρα που κατάλαβα τον εαυτό μου και γνώρισα το ευαγγέλιο, ΠΟΤΕ δεν μπόρεσα να συνταυτιστώ και να αποδεχθώ, τις διδασκαλίες της εταιρείας «Σκοπιά»...


Όπως ξέρουν οι αναγνώστες του Αντιαιρετικού και των άρθρων της αυτοβιογραφίας μου, βασανίστηκα πάρα πολύ, από παιδί, σωματικά και πολύ περισσότερο, ψυχολογικά, για να δεχθώ τα αντίχριστα και βλάσφημα δόγματα, τα οποία θέλουν Τον Κύριό μου και Θεό μου Ιησού Χριστό, έναν "δούλο" του...θεού της Σκοπιάς.

Η Βάπτισή μου, είναι το μεγαλύτερο και σοβαρότερο, σπουδαιότερο βήμα στην ζωή μου.

Έγινα ολοκληρωμένος άνθρωπος, ή μάλλον ΤΩΡΑ έγινα άνθρωπος.

Θα ρωτήσει κάποιος:  "πριν τι ήσουν;"

Και απαντώ: Πριν την Δευτέρα 7/2/2011 ήμουν απλώς μια ανθρώπινη ύπαρξη δίχως σκοπό και δίχως νόημα στην ζωή,
με λίγα λόγια δεν ζούσα, επιβίωνα αλλά δεν ζούσα!

Ξέρω ότι οι αμαρτίες μου πρό της βαπτίσεως δεν ισχύουν.
Ξέρω ότι είμαι μέλος του σώματος και της εκκλησίας Του Θεού, την οποία απέκτησε με το ίδιο Του το Αίμα.
 
«Προσέχετε λοιπόν εις εαυτούς και εις όλον το ποίμνιον, εις το οποίον το Πνεύμα το Άγιον σας έθεσεν επισκόπους, διά να ποιμαίνητε την εκκλησίαν του Θεού, την οποίαν απέκτησε διά του ιδίου αυτού αίματος.» Πράξεις των Αποστόλων 20:28.

Όσα να πω και ότι και αν γράψω, δεν θα μπορέσω να περιγράψω σε καμία περίπτωση, τα ουράνια συναισθήματα την αγαλλίαση και την τρυφερή αγκαλιά Του Κυρίου, που ανοίγει για να δεχθεί τον άνθρωπο, που έρχεται σε Αυτόν, και για τον οποίο ήρθε και θυσιάστηκε, και σταυρώθηκε στον φρικτό Γολγοθά.

Η αρχή έγινε όταν ο αδελφός και φίλος Χρήστος – ιδιοκτήτης  του «Αντιαιρετικού» – με έφερε σε επαφή με τον πατέρα Σεραφείμ Ζαφείρη, ο οποίος μετά από στοργικές νουθεσίες και συμβουλές, τηλεφώνησε και μου συνέστησε να επισκεφθώ τον οικείο δεσπότη της περιοχής μου.

Έτσι και έπραξα, πήρα την απόφαση και πήγα στην μητρόπολη όπου και επισκέφτηκα των Σεβασμιότατο.
Αντίκρισα έναν άγιο και σεβάσμιο γέροντα, ο οποίος με αγκάλιασε με τόση στοργή και αγάπη, που δεν με έχει αγκαλιάσει έτσι ούτε ο πατέρας μου.

Μέσα στην σέκτα ανατράφηκα με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.
Διδάχτηκα πως η εκκλησία είναι η «Βαβυλώνα» και οι ιερείς, είναι τα όργανα του Σατανά.
Για το Άγιο Όρος διδάχτηκα πως είναι το άντρο του διαβόλου.

Αυτή η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με τον Δεσπότη μου, ο οποίος για μένα είναι ο πατέρας μου πλέον.
Αν θελήσω κάτι, ξέρω ότι η αγκαλιά του θα είναι ανοιχτή για μένα, κάτι που δεν βρήκα στον βιολογικό μου πατέρα.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος με έστειλε στον εφημέριο της ενορίας μου, ο οποίος είναι καθηγητής Θεολόγος και υπεύθυνος για τις αιρέσεις στην μητρόπολη, καθώς και πνευματικό παιδί του ιδίου του Σεβασμιοτάτου.

