ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

18 Νοε 2012

«ΙΔΩΝ ΕΙΔΟΝ ΤΗΝ ΚΑΚΩΣΙΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ…»


Αρχ. Σεραφείμ Ζαφείρης

Στη Βουλή, αυτές τις τραγικές μέρες που διανύουμε,  συνεδριάζουν και αποφασίζουν εκ του ασφαλούς, οι εθνοπατέρες, με βάση κάποιους αριθμούς και οικονομικά μεγέθη, από πολλούς όμως αμφισβητούμενα για την αποτελεσματικότητά τους, χωρίς να γνωρίζουν καλά – καλά πού βάζουν με την ψήφο τους την υπογραφή τους, δηλαδή, σε ένα πολυσέλιδο και εν πολλοίς αδιάβαστο τρίτο μνημόνιο και χωρίς να διακινδυνεύουν πολλά οι ίδιοι.
Πίσω όμως από την πόρτα κάθε ελληνικού σπιτιού, παίζεται  ένα δράμα. Στο σπίτι του μέσου Έλληνα το άγχος και η αγωνία μεγαλώνει. Χρωστάει δύο και τρία ενοίκια, το ρεύμα τις επόμενες μέρες θα κοπεί, το νερό είναι απλήρωτο, τα κοινόχρηστα έχουν μαζευτεί, από τις τράπεζες τηλεφωνούν συνεχώς για τις δόσεις, το τηλέφωνο είναι κομμένο από πολύ χρόνο, μόνο με τα καρτοκινητά απαντούν - δεν καλούν οι ίδιοι - τα φροντιστήρια των παιδιών καθυστερούμενα, έχει μπουχτίσει η κατσαρόλα σε όσπρια και ζυμαρικά από τους ναούς, έχουν στερέψει τα πορτοφόλια και οι συντάξεις των παππούδων να βοηθάνε συνεχώς τα νοικοκυριά των  παιδιών τους. Κάκωση του λαού μας!...
Επίσης, δεν είναι μικρή και η ταπείνωση και ο εξευτελισμός. Συνάνθρωποί μας ζητούνε συνεχώς μειώσεις και πίστωση χρόνου, κοροϊδεύοντας εν γνώσει τους ο ένας τον άλλο, ότι ο πρώτος θα πληρώσει «κάποτε» και ο άλλος θα πάρει πίσω τα λεφτά του «κάποτε». Οι τράπεζες προχωρούν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, οι σπιτονοικοκύρηδες σε εξώσεις, μανάδες με τα παιδιά στα χέρια ζητούν χρήματα για λίγο γάλα να αγοράσουν από το φαρμακείο και οπωσδήποτε μια δουλειά, ό,τι και νάναι, για να ξεχρεώσουν το σπίτι τους. Άνθρωποι κλαίνε έξω από το χαμένο πλέον σπίτι που ονειρεύτηκαν και αγάπησαν. Ανάπηροι και πολύτεκνοι βρίσκονται σε απόγνωση, διότι τα επιδόματα ή έχουν παντελώς κοπεί ή καθυστερούν χαρακτηριστικά. Κάποιοι ψάχνουν και στα σκουπίδια!
Και με τα φάρμακα τι θα γίνει; Τι με τα Νοσοκομεία; Μικροβιολογικές εξετάσεις; Ακτινογραφίες; Επάρκεια ιατρών; Υγεία και παιδεία; Δουλειές δεν υπάρχουν, διότι πρόλαβαν οι αλλοδαποί, οι οποίοι - όχι όλοι - περνάνε πιο υποφερτά. Αλλά και οι έμποροι και οι αγρότες, οι καλλιεργητές και οι παραγωγοί, περιορίζονται πλέον στις δικές τους δυνάμεις ή εξακολουθούν και παίρνουν ξένους στη δούλεψή τους σε καθεστώς μαύρης εργασίας με χαμηλά μεροκάματα. Οι Έλληνες πάσχουν!
Οι σχέσεις των ανθρώπων αρχίζουν και υποβαθμίζονται με γεωμετρική πρόοδο. Μπαίνει το στοιχείο της όποιας εκμετάλλευσης. Θύματα οι γυναίκες, οι φοιτήτριες, οι υπάλληλοι, τα νέα τα παιδιά. Οι μαθητές έχασαν την ελπίδα για χαρτζιλίκι και ξέρουν, όταν γυρίζουν νηστικοί από το σχολείο, τι ατμόσφαιρα θα αντιμετωπίσουν. Δεν τολμούν να ζητήσουν δέκα ευρώ για μια εκδρομή, για ένα Σαββατόβραδο. Οι καταστηματάρχες κλείνουν πλέον συστηματικά τα μαγαζιά τους ή κάθονται απέξω, περιμένοντας κάποιον πελάτη με τις ώρες, και, στην καλύτερη περίπτωση, κατεβάζουν απίστευτα τις τιμές ανταγωνιζόμενοι το παρεμπόριο του διπλανού δρόμου. Τα χωράφια ακαλλιέργητα, η ανεργία καλπάζει, ο υπόκοσμος σκληραίνει τη στάση του εφευρίσκοντας και νέους τρόπους παράνομου πλουτισμού, οι φυλακές και τα ιδρύματα υποσιτίζονται, οι κλοπές αυξάνονται, η εγκληματικότητα διογκώνεται, οι δολοφονίες και οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, το σαράκι της γκρίνιας μέσα στα σπίτια λυμαίνεται την αγάπη και την ενότητα. Ευαίσθητοι και αξιοπρεπείς άνθρωποι μελαγχολούν και βυθίζονται στην κατάθλιψη. Άλλοι οργίζονται και φρικτά υβρίζουν και καταριούνται. Ο νούς σάλεψε, τα σαγόνια τρέμουν  από τα νεύρα, οι γροθιές σφίγγονται απειλητικά. Τα σύννεφα των ακραίων όλο και πυκνώνουν.
Αυτός ο χειμώνας θάναι ο χειρότερος. Πώς δεν σκέφτονται τους ανθρώπους και τις οικογένειες; Τα πρόσωπα είναι ιερά, οι αριθμοί είναι απρόσωποι και ψυχροί. Οι πολίτες δεν είναι σκουπίδια και ζωϋφια. Πως δεν λογαριάζουν ότι δεν γίνονται όλα αυτά που ψηφίζουν; Δεν βγαίνει ο υπολογισμός κάθε σπιτιού. Οι ιερείς και το φιλόπτωχο της κάθε ενορίας γνωρίζουν από πρώτο χέρι την κατάσταση. Δεν πάει άλλο!
 Όλες οι ηλικίες πλήττονται με αυτά τα μέτρα. Οι γονείς, οι νέοι, οι γέροντες, τα κλαυθμηρίζοντα βρέφη. Όλα τα επαγγέλματα. Οι ταξιτζήδες πλέον περιμένουν στις πιάτσες των επαρχιακών πόλεων δύο και τρείς ώρες για ένα δρομολόγιο. Τα οικοδομικά επαγγέλματα και τα συναφή με τις οικοδομές πέθαναν προ πολλού. Πολλές οικογένειες γύρισαν στις ξυλόσομπες, στις λάμπες πετρελαίου,  στα πετρογκάζ και στη γάστρα. Ζυμώνουν μόνες τους. Άλλες έφτιασαν ένα κήπο και κάποιοι πήραν και κατσίκες. Πιθανόν να μη πεθάνουν άνθρωποι από την πείνα  στην επαρχία, αλλά είναι και τα μεγάλα αστικά κέντρα και οι λογαριασμοί που τρέχουν. Πέσαμε ήδη σε άλλη κλίμακα πολιτισμού και βιοτικού επιπέδου.
Αλήθεια πως βαστάει η συνείδηση των βουλευτών μας να κόβουν τη σύνταξη από τη γιαγιά στο χωριό; Πως αντέχουν να βλέπουν μια οικογένεια με τρία - τέσσερα παιδιά, και με προβλήματα μάλιστα, να στερείται του πολυτεκνικού επιδόματος, του μόνου που είχε απομείνει ως έσοδο; Πως δεν λυπούνται ανθρώπους, γονείς, να στέκονται στην ουρά για ένα πιάτο φαγητό, να εκλιπαρούν άλλους για διευκολύνσεις, να απογοητεύουν τα παιδιά τους…; Πως δεν συγκινούνται από το γεγονός ότι άνεργοι ούτε επίδομα ανεργίας κανονικό δε θα πάρουν και γιατί δεν συγκλονίζονται από τις αυτοκτονίες; Δεν ντρέπονται, που  αυτοί και οι συγγενείς τους βρίσκονται εκτός της μέγγενης της κρίσης κι ένας ολόκληρος λαός στενάζει; Πως τολμούν να κυττάνε τα μισοτελειωμένα δημόσια έργα χρόνια εγκαταλελειμμένα και χορταριασμένα και κάποιοι επώνυμοι να έχουν  θησαυρίσει και ασφαλίσει συγχρόνως τα χρήματά τους έξω; Και πως μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό δεν νοιάζονται για τα ανοιχτά και πληγωμένα εθνικά θέματα, τα οποία θα λάβουν εκρηκτικές διαστάσεις προσεχώς με το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας; Δεν είναι πατριώτες; Δεν είναι άνθρωποι; Δεν είναι Έλληνες και χριστιανοί; Συνείδηση δεν έχουν;
Τέλος πως θα ψηφίσουν ανάλγητα για τρίτη φορά επώδυνα, αναποτελεσματικά, επαναλαμβανόμενα, απάνθρωπα, αντισυνταγματικά και αντιευρωπαϊκά μέτρα; Πως δεν μπορούν να καθίσουν και να σκεφτούνε κάποια άλλη λύση, πάρεξ αυτής της ανθρωποκτόνου, για να σωθεί αυτός ο τόπος; Όλη η σοφία μαζεύτηκε στα κεφάλια των ξένων; Εμείς στερέψαμε; Φαίνεται πως χάλασε η ψυχή μας και δεν υφίσταται η γενναιότητα του αυτοπροσδιορισμού και της παρρησίας. Δεν έχουνε το θάρρος της υπάρξεως, της γνώμης, της ομολογίας, της διαφωνίας. Γίνανε ανθρωπάκια; Άλογα ζώα στο μαντρί εγκλωβισμένα που φοβούνται την γκλίτσα του τσοπάνη μη χάσουν τη βοσκή τους, τη Βουλή τους και τη βόλεψή τους;
Κρίμα οι απόγονοι ενός Σωκράτη, ενός Κόδρου,  ενός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ενός Γρηγορίου Ε΄ και ενός Χρυσοστόμου Σμύρνης, οι οποίοι θυσιάστηκαν αποφασιστικά για το λαό τους, να φέρονται σα δουλοπάροικοι και υποτελείς, τυφλά όργανα  σε εξωτερικές τρόϊκες και εσωτερικές τριάδες! Δεν φοβούνται το Θεό;
Μπορεί ο λαός μας να ξεχνά και να ξεγελιέται, ο Θεός όμως ποτέ! Παλιά και σήμερα βλέπει την κάκωση και την υπομονή του βαπτισμένου λαού Του και περιμένει το πλήρωμα του χρόνου και την υπερχείλιση της κακίας… Όπως επί Μωϋσέως επενέβη ο δίκαιος Θεός για τους Ισραηλίτες που ήταν αιχμάλωτοι και ταλαιπωρημένοι στη δουλεία του Φαραώ της Αιγύπτου, λέγοντας:  «Ιδών είδον την κάκωσιν του λαού μου… και της κραυγής αυτών ακήκοα… οίδα γαρ την οδύνην αυτών και κατέβην εξελέσθαι αυτούς εκ χειρός Αιγυπτίων…» (Εξόδ. γ΄ 7-8), έτσι θα κάνει και τώρα! Θα ελευθερώσει το λαό Του από την συναγωγή των πονηρευομένων και «εν ημέρα εκδικήσεως ανταποδώσει»! Διότι «ο Θεός ου μυκτηρίζεται» (Γαλ. στ΄ 7), «φοβερόν δε το εμπεσείν εις χείρας Θεού ζώντος»!!! (Εβρ. ι΄ 31)
 
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

148 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανοίξατε ένα μεγάλο θέμα που κανείς δεν ξέρει από που να αρχίσει να σχολιάζει.

Η δική μου γνώμη πάντως έχει παγιώσει από τις τελευταίες εκλογές ότι πλέον οι πολιτικοί δεν φταίνε.

Οι τελευταίες εκλογές ήταν οι πιο ξεκάθαρες. Τα κόμματα έδειξαν ανοιχτά στο λαό τις προθέσεις τους.

Οι Έλληνες πολίτες τους ψήφισαν με δημοκρατικές διαδικασίες και ένα τεράστιο δυστυχώς μέρος του λαού το έριξε στην αποχή και την αδιαφορία.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αποχής και της αδιαφορίας.

Ας μην μιλήσουμε για τους τυφλούς ανοιχτομάτηδες..

Ας μη μιλήσουμε για τους αγρότες με 4Χ4 από μαϊμού επιδόματα.

Ας μη μιλήσουμε για τους δημόσιους υπαλλήλους με διορισμούς πίσω από την πόρτα.

Γιατί λοιπόν να ρίξω το φταίξιμο στους πολιτικούς που στο κάτω κάτω ψηφίστηκαν για να είναι εκεί και δεν πήραν τις θέσεις με το ζόρι.

Φταίνε οι ψηφοφόροι..

Δεν λέω πως έχω δίκιο με αυτά που λέω, απλά λέω πώς αυτή είναι η δική μου γνώμη.

Όσο για τους ταξιτζήδες που αναφέρατε να σας πω ότι δεν τους λυπάμαι.

Κάποτε διαλέγανε την κούρσα και δεν σεβόντουσαν κανέναν.

Γιατί να τους λυπηθώ;

Να μάθουν όταν υπάρχει εργασία να τη σέβονται.

Ζέπος

alexia1004 είπε...

Συγγνώμη, από πού προκύπτει το ότι δεν υπάρχουν δουλειές, επειδή "τις πρόλαβαν" οι αλλοδαποί, οι οποίοι μάλιστα ζουν πιο υποφερτά από τους Έλληνες; Σε μια εποχή που ο νεοναζισμός αποτελεί ακόμη μια τεράστια απειλή για την κοινωνία μας, καλό είναι προσέχουμε τις απόψεις που διατυπώνουμε ή τουλάχιστον να τις τεκμηριώνουμε, για να μη δίνουμε επιχειρήματα στους θιασώτες του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ π. ΣΕΡΑΦΕΙΜ! ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΗΝ ΦΡΙΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΆΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ!
ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΚΟΝΤΖΟΣ

Αναγνώστης είπε...

alexia1004,
πρώτα σχολίασε τον ρατσισμό που δέχονται οι Έλληνες, από τους Ελληνόφωνους ανθέλληνες, και ύστερα έλα να κάνεις κριτική στο θαυμάσιο άρθρο του π.Σεραφείμ Ζαφείρη.

Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις τους πολιτικούς που ΔΕΝ ορκίστηκαν, ΔΕΝ έκαναν τον Σταυρό τους, και ΔΕΝ πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, και διώκουν την Εκκλησία Του;

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό το άρθρο. Ο καλός Θεός να σκεπάζει την Ελλάδα.


π.Γ.

alexia1004 είπε...

Προς Αναγνώστη:
1. Δικαιούμαι να εκφράζω τη γνώμη μου και τη διαφωνία μου.
2. Καμία σχέση δεν έχουν οι πολιτικοί που αναφέρεις, με το ζήτημα που έθεσα εγώ.
3. Δε θεωρώ ότι πρέπει με το ζόρι ένας πολιτικός να ασπάζεται τις δικές μου θρησκευτικές απόψεις. Οι πολιτικοί απευθύνονται σε πολίτες ανεξάρτητα θρησκείας και όχι στα μέλη μιας συγκεκριμένης θρησκείας.

Ανώνυμος είπε...

alexia1004: Μήπως θα μπορούσες να αναφέρεις τους πολιτικούς που ΔΕΝ ορκίστηκαν, ΔΕΝ έκαναν τον Σταυρό τους, και ΔΕΝ πιστεύουν στον Ιησού Χριστό, και διώκουν την Εκκλησία Του;


Μα αγαπητή μου, ο ελληνικός λαός βρίσκεται σήμερα σε απελπιστική κατάσταση εξ αιτίας των πολιτικών που ΚΑΙ ορκίστηκαν ΚΑΙ κάνουν τον σταυρό τους ΚΑΙ πιστεύουν στον Ιησού Χριστό (ο Σαμαράς πρόσφατα μίλησε και στον Θεό) ΚΑΙ αγκαλιά με την Εκκλησία τους βλέπουμε συνεχώς.

Όσο για την Εκκλησία, καλά θα κάνει να μην ομιλεί, τουλάχιστον όχι πριν ξεβρωμίσει τα του οίκου της, που έχουν άμεση σχέση με τη σημερινή τραγική κατάσταση:


"Εξηγήσεις στο ΣΔΟΕ καλούνται να δώσουν δύο μητροπολίτες της Αττικής καθώς μετά από έρευνες αποκαλύφθηκαν τεράστια ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», η αποκάλυψη για τους δύο μητροπολίτες έγινε συμπτωματικά όταν το ΣΔΟΕ αποφάσισε να ερευνήσει περισσότερο την υπόθεση του παπά που βρέθηκε πριν λίγες μέρες να έχει 3 εκατομμύρια στην τράπεζα. Ο συγκεκριμένος ιερέας κίνησε υποψίες καθώς πλήρωσε άμεσα και με μετρητά το πρόστιμο του 1.100.000 ευρώ για τις καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Παράλληλα, υπήρχαν καταγγελίες ότι πίσω από τον ιερέα που έχει έδρα σε μία από τις δύο επίμαχες μητροπόλεις κρύβονται μεγαλύτερα ψάρια.

Γι' αυτό το ΣΔΟΕ άνοιξε τους λογαριασμούς των δύο μητροπολιτών αλλά και τον συγγενικών τους προσώπων και όπως φαίνεται «έπιασε λαβράκι», καθώς οι καταθέσεις τους ξεπερνούσαν τα 5.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ιεράρχες σε πλούσιες μητροπόλεις , με πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία σε όλη τη χώρα, αλλά και ομόλογα, αμοιβαία και μετοχές."

Ανώνυμος είπε...

Το παραπάνω σχόλιο απευθύνεται στον Αναγνώστη και όχι στην alexia1004.

Αναγνώστης είπε...

Ο ανώνυμος ποιος είναι;

Αναγνώστης είπε...

alexia1004 είπε...
Προς Αναγνώστη:
1. Δικαιούμαι να εκφράζω τη γνώμη μου και τη διαφωνία μου.
2. Καμία σχέση δεν έχουν οι πολιτικοί που αναφέρεις, με το ζήτημα που έθεσα εγώ.
3. Δε θεωρώ ότι πρέπει με το ζόρι ένας πολιτικός να ασπάζεται τις δικές μου θρησκευτικές απόψεις. Οι πολιτικοί απευθύνονται σε πολίτες ανεξάρτητα θρησκείας και όχι στα μέλη μιας συγκεκριμένης θρησκείας.
19 Νοεμβρίου 2012 5:29 μ.μ.



Κανείς δεν είπε πως δεν έχεις δικαίωμα να εκφράζεις την γνώμη σου.

Δεν μίλησα για κανέναν πολιτικό.

Ο Ελληνικός λαός δεν μοιάζει ως προς τα θρησκευτικά πιστεύω του, με άλλους λαούς.

Η Ελλάδα είναι μια Ορθόδοξη χώρα, με την συντριπτική πλειοψηφία του λαού, να ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία.

Όταν κάποιο πολιτικό κόμμα, έχει ως ιδεολογία την εξόντωση, και την εξάλειψη κάθε θρησκείας, και ιδιαιτέρως της Ορθοδοξίας, τότε οι Χριστιανοί είναι αδύνατον να το υποστηρίξουν, ή να το επιδοκιμάσουν.

Αν υποστηρίζεις (που το υποστηρίζεις) κάποιο τέτοιο κόμμα, είναι καιρός να ασχοληθείς με το κατά πόσο πιστεύεις στον Ιησού Χριστό, και την Εκκλησία Του.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Όταν κάποιο πολιτικό κόμμα, έχει ως ιδεολογία την εξόντωση, και την εξάλειψη κάθε θρησκείας, και ιδιαιτέρως της Ορθοδοξίας, τότε οι Χριστιανοί είναι αδύνατον να το υποστηρίξουν, ή να το επιδοκιμάσουν.


Αυτό που συμβαίνει τώρα όμως, είναι πως κόμματα που υποστηρίζουν την Ορθοδοξία, που ορκίστηκαν από τον αρχιεπίσκοπο της Ορθοδοξίας, που συμμετέχουν σε εκκλησιασμούς και εορτασμούς της Ορθοδοξίας, υπουργοί και πρωθυπουργοί που δηλώνουν βαθύτατα ορθόδοξοι χριστιανοί, εξοντώνουν τον ελληνικό λαό και ξεπουλάνε τη χώρα.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, δεν μιλάμε γι' αυτά, μιλάμε για τα άλλα...

Ανώνυμος είπε...

Μιλάμε (το άρθρο τουλάχιστον) για την κάκωσιν του λαού μας, και οι ένοχοι για την κάκωσιν αυτήν, δεν είναι οι εχθροί της Ορθοδοξίας όπως φαντασιώνεσαι εσύ, αλλά οι υπερασπιστές της Ορθοδοξίας. Όλοι οι συμμετέχοντες στις τελευταίες κυβερνήσεις που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση, ήταν και είναι ορθόδοξοι, είχαν και έχουν στο πλευρό τους ορθόδοξους ιεράρχες και ποτέ δεν κακολόγησαν την Ορθοδοξία και τους εκπροσώπους της. Συχνά προσέτρεχαν σε προσκύνηση ιερών λειψάνων και αγίων ζωνών και αναζητούσαν την ευλογία γερόντων ιερών μονών.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ότι καλό έγινε στην Πατρίδα, (τα τελευταία 50 χρόνια), το έκανε η Επανάσταση της 21 Απριλίου 1967.

Ότι κακό έγινε στην Πατρίδα, έγινε από το 1974 έως σήμερα.

Οι ανθέλληνες προδότες που κυβερνούν, δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα, και την Ορθοδοξία.

Ανώνυμος είπε...

Α καλά!

Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών βασανιστών.

Πρότυπο ορθοδόξων ... οι χουντικοί δικτάτορες.