Έτσι βρήκα τον πνευματικό μου, τον ιερέα που με κατήχησε και με βάπτισε, και με την χάρη Του Κυρίου θα με παντρέψει, και θα βρίσκεται στην ζωή μου, σαν πατέρας, φίλος, και πνευματικός διδάσκαλος.

Ζω ένα προσωπικό θαύμα, και όπως και κάθε θαύμα, δεν είναι εύκολο να περιγραφεί και να ειπωθεί με λόγια.

Για ένα είμαι σίγουρος, για την αγάπη μου Στον Κύριό μου και Θεόν μου Ιησού Χριστό!

Σαν ορόσημο στην ζωή μου, έχω τα λόγια Του Ιερού Ευαγγελίου:

 «Αγαπητοί, επειδή καταβάλλω πάσαν σπουδήν να σας γράψω περί της κοινής σωτηρίας, έλαβον ανάγκην να σας γράψω, προτρέπων εις το να αγωνίζησθε δια την πίστιν, ήτις άπαξ παρεδόθη εις τους αγίους. Διότι εισεχώρησαν λαθραίως τινές άνθρωποι, οίτινες ήσαν παλαιόθεν προγεγραμμένοι εις ταύτην την καταδίκην, ασεβείς, μεταστρέφοντες την χάριν του Θεού ημών εις ασέλγειαν, και αρνούμενοι τον μόνον δεσπότην Θεόν και Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν.» Ιούδα 1:3,4.

Ο μόνος Δεσπότης και Θεός και Κύριος, είναι Ο Ιησούς Χριστός.

Τον Ιησού Χριστό μισεί ο σατανάς, και κατευθύνει ανθρώπους, που μάχονται την Θεότητα Του Κυρίου μας.
Χρέος κάθε πιστού Ορθόδοξου Χριστιανού, είναι να γνωρίζει την πίστη του, και να μάχεται ενάντια στην βλασφημία και την ασέβεια προς Το Άγιο Πρόσωπο Του Κυρίου μας.

Ο Αντίχριστος βρίσκεται πρό των πυλών, υπάρχουν αυτοί που προετοιμάζουν τον δρόμο του, και αυτοί δεν είναι άλλοι από αυτούς που πολεμούν Τον Ιησού Χριστό Τον Κύριό μας.
Όταν μπήκα στο βαπτιστήριο και ένιωσα το νερό να καλύπτει το σώμα μου, αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι μέσα στην κοιλιά της μάνας μου, και πρόκειται σε λίγο να αντικρύσω τον κόσμο.

Τι άλλο θα μπορούσε να είναι απαλότερο από την αγκαλιά Του Σωτήρα μου, μέσα στην Ιερή κολυμβήθρα;

Ο άνθρωπος χωρίζει από την ύλη, και δέχεται το Θείο δώρο, που του δίνει την βεβαιότητα, πως τώρα είναι μέλος, στο σώμα Της Εκκλησίας Του Ιησού Χριστού.

Ο Πνευματικός μου που με αγκάλιασε και με φίλησε, με καλοδέχτηκε και μου είπε με τρεμάμενη από την συγκίνηση φωνή:

 «Παιδί μου τώρα είσαι ένας άγγελος, καθαρός από κάθε αμαρτία!»

Και ξέσπασε σε λυγμούς στην αγκαλιά μου...

Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που έχω, να φορώ τον σταυρό, που μου κρέμασε στον λαιμό ο νονός μου.
Θέλω να αισθάνομαι τον Τίμιο Σταυρό, όσο πιο κοντά γίνεται στο σώμα μου.

Αυτό το σύμβολο της πίστης μας, που δυναμώνει κάθε Ορθόδοξο Χριστιανό, που κάποτε με είχαν διδάξει να μισώ.

Τον Σταυρό Του Κυρίου, που κάποτε μου είχαν βάλει στην παιδική ψυχή μου, τόσο μίσος, που έβλεπα Σταυρό και ήθελα να τον φτύσω, να τον σπάσω, να τον ποδοπατήσω.