Ξύπνησαν τα ζόμπι.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Εχετε δίκιο όλοι σας σε οτι αφορά τον νεοφασισμό και τον παλαιοφασισμό.Οι τωρινοί πατέρες της Δημοκρατίας αλλά και οι πατεράδες τους που κυβέρνησαν απο το '74 μας γέμισαν ευτυχία και χαρά.Μας είπαν ομως τώρα, παιδιά, όνειρο ήταν ξυπνάτε και η παράσταση άρχισε με κλάμα.Το σενάριο τους είχε προσλήψεις απο την πίσω πόρτα,ειχε μαιμού επιδόματα,4χ4 και οχι μόνο.Και ενω αυτοί το γράψανε και ενω αυτοί έδιναν τους ρόλους τώρα κάποιοι σχολιαστές μας λένε οτι στον πόλεμο φταίνε οι στρατιώτες που έφαγαν την κουραμάνα και οχι οι στρατηγοί που τους την έδωσαν? Βλέπε Πάγκαλος ...ολοι μαζί τα φάγαμε!!!!!Και τώρα λίγα λόγια για τον αλήτη τον Παπαδόπουλο του '67.
Χωρίς να μας ρωτήσει εφτιαξε ασφαλτόδρομους ενω εμεις την βρίσκαμε με το χώμα,έφερε ηλεκτρικό ενω εμεις την βρίσκαμε με τις λάμπες πετρελαίου,έφερε ύδρευση ενω εμεις πίναμε νερό απο το ποτάμι,ο άθλιος έφτιαξε παντού σχολεία και μας ανάγκασε να διαβαζουμε και το χειρότερο ο έλεεινός χάρισε σε όλους τα δάνεια και οι τροικανοί της εποχής έμειναν ξεροί.Η ΕΛΛΑΔΑ χρωστούσε μόνο 10 εκατομύρια δολλάρια το΄74 ενω η ανάπτυξη έφτασε το 15 τοις εκατό τον χρόνο.
Ο τρόπος που ανέβηκε στην εξουσία δεν άρεσε και δεν αρέσει σε κανένα,ομως εαν προτιμάτε την δημοκρατία ετσι οπως αυτή λειτουργεί φέρνοντας τον λαό της στην αυτοκτονία και στην μιζέρια ,ε τότε καλά να πάθετε.
Το οτι έγραψε ιερέας το αρθρο σας πείραξε η είναι αυτός ύπευθυνος για τα άπλυτα της εκκλησίας.
Σας πληροφορώ οτι ζω στην Ολλανδία και το κράτος κάνει τα πάντα για έννομους πολίτες που τους προσφέρει οτι χρειάζονται, χωρίς το η με ψηφίζεις η αντε γειά.

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, βγάλε εισιτήριο από τώρα, γιατί ο Τσίπρας δεν θα σου χαρίσει το δικό του, θα μπει στο αεροπλάνο για να γλιτώσει το τομάρι του, και θα σε αφήσει πίσω...

Ερχόμαστε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, όσοι κυβέρνησαν μετά τη χούντα, ήταν άξιοι συνεχιστές του Παπαδόπουλου και της κλίκας του, ο οποίος υπήρξε αρχιερέας της ασυδοσίας, της αναξιοκρατίας, της απανθρωπιάς και της χυδαίας και σπάταλης προπαγάνδας, θύμα της οποίας είσαι και εσύ.
Άλλωστε όσοι αντιδρούν στη σημερινή κατάσταση, δεν είναι τυχαίο ότι έχουν σαν σύνθημά τους «Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ '73».

Αναγνώστη, σου αφιερώνω τους στίχους του τραγουδιού ενός υμνητή της χούντας και νυν βουλευτή, στους οποίους ο Ιησούς αποκαλείται "γαμημένος μπάσταρδος".
Όπως θα ερχόσαστε, να τους τραγουδάτε δυνατά.

“For over half a million years God was sitting watching men plucking one another's eye. And only then had the brilliant idea of sending his bastard son fucking Jesus Christ. But now the Devil prevails. This thing is balderdash.”


Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Aναγνώστη ποιοι είναι αυτοί που γνώριζαν οτι η χούντα δεν τελείωσε το ΄73 και το θυμήθηκαν σήμερα και ποιά συμφέροντα τους βούλωναν το στόμα τόσα χρόνια?
Και αφού την χούντα την πολέμησαν και την έριξαν σε 7 χρόνια τους συνεχιστές της που λες οτι λόγω προπαγάνδας ακολουθώ και εγω γιατι τους άφησαν οι.....δημοκράτες..να συνεχίζουν να κυβερνούν μέχρι σήμερα?
Είδες τι γίνετε οταν κόβεται η μάσα ,ολοι βράζουν στο ίδιο καζάνι και η πιπίλα καλά κρατεί.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

Δεν θα μας διδάξετε εσείς που πολεμάτε την Ορθοδοξία, και που στα χέρια σας στάζει ακόμη ζεστό το αίμα των Ορθοδόξων Χριστιανών, κληρικών και λαϊκών, εσείς που αρνείστε την Εκκλησία του Χριστού.

Να είσαι σίγουρος ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και τώρα δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Αυτή την φορά θα εξαφανιστεί η ράτσα σας από τα Ιερά χώματα της Ελλάδος.

Πάρτε το χαμπάρι, η Ελλάδα είναι, και θα παραμείνει Ορθόδοξη χώρα, και δεν θα προσκυνήσει το αντίθεο, και αντίχριστο καθεστώς, στο οποίο θέλετε να την μετατρέψετε.

Ανώνυμος είπε...

Πάρε το χαμπάρι άνθρωπε(;) πως χουντικός, ρατσιστής, φασίστας, τραμπούκος και ταυτοχρόνως χριστιανός ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν γίνεται, τότε ... τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι, που έλεγε και ο Γεώργιος Σουρής.

Αν εσείς, οι βιαστές της ανθρωπότητας και νοσταλγοί του ναζισμού, εμφανίζεστε ως προστάτες της Ορθοδοξίας, τότε οι παιδεραστές είναι οι καλύτεροι νηπιαγωγοί και οι αρχαιοκάπηλοι οι εντιμότεροι φύλακες αρχαιοτήτων.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει ορθόδοξη χώρα. Το λέει αυτό κάποιος που προφανέστατα ανήκει σε εκείνο το κόμμα που ο αρχηγός του είναι ιδιοκτήτης ακινήτου που χρησιμοποιείται ως γαμηστρώνας (ξενοδοχείον ημιπαραμονής).

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε δημοκράτη τον παππού μου τον εσφαξαν οι ομοϊδεάτες σου το '47 παρ'οτι είχε 7 παιδιά επειδή δεν είχε ...... Γενεια.. Για να είναι και να φαίνεται προοδευτικός . Σήμερα ενοχλεί εάν ο Έλληνας είναι και ορθόδοξος , λες και εσείς που δεν είστε ορθόδοξοι είστε Έλληνες .

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλεί να ισχυρίζεται κάποιος, όπως ο Αναγνώστης, πως ο φασίστας και ο ρατσιστής μπορεί να είναι χριστιανός. Ενοχλεί ο παραλογισμός πως η φασιστική και ρατσιστική ιδεολογία μπορεί να συμβαδίζει με τη χριστιανική διδασκαλία και την Ορθοδοξία.
Δεν φταίω εγώ αν εσύ δεν καταλαβαίνεις αυτά που διαβάζεις.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας είμαι και μάλιστα πιο Έλληνας από σένα.
Αν θες να τη βγάλουμε και να την μετρήσουμε.
Την Ελληνοσύνη μας εννοώ.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε υποστηρικτή της αριστεράς, αυτά που βάζεις στο στόμα μου, ποτέ δεν τα είπα.

Γράφεις:

"Πάρε το χαμπάρι άνθρωπε(;) πως χουντικός, ρατσιστής, φασίστας, τραμπούκος"

"εσείς, οι βιαστές της ανθρωπότητας και νοσταλγοί του ναζισμού, εμφανίζεστε ως προστάτες της Ορθοδοξίας, τότε οι παιδεραστές είναι οι καλύτεροι νηπιαγωγοί και οι αρχαιοκάπηλοι οι εντιμότεροι φύλακες αρχαιοτήτων"


Ανώνυμος...
20 Νοεμβρίου 2012 10:46 μ.μ.




Ανώνυμε υποστηρικτή της αριστεράς, έγραψα εγώ για χουντικούς;
για ρατσιστές; για φασίστες; για τραμπούκους; για νοσταλγούς του ναζισμού; για βιαστές της ανθρωπότητας;

Που τα είδες όλα αυτά γραμμένα;

Ο αληθινός φασισμός εκδηλώνεται από εσένα και τους ομοϊδεάτες σου, από την 8 Οκτωβρίου 1973, έως σήμερα.

Αν είσαι τόσο βέβαιος για τα αγαθά, και τα επιτεύγματα της διακυβέρνησης από τους ομοϊδεάτες σου, τότε μπορείς να παραθέσεις τα στοιχεία με αριθμούς, και συγκεκριμένα έργα κρατικής υποδομής, και να παραθέσω και εγώ τα αντίστοιχα έργα υποδομής, και τους αντίστοιχους αριθμούς, και ρυθμούς ανάπτυξης, που είχε η χώρα από: 21 Απριλίου 1967 έως 8 Οκτωβρίου 1973.
Όταν γίνει αυτό, τότε θα δούμε ποιος κατάστρεψε την Ελλάδα, και ποιος την ωφέλησε.

Ανώνυμε, μέχρι στιγμής, εσύ αποδεικνύεται ότι είσαι όλα αυτά για τα οποία κατηγορείς εμένα, και εκτός από αυτό, είσαι και κάτι χειρότερο, όταν μου γράφεις: "Πάρε το χαμπάρι άνθρωπε(;)" και εννοείς με αυτό, ότι δεν είμαι καν άνθρωπος, αλλά κάτι άλλο, δηλαδή λες με λίγα λόγια ότι είμαι ζώο.

Ανώνυμε, μήπως είσαι ΕΣΥ ο ρατσιστής, και όχι εγώ;

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, κατωτέρω μερικά μόνο, από τα έργα της Επαναστάσεως της 21 Απριλίου 1967 έως της 8 Οκτωβρίου 1973.

Σπουδαία έργα, που όχι μόνο κρατάνε και δουλεύουν ακόμη, 40 χρόνια μετά, αλλά φτιάχτηκαν χωρίς μίζες και υπερτιμολογήσεις και με τα μέσα της εποχής.


Κατασκευή Φραγμάτων Ηλεκτροπαραγωγής

Αλιάκμονος
Καστρακίου
Πολυφύτου

Επέκτασις Θερμοηλεκτρικών Μονάδων

Ερετρίας
Πτολεμαϊδος
Κατασκευή μεγάλων Γεφυρών
Μέγδοβα
Ρυμνίου (Αλιάκμονος)
Σερβίων (Αλιάκμονος)

Κατασκευή Αεροδρομίων

Ζακύνθου
Καβάλας
Κυθήρων
Λήμνου
Μυκόνου
Πάρου
Ρόδου
Σάμου
Σκιάθου
Χίου

Αρδευτικά Έργα

Αγρινίου - Μεσολογγίου
Έβρου
Νέστου
Πηνειού Ηλείας
Σερρών

Κτίρια

Κρατικά Μέγαρα
Διοικητηρίου ΟΛΠ
Εθνικού Νομισματοκοπείου
ΕΙΡΤ
ΟΣΕ
ΟΤΕ
Πολεμικού Μουσείου
Υπουργείου Εξωτερικών

Δικαστικά Μέγαρα

Αθηνών
Θεσσαλονίκης
Ιωαννίνων
Λαρίσης
Πατρών

Επεκτάσεις Νοσοκομείων

Αντικαρκινικού
Βενιζελείου
Γενικού Κρατικού

Έναρξις κατασκευής Πανεπιστημιουπόλεων

Αθηνών
Θεσσαλονίκης
Πατρών

Επέκτασις Ηλεκτροφωτισμού

Επίγειος Δορυφορικός Σταθμός Θερμοπυλών

Επέκτασις Οδικού Δικτύου

Εντός τού 1970 αποπερατουμένη εθνική οδός Κορίνθου - Πατρών ώς συνέχεια τής εθνικής αρτηρίας Αθηνών - Κορίνθου, Κατερίνης - Θεσσαλονίκης, Χανίων - Ηρακλείου, Θερμοπυλών - Ιτέας - Ναυπάκτου - Αντιππίου, Διδυμοτείχου - Ορεστιάδος, Θεσσαλονίκης - Σερρών - Σιδηροκάστρου, Ξάνθης - Παρανεστίου - Δράμας, Θεσσαλονίκης - Κιλκίς - Πετριτσίου, Κυκλώματος - Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, Ηγουμενίτσης - Πρεβέζης, Ιωαννίνων - Τρικάλων, Κυπαρισσίας - Πύργου, Κυβερίου - Άστρους - Λεωνιδίου, Σπάρτης - Γυθείου - Αρεοπόλεως - Δυρού κ.ά.


Ανδριάς Ελευθερίου Βενιζέλου εις Αθήνας και Χανιά

Βελτίωση και εκσυγχρονισμός λιμένων

Πολυάριθμα υπήρξαν τά έργα διά τήν βελτίωσιν καί τόν εκσυγχρονισμόν τών πολυαρίθμων - λόγω τής γεωγραφικής της δομής - λιμένων τής χώρας, ώς τής Ηγουμενίτσης, Πατρών, Βόλου, Μυτιλήνης, Καβάλας, Αλεξανδρουπόλεως, Ηρακλείου, Πρεβέζης, Μεσολογγίου, Κατακώλου, Ραφήνας, Χαλκίδος, Κυλλήνης, Σητείας, Αγίου Νικολάου, Κώ, Κιάτου, Καλύμνου, Ν. Μουδανιών, Αγίου Κηρύκου, Ικαρίας, Μυρίνης, Λήμνου, Καλαμάτας, Σπετσών, Νάξου, Θεσσαλονίκης, τού διαύλου Σκαραμαγκά κ.α.

Ανώνυμος είπε...

Από όσο γνωρίζω οι άνθρωποι θέλουν να ζουν ελεύθεροι.
Εσύ θες χούντες.
Το συμπέρασμα δικό σου.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Όσο για το δήθεν οικονομικό θαύμα και τα άλλα παραμύθια της χούντας, διάβασε εδώ:

http://antrikos.wordpress.com/2012/06/08/to_thavma_tis_juntas/

Επί χούντας, χουντικός συγχωριανός μου έκτισε ξενοδοχείο έκτρωμα δίπλα στο κύμα και πάνω σε αρχαιολογική ανασκαφή.
Οι πιο κραυγαλέες καταπατήσεις και πολεοδομικές παραβάσεις συνέβησαν επί χούντας. Μνημεία ασυδοσίας και ρεμούλας. Απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους και πακτωλός δημοσίου χρήματος κάτω απ' το τραπέζι σε υποστηρικτές της "επαναστάσεως".

Εκατοντάδες ιερείς διώχθηκαν συκοφαντημένοι από χουντικούς. Τι να λέμε τώρα.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Φασκεις και αντιφασκεις Ανώνυμε. Απαντήσεσ στον Αναγνώστη ότι .....εσύ θέλεις χούντες.... Ενώ εσύ που ζεις στην σημερινή χουντα , αφού όπως έγραψες πιο πάνω η χουντα δεν τελείωσε το ' 73 τι ρόλο παίζεις του Ελληναρα που του έκανε η δημοκρατία τον κ.. λο να!!!

Χρήστος – αντιαιρετικός είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φέρουμε εις γνώση των συμμετεχόντων στο διάλογο τα εξής: Στις 19 Δεκεμβρίου ο «Αντιαιρετικός» κλείνει 5 χρόνια. Επ’ ευκαιρία λοιπόν αυτού του γεγονότος, αποφάσισα ως διαχειριστής του, να αλλάξω στάση απέναντι στα σχόλια των αναγνωστών, επειδή διαπίστωσα πως πολλάκις δημιουργείται κυκεώνας σχολίων και συσκοτίζεται παρά διαφωτίζεται το οποιοδήποτε θέμα, με αποτέλεσμα ο οποιοσδήποτε αναγνώστης όχι μόνο να μην μπορεί να παρακολουθήσει το διάλογο αλλά και τελικά να μην βγαίνει τίποτα χρήσιμο και ωφέλιμο, στην ουσία δηλαδή να αποτυγχάνει ο οιοσδήποτε διάλογος. Έτσι από την 20η Δεκεμβρίου η στάση μου απέναντι σε οποιοδήποτε σχόλιο θα είναι άκρως αυστηρή. Οποιοδήποτε σχόλιο ανώνυμο, υβριστικό και μη έχων σχέση με το θέμα του άρθρου θα διαγράφεται πάραυτα. Βεβαίως θα υπάρχει ενημέρωση του κοινού στην πρώτη σελίδα του «Αντιαιρετικού» σε περίοπτη θέση ώστε να είναι διακριτό σε όλους.

Σας ευχαριστώ
Χρήστος – αντιαιρετικός

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, δεν θα παίξω το παιγνίδι της Χρυσής Αυγής και των νοσταλγών της χούντας και γενικότερα όσων επιζητούν την κατάλυση της Δημοκρατίας. Τα εγκλήματα και τις ανομίες των κυβερνώντων δεν θα τα χρεώνω στο θεσμό της Δημοκρατίας. Μπορώ αν θες να τα χρεώσω στους Έλληνες καθόσον αυτοί τους ψήφιζαν. Όχι όμως στην Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, ήταν η σημαντικότερη προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα και όποιος είναι εχθρός της Δημοκρατίας δεν μπορεί να ονομάζεται Έλληνας.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε εάν νομίζεις ότι αυτό το πολίτευμα σήμερα με πάνω απο τρεις χιλιάδες αυτοκτονίες χωρίς την τιμωρία των ενόχων ηθικών αυτουργων είναι ίδιο με την δημοκρατία του Περικλή του Αθηναίου ε τότε μου φαίνεται είσαι άσχετος ιστορίας και πολιτικής Και θα σου πω κάτι για να ξέρεις άσχετο η σχετικό. Στην Ολλανδία που ψηφίζω δίνω την ψήφο μου στο κόμμα Groen Links ...Πράσινη Αριστερά που δεν έχει ως σύμβολο το σφυροδρεπανο και ασχολείται με τους εργαζόμενους και το περιβάλλον Ψάξε πάντως για την δημοκρατία σου και άμα την βρεις σφυρα μου.

Ανώνυμος είπε...

Είναι άλλο θέμα να ασκείς κριτική στη Δημοκρατία θέλοντας να την κάνεις καλύτερη Δημοκρατία, θέλοντας να την κάνεις πραγματική Δημοκρατία και όχι κατ' επίφασιν και άλλο να κριτικάρεις τη Δημοκρατία με απώτερο στόχο να την καταργήσεις.
Το πολίτευμα της Δημοκρατίας δεν φταίει σε τίποτα για το ότι οι Έλληνες ψήφιζαν και ψηφίζουν απατεώνες.
Όσοι θέλουν να πιστεύουν ότι φταίει η Δημοκρατία, ας πάνε στη Β. Κορέα. Αν θέλουν δικτάτορες και χούντες, εκεί είναι η θέση τους.


Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Το πολίτευμα της Δημοκρατίας φυσικά και δεν είναι ίδιο με αυτό του Περικλή. Τότε υπήρχαν δούλοι, τώρα δεν υπάρχουν. Δεν είναι ίδιο ούτε καν με αυτό στις αρχές του προηγούμενου αιώνα. Τότε δεν ψήφιζαν οι γυναίκες, τώρα ψηφίζουν. Και αυτές φυσικά δεν είναι οι μόνες διαφορές.


Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε κόλλησες με τον όρο δημοκρατία και δεν θέλεις να καταλάβεις οτι σαν πολίτευμα δεν ισχύει πουθενά.
Ως εκ τούτου λοιπόν ορίζουμε ως αποδεκτό, το πολίτευμα που προσφέρει στην κοινωνία στον λαό γενικά τις προυποθέσεις, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης,της ισότητας και οτι επιβαλλεται χωρίς πλέον να μας απασχολεί ο τίτλος και ξέρεις γιατί? επειδή οι εμπειρίες μας ,τους τίτλους που έστω λόγω ανθρώπινου παράγοντα δεν λειτουργούν, τους εχει απορίψει.
Ο προοδευτικός είναι αυτός που δεν φοράει μάσκα και δεν ντρέπεται απο τους νεοτερισμούς.
Την αλλαγή την φέρνουν οι ανάγκες και τα γεγονότα και οχι η στενοκεφαλιά και οι παροπίδες.
Ελληνας ειναι αυτός που μπορεί να δακρύσει και οχι αυτος που σηκώνει... κοιτάζοντας εαν τον κοιτάνε...την Ελληνική σημαία.

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, έως την πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, μπορείς να γράφεις όσες βλακείες θέλεις, μετά ΤΕΛΟΣ.

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι μαζί σου!

Τα έργα μιλούν δυνατότερα από τα λόγια.
Υπάρχει και η λογική που λέει ότι: Ρίξε λάσπη, ρίξε λάσπη, και όλο κάτι θα μείνει, και θα κολλήσει.
Αυτή την τακτική εφαρμόζουν οι αριστεροί στην Ελλάδα εδώ και σαράντα χρόνια.

Ο λαός ξύπνησε, δεν σας πιστεύει πια, το τέλος σας είναι προ των θυρών.

Η Δημοκρατία είναι μια ουτοπία, ποτέ δεν εφαρμόστηκε, και ποτέ δεν θα γίνει πράξη. Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, είναι αδαής, αν δεν είναι αδαής ή αφελής, τότε είναι βλάκας.

Η Δημοκρατία στην αρχική της μορφή, δεν είχε καμία σχέση με την δημοκρατία όπως την εννοεί ο κόσμος. Σε εκείνη την δημοκρατία ήταν περισσότεροι οι δούλοι από τους ελεύθερους, και υπήρχε ταξική, οικονομική, μορφωτική, και φυλετική μπορώ να πω διαφορά, μεταξύ των ανθρώπων.

Αυτή η δημοκρατία που εννοούν οι άνθρωποι σήμερα, είναι ένα ψέμα, μια απάτη, και ένα όνειρο θερινής νυκτός.

Οι κυβερνώντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία, και χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, για να ασκήσουν όλο και πιο σκληρότερη δικτατορία, για προσωπικό όφελος των αρχόντων.

Εάν ζούσε σήμερα ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, θα έσφαζε σαν κατσίκι στο γόνατο, τον Τσίπρα, και τους υπόλοιπους ανθέλληνες, προδότες, και απατεώνες που κυβερνούν αυτό τον τόπο.

Μας οδηγούν σε εμφύλιο πόλεμο, οι κομμουνιστές είναι η καταστροφή της Ελλάδος. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι αφελείς σαν τον ανώνυμο που τους πιστεύουν.

Θα χυθεί αίμα, και αυτή την φορά το τέλος θα είναι πολύ μακρινό...

Αναγνώστης είπε...

Eις το ορεινό χωριό ΑΕΤΟΣ Ξηρομερίου, το οποίον είναι κτισμένο σαν πραγματική αετοφωλιά εις τα γυμνά βράχια με τους 900 περίπου κατοίκους του, γεννήθηκε το 1895 ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ. Από μαθητής του Δημοτικού Σχολείου εξέφρασε την επιθυμία να αφοσιωθή εις την εκκλησία. Η οικογένεια του δεν του έφερε αντίρρησι. Έτσι έγινε παπάς. Ο παπά - Αναστάσης δημιούργησε μιά πολύ καλή οικογένεια. Η πρεσβυτέρα υπέροχη χριστιανή, όπως το ίδιο και τα έξη παιδιά τους, τέσσερα αγόρια και δύο κορίτσια, όλα ανήλικα την εποχή εκείνη της ξενικής κατοχής. Ο παπά - Αναστάσης με την πρεσβυτέρα ήταν πρότυπο οικογενείας. Ζούσαν χριστιανικά και ποτέ δεν παραμελούσαν τα εκκλησιαστικά τους καθήκοντα. Ο ιερεύς, έντιμος, ηθικών αρχών, ειλικρινής, συνειδητός και απόλυτα αφοσιωμένος στις Ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας. Υπήρξε φλογερός πατριώτης. Διά τούτο πολλάκις παρατηρούσε τους άθεους, ασεβείς κομμουνιστάς, συμβουλεύοντάς τους πατρικά, στοργικά, σαν καλός ποιμενάρχης. Η εθνική του τοποθέτησις, ο θρησκευτικός και ιδεολογικός του αγώνας, ήσαν εμπόδια για τους κομμουνιστάς. Έτσι απεφάσισαν να τον εξοντώσουν.