Δεν υπάρχει σέκτα στον κόσμο, που να δείχνει τέτοια δαιμονική περιφρόνηση και απέχθεια προς τον Τίμιο και ζωοποιό Σταυρό, όσο οι μάρτυρες της «Σκοπιάς».

Στα έντυπά τους, κατά τρόπο αυθαίρετο, ανιστόρητο και διαστρεβλωτικό, αρνούνται τον χαρακτήρα και την παραδεδομένη μορφή τού Τιμίου Σταυρού και τον εξεικονίζουν ως ένα κάθετο δοκάρι, πάνω στο οποίο κρεμάστηκε ο Χριστός.

Αναφερόμενοι στο Σταυρό, τον χαρακτηρίζουν ως "πάσσαλο" και "ξύλο βασανισμού" ή "ξύλο εκτέλεσης".

Είναι, μάλιστα, τέτοια η αποστροφή τους, που δε δίστασαν να αντικαταστήσουν την λέξη Σταυρός με τη φράση "ξύλο τού βασανισμού", και το ρήμα σταύρωσαν με το "κρέμασαν" και σε αυτή τη χιλιαστική Μετάφραση Νέου Κόσμου της Αγίας Γραφής,
που δημιούργησε η εταιρεία «Σκοπιά».

Αυτό το ανίερο κατασκεύασμα, που ονομάζουν, Μετάφραση Νέου Κόσμου, (ας μας πούν ποιός είναι ο νέος κόσμος, και ποιοί θα κατοικούν σε αυτόν;) ας σημειωθεί, ότι αποτελεί κυριολεκτικώς, την πλέον βάναυση και χείριστη αλλοίωση τού κειμένου της Αγίας Γραφής που έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία.

Επιπλέον, για τους μάρτυρες της Σκοπιάς, η χρήση τού σταυρού στη λατρεία θεωρείται ειδωλολατρία.

Ακόμα βουΐζουν τα αυτιά μου από την πλύση εγκεφάλου της σέκτας του Μπρούκλιν: "Ο Σταυρός είναι το πιό μισητό σύμβολο, το όπλο που σκότωσαν Τον Χριστό"

Αγαπητοί μου αδελφοί, ποιά θα μπορούσε να είναι αισχρότερη ύβρης, εναντίον Του Τιμίου Σταυρού Του Κυρίου μας;

«Διότι περιπατούσι πολλοί, τους οποίους σας έλεγον πολλάκις, τώρα δε και κλαίων λέγω, ότι είναι οι εχθροί του σταυρού του Χριστού.» Φιλιππησίους 3:18

Και ερωτώ το αυτονόητο:
Ποιοί είναι οι εχθροί Του Σταυρού Του Χριστού;
 
Και τι να πω για την Εκκλησία; Καθώς πέρασα την πόρτα του ναού και μπήκα για πρώτη φορά στήν ζωή μου, στο εσωτερικό, έμεινα άφωνος!
Γαλήνεψε το πνεύμα μου, έμεινα ακίνητος για μερικά λεπτά, να κοιτάζω γύρω μου, το εσωτερικό του ναού...τις εικόνες τις τοιχογραφίες τον τρούλλο...ένα δέος ασύλληπτης ειρήνης και ψυχικής γαλήνης με κυρίεψε και ένοιωθα όλο μου το σώμα να μουδιάζει, και να έρχονται δάκρυα χαράς στα μάτια... ουράνια, Θεία συναισθήματα, που το ανθρώπινο μυαλό δεν μπορεί να χωρέσει, και η γλώσσα δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια!


Μεγάλωσα με την διδαχή, πως η Ορθόδοξη Εκκλησία (κυρίως), είναι η Βαβυλώνα, που σε λίγο θα καταστραφεί από το κραταιό χέρι του Ιεχωβά, και θα πληρώσει για όλα τα δεινά που προκάλεσε στους δούλους του (Μάρτυρες της Σκοπιά), και θα καταστραφεί, και ο αρχηγός της ο σατανάς, και θα φυλακιστεί για χίλια χρόνια, καθώς θα λάβουν την κυριαρχία της γής οι Μάρτυρες της Σκοπιάς, όταν ο πλανήτης θα είναι σπαρμένος, από τα πτώματα όλων όσων δεν υποτάχθηκαν στή κυριαρχία της εταιρείας  Σκοπιά, μετά την μάχη του Αρμαγεδδώνα.

Χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας της Σκοπιάς μου έλεγε ότι:

"Δεν με νοιάζει το πότε θα πεθάνω, για ένα μόνο πράγμα παρακαλώ τον Ιεχωβά, να είμαι ζωντανός για να δω με τα ίδια μου τα μάτια, την καταστροφή της Ορθόδοξης Εκκλησίας (Βαβυλώνα) στο Αρμαγεδδώνα!"

Δεν χρειάζεται η δική μου μαρτυρία για όλες αυτές τις διδασκαλίες, είναι ήδη γραμμένες από την εταιρεία Σκοπιά, και είναι γνωστές στον κόσμο.
Εγώ απλώς διηγούμαι ταπεινά, χωρίς ίχνος αντιπάθειας (πρός τα θύματα), τα όσα έχω βιώσει στην ζωή μου.

Ευχαριστώ όλα τα Ορθόδοξα πρόσωπα, τα οποία με έχουν βοηθήσει στον ανηφορικό δρόμο της εξόδου μου από την σέκτα.

Προτρέπω όλους όσους διαβάζουν αυτό το άρθρο, και δεν έχουν λάβει το Άγιο Βάπτισμα, να βρούν έναν πνευματικό, να κατηχηθούν, και να κάνουν το θέλημα Του Κυρίου.

Να ενταχθούν στο σώμα Της Εκκλησίας Του Ιησού Χριστού, και τότε θα ανοίξουν οι πνευματικοί οφθαλμοί, και θα δουν την Αγιότητα και το μεγαλείο της Ορθοδοξίας μας.

Ένας σοβαρός λόγος για τον οποίο θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά αυτή την προτροπή, όσοι δεν έχουν βαπτιστεί Ορθόδοξοι Χριστιανοί, είναι το γεγονός ότι, εγώ που τα λέγω όλα αυτά, τα έζησα στην ζωή μου, αποτελούν προσωπικά βιώματα και είναι χαραγμένα βαθιά στην καρδιά μου.

Δεν αναφέρομαι σε κάτι που μου είπαν ή που άκουσα, αλλά όπως ο απόστολος Παύλος, άλλοτε στους καιρούς της αγνοίας μου, υπήρξα επικριτής της Εκκλησίας Του Θεού.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ερχόμουν σε αυτό το σημείο, πράγματι αυτό που έγινε στην ζωή μου αποτελεί ένα αληθινό θαύμα για εμένα, και αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, όλοι όσοι γνωρίζουν τον πρότερο βίο μου.

Πάνω από όλους και από όλα, η μέγιστη τιμή, ανήκει Στον Κύριο της δόξης, Τον Σωτήρα μας, Κύριο μας, και Θεό μας, Ιησού Χριστό!

Με την χάρη του Κυρίου έκανα και εγώ, το θέλημα Του:

"Ο Ιησούς, ελάλησε προς αυτούς, λέγων· Εδόθη εις εμέ πάσα εξουσία εν ουρανώ και επί γης. Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος,  διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. Αμήν." Ματθαίος 28:18 - 20.
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

 

22 σχόλια:

χριστακης ο κυπριος είπε...

καλως ηρθες ονησιμε στην ορθοδοξια.εχεις ομως ενα χρεος τωρα.να βοηθησεις τους αδερφους που ειναι ακομα στην σεκτα .εστω και μεσω διαδικτιου.ξερω οτι η σκοπια επιτηρει το διαδικτυο και ειδικα τα προβατα της τους δουλους της αλλα δοκιμασε.

Νικόλαος είπε...

Καλώς όρισες κι από μένα, αδελφέ μου εν Χριστώ!

Εύχομαι με τη χάρη του Θεού να πορεύεσαι πλέον ελεύθερος από όλα τα δεσμά του πονηρού. Το παράδειγμά σου να είναι ένας φάρος για όλους μας!

Παναγιώτης είπε...

Αγαπητέ Ονήσιμε η ιστορία σου είναι πραγματικά συγκινητική.

Ο Θεός να σε έχει γερό και δυνατό.