Την εποχή εκείνη εφημέρευε εις το παραθαλάσσιο χωριό Σπάρτο του Ξηρόμερου, με τους φιλήσυχους γεωργοκτηνοτρόφους κατοίκους του. Την 1η Ιουνίου 1944, μετά την Θεία Λειτουργία, που ετέλεσε εις τό εξωκκλήσι της ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ, επιστρέφοντας στο σπίτι του ο σεμνός ιερέας, συνελήφθη καθ' οδόν από τον πλέον αιμοβόρο εγκληματικό καπετάνιο του ΕΛΑΣ, Διονύσιο Κατσιγιάννη. Παρά τις διαμαρτυρίες του, οδηγήθηκε βάναυσα από κατσικόδρομους και σύδενδρα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεως εθνικιστών πατριωτών του χωρίου Κομπωτή Ξηρομέρου. Εκεί, οι άνανδροι βασανισταί του, επί πέντε συνεχείς ημέρες τον υπέβαλαν εις τα πλέον απάνθρωπα, μεσαιωνικά βασανιστήρια. Επί πλέον του έβγαλαν με τανάλιες τα νύχια από πόδια και χέρια. Οι πόνοι ήσαν αφόρητοι, το αίμα έρρεε από τις πληγές του, ενώ οι οιμωγές και τα βογγητά του ακούγονταν τραγικός αντίλαλος σε μεγάλη απόστασι της περιοχής. Οι απαίσιοι ερυθροί καννίβαλοι του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, γιά να διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο το φρικτό κατάντημα του, εσκέφθησαν κάτι το σατανικό. Μετά τα βασανιστήρια που υπέστη, του είπαν οτι είναι ελεύθερος να φύγη γιά να επιστρέψη σπίτι του.

Ο κακότυχος παπά - Αναστάσης, στην αξιοθρήνητη κατάσταση του με χαίνουσες και αιμορραγούσες τις πληγές του σε πόδια και χέρια, πίστεψε ο άμοιρος τους δόλιους βασανιστάς του και παρά το τραγικό του κατάντημα, ξεκίνησε να πάη στην οικογένεια του, γιά να παύση και το δικό τους ψυχικό μαρτύριο. Μετά την αναχώρηση του από την Κομπωτή στάθμευσε γιά λίγο στην αγροτική κατοικία του Θωμά Παπαϊωάννου, καταγωμένου από την Κομπωτή, όπου και του προσεφέρθη φαγητό. Οι αδίστακτοι δήμιοι του τον περιέπαιζαν με την δήθεν φιλεύσπλαχνη απόφαση τους να τον αφήσουν ελεύθερο. Όμως την ώρα του φαγητού κάποιος του φώναξε να βγή έξω από την αγροικία. Ο ταλαίπωρος Ιερέας κατάλαβε. Κύτταξε τον αγρότη και του είπε με πνιγμένο αναστεναγμό: «Θωμά ήλθε το τέλος μου. Ο Θεός άς συγχωρήση και αυτούς κι' εμένα».

Αναγνώστης είπε...

Σηκώθηκε, βγήκε έξω από την αγροικία και προχώρησε... Ξαφνικά μερικοί συμμορίτες πετάχθηκαν από τους κρυψώνες τους και τον συνέλαβαν με την κατηγορία οτι δήθεν δραπέτευσε από το στρατόπεδο της Κομπωτής. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Μήτσης, ένας σεσημασμένος εγκληματίας και αφάνταστα σκληρός στην μορφή και στην ψυχή, γνωστός κομμουνιστής από το χωριό «ΑΧΥΡΩΝ ή ΑΧΥΡΑ», ο οποίος κατά το παρελθόν κατεδικάσθη δι' αξιόποινες πράξεις και εξέτισε διάφορες ποινές σε εγκληματικές φυλακές και ο οποίος κατά την περίοδο εκείνη της τρομοκρατίας, της βίας και του εγκλήματος της επάρατης κατοχής εξετέλεσε εν ψυχρώ περισσότερους των 60 Ελλήνων πατριωτών, ευρίσκετο επικεφαλής των αγροίκων εκείνων συντρόφων του, άρπαξαν, έδεσαν τον παπά-Αναστάση και κακήν κακώς τον οδήγησαν στην τοποθεσία ΓΟΥΣΙ που απέχει περί τα δύο χιλιόμετρα από τό χωριό TPΥΦΟΣ Ξηρομέρου Βονίτσης. Ήταν περίπου 7η απογευματινή της 5ης προς 6ην Ιουνίου 1944. Στην τοποθεσία αυτή οι αγροίκοι του ΕΑΜ βασανισταί του, τον υπέβαλαν σε νέα φρικτότερα μαρτύρια.

Αφού του έδεσαν πίσω στην πλάτη με καλώδια τα χέρια του, με τανάλια του ξερρίζωσαν τα δόντια, απολαμβάνοντες οι καννίβαλοι με σαδιστική ικανοποίησι το φρικτό μαρτύριο του δύσμοιρου ιερέως. Του εξώρρυξαν τα μάτια, του απέκοψαν τα αυτιά, του τραβούσαν βασανιστικά, απάνθρωπα, τα απόκρυφα μέλη του σώματος του και τελικά του τα απέκοψαν, ενώ βωμολοχούσαν και γελούσαν τα απαίσια αυτά κτήνη σαρκαστικά. Οι θρήνοι του από τους αφόρητους πόνους ήταν τόσο οδυνηροί, ώστε ο ανατριχιαστικός αντίλαλος τους που δονούσε την άγρια γύρω περιοχή ακούγονταν πένθιμος, καταθλιπτικός, εφιαλτικός, σε μεγάλη απόστασι, από την τοποθεσία του φρικτού μαρτυρίου του.
Μετά τα τόσο πρωτόγονα, απάνθρωπα αυτά βασανιστήρια, τον περιέλουσαν με πετρέλαιο, τον έρριξαν σε ασβεστοκάμινο και τον έκαψαν ζωντανό.

Τα εφιαλτικά, απάνθρωπα μαρτύρια και τον τραγικό θάνατο του καλοκάγαθου άγιου ιερέως ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗ, παρακολούθησε τυχαία η χήρα ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΕΛΟΥ, η οποία έπαθε τέτοιο νευροψυχικό κλονισμό, ώστε επιστρέφοντας στο χωριό Τρύφου, αφού τα αφηγήθηκε με λυγμούς που συνεκλόνιζαν το κορμί της, ενώ τα δάκρυα της μούσκευαν το συσπασμένο από τον πόνο πελιδνό πρόσωπο της, πέθανε από συγκοπή καρδιάς από την τόσο εφιαλτική εκείνη τραγωδία που αντίκρυσε, που έζησε.

Αυτό το τραγικό τέλος είχε ένας ακόμη εθνομάρτυς, λαμπρός Ιερέας, ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΗΣ, θύμα και αυτός των αρνησιπάτριδων, ειδεχθών εγκληματιών της Φυλής μας κομμουνιστοσυμμοριτών, διότι ήταν αφοσιωμένος εις τα ακατάλυτα Ιδεώδη της Φυλής μας και πιστός υπηρέτης του ΚΥΡΙΟΥ και της Ιερής Εκκλησίας μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, τα έχεις χαμένα μου φαίνεται. Δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου τις αποφάσεις τις παίρνει ο Δήμος, δηλαδή οι πολίτες, ο λαός.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ ήταν το σύνθημα της επανάστασης του '21. Να τη βράσω την ανάπτυξη αν πρέπει να απαρνηθώ την ελευθερία μου.

Αν η σημερινή δημοκρατία είναι καρικατούρα της δημοκρατίας που οραματιζόμαστε, δεν θα απαρνηθούμε στοιχειώδη δικαιώματά μας επιστρέφοντας σε σκοτεινούς πολιτικούς μεσαίωνες. Θα συνεχίσουμε να τη διεκδικούμε. Νομίζω ότι λάθος να αντιμετώπιζεις τη Δημοκρατία όπως αντιμετωπίζουν μερικοί τη γυναίκα. Όταν τους απογοητεύει μια γυναίκα, βγάζουν το συμπέρασμα πως όλες οι γυναίκες είναι που..νες.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Χρυσαυγίτη Αναγνώστη, για να μην είμαστε εκτός θέματος, ας έλθουμε σε κάτι συγκεκριμένο, από το οποίο άλλωστε ξεκίνησε η συζήτησή μας. Μπορείς να είσαι χρυσαυγίτης και χριστιανός;

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, επειδή δεν έχεις επιχειρήματα, όπως και οι υπόλοιποι ομοϊδεάτες σου, γι' αυτό στρέφεσαι σε ύβρεις, και προσπαθείς να προσβάλλεις το πρόσωπο, αντί να παραθέσεις τις ιδέες σου, τις οποίες προφανώς αγνοείς καθ' ότι παραμένουν άγνωστες λόγω του ότι είναι ανύπαρκτες.

Από την αρχή μιλώ με επιχειρήματα, από τα οποία κανένα δεν μπόρεσες να αναιρέσεις, λόγω του ότι αποτελούν την αληθινή ιστορία του τόπου.

Περαστικά σου, και αν θέλεις να συνεχιστεί η ξεφτίλα σου, μπορείς να συνεχίσεις...

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι είναι οι ομοϊδεάτες μου;

Από τις δικές σου τοποθετήσεις είναι ξεκάθαρο πως εσύ είσαι χρυσαυγίτης. Και εγώ σου κάνω μια απλή ερώτηση. Και είναι κατανοητό για ποιο λόγο τρέχεις να χωθείς στην τρύπα σου.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, είναι ολοφάνερο αυτό που επιδιώκεις.
Δεν αναφέρεσαι σε γεγονότα, ούτε σε ντοκουμέντα, και δεν θέτεις επιχειρήματα.

Προσπαθείς να στηρίξεις την θέση σου, θέλοντας να με χαρακτηρίσεις, και να με βαπτίσεις με το ζόρι ως: "Χρυσαυγίτη".

Αυτό και μόνο δείχνει την ανεπάρκεια, και το ήθος με το οποίο είσαι εμποτισμένος.

Αν νομίζεις ότι είναι επιχείρημα, να με αποκαλείς Χρυσαυγίτη, είσαι γελασμένος, και με αυτό δείχνεις σε όλους, ότι δεν έχεις περιεχόμενο, σε ενδιαφέρει να επιτεθείς κατά συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, χωρίς να σε ενδιαφέρει η Ελλάδα.

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Ανώνυμε, έσβησα το σχόλιό σου επειδή περιείχε προσωπικές ύβρεις προς τον Αναγνώστη. Αν συνεχίσεις έτσι δεν θα ξαναδείς σχόλιο σου στο διάλογο. Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να φέρεσαι έτσι. Γράψε ότι πιστεύεις χωρίς να προκαλείς και άσε τους αναγνώστες να κρίνουν. Φυσικά έσβησα και το σχόλιο του Αναγνώστη, γιατί θα ήταν άνευ νοήματος. Ψυχραιμία παρακαλώ.

Χρήστος - αντιαιρετικός

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Eχεις ζαλιστεί τελείως Ανώνυμε μας τρέλανες στίς αντιφάσεις,την μια λες αυτό την άλλη το άλλο,σύνελθε άνθρωπέ μου.
Γράφεις οτι στην δημοκρατία τις αποφάσεις τις παίρνει ο λαός,αλλά ξεχνάς οτι άλλα του λένε πριν τις εκλογές και άλλα κάνουν μετά,οπότε ποιός αποφασίζει πολιτικέ αναλυτή μου??
Ο λαός αποφασίζει κατόπιν εορτής, για την καταδίκη του με αδειο στομάχι,επειδή οι δημοκράτες σου του έταξαν,ψωμί άλλα το έφαγαν ολο,παιδεία χωρίς προοπτικές αποκατάστασης,για να μπορούν να τον εξουσιάζουν και ελευθερία του τύπου,με εμας είσαι η με τους άλλους....με εσάς είμαι με εσάς....ηλίθιε εμείς είμαστε οι άλλοι!!!!
Κάνεις τον δημοκράτη απο πείσμα σε μια πολιτική διαδικασία που δεν υφίσταται,θέλεις να βγείς έξω και να ουρλιάξεις, γιατί είσαι αδικημένος απο αυτό που υποστηρίζεις, αλλά δεν το κάνεις, γιατί είσα δειλός και Ανώνυμος

Ο ΝΕΟΝΤΑΣ είπε...

Η Δημοκρατία ουδέ ποτέ υπήρξε πολίτευμα τέλειο.

Έχει ελαττώματα..

Στο όνομα της Δημοκρατίας πολλές ασέβειες γίνονται ανά το κόσμο..

Η Δημοκρατία δεν έχει όρια και είναι ανεκτική - οι λαοί και οι εξουσίες την εκμεταλλεύονται ο ένας εις βάρος του άλλου.

Στο όνομα της Δημοκρατίας, μπορούν εισβολείς σε ένα κράτος να ανακαλύψουν δίκαια και δικαιώματα εναντίον των ντόπιων και των εξουσιών.

Στο όνομα της Δημοκρατίας μπορούν να σηκωθούν τζαμιά και να γκρεμιστούν εκκλησίες.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας,

Ο ΝΕΟΝΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη, είναι ολοφάνερο ότι είσαι υποστηρικτής της χούντας του Παπαδόπουλου. Υποστηρικτές της χούντας, σήμερα συναντάμε:
α) Ελάχιστους στη ΝΔ. Δεν είσαι όμως ΝΔ γιατί σε σχόλια σου έχεις καταφερθεί εναντίον αυτών που μας κυβερνούν.
β) Στο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Αυτό το κόμμα όμως αποδυναμώνεται και φυλλορροεί, ενώ εσύ σε σχόλιό σου έγραψες “Ερχόμαστε!”.
γ) Το μόνο ανερχόμενο φιλοχουντικό κόμμα σήμερα είναι η ΧΑ. Άρα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Δεν τολμάς όμως να το παραδεχτείς ότι είσαι χρυσαυγίτης γιατί δεν θα μπορέσεις ποτέ να στηρίξεις πως χριστιανική διδασκαλία και χρυσαυγίτικη ιδεολογία είναι συμβατές. Διάλεξε βάρκα.


Έλληνα της Ολλανδίας, πού θες να καταλήξεις; Κριτική στη δημοκρατία κάνει και το ΚΚΕ κάνουν και οι αναρχικοί κάνουν και οι φασίστες και οι φιλοχουντικοί. Υπάρχει η κριτική από τα αριστερά και η κριτική από τα δεξιά αλλά και από την άκρα δεξιά. Εσύ τι ισχυρίζεσαι; “Η Δημοκρατία πάσχει, ζήτω η δικτατορία”; Ή μήπως “H Δημοκρατία είναι ουτοπία, ζήτω η Δικτατορία”;

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Kαλά τα λες Ανώνυμε μου, καλά τα λες, αλλά να τα καταλαβαίνεις κιόλας,οχι απλά να τα λες.

Εαν η δημοκρατία πάσχει οπως λες και η δικτατορία δείχνει να είναι υγιής, ε.. τότε ζήτω στην δικτατορία.

Εαν όμως και οι δυο πάσχουν, τότε μεταξύ δυο κακών, θα διαλέξω το καλύτερο.

Οσο για το... κριτική στην δημοκρατία...σου λέω το εξής,εφόσον η δημοκρατία σαν πολίτευμα είναι βαριά ασθενής χωρίς ελπίδα ανάνηψης, εσυ ποιανού παπά ευαγγέλιο συνεχιζεις να διαβάζεις?

Σταμάτα να παριστάνεις τον σταυροφόρο και πες μου εαν πρέπει για χάρη της, να είμαστε ενας λαός τρομαγμένος.

Αναγνώστης είπε...

Ο ιδιοκτήτης του Αντιαιρετικού διέγραψε ένα από τα πολλά υβριστικά σχόλια του Ανώνυμου, και ο Ανώνυμος το επικόλλησε ξανά, "στολίζοντας" και τον Έλληνα.

Αγαπητέ Ανώνυμε, δεν έχει σημασία ποιο κόμμα ψηφίζω εγώ. Σημασία έχει ότι η δημοκρατία της Ελλάδος από την 8η Οκτωβρίου 1973 έως και σήμερα, έχει καταστρέψει τον τόπο, και έχει υποθηκεύσει το μέλλον των παιδιών μας, και των παιδιών τους.

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Η δημοκρατία είναι ότι χειρότερο, μετά τον κομμουνισμό.

Το μόνο ενθαρρυντικό είναι, πως, ο Ελληνικός λαός άρχισε να ξυπνάει, και σε λίγο θα τους πάρει όλους με τις κλωτσιές.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Σταμάτα να παριστάνεις τον σταυροφόρο και πες μου εαν πρέπει για χάρη της, να είμαστε ενας λαός τρομαγμένος.

Φαίνεται πως είσαι από άλλον πλανήτη. Τρομαγμένος ο λαός ήταν επί χούντας. Φοβόταν και τη σκιά του. Όπως σε κάθε χούντα, σε κάθε ολοκληρωτικό καθεστώς. Τώρα τρομαγμένοι είναι οι κυβερνώντες. Δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν γιατί τρώνε κλωτσιές και γιαούρτια.
Πάρτο χαμπάρι. Βόρεια Κορέα δεν θα γίνουμε. Οι δικτάτορες είναι φαντάσματα του παρελθόντος.
Δεν φταίει η Δημοκρατία αν οι Έλληνες ψηφίζουν τους δήμιούς τους. Μην παριστάνουν τις αθώες παρθένες και τους εξαπατημένους οι ψηφοφόροι των κομμάτων που μας κυβερνούν.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Εαν η δημοκρατία πάσχει οπως λες και η δικτατορία δείχνει να είναι υγιής, ε.. τότε ζήτω στην δικτατορία.

Υγιές πολίτευμα χωρίς εκλογικές διαδικασίες και χωρίς πολιτική δράση κομμάτων δεν υπάρχει. Υγιές πολίτευμα χωρίς ελευθερία δεν υπάρχει. Εκτός κι αν για σένα η ελευθερία είναι δευτερεύουσας σημασίας. Για τους Έλληνες ανέκαθεν ήταν πρωτεύον.
Δικτατορία υγιής, υπήρξε μόνο στην προπαγάνδα της.

Ανώνυμος...

EΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Και που το είδες εσυ φίλε Ανώνυμε το υγιές πολίτευμα,όταν οι εκλογικές διαδικασίες μαγειρεύονται και η δράση των κομμάτων ΄μαλλον θυμίζει την συμμορία του AL KAPONE.

Και δεν μου λες ρε φίλε,δημοκρατία είναι ο τίτλος η το αποτέλεσμα.

Και αφου για του Ελληνες ήταν πρωτεύον θέμα, τώρα γιατί έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν, ως αποτελεσματικό πολίτευμα και χτεσινοί δημοκράτες είναι σημερινοί αρνητές της?

Οσο για τους αντιπροσώπους του λαού στο κοινοβούλιο....ελληνες και αυτοί κατ'εσέ...την βιάσανε την δημοκρατία ...ελληνικά.

Λες δικτατορία υγιής υπήρξε μόνο στην προπαγάνδα της......ενώ η καημένη η δημοκρατία αποδείχτηκε οτι ασθενούσε γενικώς, διότι ούτε υγιή προπαγάνδα δεν μπορεί να κάνει.

Τώρα το ποιός είναι τρομαγμένος βγές στον δρόμο και θα δείς,πάντως το οτι ο Ελληνας κάνει την προσπάθεια και δεν του βγαίνει,φταίει το πολίτευμα που αντί για τον Λεωνίδα με τους Τριακόσιους συντηρεί τον ΑLI BABA και τους τριακόσιους γύπες.

Εγω λυπάμαι την ΕΛΛΑΔΑ ,οσο για εμάς... περαστικά μας.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Και αφου για του Ελληνες ήταν πρωτεύον θέμα, τώρα γιατί έχασαν την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν, ως αποτελεσματικό πολίτευμα και χτεσινοί δημοκράτες είναι σημερινοί αρνητές της?


Αυτό πάλι πού το είδες γραμμένο; Ποιος σου είπε ότι οι Έλληνες αρνούνται τη δημοκρατία; Ποιο είναι το ποσοστό των Ελλήνων που ζητούν να καταργηθούν οι εκλογές και να απαγορευτεί η δράση των πολιτικών κομμάτων; Διότι αυτό σημαίνει άρνηση της δημοκρατίας.
Ίσα ίσα, αυτό που ζητούν οι Έλληνες είναι περισσότερη δημοκρατία. Καταλαβαίνουν ότι αυτό που ζούμε σήμερα είναι μια ιδιότυπη χούντα γι αυτό και το κεντρικό σύνθημα όσων αντιδρούν στα μνημόνια και στην τροϊκανή κυβέρνηση είναι ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ’73.

Όποιος νομίζει ότι είναι ο σωτήρας της Ελλάδας, ας προσπαθήσει να πείσει τους Έλληνες ότι είναι ο Λεωνίδας του 21ου αι. διεκδικώντας την ψήφο τους και όχι μαγειρεύοντας πραξικοπήματα. Με τη βία ούτε ο Θεός δεν σώζει.

Το ότι η δικτατορία ήταν μια αρρωστημένη κατάσταση δεν το λέω εγώ αλλά η ιστορική πραγματικότητα. Αν η δικτατορία ήταν κάτι θετικό, αν είχε προσφέρει στο λαό, θα είχε απήχηση και λαϊκή υποστήριξη. Τα κόμματα όμως που την υποστήριζαν στις εκλογές από το ’74 και μετά, δεν πήραν ποτέ κάτι περισσότερο από 2,5%. Το 1974 η φιλοδικτατορική ΕΔΕ πήρε μόλις 1,08%. Ακόμη και η “Εθνικη Παράταξη” το 1977 που συσπείρωσε όχι μόνο τους χουντικούς αλλά και κάθε εθνικιστή και ακροδεξιό, δεν ξεπέρασε το 7%. Μήπως να σου θυμίσω τα ποσοστά της ΕΠΕΝ στο 0,60%;

Το “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι” δεν ήταν ποτέ σλόγκαν λογικά σκεπτόμενων ανθρώπων.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

φίλε Ανώνυμε διάβασα πρωί-πρωί τα σχόλια σου και ΄΄ηπια διπλό καφέ.

Απο το '73 μέχρι τώρα είχανε την λουλού στον κ....ο τους και τους άρεσε θες να μας πείς, αφού ψηφίζανε συνέχεια,το αστην κι'άλλο λίγο και τώρα τους πόνεσε ξαφνικά, η καταλάβανε οτι τους έκατσε στραβά.

Και με την αλλαγή τι θα γίνει δηλαδή, θα έρθουν οι νέοι δημοκράτες και θα βάζουν πιο πολύ λιπαντικό?

Δεν έμαθες οτι όταν η μια γάτα τρώει ενα ψάρι η άλλη περιμένει και αυτή το δικό της και έτσι το φαγοπότι καλά κρατεί.

Εαν το σύστημα δεν υποστηρίζει την δημοκρατία σου αλλά καλύπτεται απο τον τίτλο τότε δεν είναι δημοκρατία.

Οπότε οσο περισσότερη δημοκρατία ζητούν οι Ελληνες .....λες και αυτή αγοραζεται απο τον μπακάλη με το κιλό.....σύμφωνα με το σκεπτικό σου, τόσο πιο πολύ χουντα θα τους βγαίνει.

Πάντως ο ορισμός χούντα εχει να κάνει με στρατιωτικό πραξικόπημα και τέτοιο δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα,παρά μόνο δεξιά κόμματα, που είναι τόσο δεξιά, που συντρώγουν με τα αδελφάκια τους τα αριστερά.

Οπως βλέπεις λοιπόν τον θέμα δεν βγαίνει,η δημοκρατία είναι ορισμός πρός εκμετάλευση και μαλιστα τελευταία τείνει διεθνώς να λειτουργεί σαν μοναρχία,οικογένειες BUSH SHIT,PAPANDREOU,KARAMAN ALH,κ.α.

Αναγνώστης είπε...

Ο ανώνυμος θέλει να μας πείσει πως αυτό που ζούμε είναι δημοκρατία, την στιγμή που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ, και πουθενά η δημοκρατία. Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, μιλάμε για κάτι ανύπαρκτο.

Όσο και να παλεύουν οι αριστεροί ανθέλληνες να πείσουν τον λαό, ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει, και όσοι δεν ξύπνησαν ακόμη, θα ξυπνήσουν σε λίγο που θα αρχίσει το κρύο, και θα κάψουν τα παλούκια του φράχτη, για να ζεστάνουν τα παιδιά τους.

Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η μόνη λύση, και η μοναδική ελπίδα την Ορθόδοξης Ελλάδας.

Οι κομμουνιστές με τον σκισμένο μανδύα της δημοκρατίας, δεν πείθουν, και προκαλούν την αηδία στους διωκόμενους Έλληνες Πατριώτες.

Κομμουνιστές, αυτή την φορά δεν θα σας περάσει, παίξατε και χάσατε, καιρός να εξαφανιστείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ερχόμαστε, τίποτα δεν μας σταματά.

Σας προκαλούμε να κάνετε εκλογές ΤΩΡΑ, και θα δείτε ποια θα είναι η απάντηση του Ελληνικού λαού.

Αυτό που θα δείτε, δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ήρθε το τέλος σας, για ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Κομμουνιστές, αυτή την φορά δεν θα σας περάσει, παίξατε και χάσατε, καιρός να εξαφανιστείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ερχόμαστε, τίποτα δεν μας σταματά
.

Είσαι καλά παιδάκι μου;
"Αναγνώστης" λέγεσαι αλλά μάλλον διάβασμα χρειάζεσαι.
Κομμουνιστής είναι ο Σαμαράς; Οι κομμουνιστές φταίνε που σε λίγο θα καίμε τα παλούκια του φράκτη όπως λες για να ζεσταθούμε;
Κομμουνιστές είναι το ΔΝΤ κι η τρόικα;


Έλληνα της Ολλανδίας, ακόμη δεν έχω καταλάβει τι προτείνεις. Τι θέλεις να γίνει;



Ανώνυμος...




ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Θα σου απαντήσω ευθέως για το πως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Χρειάζεται μια κυβέρνηση τεχνοκρατων χωρίς βουλευτές , μόνο με υπουργούς οι οποίοι θα βγουν απο διαδικασία ψηφοφορίας πλειοψηφικα. Δεν θα καλύπτονται απο ασυλία και θα είναι εφόσον λειτουργήσουν υπέρ του δέοντος νομοτυπα, επαγγελματίες πολιτικοί για όσο χρόνο μπορούν να εξασκήσουν την υποχρέωση αυτή. Θα Πρέπει όμως να αποδεχτούν όλοι πολιτικό σύστημα μοντέρνου χαρακτήρα με μια και μόνο διακήρυξη , χωρίς παράθυρα και πόρτες διαφυγής.θα είναι ένα κοινωνικο μανιφέστο και θα έχει ένα ισχυρό αμυντικό δόγμα για την ενίσχυση και την ασφάλεια του συνόλου .Ως τίτλος ας βαπτιστει με άμα όνομα που να έχει ως ρίζα το, Ελλάδα

Ανώνυμος είπε...

Κυβέρνηση Παπαδήμων δηλαδή.

Συνήθως οι τεχνοκράτες αυτού του επιπέδου είναι άνθρωποι των τραπεζών και των πολυεθνικών. Συνήθως έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια σε διεθνείς οργανισμούς όπως το ΔΝΤ η ΕΚΤ, σε τραπεζικούς κολοσσούς και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία.
Είναι σπάνιο να βρεις τεχνοκράτη που να μην βλέπει ως γραφικότητα την πατριωτική πολιτική και να μην χαμογελά στο άκουσμα κοινωνικών μανιφέστων και εθνικών αμυντικών δογμάτων.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Μου φαίνεται ότι ταξιδευεις στο υπέρ πέραν αγαπητε Ανωνυμε.Οι τεχνοκράτες με το μυαλό των δήθεν δημοκρατών είναι αυτοί που λες και κάνουν αυτά που ενοειs. Είπα τι θέλω να γίνει γιατι αυτο με ρωτησες, αλλα πως να γίνει , όταν όλοι σε αυτόν τον τόπο είναι δημοκράτες και μερικοί βαφτιζονται ότι θέλουν ακόμη και τεχνοκράτες.Το ότι αποδεχεσαι ότι το 99%ειναι λαμόγια που δεν κάνουν για τεχνοκράτες αποδεικνυεις περίτρανα τι παράγει η δημοκρατία!! Εάν δεν υπάρχουν Έλληνες να υπηρετήσουν την Ελλάδα για ποια δημοκρατία μιλάς, μην οργιζεσαι με αυτούς που στηρίζουν τηνΧ.Α είναι ίσως πιο ρεαλιστές απο εσένα.Και μην το πάρεις κατακαρδα ,εξάλλου εσύ τους απεριψες όλους.

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, απομονώνεις λέξεις, ή φράσεις, και προσπαθείς να φτιάξεις
το επιθυμητό για σένα αποτέλεσμα.

Όλοι γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, και μετονομάστηκε σε ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Δ δεν υπάρχει πλέον, αυτό που ονομάζεται Ν.Δ δεν έχει καμία σχέση με την Δεξιά.

Αν εφαρμοστούν οι πολιτικές του "τραβεστί" κόμματος που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ,
τότε η ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος θα γίνει γεγονός.

Πρέπει να αντιληφθείς (πιστεύω το γνωρίζεις) πως αποτελείτε τον ανθελληνικό, προδοτικό χώρο, με μοναδική σας επιδίωξη, την αποδόμηση της Ορθοδοξίας, και της Ελλάδας.

Ευτυχώς σας κατάλαβε ο κόσμος, και το υγιές τμήμα του Ελληνικού λαού, άρχισε να αποχωρίζεται από το νοσηρό περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας, στην Ελλάδα ο πιο γνωστός τεχνοκράτης είναι ο Σημίτης. Έτσι δεν το έλεγαν;
Ο Παπαδήμος τι ήταν;
Γενικότερα όσοι θέλουν να μας κυβερνήσουν οι τεχνοκράτες, στην ουσία ζητούν να μας κυβερνήσουν απευθείας οι τράπεζες και τα ξένα κέντρα αποφάσεων, αφού για τη συντριπτική πλειοψηφία των τεχνοκρατών αποτελούν τους πρώην εργοδότες τους αλλά και μέντορές τους.

Oι ουγκ της ΧΑ θα μας σώσουν, που δεν έχουν τελείωσει ούτε το Λύκειο;

Αυτοί καλοί είναι για πόρτα σε νυχτομάγαζα και για θελήματα. Άντε και για να χτυπάνε τρομαγμένους Πακιστανούς. Ως εκεί.


Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Κομμουνιστές, αυτή την φορά δεν θα σας περάσει..

Αναγνώστης: Όλοι γνωρίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, και μετονομάστηκε σε ΣΥΡΙΖΑ.

Ν.Δ δεν υπάρχει πλέον, αυτό που ονομάζεται Ν.Δ δεν έχει καμία σχέση με την Δεξιά
.

Γίνανε όλοι αυτοί κομμουνιστές;
Γιατί παιδάκι μου τα βάζεις με τους κομμουνιστές; Πού τους είδες;

Ανώνυμος...

Ο ΝΕΟΝΤΑΣ είπε...

Είναι άρρωστο όλο αυτό και πραγματικά λυπούμαι βαθύτατα όταν βλέπω τους Έλληνες να διχάζονται σε αριστερούς και δεξιούς. Εώς πότε θα κρατήσει τούτη η βλακεία τους; Και το χειρότερο είναι που ούτε οι νέες γενιές λένε να το ξεπεράσουν. Πιστοί στις κακές παραδόσεις των πατέρων τους και άπιστοι στις καλές παραδόσεις.

Δεν θα γλιτώσουμε έτσι..

Ο ΝΕΟΝΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Aκουσε φίλε Ανώνυμε,μας το παίζεις σε δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Στην δημοκρατία δικαιώνεις αυτους που γενιούνται δημοκράτες αλλά δεν τους βγαίνει και ποινικοποιείς αυτούς που την ψηφίζουν και την συντηρούν,απλά επειδή επιμένουν.Αυτό είναι αυτοσαρκασμός.

Ο Τεχνοκράτης οταν λειτουργήσει οπως ο δημοκράτης, σίγουρα θα έχει τα ιδια αποτελέσματα ,ίσως και χειρότερα αλλά....

Ομως αυτός έχει αυτό που δεν έχει ο δημοκράτης,δηλαδή μπορεί να παίρνει αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού ως πολύ εξειδικευμένος,ταλαντούχος διοικήτης,ευέλικτος ηγέτης,πατριώτης απο DNA και οχι αλχημιστής .

Μου ανέφερες τους Σημίτη απόγονο εξ αίματος των εβραιομασώνων Rothschilds και των Rockefellers και Παπαδήμο πρόεδρο της Triateral Commission και βασικό στέλαχος της λέσχης Bilderberg παντρεμένο με ολλανδέζα ,κολλητή της βασίλισσας Beatrice ,tης οποίας ο πατερας Bernard ηταν ο ιδρυτής της λέσχης.

Μην τα ισοπεδώνεις ολα φίλε Ανώνυμε ,είπαμε να είναι πατριώτης, ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με μεγάλα γράμματα με μοντέρνο προσδιορισμό.

Και επειδή είμαι μετανάστης δεν είμαι εναντίον των μεταναστών αλλά...εαν σου βιάσουν την κόρη η την γυναίκα και απο οτι διαβάζω οι πακιστανοί εχουν γίνει οι πρώτοι βιαστές,παιδεραστές,προτείνω...λεω ρε φίλε, εσεις που τους αγαπάτε,ννα τους πάρετε σπίτι σας.

Ετσι δεν θα χρειάζονται οι Χ.Αυγίτες να τους κυνηγούν και όπως λες θα κάνουν τους πορτιέρηδες.

Αγαπητέ ΝΕΟΝΤΑ δεν είμαστε άρρωστοι επειδή φιλονικούμε για τον καλύτερο τρόπο διακυβέρνησης του τόπου ,άρρωστοι είναι οσοι δεν συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν καλές και κακές παραδόσεις που μπορούν να μας αλλάξουν τον τρόπο ζώης,γιατί η πληροφορία,η γνώση και ροή των πραγμάτων,μας μεταφέρουν σε άλλες προσεγγίσεις.

Και μόνο εαν αλλάξουμε θα γλυτώσουμε.

Ανώνυμος είπε...

Πού θα τους βρεις τους πατριώτες τεχνοκράτες; Όποτε καταφύγαμε σε τεχνοκράτες, Σημίτηδες και Παπαδήμιοι μας προέκυψαν. Οι τεχνοκράτες είναι γέννημα θρέμμα του “συστήματος”. Έχουν γαλουχηθεί από το “σύστημα”. Έχουν μάθει να το υπηρετούν και όχι να το ανατρέπουν για χάρη εθνικών μικροσυμφερόντων. Αυτό ακριβώς τους κάνει “τεχνοκράτες”. Γνωρίζουν να το υπηρετούν και να το στηρίζουν άριστα ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές του.

Και ποιος θα τους ελέγχει τους τεχνοκράτες; Σε ποιον θα λογοδοτούν αν δεν υπάρχει εκλεγμένο κοινοβούλιο και συχνές εκλογικές διαδικασίες;

Τώρα για τους Πακιστανούς, η άποψη πως αν ένας βάζελος χτυπήσει έναν ΑΕΚτζή, οι ΑΕΚτζήδες δικαιούνται να σπάσουν τα κεφάλια όλων των βάζελων, αποτελεί βιασμό κάθε έννοιας δικαίου και πολιτισμικό κρετινισμό. Έχουμε πάψει εδώ και χιλιάδες χρόνια να είμαστε σε σπηλιές και να κυκλοφορούμε με ρόπαλα. Υπάρχουν άλλες λύσεις εκτός από την επιστροφή στις συνήθειες του homo Νεάντερταλ. Και οι πιστοί του πιο διάσημου λαθρομετανάστη θα έπρεπε να τις αναζητούν και όχι να χειροκροτούν τη βαρβαρότητα.

Νομίζω ότι οι Έλληνες έχουν θέσει οριστικά στο περιθώριο τους αρνητές της δημοκρατίας και κάθε νοσταλγό δικτατορικών απολυταρχικών λύσεων. Η εποχή που οραματίζονταν χαρισματικούς “εθνοσωτήρες”-απόλυτους άρχοντες, αποτελεί πικρή ανάμνηση και έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Και η ΧΑ ας βρει την εντιμότητα να πετάξει την κοινοβουλευτική προβιά και να διακηρύξει ευθέως τη θέση της για κατάργηση των δημοκρατικών ελευθεριών, να δούμε πόσοι θα της απομείνουν.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, τα έχεις μπερδέψει τόσο πολύ, που αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνεις και εσύ ο ίδιος τι γράφεις.

Εμφανίζεσαι υπέρμαχος της δημοκρατίας, την στιγμή που είναι αποδεκτό ότι ΔΕΝ υπάρχει, και ΔΕΝ έχει εφαρμοστεί, ποτέ και πουθενά στον κόσμο, η δημοκρατία σύμφωνα με την δική σας ερμηνεία του όρου.

Αλλά και αν το δούμε από αυτή την οπτική, η Χρυσή Αυγή που σου έχει μπει στο μάτι, είναι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, το οποίο έχει ψηφιστεί με δημοκρατικές διαδικασίες, από μισό εκατομμύριο Έλληνες πολίτες.

Γιατί δεν σέβεσαι την απόφαση του Ελληνικού λαού;

Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι στις επόμενες εκλογές, η Χρυσή Αυγή θα είναι τρίτο κόμμα.

Αυτές είναι δημοσκοπήσεις των δημοκρατικών, αριστερών εταιρειών που δουλεύουν για λογαριασμό του συστήματος, και καμία σχέση δεν έχουν με την Χρυσή Αυγή.

Άρα δεν μπορείς παρά να τις δεχτείς, και δεν έχεις το πλεονέκτημα να κατηγορήσεις την Χρυσή Αυγή, για αυτές τις δημοσκοπήσεις.

Οπότε εξάγεται αβίαστα το λογικό συμπέρασαμα, πως, ΔΕΝ πιστεύεις στους δημοκρατικούς θεσμούς, με τους οποίους εκλέχθηκε η Χρυσή Αυγή από τον Ελληνικό λαό.

Ποια δημοκρατία υποστηρίζεις;

Βλέπεις λοιπόν, ότι αυτό που έγραψα από την αρχή για εσένα, πέρνει σάρκα και οστά. Δεν υποστηρίζεις την δημοκρατία, αλλά την χρησιμοποιείς ως δεκανίκι, για να υποστηρίξεις τον αντίχριστο, και αντίθεο κομμουνισμό, που θέλετε εσείς οι προοδευτικοί διεθνιστές, να εισάγετε για να καταστρέψετε την Ορθοδοξία, και την Ελλάδα.


Ανώνυμε, εμάς δεν μπορείς να μας τουμπάρεις με την επίκληση στην δημοκρατική συνείδηση, γιατί είμαστε ιδεολόγοι Εθνικιστές, Έλληνες πατριώτες, και πάνω απ' όλα ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε καλό μου παιδί με ρωτάς που θα βρώ τους πατριώτες τεχνοκράτες,οχι πάντως εκεί που βρίσκονται οι πατριώτες δημοκράτες και ενοώ το βολευτήριο!!!!

Βρέ Ανώνυμε τεχνοκράτες είναι οι πολύ μορφώμενοι,εξειδικευμένοι και δεν χρειάζεται να είναι προδότες για αυτό τον λόγο.

Ενώ η δημοκρατία απο το εκλέγεστε και βολέυεστε μόνο μπουμπούκια βγάζει,ασε να δούμε τι θα κάνει ο μοντερνισμός,γιατί το παλαιοπολίτευμα με το κύριε ελέησον το βαρέθηκε και ο Θεός.

Ρωτάς ποιός θα έλεγχε τους τεχνοκράτες.
Μέσα απο την διακήρυξη ως μοντέρνο πολίτευμα, θα λειτουργεί αυτόνομα νομική διαδικασία και ελλείψη ασυλίας, κάθε κατάχρηση θα τιμωρείται άμεσα και αδιάκριτα.

Οσο για την ερώτηση σου να λογοδοτεί σε ενα κοινοβούλιο, είδαμε πόσοι λογοδότησαν απο τα κοινοβούλια.
Εκλεγμένος εκπρόσωπος της δημοκρατίας, αφού κατάκλεψε μαζι με το κοινοβούλιο την ίδια την δημοκρατία, είπε στους εκλογείς ολου του εκλογικού σώματος μαζί τα κλέψαμε, οπότε εαν ψηφίσεις τους κλέφτες, κινδυνεύεις να κατηγορηθείς ως κλεπταποδόχος στην δημοκρατία.

Χμμ!!!! εδώ κάνεις ατυχή παραλληλισμό με την φάπα του βάζελου η οποία τι σχέση έχει με τους βιασμούς και τους φόνους των πακιστανών λαθρομεταναστών.

Πρώτος βιασμός είναι εθνικός βιασμός και γίνεται στην ίδια την Ελλάδα αφού εισέρχονται λαθραία.

Δεύτερον μια σφαλιάρα ρε φίλε είναι το ίδιο με την κατακρεούργηση του σώματος και της ψυχής της μικρής ΜΥΡΤΩΣ.
Εαν αυτός και οι ομοίοι του δεν είναι Νεατερντάλιοι τότε τι είναι?

Τέτοιοι είναι οι περισσότεροι απο αυτούς και σίγουρα δεν μοιάζουν με τους οπαδούς της ΑΕΚ η του ΠΑΟ και εαν πρέπει να τους αντιμετωπίσω προληπτικά πριν τον βιασμό της κόρης μου, η τους στέλνεις πίσω στο χωριό τους, η θα μείνω και εγω στην απέναντι σπηλιά.
Αλλωστε αφού δεν τους καλέσαμε γιατί ήρθαν και αφού ήρθαν γιατί πρέπει να φύγουμε εμείς.

Στο είπα σε προηγούμενο σχόλιο τα δικτατορικά και απολυταρχικά καθεστώτα είναι στρατιωτικά και το πολίτευμα για το οποίο μιλάμε δεν έχει σχέση με αυτά.

Οσο για τους Ελληνες να μην είσαι σίγουρος για το τι οραματίζονται, γιατί να ξέρεις οτι ο πεινασμένος καρβέλια ονειρέυεται.

Η Χ.Α δεν έκανε πραξικόπημα, την ψήφισαν με την μέθοδο που υποστηρίζεις του κοινοβουλευτισμού και πρός το παρόν αφού δεν κυβέρνησε ποτέ, άσχετο με το τι λένε αφού δεν λένε και τίποτα κακό, είναι το πιο βελούδινο κόμμα της δημοκρατίας.
Υπενθύμησις εγω ψηφίζω στην αλλοδαπή και κάνω την κριτική μου για το συγκεκριμένο κόμμα.

Και σκέπτομαι οτι λόγω της καλοπέρασης του Ελληνα και των υποσχέσεων με λαγούς και πετραχήλια μπορεί στην έπομενη ψηφοφορία μαζί με τους υπόλοιπους Ελληνες να ψηφίσεις και εσυ Χ.Α ...ετσι λέω δεν είναι και σίγουρο.

Ανώνυμος είπε...

εδώ κάνεις ατυχή παραλληλισμό με την φάπα του βάζελου η οποία τι σχέση έχει με τους βιασμούς και τους φόνους..

Μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων έχουν υπάρξει μαχαιρώματα και ανθρωποκτονίες. Δεν μίλησα για φάπες.
Αλλά ακόμη κι αν ένας βάζελος έριχνε μια φάπα σ' έναν ΑΕΚτζή, θα έπρεπε οι ΑΕΚτζήδες να πλακώσουν στις φάπες κάθε βάζελο που θα συναντούσαν μπροστά τους;
Ο εξωφρενικός παραλογισμός είναι ο ίδιος.


κατακρεούργηση του σώματος και της ψυχής της μικρής ΜΥΡΤΩΣ.
Εαν αυτός και οι ομοίοι του δεν είναι Νεατερντάλιοι τότε τι είναι
?

Οι όμοιοι του, δηλαδή οι βιαστές και οι δολοφόνοι, είναι πολύ χειρότεροι από Νεαντερτάλιοι. Οι όμοιοί του όμως δεν είναι οι Πακιστανοί στο σύνολό τους.


Ρωτάς ποιός θα έλεγχε τους τεχνοκράτες.
Μέσα απο την διακήρυξη ως μοντέρνο πολίτευμα, θα λειτουργεί αυτόνομα νομική διαδικασία και ελλείψη ασυλίας, κάθε κατάχρηση θα τιμωρείται άμεσα και αδιάκριτα
.

Θα κυβερνούν δηλαδή οι δικαστές; Κυρίαρχη εξουσία θα είναι η δικαστική;
Κι αν οι δικαστές τα βρουν με τους όποιους διεφθαρμένους τεχνοκράτες;

Με ποια διαδικασία θα αντικαθίστανται οι τεχνοκράτες που θα έχουν παρανομήσει;
Ο ελληνικός λαός έχει ρόλο κάπου σ΄αυτό το αλλοπρόσαλλο κυβερνητικό κατασκεύασμα που οραματίζεσαι ή είναι παθητικός θεατής;


Το ότι η ΧΑ είναι πλέον κόμμα του κοινοβουλίου, αυτό δεν απαγορεύει την κριτική σε αυτήν. Το αντίθετο θα έλεγα.
Όσο για τις δημοσκοπήσεις, ας βγει η ΧΑ να δηλώσει ότι επιθυμεί την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και την απαγόρευση της πολιτικής δραστηριότητας, να δούμε πόσα αυγά θα βάλει στο καλάθι της.


Αναγνώστη, οι Έλληνες πατριώτες ποτέ δεν έπαψαν να είναι δημοκράτες. Εκτός κι αν Έλληνες πατριώτες είναι μόνο το 10% των Ελλήνων.
Και κατάλαβέ το επιτέλους, πως ΧΑ και Ορθοδοξία είναι σαν να βάζεις τον έμπορα ναρκωτικών διοικητή σε κέντρο αποτοξίνωσης και τον παιδεραστή σε θέση νηπιαγωγού.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, είναι γνωστό το πόσο ¨τσούζει¨ τους προοδευτικούς του ΣΥΡΙΖΑ η άνοδος της Χρυσής Αυγής, αλλά να φτάσεις στο σημείο, εσύ ο δημοκράτης, να μη δέχεσαι ένα πολιτικό κόμμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό, ε αυτό πάει πολύ!

Εκτός αν δεν είσαι τόσο δημοκράτης όσο υποστηρίζεις, επειδή είσαι διεθνιστής, και επιθυμείς να έρθουν και τα υπόλοιπα αποβράσματα των ισλαμιστών, για να αποτελειώσουν την Ορθόδοξη Ελλάδα.