Παναγιώτης

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

K. Anonyme me ta griklis. Oso tha grafete anonyma tha sas svino ta sholia. Kai an imoun o Onisimos den tha sas apantousa an den grafate sta ellinika.


Χρήστος - αντιαιρετικός

Παναής είπε...

Ονήσιμε,ΑΔΕΛΦΕ μας ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ στην Μάνα μας Ορθοδοξία...Να εύχεσε για εμάς σε παρακαλώ πολύ!Και πίστη ,ελπίδα ,Αγάπη!Καλό σταδιο και καλό παράδεισο!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια.

Ι.Γ.

Μαρία είπε...

Καλωσήρθες Ονήσιμε στην ορθοδοξία μας.Δοξασμένο το όνομα του Κυρίου μας στους ατέλειωτους αιώνες!!!!'Ευχομαι καλή πνευματική πορεία.Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά καινα σε αξιώσει να εισέλθεις στην αιώνια ζώη.

Ανώνυμος είπε...

Καλώς ήρθες Ονήσιμε εις την κρατικήν θρησκείαν.

Η υπερμάχος στρατηγός Παναγία, που οδηγεί τα ελληνικά στρατεύματα,

η Αγία Βαρβάρα, που αγιάζει τας ελληνικάς οβίδας,

ο Άγιος Νεκτάριος (κατά κόσμον Ποσειδών), που κυβερνά τας ελληνικάς φρεγάτας,

και οι Αρχάγγελοι Γαβριήλ και Μιχαήλ, που προστατεύουν τα ελληνικά F-16

σε καλωσορίζουν εις το θρησκευτικό σύστημα που από βυζαντίου εδίδαξε πως πραγματώνει διά της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας τη χιλιετήν βασιλείαν, διαμέσου των ισαποστόλων αυτοκρατόρων και διαμέσου των ευσεβών συνταγματαρχών, που προβάλλει τον ελληνικόν λαόν ως περιούσιον και (όχι τη χριστιανική) την ΕΛΛΗΝΟχριστιανική οδό ως μόνη οδό σωτηρίας.

Με άλλα λόγια, καλώς ήλθες εις την θρησκείαν που ευρίσκεται εις την υπηρεσίαν του εθνικισμού, του ρατσισμού, του Καίσαρος.

Υπηρετών τον Ελληνοχριστιανισμόν της Ορθοδοξία, θα υπηρετείς και το πολιτικό σύστημα (την δεξιάν του Θεού κ.α.) και τον θεόν αυτού (ονόματα δε λέμε, δε θίγουμε κανέναν).


Εύγε

Και εις ανώτερα


ΥΓ. Δε γινόσουν Πεντηκοστικανός, ρε παλληκάρι μου καλύτερα..."Ρασούλης"

«Σκοπιάκης» είπε...

Για τον αγαπητό κ. Ονήσιμο Ελευθεριάδη και τους λοιπούς αγαπητούς Ορθοδόξους

Α, όλα και όλα. Για οτιδήποτε μπορείς να κατηγορήσεις τους ΜτΙ. Εκείνο όμως που δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις είναι, πως είναι μοναδικοί στην συκοφαντία και στη διαστρέβλωση των γεγονότων. Άλλωστε γι’ αυτό εκπαιδεύονται καθημερινά. Τζάμπα θα πάει η εκπαίδευση!

Και ένας τέτοιος είναι βέβαια και ο κ. Ρασούλης.

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση η οποία ξεδιάντροπα ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ!!!:
«Η Οργάνωση του Ιεχωβά δεν είναι κατ’ ουδένα τρόπο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» Διαγγελείς της Βασιλείας σελ. 218.

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση η οποία προτρέπει ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!:
«Δεν θεωρείτε ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ που επηρεάζουν μία εκκλησία σε εκείνους που έχουν την εξουσία»!! Σκοπιά 15/8/1997, σελ. 28.

«Αν το άτομο δεν αναφέρει το θέμα στους πρεσβυτέρους μέσα σε κάποιο λογικό χρονικό διάστημα, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ»!! Σκοπιά. 15/8/1997, σελ. 27.

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση η οποία ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!: “Σκοπιά” της 1ης Σεπτεμβρίου 1973, σελ. 542

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση που εκβιάζονται από την Εταιρεία ψυχολογικά, πως δεν θα τους αναστήσει, ούτε θα τους προφυλάξει ο Θεός στον Αρμαγεδδώνα, αν δεν μοιράζουν τα έντυπα της Εταιρείας!!!: Σκοπιά της 15 Ιανουαρίου 1965 σελίδα 49.

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση που περιμένει πότε θα γίνει ο Αρμαγεδώνας για να μας ρουφήξει σαν άλλος βρικόλακας το αίμα μας!!!! : Σκοπιά της 1ης Φεβρουαρίου 1968, σελίδα 83.

Μιλάει λοιπόν για χούντα και για φασισμό αυτός που ανήκει σε μια Οργάνωση ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ, γιατί αφήνουν να πεθάνουν τα παιδιά τους, αρνούμενοι για λογαριασμό τους την μετάγγιση αίματος, αφού κάτι τέτοιο πάει αντίθετα με τη θρησκευτική τους συνείδηση!!

Ο Ονήσιμος Ελευθεριάδης γι’ αυτά και για πολλά άλλα εγκατέλειψε την φασιστική και ολοκληρωτική Σκοπιά. Αλλά το κυριότερο γιατί της λείπει το κοινό αγαθό όλων των ανθρώπων Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Δείξε μου βρε ….. αντι – χουντικέ ένα σάιτ ΜτΙ ή οτιδήποτε τέλος πάντων που να υπάρχουν σχόλια ενάντια στη Σκοπιά και των ΜτΙ. Ή δείξε μου ΜΙΑ μόνο επιστολή από τις τόσες που δημοσιεύει η Σκοπιά που να ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ή ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ.

Κατάλαβες τώρα ποιος είναι ο φασίστας και ο χουντικός; Και αν όπως λες είσαι ελεύθερος φτιάξε ένα σάιτ με την διδασκαλία της Σκοπιάς, να μπαίνουμε μέσα και να κάνουμε κριτική και να γράφουμε και εμείς ότι θέλουμε, όπως γίνεται στο σάιτ του «Αντιαιρετικού».

Κατάλαβες τώρα ποιος είναι ο φασίστας και ο χουντικός; Και να θυμάσαι. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ

«Σκοπιάκης»

Ανώνυμος είπε...Συγκίνηση και μεγάλη χαρά, είναι τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν, καθώς διαβάζω τα σχόλια, όλων των αγαπητών Ορθοδόξων Χριστιανών αδελφών μου, που μέσα από την καρδιά τους, εκφράζουν τις ευχές τους προς το πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, όλες και όλους σας, για την Χριστιανική αγάπη σας, και τις εγκάρδιες ευχές σας.

Η δόξα η τιμή και η μεγαλοσύνη, ανήκουν αποκλειστικά, Στον Κύριο μας και Θεό μας, Στον Σωτήρα μας, Στον Λυτρωτή μας Ιησού Χριστό, και στην Αγία Του Ορθόδοξη Εκκλησία, που αγόρασε με το Άγιο αίμα Του.

Ευχαριστώ επίσης, τον ιδιοκτήτη του Αντιαιρετικού, τον αδελφό και φίλο μου κ.Χρήστο, για την αγάπη του, το γνήσιο Χριστιανικό ενδιαφέρον του, και την μεγάλη τιμή, που έκανε στο πρόσωπό μου.Ονήσιμος Ελευθεριάδης
Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Ονήσιμε,

ο Θεός έδωσε μεγάλη ευλογία να μπορέσεις να εγκαταλείψεις αυτή τη σέκτα. Ευχόμαστε όλοι να σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις τον δρόμο που έχεις χαράξει και με την εμπειρία που έχεις αποκτήσει να βοηθήσεις και άλλους ανθρώπους.

Πολλές ευχές και ευλογίες
π.Πέτρος

Unknown είπε...

Προκύπτουν τα εξής ερωτήματα Ονήσιμε Ελευθεριάδη:Τι προσελκύει στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά τους ανθρώπους;Η υπόσχεση για την αιώνια ζωή;Όμως την ίδια υπόσχεση δίνει και η εκκλησία του Χριστού.Ειναι σα να προτιμούν να κολυμπούν σε μια πισίνα από το να κολυμπούν σε μια αμμουδιά.Τι παραπάνω υπόσχεται η οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά από την εκκλησία;Αλλά και όταν βαπτίζονται και ανήκουν επισήμως στην οργάνωση,δεν.αντιλαμβανονται ότι το βάπτισμα τους είναι άνευ αξίας δεδομένου ότι δε βαπτίζονται εις το όνομα του Πατρός

Unknown είπε...