Ως γνωστόν ο κομμουνισμός είναι Εβραϊκό κατασκεύασμα, το οποίο χρησιμοποιούν οι αντίθεοι Εβραίοι για να πολεμήσουν τον Χριστιανισμό, όπως έκαναν τα τελευταία εκατό χρόνια, ειδικά σε σχέση με την Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία.

Έχετε φτάσει στην παράνοια να αποκαλείτε το μισό εκατομμύριο του Ελληνικού λαού που ψήφισε Χρυσή Αυγή, ως σατανιστές, χουντικούς, ναζί, φασίστες, και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου.

Σας ενοχλεί που η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι μέρος του συστήματος, δεν μπορείτε να την κατηγορήσετε για καμία οικονομική ατασθαλία, ή να της προσάψετε οποιοδήποτε οικονομικό σκάνδαλο. Και μη μπορώντας να πείτε κάτι άλλο, σχολιάζετε τα θρησκευτικά πιστεύω ορισμένων μελών της.

Είστε αξιοθρήνητοι, δεν σας πιστεύει κανείς πλέον. Μέσα στο αντίθεο κόμμα σας, έχετε μαζέψει κάθε είδους βρωμιά, από λαθρομετανάστες ανθέλληνες, μέχρι τραβεστί ανώμαλους, και ότι σιχαμερό και σάπιο έχει να επιδείξει το σύστημα.

Αυτοί σας στηρίζουν, και αυτούς στηρίζετε.

Πάντα από λίγους ξεκινούσε κάτι καλό για τον τόπο.

Δεν θα σας επιτρέψουμε να καταστρέψετε την Ορθόδοξη Ελλάδα μας.

Ανώνυμε, θα σου κάνω μια ερώτηση, και θέλω να απαντήσεις ειλικρινά.

Σε ¨Πονάει¨ πάρα πολύ που η Χρυσή Αυγή καλπάζει με 13,50% και έρχεται τρίτο κόμμα, την στιγμή που όλα τα άλλα κόμματα σημειώνουν ραγδαία πτώση;

Ανώνυμε, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, και πολύ καλά θα κάνεις να παραμείνεις… ¨ανώνυμος¨.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε εάν οι βάζελοι το είχαν κάνει σύστημα, να ρίχνουν συνεχώς έστω και μεμονωμένα φάπες στους ΑΕΚιτζήδες, έ!!τότε ρε φίλε το μόνο που θα λειτουργούσε καλά, είναι η πρόληψη.

Είναι άλλωστε και επιστημονικό το προτείνουν και οι γιατροί, για εύρωστο οργανισμό... κράτος.. πάρε ασπιρίνη, πρίν σε ποιάσει πονοκέφαλος.

Δεν είπα στο σχόλιο μου οτι οι πακιστανοί στο σύνολό τους είναι criminal, αλλά οι λαθρομετανάστες οι οποίοι για να επιβιώσουν αποβιώνουν εμάς και αυτο είναι σχέδιο αποσύντηξης της Ιεράς Ελληνικής Φυλής, απο τους σιωνιστές τουρκομογγόλους.

Δεν θα κυβερνούν οι δικαστές, αλλά το νομοθετικό σώμα θα ελέγχει τους τεχνοκράτες, όπως οι έφοροι στην Σπάρτη.
Δεν χρειάζεται να κυβερνά ο Ελληνικός λαός, το μόνο που θα κάνει είναι να ψηφίζει τους υπουργούς, που θα προτείνονται βαση ικανοτήτων και οι πλειοψηφούντες θα διορίζονται.
Βουλευτικό σώμα yok.

Σε αυτήν την χρονική στιγμή που οι Ελληνες βιώνουν την χειρότερη φάση στην νεότερη ιστορία τους, εαν η Χ.Α ζητούσε κατάργηση του κοινοβουλίου, θα την ψήφισε και ο Τσίπριζα.

Πάντως η ζωή φίλε είναι πολύ μικρή για να είμαι συνέχεια τσαντισμένος, με τους Μήτσους της βουλής.

Δεν θα σηκώνει ο λαός συνέχεια το φορτίο της μισαλλοδοξίας τους, καιρός να ξεκουμπιστούν.

Εξ άλλου το αρχηγιλήκη τους είναι είναι μειοψηφικό και εφήμερο και χωρίς τύχη.

Το μόνο που κάνουν είναι να ανακατεύουν τα πίτουρα και εμάς να μας τρώνε οι κόττες.

EΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Για τα ορθογραφικά μου λάθη μην με κρεμάσετε, τα είδα και δεν τα διόρθωσα,sorry!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Δεν θα κυβερνούν οι δικαστές, αλλά το νομοθετικό σώμα θα ελέγχει τους τεχνοκράτες, όπως οι έφοροι στην Σπάρτη.
Δεν χρειάζεται να κυβερνά ο Ελληνικός λαός, το μόνο που θα κάνει είναι να ψηφίζει τους υπουργούς, που θα προτείνονται βαση ικανοτήτων και οι πλειοψηφούντες θα διορίζονται.
Βουλευτικό σώμα yok
.

Βλέπω ότι έχεις πρόβλημα με το βουλευτικό σώμα. Να σου υπενθυμίσω μόνο, πως αυτός που σχεδιάζει και υλοποιεί αυτή τη στιγμή την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων και το ξεπούλημα της Ελλάδας, δεν είναι βουλευτής, δεν συμμετείχε καν στις εκλογές αλλά είναι ένας τεχνοκράτης που διορίστηκε υπουργός, ο Στουρνάρας. Όπως όλοι οι καλοί τεχνοκράτες υπήρξε τακτικό μέλος ενός οικονομικού μηχανισμού της ΕΕ (της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής της) τα συμφέροντα της οποίας υπηρετεί άριστα. Άρα η κατάργηση του βουλευτικού σώματος δεν εγγυάται τίποτα.

Λες ότι ο λαός θα ψηφίζει τους υπουργούς. Θα έχουμε δηλαδή εκλογές αλλά αντί οι υποψήφιοι να είναι υποψήφιοι βουλευτές, θα είναι υποψήφιοι υπουργοί;
Θα έχουμε κυβέρνηση με υπουργούς από διαφορετικά κόμματα ή το κόμμα που θα κερδίζει τις εκλογές θα σχηματίζει κυβέρνηση;
Η ενημέρωση, συζήτηση και η κριτική, αφού δεν θα υπάρχει Κοινοβούλιο θα γίνεται μόνο στα κανάλια (μεγαλοεργολάβων, εφοπλιστών κλπ.);


Έλληνας της Ολλανδίας: Δεν είπα στο σχόλιο μου οτι οι πακιστανοί στο σύνολό τους είναι criminal, αλλά οι λαθρομετανάστες οι οποίοι για να επιβιώσουν αποβιώνουν εμάς και αυτο είναι σχέδιο αποσύντηξης της Ιεράς Ελληνικής Φυλής, απο τους σιωνιστές τουρκομογγόλους.

Ούτε κι εγώ είπα πως η λαθρομετανάστευση δεν αποτελεί πρόβλημα και μάλιστα άμεσα συνδεδεμένο με την αύξηση της εγκληματικότητας. Τα τάγματα εφόδου όμως είναι λύση; Μέχρι στιγμής το μόνο που έχουν καταφέρει είναι επίσημες και ανεπίσημες ταξιδιωτικές οδηγίες από ΗΠΑ Κορέα και Νέα Ζηλανδία και διαβήματα διαμαρτυρίας από πρεσβείες, καθώς οι ανεγκέφαλοι χρυσαυγίτες χτυπώντας οποιονδήποτε δεν μοιάζει με Έλληνα, χτυπάνε και ...τουρίστες.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: εσύ ο δημοκράτης, να μη δέχεσαι ένα πολιτικό κόμμα εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό, ε αυτό πάει πολύ!

Επειδή είναι κόμμα νόμιμο και με εκπροσώπηση στη Βουλή, θα πρέπει να συμφωνώ μαζί του; Θα πρέπει να μην εκφράζομαι ελεύθερα; Εσύ την άποψή σου για τους κομμουνιστές, γιατί την λες; Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα του κοινοβουλίου;


Αναγνώστης: Έχετε φτάσει στην παράνοια να αποκαλείτε το μισό εκατομμύριο του Ελληνικού λαού που ψήφισε Χρυσή Αυγή, ως σατανιστές, χουντικούς, ναζί, φασίστες, και ότι βάλει ο νους του ανθρώπου.

Δεν έχω γράψει τίποτα γι’ αυτούς που ψήφισαν ΧΑ. ‘Εχω γράψει μόνο για την οργάνωση-κόμμα ΧΑ έχοντας υπόψη τα έντυπά της, τα βιογραφικά και τις δηλώσεις στελεχών και βουλευτών της. Μέσα απ’ αυτά τεκμηριώνεται ΚΑΙ ότι είναι σατανιστές (ο Γ. Γερμενής ως μέλος black metal συγκροτήματος υμνούσε το Σατανά και έβριζε τους χριστιανούς και το Χριστό, ο αρχηγός Μιχαλολιάκος μέσα από το συγγραφικό του έργο έχει υμνήσει τον Εωσφόρο) ΚΑΙ ότι είναι χουντικοί (ο βουλευτής Χρ. Παππάς γιος αξιωματικού που ήταν στο πλευρό του Παπαδόπουλου, πριν λίγες μέρες καταχειροκροτούμενος ύψωσε σημαία με το πουλί της χούντας στο Ηράκλειο) ΚΑΙ ότι είναι νεοναζί ( δες όχι πολύ παλιά τεύχη του περιοδικού της ΧΑ υπέρ του Χίτλερ και του Γ’ Ράιχ, καθώς και τα τατουάζ πολλών μελών της και βουλευτών της).


Αναγνώστης: Σας ενοχλεί που η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ είναι μέρος του συστήματος, δεν μπορείτε να την κατηγορήσετε για καμία οικονομική ατασθαλία, ή να της προσάψετε οποιοδήποτε οικονομικό σκάνδαλο. Και μη μπορώντας να πείτε κάτι άλλο, σχολιάζετε τα θρησκευτικά πιστεύω ορισμένων μελών της.

Μπορώ να σου αποδείξω με πολλούς τρόπους ότι η ΧΑ όχι μόνο είναι μέρος του συστήματος αλλά είναι και το αγαπημένο μαντρόσκυλο του συστήματος. Θα είμαστε όμως πολύ εκτός θέματος.
Εσύ παρουσιάζεις τους χρυσαυγίτες ως υπερασπιστές της Ορθοδοξίας οπότε αναγκαστικά θα αναφερθώ και στα θρησκευτικά τους πιστεύω.
Για ψηφοθηρικούς λόγους μπορεί τελευταία να προσέγγισαν την Εκκλησία , είναι όμως γνωστό ότι ανέκαθεν υπήρξαν παγανιστές και σατανιστές. Οι ορκισμένοι εχθροί των Εβραίων δεν θα μπορούσαν ποτέ να έχουν ως θεό τους το γιο μιας εβραίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επ’ αυτού, ρίξε μια ματιά στο “Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον” (http://www.egolpion.com/) «Ποια είναι η Ορθοδοξία της Χρυσής Αυγής» Ι και ΙΙ.


Αναγνώστης: Ανώνυμε, ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, και πολύ καλά θα κάνεις να παραμείνεις… ¨ανώνυμος¨.

Και μετά διαμαρτύρεσαι γιατί σας λένε φασίστες.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, δεν θέλω να μπαίνω "σφήνα" στον διάλογο σου με τον Έλληνα, αλλά αντιλαμβάνομαι την αδυναμία σου να υποστηρίξεις τον ηγέτη σου ΤΣΙΠΡΑ και το άθλιο αντίχριστο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι στο 13,50%, και με άνεση τρίτο κόμμα. Αυτές οι δημοσκοπήσεις δεν εκφράζουν την πραγματικότητα που είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής πολύ μεγαλύτερο από το 13,50%.

Όσο για αυτά που γράφεις για μένα, εγώ δεν υποστηρίζω την δημοκρατία, ούτε είμαι δημοκράτης, και επιπλέον θεωρώ ότι η δημοκρατία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κακό, μετά το πρώτο, το οποίο είναι ο αντίχριστος Κομμουνισμός, δημιούργημα του Σιωνισμού.

Ανώνυμε, γουστάρω να βλέπω να μάχεσαι για το ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό σου τον αξιοθρήνητο ΤΣΙΠΡΑ.

Είμαι απολύτως σίγουρος, πως όταν θα γίνουν εκλογές, και όταν θα νιώσεις την ανάσα της Χρυσής Αυγής στο σβέρκο σου, τότε θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Σχετικά με το ηρωικό λάβαρο της 21η Απριλίου 1967, και βέβαια πολύ καλά έκανε η Χρυσή Αυγή και το τίμησε, αλλά και αν δεν το τιμούσε, είναι ήδη τιμημένο από την ιστορία, και όταν το βλέπουν οι ανθέλληνες σαν του λόγου σου, τότε τους πιάνει τρεμούλα.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Είμαι απολύτως σίγουρος, πως όταν θα γίνουν εκλογές, και όταν θα νιώσεις την ανάσα της Χρυσής Αυγής στο σβέρκο σου, τότε θα ψάχνεις τρύπα να κρυφτείς.

Πες κι άλλα τέτοια. Άφησε το κτήνος που κρύβεις μέσα σου να βρυχηθεί. Μην το καταπιέζεις.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Φίλε Ανωνυμε πιο παλιά που δεν υπήρχαν οι ανεγκέφαλοι της Χ.Α τι έφταιγε και οι φίλοι αμρικανοεγγλεζοι εκδιδανε ταξιδιωτικές οδηγίες.Μηπως αυτοί οι ΧΑυγητες δεν είναι η αιτία γιατι λες ότι είναι και μπαστουνι του καθεστώτος .Μη μας βάζεις τους γρίφους της Πυθιας.Άλλωστε θα ξέρεις πολυ καλα ότι οι άσπονδοι φίλοι μας το τόσο το κάνουνε τοοοοσοοο.

Ανώνυμος είπε...

"Επίθεση από ομάδα ακροδεξιών δέχθηκε η εγγονή του στρατηγού Χριστόδουλου Τσιγάντε (1897 - 1970), από την οποία ζητήθηκε να αποδείξει πως είναι Ελληνίδα!
Πριν από περίπου δέκα ημέρες, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στην πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας, η εγγονή του στρατηγού Τσιγάντε, η οποία έχει διπλή υπηκοότητα (ελληνική από τον πατέρα της και βρετανική από τη μητέρα της) δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα πέντε νεαρών στην οδό Στησιχόρου, σε μικρή απόσταση, δηλαδή, από το Μέγαρο Μαξίμου. Η ομάδα της ζήτησε αμέσως ταυτότητα και στη συνέχεια να μιλήσει ελληνικά προκειμένου να την αφήσουν να φύγει.
Οι άγνωστοι σίγουρα δεν γνώριζαν πως ο Χριστόδουλος Τσιγάντες είχε ηγηθεί της καταδρομικής μονάδας Ιερός Λόχος της Μέσης Ανατολής στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν αυτή είχε δράσει σε μια σειρά επιτυχών και ριψοκίνδυνων επιχειρήσεων στη Βόρεια Αφρική και στα Δωδεκάνησα. Επίσης, είχε διατελέσει στρατιωτικός διοικητής Αρχιπελάγους και αρχηγός της Ελληνικής Στρατιωτικής Αποστολής Δωδεκανήσων.
Το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο. Παρόμοιες καταγγελίες για ομάδες ακροδεξιών που απειλούν και εκφοβίζουν αλλοδαπούς δέχονται ολοένα και συχνότερα πρεσβείες στην Αθήνα, ακόμη και ευρωπαϊκών χωρών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν μεταφέρει και στις αστυνομικές Αρχές, ομάδες που συχνά επιβαίνουν σε μοτοσικλέτες σταματούν απρόκλητα αλλοδαπούς και τους ζητούν να πουν το ελληνικό αλφάβητο ή να αποδείξουν με κάποιον τρόπο πως είναι Ελληνες. Τέτοιες καταγγελίες έχουν δεχθεί, για παράδειγμα, η ιταλική, η γαλλική και η αγγλική πρεσβεία, καθώς και αρκετές πρεσβείες αραβικών χωρών."
ΤΑ ΝΕΑ 12 Οκτωβρίου 2012

Έλληνα της Ολλανδίας, εντάξει μωρέ, δεν τρέχει και τίποτα αν τα ανεγκέφαλα της ΧΑ μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς. παράπλευρες απώλειες. Αρκεί που σπάνε και κεφάλια πακιστανών.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε τι σε έπιασε και έβγαλες απο το χρονοντούλαπο ιστορίες μεμονωμένες, αλλά και κάποια περιστατικά που έλαβαν χώρα τελευταία, στα οποία ρωτήθηκαν κάποιοι να πουν την Ελληνική αλφάβητο,η ακόμα χειρότερα έπεσε και μια σφαλιάρα.

Νομίζεις οτι είναι αρκετά για να δυσφημήσουν την Ελλάδα και να δωθούν ταξιδιωτικές οδηγίες,όταν στην Γερμανία καίνε κάποιες ομαδες ζωντανους αλλοδαπούς,αναμμεσά τους και Ελληνες και δεν ίδρωσε κανενός το αυτί.

Α!!! ξέχασα μωρέ παιδιά αυτοί είναι Αριοι.

Και κάτι άλλο να μην το ξεχάσω φίλε Ανώνυμε, πρίν μερικούς μήνες ο david Cameron πρωθυπουργός της Βρεττανίας είπε οτι, θα απαγορεύσουμε στους Ελληνες να μεταναστεύσουν στην Βρεττανία και θα διώξουμε όσους δεν μιλάνε αγγλικά.

Αυτό το βρίσκεις Ευροοικογενειακό, τίποτα δεν ακούστηκε χλιαρότητες.

Ξέρω και άλλα επίσημα και ανεπίσημα ρατσιστικά, τα οποία έχω βιώσει ως μετανάστης,αλλά τα καταλαβαίνω γιατί είμαι του δόγματος,εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος ζωής της χώρας μου πήγαινε γρήγορα στην δική σου.

Και δεν θα φοβάμαιεγώ που είμαι Ελληνας,επειδή εσυ γεννήθηκες ασιάτης η αφρικανός η και αμερικανός.

Και όποιος του ανέχεται με τις ιδιοτροπίες τους ας πάει μαζί τους.

Οι Ελληνες στο εξωτερικό επενδύουν,δημιουργούν τους σέβονται ακόμα και τώρα και ουτε κλέβουν ,ούτε σκοτώνουν σε αντίθεση με αυτές τις φυλές που κάνουν τα ίδια παντού.

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, η Χρυσή Αυγή είναι υπέρ της Ορθόδοξης Ελλάδος.
Για ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Και κάτι άλλο να μην το ξεχάσω φίλε Ανώνυμε, πρίν μερικούς μήνες ο david Cameron πρωθυπουργός της Βρεττανίας είπε οτι, θα απαγορεύσουμε στους Ελληνες να μεταναστεύσουν στην Βρεττανία και θα διώξουμε όσους δεν μιλάνε αγγλικά.

Αυτό το βρίσκεις Ευροοικογενειακό, τίποτα δεν ακούστηκε χλιαρότητες
.

Αυτό το βρίσκω χρυσαυγήτικο. Η τραγική ειρωνία για μας στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο άγγλος κυβερνητικός αξιωματούχος που έκανε την ανακοίνωση για κλείσιμο των συνόρων στους Έλληνες που επιχειρήσουν να μεταναστεύσουν στην Αγγλία σε περίπτωση χρεοκοπίας, ήταν ινδοπακιστανικής καταγωγής.


Αναγνώστη, η ΧΑ είναι τόσο υπέρ της Ορθοδοξίας, που ο βουλευτής της Παναγιώταρος δεν ξέρει να κάνει το σταυρό του. Δες σχετικά video από τα εγκαίνια των γραφείων της ΧΑ στο Αίγιο.

Δες τα άρθρα στο Αντιαιρετικό Εγκόλπιο για το πόσο ορθόδοξη είναι η ΧΑ. Μπορείς να βρεις και σχετικά άρθρα και στη σελίδα της ΟΟΔΕ. Μην είσαι ανόητος.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, για ρίξε μια ματιά, και σε αυτό το βίντεο, για δεις ποιους χαρακτηρίζεις "ανεγκέφαλους" και "τραμπούκους".

Καταλαβαίνω τον τρόμο που σας καταλαμβάνει εμπρός στην Χρυσή Αυγή, όμως τα λεγόμενα σας σκορπούν σαν σκόνη στον άνεμο, όταν κάποιος ακούσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Μόνο η Χρυσή Αυγή ταυτίζεται, και υπερασπίζεται την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και την ΕΛΛΑΔΑ.

Αν έχεις το κουράγιο παρακολούθησε και αυτό το V I D E O

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, με βρίζεις ξανά, και λες ότι είμαι ανόητος αυτά είναι τα επιχειρήματα σου;

Όσο για την ΟΟΔΕ και το Αντιαιρετικό Εγκόλπιο, είναι αντιαιρετικές ιστοσελίδες, αλλά με την διαφορά πως, προωθούν τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ των ιδιοκτητών τους.

Ανώνυμος είπε...

Φαίνεται πως ανήκεις σε κανένα παραεκκλησιαστικό γκρουπούσκουλο. Επίσημα η Ορθοδοξία δεν συμμερίζεται αυτές τις ανοησίες περί ΑΜΚΑ.
Καμία ορθόδοξη ιστοσελίδα δεν είναι υπέρ της ΧΑ. Σύνελθε.

«Οποίος δεν συμφωνεί με τον υπερεθνικό (που είναι συνάμα και εθνικός) χαρακτήρα της Ορθοδοξίας μπορεί να την αρνηθεί, μένοντας εγκλωβισμένος στον τυφλό εθνικισμό του, δεν μπορεί όμως να απαιτήσει την αλλοτρίωση της Ορθοδοξίας και την πρόσληψη από αυτήν εθνικιστικών/φυλετικών κριτηρίων.
Ο εθνοφυλετισμός (ρατσισμός) στην Πίστη έχει καταδικασθεί το 1872 (σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη) ως αίρεση»
π. Γεώργιος Μεταλληνός

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε το ένα το βρίσκεις Χ.Αυγήτικο το άλλο το βρίσκεις κρεμαστάρι, για αλεπού καλό σε βρίσκω, σαν το χέλι ξεγλιστράς.

Τον δικαιολόγησες τον μασσώνο τον εγγλέζο.....δεν φταίω εγώ η Εύα με ξεγέλασε και για τους γερμανούς, δεν είδα δεν άκουσα.

Είπες και του Αναγνώστη, επίσημα η εκκλησία δεν συμμερίζεται αυτές τίς απόψεις, αλλά εαν τις συμμερίζεται ανεπίσημα, πού το κάνει βέβαια αλλά οχι σε όλα, διότι έχουμε και τις ορκωμοσίες που βγάζει ζόρι,τότε τι?

Πάντως, δες και κάμια είδηση απο το αποτέλεσμα της multi δημοκρατικής κυβέρνησις, των λαικά εκλεγμένων εθνοσωτήρων.

Έχετε μαζοχισμό βλέπω,η συνταγή καλά δουλεύει...ψωμί και ελιά και Κώτσο βασιλιά,φτού φτού να μην σασ ματιάσω.

Ανώνυμος είπε...

Πού είδες ότι τον δικαιολόγησα; Μήπως εκεί στην Ολλανδία ξέχασες τα ελληνικά σου;

Επίσημα η Ορθοδοξία έχει καταδικάσει την ιδεολογία που υποστηρίζει η ΧΑ πολύ πριν υπάρξει η ΧΑ.
Το αν υπάρχουν ιερείς, ακόμη και αρχιερείς που συμπαθούν τη ΧΑ αυτό δεν λέει τίποτα. Και επί γερμανικής κατοχής βρέθηκαν ιερείς στο πλευρό των κατακτητών. Μήπως η Ορθοδοξία συμβαδίζει με το ναζισμό;
Η χρήση βίας, τα τάγματα εφόδου, ο εθνοφυλετισμός, οι φυλετικές διακρίσεις είναι ασυμβίβαστα με τη χριστιανική διδασκαλία. Τα αυτονόητα θα λέμε τώρα;

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε, ή Filos, ή όπως αλλιώς σε λένε, κάνεις μερικά λάθη στο συλλογισμό σου.

Γράφεις (ορθώς) ότι:

«Ο Εθνοφυλετισμός (ρατσισμός) στην Πίστη
έχει καταδικασθεί το 1872 (σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη)
ως αίρεση».


Εδώ αναφέρεται ο ΕΘΝΟ – ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ, αυτό σημαίνει πως καταδικάστηκε η πίστη στο ότι είναι ανώτερη μια φυλή ανθρώπων, σχετικά με τις υπόλοιπες φυλές.

Αυτό δεν το ασπάζεται η Χρυσή Αυγή, αλλά το ασπάζονται μερικοί δήθεν Ορθόδοξοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι πολλών ταχυτήτων, άλλοι πιο εξελιγμένοι, και άλλοι λιγότερο εξελιγμένοι από τους προηγούμενους.

Αυτό ακριβώς που πίστευε ο Αδόλφος Χίτλερ, και με την πίστη αυτή, εξόντωνε άλλους κατώτερους λαούς, από την Γερμανική ανώτερη, και πιο εξελιγμένη φυλή ανθρώπων, ή αλλιώς την «ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ».

Και για να δεις τι σημαίνει ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ που όντως αποτελεί αίρεση για την Ορθοδοξία, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το εξής συγκλονιστικό, και συνάμα αντίχριστο θεώρημα, το οποίο θα βρεις εδώ:

http://exeldim.site40.net/exelixi/genika/exel_exel_a.htm

«Η διαδικασία της ανθρώπινης εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής που ανακάλυψε πριν από 150 χρόνια ο Δαρβίνος λειτουργεί αθόρυβα ακόμη και σήμερα στους ανθρώπους.

Αυτό είναι το συμπέρασμα των επιστημόνων οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν εξελισσόμαστε μόνο πολιτισμικά και τεχνολογικά αλλά και βιολογικά.

Και ενώ η πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη λαμβάνει τη μορφή της δραστικής αλλαγής του περιβάλλοντος ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες μας, η βιολογική εξέλιξη αποτελεί την προσαρμογή του ανθρώπινου οργανισμού στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος».


Αυτό σημαίνει ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ και όχι μόνο, αλλά σημαίνει και ανθρωπότητα πολλών ταχυτήτων, διαφορετικά είδη ανθρώπων, διαφορετικά επίπεδα, και στάδια εξέλιξης του ανθρώπου, και το χειρότερο όλων:

Ότι ο άνθρωπος ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ και είναι ζώο, και όχι εικόνα του Θεού, όπως πιστεύει η Ανατολική Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία.

EΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε ούτε τα Ελληνικά ξέχασα ούτε και οτι είμαι Ελληνας, απλά άφησες ασχολίαστα τα διεθνή κατορθώματα και οχι μόνο αυτό, ξαφνικά μας έγινες και υπέρμαχος της ορθοδοξίας.

Τι θέλεις να μας πείς τώρα, οτι η ορθοδοξία ξεκαθάρισε την θέση της αρνητικά, μπροστά σε εθνικές επιταγές.

Που είδες τάγματα εφόδου εσύ και για ποιές φυλετικές διακρίσεις μιλάς,οι λαθρομετανάστες είναι ανεπιθύμητοι οχι για το χρώμα τους, αλλά για ποιόν τους.

Ο Αναγνώστης μας οδηγεί σε βαθιά νερά για μια διαφορετική ερμηνεία του όρου εθνοφυλετισμός, αλλά δεν ξέρω εαν ο Ανώνυμος μπορεί να κολυμπήσει σε αυτά.

Εάν κατάλαβα καλά Αναγνώστη εννοείς οτι η έξελιξη είναι δύο ταχυτήτων, μια για τους αφρικανούς και υπανάπτυκτους και μια για εμάς τους λευκούς και πολιτισμένους και οτι την απάντηση θα την βρούμε στο blog που αναφέρεις.

Μιάς και Ανώνυμος γνωρίζει καλά τι υποστηρίζει η ορθοδοξία, δεν μας εξηγεί, πως αντιλαμβάνεται τον εθνοφυλετισμό του Αναγνώστη.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Αυτό ακριβώς που πίστευε ο Αδόλφος Χίτλερ, και με την πίστη αυτή, εξόντωνε άλλους κατώτερους λαούς, από την Γερμανική ανώτερη, και πιο εξελιγμένη φυλή ανθρώπων, ή αλλιώς την «ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ».

Αυτό ακριβώς πιστεύει και η ΧΑ γι αυτό και θαυμάζει και εξυμνεί τον Χίτλερ και τη ναζιστική Γερμανία. Με τη διαφορά ότι η Άρια φυλή δεν περιλαμβάνει μόνο τη Γερμανική άσχετέ μου.

Φρόντισε να μάθεις Ιστορία καθώς και τι έλεγε η ΧΑ μέχρι πριν ένα χρόνο, πριν αρχίσει για ψηφοθηρικούς λόγους να απαρνιέται τον εαυτό της.

«Γ@μώ τον Βίζενταλ γ@μώ την Άννα Φρανκ, γ@μιέται κι όλη η φυλή του Αβραάμ. Τ’ αστέρι του Δαβίδ με κάνει να ξερνάω, αχ, το Άουσβιτς, πόσο τ’ αγαπάω! Ρε κωλοεβραίοι δεν θα σας αφήσω, στο τείχος των Δακρύων θα ’ρθώ να κατουρήσω.»

Αρτέμης Ματθαιόπουλος βουλευτής της ΧΑ, τέως μέλος του συγκροτήματος Pogrom Θεσσαλονίκη 2005.

Έλα Αναγνώστη, τραγούδα το και συ.



Έλληνα της Ολλανδίας, ο χριστιανισμός αναγνωρίζει μόνο ένα έθνος, το έθνος το άγιον, τον λαό του Θεού. Ο Ιησούς και οι απόστολοι δεν υπήρξαν πατριώτες, πόσο μάλλον εθνικιστές.
Οι Ιουδαίοι απόστολοι απευθύνθηκαν και αγκάλιασαν τους κατακτητές και σφαγείς του έθνους τους.


Έλληνας της Ολλανδίας: Που είδες τάγματα εφόδου εσύ και για ποιές φυλετικές διακρίσεις μιλάς,οι λαθρομετανάστες είναι ανεπιθύμητοι οχι για το χρώμα τους, αλλά για ποιόν τους.

Εγώ τα είδα γιατί ζω στην Ελλάδα. Μιλιταριστικό ντύσιμο, άρβυλα, παντελόνια μαυρόασπρης παραλλαγής, μαύρα μπλουζάκια και αυτοσχέδια ρόπαλα, θλιβερές αιμοβόρικες νεκραναστάσεις των μελανοχιτώνων. Εφορμούν εναντίον οποιουδήποτε η όψη είναι σκουρόχρωμη και όχι εναντίον λαθρομεταναστών. Αλλά αν εφορμούσαν μόνο εναντίον λαθρομεταναστών θα το έβρισκες φαντάζομαι χριστιανικότατον. Σπάστε κεφάλια λαθρομεταναστών και ο μισθός υμών πολύς εν τοις ουρανοίς.

Ανώνυμος…

Αναγνώστης είπε...

Filos, τελικά έχει δίκιο ο Έλληνας της Ολλανδίας, δεν μπορείς να απαντήσεις στα επιχειρήματα, και απομονώνεις λέξεις ή φράσεις από τα γραφόμενα του άλλου, και ρίχνεις πυροτεχνήματα για να προκαλέσεις εντυπώσεις.

Ο ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ των δήθεν Ορθοδόξων που προσηλυτίζουν στην αντίχριστη θεωρία της εξέλιξης, και λένε ότι η εξέλιξη δρα και ΣΗΜΕΡΑ στους ανθρώπους, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ.

Εμείς δεν θέλουμε να εξαλείψουμε τους πακιστανούς, ή τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες, αυτό που θέλουμε είναι να φύγουν ΤΩΡΑ από την Ελλάδα.

Γράφεις (ορθώς) πως: «Ο Εθνοφυλετισμός (ρατσισμός) στην Πίστη
έχει καταδικασθεί το 1872 (σύνοδος στην Κωνσταντινούπολη)
ως αίρεση».

Εδώ αναφέρεται ο ΕΘΝΟ – ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ, αυτό σημαίνει πως καταδικάστηκε η πίστη στο ότι είναι ανώτερη μια φυλή ανθρώπων, σχετικά με τις υπόλοιπες φυλές.

Αυτό δεν το ασπάζεται η Χρυσή Αυγή, αλλά το ασπάζονται μερικοί δήθεν Ορθόδοξοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η ανθρωπότητα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, αλλά ότι υπάρχουν άνθρωποι πολλών ταχυτήτων, άλλοι πιο εξελιγμένοι, και άλλοι λιγότερο εξελιγμένοι από τους προηγούμενους.
Αυτό ακριβώς που πίστευε ο Αδόλφος Χίτλερ, και με την πίστη αυτή, εξόντωνε άλλους κατώτερους λαούς, από την Γερμανική ανώτερη, και πιο εξελιγμένη φυλή ανθρώπων, ή αλλιώς την «ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ».

Και για να δεις τι σημαίνει ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ που όντως αποτελεί αίρεση για την Ορθοδοξία, θα σου πρότεινα να διαβάσεις το εξής συγκλονιστικό, και συνάμα αντίχριστο θεώρημα, το οποίο θα βρεις εδώ:
http://exeldim.site40.net/exelixi/genika/exel_exel_a.htm

«Η διαδικασία της ανθρώπινης εξέλιξης μέσω της φυσικής επιλογής που ανακάλυψε πριν από 150 χρόνια ο Δαρβίνος λειτουργεί αθόρυβα ακόμη και σήμερα στους ανθρώπους. Αυτό είναι το συμπέρασμα των επιστημόνων οι οποίοι υποστηρίζουν πως δεν εξελισσόμαστε μόνο πολιτισμικά και τεχνολογικά αλλά και βιολογικά. Και ενώ η πολιτισμική και τεχνολογική ανάπτυξη λαμβάνει τη μορφή της δραστικής αλλαγής του περιβάλλοντος ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες μας, η βιολογική εξέλιξη αποτελεί την προσαρμογή του ανθρώπινου οργανισμού στις αλλαγές του εξωτερικού περιβάλλοντος».

Αυτό σημαίνει ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ και όχι μόνο, αλλά σημαίνει και ανθρωπότητα πολλών ταχυτήτων, διαφορετικά είδη ανθρώπων, διαφορετικά επίπεδα, και στάδια εξέλιξης του ανθρώπου, και το χειρότερο όλων: Ότι ο άνθρωπος ΤΩΡΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ και είναι ζώο, και όχι εικόνα του Θεού, όπως πιστεύει η Ανατολική Ορθόδοξη του Χριστού Εκκλησία.


Filos, μήπως είναι όντως "βαθιά νερά" για εσένα όλα αυτά;

Νομίζω πως ο Έλληνας της Ολλανδίας σε έχει καταλάβει πολύ καλά, είσαι αντίχριστος υπερασπιστής των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και οποιουδήποτε άλλου ανθελληνικού αποβράσματος, όπως ο φίλος σου ο Γιώργος, που προσπαθεί να μας πείσει πως ο Χριστός είναι κτίσμα, αλλά αυτός είναι καλύτερος από τους δήθεν Ορθοδόξους, οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν, πως, ο Χριστός πήρε σάρκα ΖΩΟΥ, και πως ο άνθρωπος είναι ΖΩΟ σε τροχιά εξέλιξης η οποία συνεχίζεται αυτή την στιγμή.


Filos, τώρα επειδή δεν μπορείς να απαντήσεις με επιχειρήματα, κάνε ξανά αυτό που συνηθίζεις, απομόνωσε μια λέξη, ή μια φράση, και κόλλησε της μια από τις συνηθισμένες αρλούμπες σου, και σχολίασε επί του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη, εντάξει μην ακους τι λέω εγώ. Στον ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ, αριστερά υπάρχει μια στήλη “Αξιόλογα Ιστολόγια”. Μπες στο “ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”. Το προτείνει ο ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, όχι εγώ.

Εκεί θα διαβάσεις ένα άρθρο για τις πραγματικές θρησκευτικές προτιμήσεις της ΧΑ για το ρατσισμό της και τους ύμνους της σε γενοκτονίες και εθνοκαθάρσεις.
Παραθέτει μάλιστα άρθρο από το περιοδικό της ΧΑ με τίτλο “Η θρησκεία των Αρίων
(Τίτλος παγανιστικού άρθρου στο περιοδικό "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" του Αυγούστου-Σεπτεμβρίου 1982)

Ποιοι είναι οι Άριοι για την ΧΑ; Μήπως ξέρεις να μας πεις, εσύ που κολυμπάς σε “βαθιά νερά”;

Πάρε μια ιδέα από το άρθρο, το οποίο έχει και άφθονο οπτικοακουστικό υλικό:

«Ας δούμε όμως τώρα πόσο ανταποκρίνονται οι πραγματικές θρησκευτικές πεποιθήσεις της Χρυσής Αυγής στις χριστιανορθόδοξες επιταγές.

Στο 6ο τεύχος του περιοδικoύ "Χρυσή Αυγή", που εκδόθηκε για τους μήνες Αύγουστος-Σεπτέμβριος του 1982, βλέπουμε τον Μιχαλολιάκο να αναζητεί τον μυθολογικό τραγόμορφο Πάνα (αυτός κι αν είναι προϊόν φυλετικής καθαρότητας), ο οποίος μάλιστα δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει παρά να εμφανίζεται συνεχώς στους τσοπάνηδες της γενέτειράς του Αρκαδίας.»

Στο περιοδικό "Χρυσή Αυγή", του Οκτωβρίου 1988, το άρθρο "Ο Ιουδαιοχριστιανισμός και η θρησκεία της Ευρώπης" μας εξηγεί πώς ο Ιουδαιοχριστιανισμός εμφύτευσε τον Εβραϊκό σκοταδισμό στην Ευρώπη και καταλήγει σε μια παντελώς αιρετική εικόνα για τη σημερινή Εκκλησία. Το σπουδαιότερο στο άρθρο αυτό είναι, ότι αποτελεί μέρος της "Διακήρυξης των Ιδεολογικών Αρχών" της Χρυσής Αυγής.»

Καλό διάβασμα.
Και μη μου πεις πως κι αυτός είναι αντίχριστος υπερασπιστής των σιωνιστών.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε ο χριστιανισμός δεν αναγνωρίζει κανένα έθνος,ο χριστιανισμός έχει τις δικές του αρχές και είναι ανοιχτός σε ανθρώπους και οχι σε έθνη.

Οι απόστολοι στην αρχή τσακώθηκαν για το εαν έπρεπε να κυρήξουν και στους εθνικούς,γιατί ήταν πατριώτες Ιουδαίοι και ο Παύλος ηταν αυτός, που έγινε ο απόστολος των εθνών αργότερα και ύστερα απο το όραμα που είδε.

Λές οτι οι Ιουδαίοι απόστολοι αγκάλιαζαν τους σγαγείς του έθνους τους.

Ε!!ρε φίλε εμείς ούτε απόστολοι είμαστε,ούτε θέλουμε να αγκαλιάσουμε όποιον σφάζει Ελληνες και είναι έτοιμος να σφάξει και εμάς.

Εξ άλλου ο Χριστός είπε περίπου...ή είσαστε με εμένα ή με τον σατανά και όσοι είσαστε με μένα θα ζήσετε ,ενώ όσοι είσαστε με τον σατανά θα πεθάνετε,δηλαδή κανονικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Βλέπεις οτι εδώ δεν έχουμε ελεύθερη επιλογή,η ακολουθείς τις αρχές που ισχύουν για όλους, η πεθαίνεις.

Οπότε ο Χριστος τι είναι για σένα ρε φίλε αρχαίος ΧΑυγήτης.

Στην Ελλάδα ολοι και οι μέσα και οι έξω είδατε τους μελανοχίτωνες και οτι άλλο αραδιάζεις και το κάνατε θέμα και εσωτερικώς και εξωτερικώς.

Τον κίνδυνο των εθνικιστών γειτόνων δεν τον είδατε, ούτε ξέρετε οτι αυτά τα σκυλιά τα ταίζαμε και αντί για ευχαριστώ, μας δάγκωσαν το χέρι.

Και αν κάνουν πως κατέβουν πρός τα κάτω, μην μου πείς οτι θα το παίξεις απολύτως χριστιανός.

Συνεχίζω με τους skinheads στην Γερμανία που δεν φαίνονται πουθενά,η klu klux klan είναι αόρατη,οι μουσουλμάνοι που πριονίζουν κεφάλια δυτικών απαγορευμένες συζητήσεις,μόνο οι Ελληνες είναι φασίστες του κερατά.

Και τι θέλετε να κάνουμε με τους λαθρομετανάστες ,να τους λάμε σφάξε με τούρκο μου να αγιάσω?
Οσο για το ποιός παίρνει μισθό στον ουρανό άνοιξε το κοράνι να δείς τι υπόσχετε,σφάξτε τους άπιστους και θα έχετε και του ..ουλιού το γάλα.

Τελικά σε αυτό το άρθρο φίλε, ο σεβαστός Αρχ. κ. Σεραφείμ Ζαφείρης, ήθελε να μας δώσει μια εικόνα της κατάστασης της Έλλάδας, χωρίς να θίξει την ρίζα του προβλήματος.

Δεν αναφέρθηκε στην υποδαύλιση της παιδείας, απο την εποχή του Παπανδρέου του Β' του Μεγαλοπρεπή.

Την γκετοποίηση των Ελλήνων σε ψευτοδημοκρατικά κόμματα.

Τον οικονομικό έλεγχο με το σύστημα, τον θέλουμε ανεκπαίδευτο και τζίτζικα ,απαλλοτρίωση της παραγωγής και δανεισμένη εισαγωγή, εως ότου έλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα της οικονομικής καταρεύσης.

Και αντί να τούς φτύνουν ολοι μαζί τους απάτεώνες που γέννησε η σύγχρονη δημοκρατία ,μας κριτικάρουν επειδή αντιστεκόμαστε στην κατάληψη της Ελλάδας, υπό τον ορισμό της πολυπολιτισμικότητας.

Αναγνώστης είπε...

Filos, εσείς οι αντίχριστοι ανθέλληνες αριστεροί, βασανίσατε με φρικώδη τρόπο, και σταυρώσατε τους Ορθοδόξους Ιερείς μας, κατά χιλιάδες.

Δυστυχώς για εσάς, υπάρχουν τα ονόματα, ο αριθμός των μαρτύρων, και οι συγγενείς των θυμάτων σας.

Filos, ένα από τα θύματα σας, και ο Ιερέας Γεώργιος Σκρέκας.


Ιερέας Γεώργιος Σκρέκας

Οταν στη χώρα μας ξέσπασε η ξενοκίνητη κομμουνιστική ανταρσία, ως βασικοί στόχοι εξολόθρευσης των άθεων φονιάδων, επιλέχθηκαν οι ιερείς.

Αρκετοί από αυτούς, αντιλαμβανόμενοι τον θανάσιμο κίνδυνο έφυγαν απο τα χωριά τους και κατέβηκαν στις πόλεις, όπου υπήρχε περισσότερη ασφάλεια.

Πολλοί όμως, μή πιστεύοντας οτι κάποιος "έλληνας" θα μπορούσε να τους βλάψει, και αφού κανέναν δεν πείραζαν παρά μόνον επιτελούσαν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, έμειναν.

Από αυτούς, εκατοντάδες δολοφονήθηκαν με φρικτό τρόπο, όπως επι Νέρωνα και Διοκλητιανού. Μάλιστα αρκετοί σταυρώθηκαν.

Ομως κανενός το μαρτύριο δεν μοιάζει τόσο με το Θείο Δράμα, όσο του ιερέα Γιώργου Σκρέκα.

Την 27η Μαρτίου 1947, ο ιερέας Γιώργος Σκρέκας, εφημέριος του χωριού Μεγάρχης Τρικάλων, πληροφορήθηκε οτι οι εαμοκομμουνιστές Μεγάρχης έκαμαν συμβούλιο στο οποίο αποφασίστηκε να τον απογυμνώσουν από κάθε περιουσιακό στοιχείο.

Όντως, τη νύχτα της 27ης προς 28η Μαρτίου μετέβηκαν οι λησταντάρτες στο σπίτι του και του αφαίρεσαν τα πάντα.

Μή αρκούμενοι όμως σε αυτά, αφού άδειασαν τους στάβλους απο τα ζώα και ανάγκασαν τον πατέρα και τον θείο του ιερέα να πάνε τα ζώα στο χωριό Πρόδρομος μαζί με δύο λησταντάρτες, έκλεισαν τον ιερέα μέσα στον στάβλο και άρχισαν να τον δέρνουν άγρια, ζητώντας του κι άλλα χρήματα.

Η γυναίκα του, ακούγοντας τις φωνές και τις κραυγές του άνδρα της, έτρεξε στον Αθανάσιο Ίτσιο, κομμουνιστή απο τα σπουδαιότερα στελέχη του ΚΚΕ, καθώς και σε άλλα μέλη της "αυτοάμυνας" Μεγάρχης.

Με δάκρυα τους εκλιπαρούσε να ελευθερώσουν τον σύζυγο της και να πάψουν να τον χτυπούν. Δυστυχώς, ο εν λόγω ιούδας και οι άλλοι δεν θέλησαν να ακούσουν τα παρακάλια της και δεν έκαναν τίποτα για τον συλληφθέντα.

Την ίδια νύχτα παρέλαβαν τον ιερέα Γιώργο Σκρέκα αιμόφυρτο, ημίγυμνο και ξυπόλητο και τον οδήγησαν στο χωριό Γοργογύριο.

Ο μελλοθάνατος ζήτησε να δει τον εκεί ιερέα. Με δάκρυα στα μάτια είπε στον ιερέα που ήρθε να τον παρηγορήσει: "Ο Θεός γνωρίζει τί θ'απογίνω.

Αν με το μαρτύριο με καλεί δίπλα Του, ας είναι ευλογημένο το όνομα Του, ας γίνει το θέλημα Του".

Κατόπιν τον παρέλαβαν έφιπποι λησταντάρτες και τον έσυραν πεζό μέχρι το χωριό Τύρνα.

Δεν σταμάτησαν εκεί, αλλά τον μετέφεραν σε άθλια κατάσταση πρώτα στο Ξυλοπάροικο και μετά στο Νεραϊδοχώρι. Εκεί τον βασάνιζαν από τις 29-3, Σάββατο του Λαζάρου, μέχρι την Μ.Παρασκευή.

Γυναίκες κομμουνίστριες του έλεγαν, "γιατί δεν προσεύχεσαι στο Χριστό να έρθει να σε σώσει;", οι δε δήμιοι πιό ωμά "Εσύ που πιστεύεις στο Χριστό, θα σε σταυρώσουμε σαν Εκείνον την ίδια μέρα".