και του Υιού και του Αγίου Πνευματος αλλά βαπτίζονται εις το όνομα του Ιεχωβά και της οργανώσεως του;Η απάντηση σ'αυτα τα ερωτήματα είναι ζωτικής σημασίας αν θέλουμε να σωθούν οι συνάνθρωποι μας οι οποίοι βρίσκονται παγιδευμένοι και αναμένουν γήινους παραδείσους ενώ στη πραγματικότητα συμπαρασύρουν στη πλάνη και άλλους πιστεύοντας ότι επιτελούν έργο του Ιεχωβά Θεού.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ «Σπυρος Μπουζης» με μεγάλη μου χαρά θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σου.
Ο Ονήσιμος μου έδωσε την άδεια να απαντήσω εγώ αντί για αυτόν. Με έχει ενημερώσει σχετικά.
Γράψε μου ότι θέλεις στο e-mail μου: akhs1914@hotmail.com
Kosmas - Agrinio

Unknown είπε...

Κοσμά σε κρατώ σε αναμονή μέχρι να μπω σε ανάλογα site ώστε η αντίληψη μου να είναι πλήρης.Οταν στείλω το ερωτηματολόγιο μου,θα γράψω τη λέξη στοχαστης:μ'αυτο το τίτλο θα στέλνω τα μηνύματά μου στο εξης.

Στοχαστης είπε...

Ο αντίπαλος είναι κοινός , διαθέτει εντυπωσιακή οργάνωση , εκτεταμένο δίκτυο , αναρίθμητους διερμηνείς , πακτωλό χρημάτων , συμβούλους και μια αστραφτερή βιτρίνα , δ ε διαθετει όμως το πιο σημαντικό , το οποίο είναι η αλήθεια.Αυτο που αγνοώ όμως , είναι το εξής : με ποιο τρόπο στρατολογεί προσηλυτους.Τ ι τους προσελκύει στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά ; Η υπόσχεση για αιώνια ζωή ; Όμως την ίδια υπόσχεση δίνει και η

Στοχαστης είπε...

εκκλησία του Χριστου , γιατί λοιπόν προτιμούν την οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά ; Τ ι περισσότερο τους υπόσχονται ;

Ανδρέας είπε...

Να κάνω μια ερώτηση έχει κάποιο εδάφιο που να λέει ότι ο Θεός είναι τριάδα?

Ανώνυμος είπε...

Ανδρέα, έχει κάποιο εδάφιο που να λέει ότι ο Θεός ΔΕΝ είναι Τριάδα;;
Ο.Ε.

Ανιχνευτής είπε...

Απο τη δεύτερη προς Θεσσαλονικείς επιστολή , χωριο τρια ,στίχο πέμπτο : Ο δε Κύριος κατευθύναι υμών τὰς καρδίας εις τὴν αγάπην του Θεου καὶ εις τὴν υπομονὴν του Χριστου.

Ανιχνευτής είπε...

Τίθεται το ερώτημα : ποιον Κύριον εννοεί ; Απαντά ο ίδιος Απόστολος :

Β Κορ. 3,17 : ο δὲ Κύριος τὸ Πνευμά εστιν· ου δὲ
τὸ Πνευμα Κυρίου, εκεί ελευθερία.

Ανιχνευτής είπε...

Α ν υ π α ρ κ τ η ομως η ελευθερια στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά , διότι σε βιβλίο τους με τιτλο διαγγελεις βασιλείας , σελίδα 218 , δηλώνεται : η οργάνωση του Ιεχωβά δ ε ν είναι κατ' ο υ δ ε ν α τρόπο δημοκρατική . Ο Ιεχωβα είναι υπέρτατος και η κυβέρνηση του , η οργάνωση του είναι α υ σ τ η ρ ω ς θ ε ο κ ρ α τ ι κ ή .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...