Αυτό που έγινε πριν 2 χιλιετηρίδες στον Γολγοθά, επαναλήφθηκε στην Πίνδο.
Μεγάλη Παρασκευή, και οι κομμουνιστές έσυραν τον βασανισμένο ιερέα στον Σταυρικό θάνατο.

Τον σταύρωσαν επάνω σε ένα έλατο που είχε το σχήμα σταυρού.

Του τρύπησαν τη δεξιά πλευρά με ξιφολόγχη και άνοιξαν πληγές στο μέτωπο του με πιρούνια.


Οταν ξεψύχησε, έρριξαν το γυμνό σώμα του σε μια χαράδρα και το σκέπασαν με πέτρες και κλαδιά, για να κρύψουν το έγκλημά τους.

Οταν απελευθερώθηκε το Νεραϊδοχώρι από τον Ελληνικό στρατό, ο αξιωματικός Νικόλαος Χόνδρος αναζήτησε και βρήκε το λείψανο του Μάρτυρα.

Το μετέφερε στα Τρίκαλα, όπου έγινε πάνδημη κηδεία.
Το φέρετρο του συνόδευαν 60 ιερείς, ψάλλοντας "Εγώ γαρ τα στίγματα του Κυρίου εν τω σώματι μου βαστάζω".

Ο ιερέας Γεώργιος Σκρέκας, στα πλαίσια της "συμφιλίωσης" δεν ανακηρύχθηκε Αγιος από την Εκκλησία, μέχρι σήμερα.

Μακάρι από εκεί ψηλά που βρίσκεται να μας βοηθάει και να μας προστατεύει από τον Σατανά και τους οπαδούς του.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Οι απόστολοι στην αρχή τσακώθηκαν για το εαν έπρεπε να κυρήξουν και στους εθνικούς,γιατί ήταν πατριώτες Ιουδαίοι και ο Παύλος ηταν αυτός, που έγινε ο απόστολος των εθνών αργότερα και ύστερα απο το όραμα που είδε.

Θα αστειεύεσαι βέβαια. Η διαφωνία τους δεν ήταν για το αν θα έπρεπε να κηρύξουν στους εθνικούς αλλά για το αν θα έπρεπε να τους δεχτούν άνευ περιτομής και άνευ εφαρμογής του Μωσαϊκού νόμου. Τελικά συμφώνησαν να τους δεχτούν με μόνη προϋπόθεση την αποχή από το αίμα, την πορνεία και τα ειδωλόθυτα. Πώς θα μπορούσαν να τσακώνονται για το αν θα κηρύξουν στα έθνη αφού αυτή ήταν η εντολή του Ιησού;


Έλληνας της Ολλανδίας: Ε!!ρε φίλε εμείς ούτε απόστολοι είμαστε,ούτε θέλουμε να αγκαλιάσουμε όποιον σφάζει Ελληνες και είναι έτοιμος να σφάξει και εμάς.

Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο, εκτός από τον Ιησού βέβαια. Γνωρίζεις την εντολή για τους εχθρούς ημών. Μη φτάνεις όμως και στο αντίθετο άκρο αποκαλώντας σφαγείς όλους τους Πακιστανούς και αντιμετωπίζοντας όλόκληρα έθνη ως εγκληματίες και “άτιμες φάρες”.


Έλληνας της Ολλανδίας: Και τι θέλετε να κάνουμε με τους λαθρομετανάστες ,να τους λέμε σφάξε με τούρκο μου να αγιάσω?

Πρέπει να διαλέξουμε ή αυτό ή τα τάγματα εφόδου; Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν;


Έλληνας της Ολλανδίας: Τον κίνδυνο των εθνικιστών γειτόνων δεν τον είδατε, ούτε ξέρετε οτι αυτά τα σκυλιά τα ταίζαμε και αντί για ευχαριστώ, μας δάγκωσαν το χέρι.

Πώς εκφράζεσαι έτσι για τα ομόαιμα αδέλφια μας; Ένας λαός είμαστε με τους Αλβανούς.
Έτσι ισχυρίζεται η Χρυσή Αυγή:

«Τινάζοντας μακριά τα κομμάτια μιας φτηνής προπαγάνδας ή συνήθειας καλοβολεμένων κι αμόρφωτων ανθρωπίσκων ανατρέξαμε με πατριωτικό πάθος στην ιστορία για να κηρύξουμε την ακλόνητη ομοαιμία Ελλήνων και Αλβανών ή Αρβανιτών.
Πέρα από τη γενικότερη συγγένεια Ιλλυριών και αρχαίων Ελλήνων μέσω της ινδοευρωπαϊκής προέλευσής τους, η προσεκτική παρατήρηση της ιστορίας ενισχύει την ταύτιση της εθνικής ύπαρξης.»
“ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”
Περιοδικό Χρυσή Αυγή 1986.

Έτσι δικαιολογείται και η λακωνικότατη δήλωσή της για το σοβαρή αυτή πρόκληση περί “Μεγάλης Αλβανίας”, ενώ ακόμη κι όταν κλάνει ένας λαθρομετανάστης την πιάνει ακατάσχετη φλυαρία:

«Όσο ανεχόμαστε τους αλβανούς εγκληματίες και τα παράσιτα εντός της επικράτειάς μας, τόσο παράλογες απαιτήσεις θα εγείρει το θλιβερό κρατίδιό τους»

Ούτε δυο σειρές γεμάτες. Επίσης εδώ αποκαλύπτεται και ο ρατσισμός της. Δεν μιλά για Αλβανούς συνολικά, αφού τους έχει αποδεχτεί ότι ανήκουν στην Άρια φυλή, αλλά για τους Αλβανούς εγκληματίες. Τους Πακιστανούς και τους Αφρικανούς όμως, τους παίρνει συνολικά η μπάλα.


Αναγνώστη, άλλα αντ’ άλλων, έτσι; Τρία πουλάκια κάθονταν..

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos, εσύ δεν είσαι Ορθόδοξος Χριστιανός, και απ' τα γραφόμενα σου φαίνεται ότι είσαι Ελληνόφωνος ανθέλληνας.

Γιατί κόπτεσαι για τις θρησκευτικές τοποθετήσεις της Χρυσής Αυγής, και υπερασπίζεσαι τους αιρετικούς εχθρούς της Ορθοδοξίας;

Τώρα θυμήθηκες τις αντιαιρετικές ιστοσελίδες;

Συμφωνείς και με τα υπόλοιπα που γράφουν;

Από τα σχόλια σου, είναι οφθαλμοφανές πως είσαι αντίχριστος, ανθέλληνας, και Θεομάχος. Είσαι επίσης και δειλός, δεν αποκαλύπτεις την ταυτότητά σου, για να γράφεις εκ' του ασφαλούς, και να κρίνεις όλους τους άλλους, χωρίς να μπορούμε εμείς να κριτικάρουμε εσένα.

Μη νομίζεις ότι κάνεις κάτι σπουδαίο, κάποτε θα σε ανακαλύψω. Η ζωή είναι ρόδα και γυρίζει, και ποτέ δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει η ημέρα που έρχεται.

Μέχρι τότε συνέχισε το άθλιο παιχνίδι σου.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Καλημέρα,σήμερα είναι 1η Δεκεμβρίου αλλά δεν θα σας ευχηθώ καλό μήνα,γιατί θα είναι σαν να σας ειρωνεύομαι.

Μάλλον θα είναι ο χειρότερος μήνας, απο άποψη οικονομική για τούς περισσότερους και ο χείριστος για όλους, εαν επαληθευτεί το ημερολόγιο των Μάγια στις 21/12/2012 και έρθουν τα πάνω κάτω.

Πάντως, να έχετε όλοι ενα καλό σαββατοκύριακο.

Τώρα ας απαντήσω στον φίλο τον Ανώνυμο, που μάλλον είναι της ρήσις ....ή ο γιαλός είναι στραβός,ή στραβά αρμενίζουμε!!!

Λες οτι..
@Θα αστειεύεσαι βέβαια. Η διαφωνία τους δεν ήταν για το αν θα έπρεπε να κηρύξουν στους εθνικούς αλλά για το αν θα έπρεπε να τους δεχτούν άνευ περιτομής και άνευ εφαρμογής του Μωσαϊκού νόμου. @

Βλέπεις λοιπόν λες αυτά που λέμε και εμείς.
Να δεχτούμε τους καννίβαλους που δεν δαγκώνουν και τους υπόλοιπους που δαγκώνουν, ή να τους στείλουμε στην ζούγκλα τους, ή να τους βγάλουμε τα δόντια.

Λες οτι.
@Δεν είπε κανείς κάτι τέτοιο, εκτός από τον Ιησού βέβαια. Γνωρίζεις την εντολή για τους εχθρούς ημών.@

Ο Ιησούς είπε ...όποιος δεν σας δέχεται, τινάξτε την σκόνη του σπιτιού του, από τα παπούτσια σας και στείλτε τον στο δ.......ο.

Επίσης εγώ δεν είμαι μισάνθρωπος και σίγουρα δεν είμαι δικαστής των εθνών, αλλά λόγω πολλών ταξιδίων σε ισλαμικά κράτη για καταδύσεις και άλλες δραστηριότητες, ξέρω πολύ καλά τι άνθρωποι είναι και πως λειτουργούν και μέσα στίς χώρες τους.

Λες οτι.
@Πρέπει να διαλέξουμε ή αυτό ή τα τάγματα εφόδου; Άλλες επιλογές δεν υπάρχουν; @

Εχουμε ,έχουμε, ή να τους παντρέψουμε μες τις κόρες μας για να ξεχαρμάνιαζουν νόμιμα, ή να αγιάσουμε.

Λες οτι.
@“ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ”
Περιοδικό Χρυσή Αυγή 1986.@

Εγώ δεν σε ρώτησα ως ΧΑυγίτης γιατί δεν είμαι, εγώ σε ρώτησα ως Ελληνας και μην ξεγλιστράς με τις δηλώσεις του '86.

Οσο για τους αρχαίους Ιλλυριούς ήταν Ελληνικό φύλο ,Ελληνικής καθαρά προέλευσις και οχι ινδοευρωπαικό, που αρέσει στους σιωνιστές εβραίους και εσυ ενερυθρίαστα το υποστηρίζεις.
Τώρα λέγονται αλβανοί και προέρχονται απο τον Καύκασο, είναι καυκάσιοι, τους κουβάλησε ο σουλτάνος επί τουρκοκρατίας για να κάνουν αυτό που δεν μπορούσε να κάνει ο τακτικός στρατός, να σφάζουν αμείλικτα.
Τους γνήσιους Ιλλυριούς τους εξόντωσαν.

Οι Ελληνες ηταν πάντα Ελληνες και οχι ινδοευρωπαίοι και μην καταπίνεις το μαγείρεμα των μασσόνοσιωνιστών.

Οσο για την ακατάσχετη φλυαρία της Χ.Α είναι καλύτερη, απο τις επικύψεις και το μούγγωμα σε πολλά εθνικά θέματα, των δημοκρατικών κομμάτων.

Λες οτι.
@Οσο ανεχόμαστε τους αλβανούς εγκληματίες και τα παράσιτα εντός της επικράτειάς μας, τόσο παράλογες απαιτήσεις θα εγείρει το θλιβερό κρατίδιό τους»


Ούτε δυο σειρές γεμάτες. Επίσης εδώ αποκαλύπτεται και ο ρατσισμός της. Δεν μιλά για Αλβανούς συνολικά, αφού τους έχει αποδεχτεί ότι ανήκουν στην Άρια φυλή, αλλά για τους Αλβανούς εγκληματίες. Τους Πακιστανούς και τους Αφρικανούς όμως, τους παίρνει συνολικά η μπάλα.@

Δηλαδή τι θέλεις να κάνουνε οι ΧΑυγίτες, να αρχίσουν να παίρνουν συνέντεύξη απο ενα προς ένα, για να βρούν ποιοί δαγκώνουν, ή να μαδάνε την μαργαρίτα ...μ'αγαπάς δεν μ'αγαπάς.

Φίλε ο καλός γιατρός το απόστημα το κόβει εν τη γενέσει του, γιατί εξελίσεται σε καρκίνωμα.

Δεν το εύχομαι, αλλά θα ήθελα να δω τι θα έκανες, εαν έμπαιναν στο σπίτι σου σε έδεναν και εξασκούσαν το οθωμανικό δίκαιο, στην γυναίκα σου.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Οσο για τους αρχαίους Ιλλυριούς ήταν Ελληνικό φύλο ,Ελληνικής καθαρά προέλευσις και οχι ινδοευρωπαικό, που αρέσει στους σιωνιστές εβραίους και εσυ ενερυθρίαστα το υποστηρίζεις.
Τώρα λέγονται αλβανοί και προέρχονται απο τον Καύκασο, είναι καυκάσιοι, τους κουβάλησε ο σουλτάνος επί τουρκοκρατίας για να κάνουν αυτό που δεν μπορούσε να κάνει ο τακτικός στρατός, να σφάζουν αμείλικτα.
Τους γνήσιους Ιλλυριούς τους εξόντωσαν.

Οι Ελληνες ηταν πάντα Ελληνες και οχι ινδοευρωπαίοι και μην καταπίνεις το μαγείρεμα των μασσόνοσιωνιστών
.

Προφανώς απαντάς στη Χρυσή Αυγή. Αυτή καταπίνει το μαγείρεμα των μασονοσιωνιστών.
Αυτά που σχολιάζεις, είναι από άρθρο του περιοδικού της.


Έλληνας της Ολλανδίας: Δεν το εύχομαι, αλλά θα ήθελα να δω τι θα έκανες, εαν έμπαιναν στο σπίτι σου σε έδεναν και εξασκούσαν το οθωμανικό δίκαιο, στην γυναίκα σου.

Δεν το εύχομαι και ελπίζω να μη συμβεί ποτέ αλλά αν σκοτώσει Έλληνας Ολλανδό ή Ολλανδέζα, θα πρέπει να φύγεις άρον άρον από την Ολλανδία αλλιώς σε βλέπω μαχαιρωμένο.
Ευτυχώς όμως για σένα, οι Ολλανδοί δεν σκέπτονται σαν κι εσένα.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Δηλαδή τι θέλεις να κάνουνε οι ΧΑυγίτες, να αρχίσουν να παίρνουν συνέντεύξη απο ενα προς ένα, για να βρούν ποιοί δαγκώνουν, ή να μαδάνε την μαργαρίτα ...μ'αγαπάς δεν μ'αγαπάς.

Όχι βέβαια, για όνομα του Θεού. Καλύτερα να σκοτώσεις δεκάδες αθώους παρά να τη γλιτώσει ένας ένοχος. Να μη μείνει πακιστανικό ρουθούνι. Να ξεβρωμίσει ο τόπος βρε παιδάκι μου.

Ανώνυμος...



Αναγνώστης είπε...

Filos, προσωπικά ευλαβούμαι, και τιμώ, τον μακαριστό γέροντα Παϊσιο,
σε αντίθεση με κάποιους που λένε για τον γέροντα Παϊσιο ότι:

«ήταν ένα αγράμματο ανθρωπάκι, και δεν δέχτηκε την εξέλιξη του Δαρβίνου, δεν πρέπει να τον λογαριάζουμε».

Δεν συμφωνώ με τους επικριτές του, όμως με βρίσκει απολύτως σύμφωνο η κατωτέρω θέση του γέροντα, για εσένα και τους συντρόφους σου.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Επειδή τελευταία ακούγεται και προωθείται πολύ μια τέτοια προσέγγιση, ας διαβάσουν οι υπεύθυνοι της Εκκλησίας μας πώς αντιμετώπιζε αυτό το ενδεχόμενο ο φωτισμένος Αγιορείτης μοναχός κι ας είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί:

- Γέροντα, μερικοί νομίζουν ότι με αυτές τις θεωρίες θα κάνουν τους Μαρξιστές να πλησιάσουν στην Εκκλησία.

- Στην αρχή, μπορεί να πλησιάσουν οι Μαρξιστές, αλλά μετά θα έρθουν σαν κόμμα. Θα λένε: «Τώρα να εκκλησιάζεσθε, τώρα όχι.
Τώρα να κάνετε αυτό, τώρα εκείνο».

Θα κανοναρχούν δηλαδή και στο τέλος θα πουν: «Ποιος σας είπε ότι υπάρχει Θεός; Σας γελούν οι παπάδες».

Και έτσι, χωρίς να το καταλαβαίνουν, τους χρησιμοποιούν οι Μαρξιστές, για να πετύχουν το σκοπό τους.

Όσοι Μαρξιστές έχουν καλή διάθεση, έρχονται, μετανοούν, εξομολογούνται. Όσοι δεν έχουν καλή διάθεση, δεν πρόκειται να αλλάξουν.

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ - ΜΕ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, Σελ.299

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ακουσε αγαπητέ Ανώνυμε, στην Ολλανδία εαν σκοτώσεις ή βιάσεις όλος ο κόσμος βγαίνει στον δρόμο και αντιδρά, επίσης τα media και το επίσημο κράτος, η δε τιμωρία είναι ανάλογη της πράξης.
Ποιός σου είπε οτι οι Ολλανδοί σκέπτονται σαν και σένα?

Είναι οι πρώτοι διδάξαντες στην ΕU, που ζήτησαν μέσω του κόμματος Party For Freedom, με αρχηγό τον Geetr Wilder, να φύγουν απο την χώρα οι τεμπέληδες, που εκμεταλεύονται τους κοινωνικούς νόμους της.

Και αυτή την άποψη την εστερνίζονται, όλοι οι Ολλανδοί.

Δεν απάντησες τι θα έκανες, εάν συνέβαινε να βιάζουν την γυναίκα σου και ως εκ θαύματος, εσυ να λυθείς ,θα τους έσπαζες το κεφάλι ή θα τους έδινες προφυλακτικό και με το συγγνώμη?

Επίσης εγώ δεν είπα οτι να τους σκοτώνουμε κατά δεκάδες, αλλά να φύγουν οι λαθραίοι και οι ανεπιθύμητοι και όσοι δεν συμμορφώνονται με τους νόμους και τον Ελληνικό τρόπο ζωής.

Ακόμα εαν δεν έχουν δουλειά, χρήματα και γενικά την δυνατότητα να επιβιώσουν, είναι καλύτερα πριν ανομήσουν, να φύγουν δια της απέλασης.

Ομως το σημαντικότερο που πρέπει να καταλάβεις και να μην ζείς ελεύθερος μέσα στο κλούβι σου, είναι το εξής:

Το '90 ήρθαν οι αλβανοί στην Ελλάδα και Ελληνες άρχισαν να νοιώθουν φόβο.
Το '95 ήρθαν οι ασιάτες ...οχι μόνο πακιστανοί αυτοί ήρθαν το '70...και οι Ελληνες αύξησαν τον φόβο τους,άρχισαν να κλειδώνουν τις πόρτες ,τα παράθυρα και κυρίως την ψυχή τους,γιατι αυτοί δεν αστειεύονται, είναι απαιτητικοί, είναι εισβολείς ,τα διακδικούν όλα και ας λες εσυ, οτι δεν είναι έτσι.

Πριν 3 ημέρες ο ηλίθιος πρόεδρος της αλβανίας, έκανε δήλωση εδαφικών διεκδικήσεων και οι Πρεβεζάνοι, έδιωξαν όλους τους αλβανούς απο την δουλειά τους προληπτικά, δίνοντας έτσι το μήνυμα ...ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ..και θα τα πούμε.

Δεν μπορούμε αυτά τα παλιόσκυλα που τα ταίζαμε και τα ταίζουμε, να τους επιτρέψουμε να μας δαγκώσουν το χέρι,για να τους δείξουμε τον πολιτισμό, που υποστηρίζεις εσύ.

Εαν σκεπτότανε έτσι και ο Ιερός Λεωνίδας, τώρα θα ήσουνα αυλικός στην Τεχεράνη.

Εαν πρέπει να ζω με τον φόβο, ο οποίος ειναι χειρότερος απο τον θάνατο, γιατί με τον θάνατο πεθαίνεις μια φορά, ενω με τον φόβο πεθαίνεις κάθε μέρα ε! τότε ας ληφθούν ολα τα απαραίτητα μέτρα.

Δεν θα ανοίξω την πόρτα της πόλης μου, επειδή ο εχθρός θα της γκρεμίσει αργότερα τα τείχη.

Αναγνώστης είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας, θα μου επιτρέψεις μια μικρή διόρθωση - παρατήρηση επί του σχολίου σου.

Σχετικά με το παράδειγμα που αναφέρεις, για τον βιασμό της γυναίκας του Filos από αφρικανούς λαθρομετανάστες, θα ήθελα να παρατηρήσω πως, σου διαφεύγει το ενδεχόμενο, ο Filos να προσπαθήσει να επωφεληθεί από την περίσταση, και να προσκαλέσει τους αγαπητούς σφρικανούς λαθρομετανάστες, να περάσουν στο δωμάτιο του, και να τους προσφέρει ο ίδιος, τις υπηρεσίες του, ώστε να γλιτώσει την γυναίκα του, και να υλοποιήσει τους κρυφούς, και ανεκπλήρωτους πόθους του, για αχαλίνωτο ομαδικό, και ανώμαλο sex, με αφρικανούς ομοϊδεάτες του.

Σίγουρα ο Filos, δεν συμφωνεί καθόλου με την τακτική του Ιερού Λεωνίδα, και ευτυχώς που ο Ιερός Λεωνίδας, δεν είχε τα "μυαλά" του Filos, γιατί στην πλειοψηφία των Ελλήνων ανδρών, δεν αρέσουν οι επισκέψεις των αφρικανών συντρόφων του Filos.

Ανώνυμος είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας, έγινες απόλυτα κατανοητός. Για όλα φταίνε οι μετανάστες και η λύση στα προβλήματά μας είναι τα δολοφονικά γιουρούσια και η απέλαση όλων των μεταναστών.
Τώρα ίσως αντιληφθείς για ποιο λόγο η ΧΑ είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος. Επειδή βοηθά στην επιτυχημένη εφαρμογή του αποπροσανατολισμού. Την ώρα που οι τραπεζίτες και οι τροϊκανοί μας ληστεύουν, εμείς κυνηγάμε μετανάστες. Καλό ε;
Κάπου πρέπει να ξεσπά ο οργισμένος εξαπατημένος και εξαθλιωμένος Έλληνας ώστε να μην στραφεί δυναμικά ενάντια σ' αυτούς που έχουν καταστρέψει τη ζωή του. Ίσως τελικά τον πείσουν ότι η αιτία όλων των κακών είναι οι αλλοδαποί και να γελάνε μαζί του οι πραγματικοί ένοχοι όταν θα κυνηγά πακιστανούς στα φανάρια κι αφρικανούς στις λαϊκές και τα πανηγύρια. Ο ελληναράς θα σπάει μερικά κεφάλια ανυποψίαστων πακιστανών και θα νιώθει εθνικά υπερήφανος. Θα ξεχνά τις σφαλιάρες που τρώει ο ίδιος καθημερινά από τους κυβερνώντες και τον εργοδότη του. Θα βάζει και τα παιδιά του να πλακώνουν στο ξύλο τα αλλοδαπάκια στο σχολείο τους ώστε να νιώθουν απόγονοι του Λεωνίδα. Μόνο που ο Λεωνίδας τα έβαλε με μια πάνοπλη στρατιά και όχι με άοπλους πεινασμένους.
Δικαίωμά σου να εγκρίνεις τις τακτικές των ομοϊδεατών του Φινλανδού μακελάρη Anders Breivik αλλά μην παριστάνεις τον χριστιανό. Ο χριστιανισμός υπάρχει χάρη σ’ έναν λαθρομετανάστη, τον ισραηλίτη Ιωσήφ που κατέφυγε στην Αίγυπτο. Και φυσικά οι αιγύπτιοι δεν είχαν και τις καλύτερες διαθέσεις για τους ισραηλίτες αν γνώριζαν τα όσα συνέβησαν πριν και κατά την Έξοδό τους από την Αίγυπτο. Ευτυχώς για τον Ιωσήφ το θείο βρέφος και τον χριστιανισμό, οι αιγύπτιοι δεν είχαν αυστηρή αντιμεταναστευτική πολιτική ούτε ναρκοπέδια στα σύνορά τους.

«ξένος ήμην, και ου συνηγάγετέ με» Μτ.25:43.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: στην Ολλανδία εαν σκοτώσεις ή βιάσεις όλος ο κόσμος βγαίνει στον δρόμο και αντιδρά, επίσης τα media και το επίσημο κράτος, η δε τιμωρία είναι ανάλογη της πράξης.
Ποιός σου είπε οτι οι Ολλανδοί σκέπτονται σαν και σένα
?


Στην Ολλανδία, αν ένας ασιάτης σκοτώσει έναν Ολλανδό, οι Ολλανδοί (εκτός βέβαια από τους νεοναζί)βγαίνουν στον δρόμο και χτυπάνε όποιον ασιάτη συναντήσουν; Καίνε σπίτια όπου μένουν ασιάτες;


Αν κάποιος Έλληνας σκοτώσει Ολλανδό, θα θεωρήσεις απολύτως δικαιολογημένο να επιτεθούν σε εσένα οι Ολλανδοί μόνο και μόνο επειδή είσαι Έλληνας;
Μετά θα λες ..μπράβο παιδιά καλά μου κάνατε, σας καταλαβαίνω.


Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos, όπως σε συμφέρει κάθε φορά, τα γυρνάς μια από πάνω, μια από κάτω, και μια πλαγίως.

Τώρα το παίζεις Χριστιανός;

Είπαμε να υποστηρίζεις τους αφρικανούς λαθρομετανάστες, αυτό μπορείς να το κάνεις στον ιδιωτικό σου χώρο, κατά την διάρκεια των επαφών σας.

Εσύ δεν μάχεσαι κάθε τι Χριστιανικό;

Τώρα πως θυμήθηκες ξαφνικά τον Χριστό;

Γιατί παλαιότερα έχεις γράψει, ουκ ολίγες βλασφημίες, για τον Κύριο, και την Εκκλησία Του.

Filos, παίζεις το ανθελληνικό παιχνίδι των αριστερών αντίθεων τεράτων της κολάσεως.

Έχετε περάσει το παραμύθι σας, πως όποιος μάχεται για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, και όποιος είναι Πατριώτης, είναι αυτομάτως και Φασίστας, Ρατσιστής, και Ναζιστής.

Σύμφωνα με την δική σας λογική, των ανθελλήνων διεθνιστών προδοτών του Έθνους, πρέπει να καθόμαστε να μας κακοποιούν οι μαύροι, και τα υπόλοιπα αποβράσματα των ασιατικών χωρών, και εμείς πρέπει να λέμε "ευχαριστώ" και συγγνώμη που δεν είχα μαζί μου προφυλακτικό για ασφαλές sex, την επόμενη φορά θα πάρω, μήπως προτιμάτε κάποια συγκεκριμένη γεύση; Ποιο προφυλακτικό προτιμάτε; με γεύση φράουλα; μπανάνα; ή μήπως βατόμουρο;

Filos, για εσένα αυτός είναι ο ιδανικός Χριστιανός;

Αν κάποιος είναι άνδρας δεν θα συμφωνήσει μαζί σου, όσο για όσους συμφωνούν μαζί σου, σίγουρα θα τους έχεις βρει στις συνεστιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με την μόνη διαφορά ότι αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι Ελληνόφωνοι τραβεστί.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Έχετε περάσει το παραμύθι σας, πως όποιος μάχεται για την Ορθοδοξία και την Ελλάδα, και όποιος είναι Πατριώτης, είναι αυτομάτως και Φασίστας, Ρατσιστής, και Ναζιστής.

Καμία σχέση. Αυτό που λέω είναι πως ο φασίστας, ρατσιστής και ναζιστής δεν είναι Ορθόδοξος και πατριώτης. Είναι εχθρός της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε, πάλι την έκανες μ'ελαφρά πηδηματάκια.

Λες οτι.
@Tώρα ίσως αντιληφθείς για ποιο λόγο η ΧΑ είναι το μαντρόσκυλο του συστήματος. Επειδή βοηθά στην επιτυχημένη εφαρμογή του αποπροσανατολισμού. Την ώρα που οι τραπεζίτες και οι τροϊκανοί μας ληστεύουν, εμείς κυνηγάμε μετανάστες@

Tόσο καιρό σου λέμε οτι το σύστημα στηρίζεται απο το δημοκραικό κοινοβούλιο, το οποίο εξυπηρετεί τους τραπεζίτες και τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και εσύ... τρία πουλάκια κάθονται...ήσουνα και είσαι υπερασπιστής του δημοκρατικού συστήματος, που λειτουργεί με κλέφτες.

Λες οτι.
@Κάπου πρέπει να ξεσπά ο οργισμένος εξαπατημένος και εξαθλιωμένος Έλληνας ώστε να μην στραφεί δυναμικά ενάντια σ' αυτούς που έχουν καταστρέψει τη ζωή του@

Για να στηριχτεί το δημοκρατικό σου σύστημα επέτρεψε να γεμίσει η Ελλάδα λαθρομετανάστες και αυτούς θέλουμε να φύγουν, μαζί με αυτούς που τους έφεραν. Και θα φύγουν.

Λες οτι ο Ελληνας.
@Θα βάζει και τα παιδιά του να πλακώνουν στο ξύλο τα αλλοδαπάκια στο σχολείο τους ώστε να νιώθουν απόγονοι του Λεωνίδα. Μόνο που ο Λεωνίδας τα έβαλε με μια πάνοπλη στρατιά και όχι με άοπλους πεινασμένους.@

Οταν θα αναφέρεις το όνομα του Ιερού Λεωνίδα, θα πρέπει πρώτα να διαβάζεις την ιστορία του, διότι αυτός σε κατέστησε ελεύθερο πολίτη,
αλλά βλέπω οχι ελεύθερο Ελληνα.

Και αυτοί στρατιά είναι και πρός στιγμή δεν είναι οπλισμένοι αλλά εαν χρειαστεί θα τους εξοπλίσουν αμέσως και τότε...βλέπε Λιβύη,Συρία κλπ.

Εαν ξεκινήσουν κανένα νταχτιρντί οι άσπονδοι γείτονες, αυτοί που εσυ λες πεινασμένους μετανάστες, τον πρώτο που θα φάνε θα είσαι εσύ.

Και όπως λέει η λαική ρήση ...φύλαγε τα ρούχα νάχεις τουλάχιστον τα μισά.

Λες οτι.
@Δικαίωμά σου να εγκρίνεις τις τακτικές των ομοϊδεατών του Φινλανδού μακελάρη Anders Breivik αλλά μην παριστάνεις τον χριστιανό@

Ελα μην γίνεσαι γραφικός, εγω δεν ενέκρινα ποτέ τον Anders Breivik και δεν παριστάνω τον χριστιανό .

Είμαι χριστιανός στο επίπεδο του εφικτού χωρίς πολύ..κύριε ελέησον με το δεξί και κλέβοντας με τ'αριστερό...ο κύριος να σας συγχωρεί.

Λες οτι.

@ Ο χριστιανισμός υπάρχει χάρη σ’ έναν λαθρομετανάστη, τον ισραηλίτη Ιωσήφ που κατέφυγε στην Αίγυπτο@

Ο Ιωσήφ δεν ήταν λαθρομετανάστης τον πούλησαν τ'αδέλφια του, χωρίς την θέληση του βρέθηκε στην Αίγυπτο.

Λες οτι.
@Και φυσικά οι αιγύπτιοι δεν είχαν και τις καλύτερες διαθέσεις για τους ισραηλίτες αν γνώριζαν τα όσα συνέβησαν πριν και κατά την Έξοδό τους από την Αίγυπτο@

Οι Αιγύπτιοι εαν γνώριζαν τι θα συνέβαινε δεν θα άφηναν ούτε κουνούπι Ισραηλίτικο ζωντανό,εδώ δεν ίδρωνε το αυτί τους με τις δέκα πληγές ρε φίλε ..ήμαρτον.

Λες οτι.
@Ευτυχώς για τον Ιωσήφ το θείο βρέφος και τον χριστιανισμό, οι αιγύπτιοι δεν είχαν αυστηρή αντιμεταναστευτική πολιτική ούτε ναρκοπέδια στα σύνορά τους.@

Ε!τώρα πλάκα μας κάνεις,δεν μπορεί να σοβαρολογείς.

Φυσικά οι Αιγύπτιοι δεν είχαν αντιμεταναστευτική πολιτική γιατί τους συνέφερε.

Οποιος έμπαινε στην Αίγυπτο συνήθως γινότανε σκλάβος χωρίς δυνατότητα διαφυγής σαν τους Ισραηλίτες, διάβασε και καμιά Γραφή δεν βλάπτει.

Εμείς δεν κάνουμε το ίδιο τους αφήνουμε να φύγουν, εκείνοι δεν φεύγουν.

Ρώτησες.

@Στην Ολλανδία, αν ένας ασιάτης σκοτώσει έναν Ολλανδό, οι Ολλανδοί (εκτός βέβαια από τους νεοναζί)βγαίνουν στον δρόμο και χτυπάνε όποιον ασιάτη συναντήσουν; Καίνε σπίτια όπου μένουν ασιάτες;@

Οχι, διαδηλώνουν εξαγριωμένοι όταν το συμβάν είναι ειδεχθές χωρίς να δέρνουν και να καίνε, αλλά στην φυλακή εαν δεν προστατευτεί ο εγκληματίας, δεν την γλυτώνει.

Ομως δεν έχουν λαθρομετανάστες διότι το σύστημα είναι απαγορευτικό λόγω ελέγχου και απελάσεων.

Πάντως στην ερώτηση που σου έκανα δύο φόρες μου απάντησες δια της σιωπής, λέγοντας οτι ...ελπίζω και εύχομαι να μην συμβεί, ενοώντας οτι άμα συμβεί θα γίναις τούρκος και θα φέρεις τον Αρμαγγεδώνα πρίν την ώρα του,ωραία προοδεύεις βλέπω.

Αναγνώστης είπε...

Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι του Αντιαιρετικού, και για να μάθουν οι νεότεροι, τι "καπνό φουμάρει" ο Filos, κατωτέρω παραθέτω μερικές από τις "Χριστιανικές" και "Ορθόδοξες" απόψεις του.

Τώρα προσπαθεί να κατηγορήσει τους Έλληνες Πατριώτες, άλλαξε προσωπείο, και το "παίζει" Ορθόδοξος!!!


Τα γραφόμενα του "Ορθόδοξου" Filos:


Ο Θεός έχει φροντίσει μετά θάνατον, σαδιστικώς, να υφίσταται ατρεψία και αμετανοησία κι έτσι οι αμαρτωλοί να παραμένουν αιωνίως (!!!) αποτηγανιζόμενοι, κατακαιόμενοι, δεδεμένοι, κλπ. κλπ. κλπ.
Filos.
28 Οκτωβρίου 2012 12:09 π.μ.

H κόλαση δηλαδή, θα είναι ο παράδεισος του μαζόχα.

Filos.

28 Οκτωβρίου 2012 12:36 π.μ.
Πόσο σαδιστής λοιπόν πρέπει να είναι ο Θεός ώστε μετά θάνατο να έχει στερήσει την πιο σημαντική ενέργεια των ψυχών, αυτήν της τροπής, της μετανοίας; Πόσο εκδικητικός και τιμωρός, ώστε να προσδίδει το άτρεπτο μετά θάνατον;

Filos.
10 Νοεμβρίου 2012 4:45 μ.μ.
Όλα ξεκινούν από τον εγωπαθή ναρκισσισμό τους που αλαζονικά τους οδηγεί στον φρικτό παραλογισμό πως η σύντομη βιολογική ζωή καθορίζει οριστικά και αμετάκλητα την αιωνιότητα. Προφανώς δεν συνειδητοποιούν καν τι εστί αιωνιότητα.

ο φρικτός παραλογισμός τους και ο σιχαμερός ατομικισμός τους είναι τέτοιος που είναι ικανοί να νιώθουν απόλυτη ευτυχία στον παράδεισο ακόμη κι αν οι πολύ πλησίον τους βασανίζονται αιώνια. Είναι τόσο διεστραμμένοι που πιστεύουν πως μπορείς να νιώθεις μακαριότητα και ευτυχία στην αγκαλιά του Αβραάμ όταν το παιδί σου ή οι γονείς σου στην άλλη πλευρά της τάφρου θρηνούν και υποφέρουν. Τόσο διεστραμμένοι, που δεν αντιλαμβάνονται πως η ατομική σωτηρία δεν μπορεί να είναι παρά μόνο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ αν έχουν αποκλειστεί από αυτήν αγαπημένα πρόσωπα.

Επειδή και εσύ πραφανέστατα ανήκεις σ’αυτήν την κατηγορία, θεωρείς αυτά που λέω ανάξια λόγου. Όσοι όμως δεν θεωρούν τη σωτηρία ατομική κατάκτηση-έπαθλο που κερδίζεται με καταβολή αναγκαίου τιμήματος, έπαθλο που θα πρέπει να το στερηθούν αιωνίως(!!!) όσοι δεν κατέβαλαν εν ζωή το τίμημα αυτό, κατά καιρούς ομολογούν πως «ο Κύριος θα βρεί τρόπο να τους σώσει όλους. Ο Θεός με το πλήθος της αγάπης Του θα υπερβεί την αντίσταση του κτίσματος, χωρίς να καταλύσει την ελευθερία του». Ενώ εσύ και οι όμοιοί σου θα λυσσάτε από την κακία σας, ζητώντας υστερικά τον κολασμό των ασεβών.

Filos.
11 Νοεμβρίου 2012 12:28 π.μ.
Ποια είναι η ποινή για ...βρισίδια;
Κόλασις ατελεύτητος; Κόλασις αφόρητος;
Δηλαδή για βρισίδια, θα πληρώνω στην αιωνιότητα;
Αυτή είναι η άποψή σου περί δικαιοσύνης;
Έτσι αντιλαμβάνεται η Ορθοδοξία την δικαιοσύνη;
(Το πώς αντιλαμβάνεται την αγάπη, το είδαμε και φρίξαμε!).

Filos.
12 Νοεμβρίου 2012 11:42 μ.μ.

Φαντάζομαι τον ιερέα που καλείται από τον ετοιμοθάνατο να τον εξομολογήσει: Ρε μεγάλε, λίγο πριν συναντήσεις τον Δημιουργό σου το θυμήθηκες; Στο παραπέντε;

Στο παραπέντε μπορείς. Στο “και ένα” ...κάηκες!

Filos.
12 Νοεμβρίου 2012 11:59 μ.μ.

Είναι τόσο φιλεύσπλαχνος ο Θεός, που παρότι μικρός εστίν ο της ζωής χρόνος, τον ασεβώς ζήσαντα αιωνία κόλασις περιμένει.».
Είναι τόσο δίκαιος που διά πρόσκαιρον αμαρτίας απόλαυσιν, τη αιωνίακολάσει παραπέμπει τα παιδιά του.

Οι δε πιστοί του, ακολουθούν τόσο σθεναρά την εντολή «αγαπάτε τους εχθρούς υμών» που ακόμη και οι άγιοι εξ αυτών διψάνε για εκδίκηση «έως πότε, ω Δέσποτα άγιε και αληθινέ, δεν κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών από των κατοικούντων επί της γης;».

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ανθρώπους που πιστεύουν πως είναι δυνατόν αυτοί να νιώθουν μακαριότητα, ευτυχία και να ευφραίνονται εν παραδείσω παρόλο που κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο ή ακόμα και το παιδί τους οδυνάται εν τη φλογί της κολάσεως;
Και μετά θάνατον;
Δεν θα θέλει να τους σώσει όλους;
Ή δεν θα μπορεί χωρίς να καταλύσει την ελευθερία τους;

Filos.

15 Νοεμβρίου 2012 12:08 π.μ.



http://antiairetikos.blogspot.gr/2012/10/blog-post_21.html

Ανώνυμος είπε...

Tόσο καιρό σου λέμε οτι το σύστημα στηρίζεται απο το δημοκρατικό κοινοβούλιο, το οποίο εξυπηρετεί τους τραπεζίτες και τους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους και εσύ... τρία πουλάκια κάθονται...ήσουνα και είσαι υπερασπιστής του δημοκρατικού συστήματος, που λειτουργεί με κλέφτες.

Η δημοκρατία δεν φταίει σε τίποτα αν οι πολίτες επιλέγουν λάθος κόμματα και λάθος εκπροσώπους. Οι τραπεζίτες και γενικότερα οι ισχυροί αυτού του κόσμου, προτιμούν δικτατορίες. Δεν γνωρίζω κάποιον κεφαλαιοκράτη που να στράφηκε εναντίον της δικτατορίας. Εκτός κι αν οι δικτάτορες τα βρήκαν ή ευνόησαν κάποιον ανταγωνιστή του. Πάντα οι δικτάτορες ήταν τα αγαπημένα τους παιδιά, εκτός κι αν οι δικτάτορες ήταν κομμουνιστικών πεποιθήσεων.


Για να στηριχτεί το δημοκρατικό σου σύστημα επέτρεψε να γεμίσει η Ελλάδα λαθρομετανάστες και αυτούς θέλουμε να φύγουν, μαζί με αυτούς που τους έφεραν. Και θα φύγουν.

Οι μετανάστες έφτιαξαν όλα τα δημόσια έργα των δύο προηγούμενων δεκαετιών ενώ οι νεοέλληνες έπαιζαν στο χρηματιστήριο νομίζοντας πως δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους. Οι μετανάστες δούλευαν σε όλες τις αγροτικές καλλιέργειες ενώ οι νεοέλληνες αγρότες αγόραζαν πολυτελή SUV και έκαναν διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς. Οι μετανάστες συντηρούν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις με μεροκάματα που νεοέλληνες δεν πηγαίνουν να δουλέψουν. Χωρίς αυτούς οι επιχειρήσεις αυτές θα βάλουν λουκέτο. Οι μετανάστες ξεσκατίζουν και ταΐζουν τις γιαγιάδες και τους παππούδες της ελληνικής οικογένειας. Οι μετανάστες έχτισαν τα σπίτια μας τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Κάθε οικοδόμος έπαιρνε πέντ’ έξι αλλοδαπούς, την έβλεπε “εργολάβος” και άραζε στο καφενείο. Γενικότερα, οποιαδήποτε ανάπτυξη πέτυχε η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, την πέτυχε χάρη στη φτηνή και συνήθως μαύρη εργασία χιλιάδων αλλοδαπών.


Αν θα αναφέρεις το όνομα του Ιερού Λεωνίδα, θα πρέπει πρώτα να διαβάζεις την ιστορία του, διότι αυτός σε κατέστησε ελεύθερο πολίτη

Ο Λεωνίδας θα ένιωθε απίστευτη ντροπή για τους μισανθρωπικούς τσαμπουκάδες εναντίον ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων πεινασμένων. Η ψευτομαγκιά και η επίδειξη δύναμης σε τρομαγμένους εξαθλιωμένους, θα του προκαλούσε εμετό.


ο Ιωσήφ δεν ήταν λαθρομετανάστης τον πούλησαν τ'αδέλφια του, χωρίς την θέληση του βρέθηκε στην Αίγυπτο

Μιλάω για τον Ιωσήφ με τη Μαρία και τον Ιησού. Αν (υποθετικά μιλάω αλλά δυσκολεύεσαι φαίνεται να το καταλάβεις) οι αιγύπτιοι δεν δέχονταν μετανάστες, θα έτρωγαν πόρτα. Θα κατέληγαν βορά των κυνηγών κεφαλών του Ηρώδη. Επειδή δεν υπήρχαν αιγύπτιοι “χρυσαυγίτες” επέζησε το θείο βρέφος.


Ελα μην γίνεσαι γραφικός, εγω δεν ενέκρινα ποτέ τον Anders Breivik και δεν παριστάνω τον χριστιανό .
Είμαι χριστιανός στο επίπεδο του εφικτού χωρίς πολύ..κύριε ελέησον με το δεξί και κλέβοντας με τ'αριστερό...ο κύριος να σας συγχωρεί
.

Εγκρίνεις την ιδεολογία και τους τρόπους δράσεις του. Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Ή αν θες, κορόιδεψέ τον αλλά δεν κοροϊδεύεις εμένα.

Πάλι καλά που καταλαβαίνεις πως πρέπει να γίνεις όλο και λιγότερο χριστιανός όσο περισσότερο πλησιάζεις τέτοιες λογικές και ιδεολογίες.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos, ή ανώνυμε αγαπητικέ των βιαστών αφρικανών, κάνε ένα κλικ εδώ, και μη ξεχνάς ότι αν κάποιος πιαστεί στην Αίγυπτο, με ένα γραμμάριο χασίσι, μπαίνει ισόβια, και ζει κάτω από την γη, μέχρι να τον λυτρώσει ο θάνατος.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη, σου έχω κάτι για ανάγνωση:


“Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΙΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ”
Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

O Μέγας Παν
Σιγή στο δάσος, παγερή οσμή εγκλήματος,
σύλληψη της στιγμής και ανθρωποθυσία.
Τραγόμορφος επρόβαλε του μύθου νοσταλγός,
σατανικά υπέροχος, ο Μέγας Παν.
Ώρα του δειλινού, το σκότος ανατέλλει
και οι εξόριστοι της μέρας, οι Εωσφόροι,
οι ποιητές ξυπνούνε.
Ηδονικά με βλέμμα κόκκινο, θολό τυραγνισμένο,
μια κίτρινη σελήνη που προβάλλει αντικρύζουν.
Και τα στοιχειά τής νύχτας ξαναζούνε,
οι μονομάχοι, οι κρεμασμένοι και οι συνωμότες.
Και αυτός στην μέση του ναού,
στο κέντρο της τεράστιας αιμάτινης κηλίδας,
στο βάθρο του βωμού,
τραγόμορφος, σατανικά υπέροχος,
την ώρα δοξάζει της θυσίας.
Των ευγενών ενστίκτων και της βίας, Αυτός
ο αιώνιος κυβερνήτης, ο Μέγας Πάν.

Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλά ο τραγοπόδαρος και κατσικομούρης Πάνας δεν είναι άγιος της Ορθοδοξίας. Το ξέρω ότι θα πέσεις από τα σύννεφα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσεις.

υγ. Δεν πιστεύω να βρίσκεις και εσύ τον Πάνα ...“σατανικά υπέροχο”, δεν πιστεύω να έχεις και συ τέτοια βίτσια.

Αναγνώστης είπε...

Filos,
αν νομίζεις ότι αυτά είναι επιχειρήματα κατά των Εθνικιστών, είσαι γελασμένος. Μπροστά στην κομμουνιστική φρίκη, το ποιηματάκι αυτό είναι για γέλια.

Τους τραγόμορφους Παν τους συναντάς στα παραμύθια, αν εννοείς τον διάβολο, σε πληροφορώ ότι δεν έχει κέρατα, ούτε ουρά, ούτε κατσικίσιες οπλές. Αυτά τα πιστεύουν γελοίοι προπαγανδιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χρειάζεται να δω τον Παν για να ενοχληθώ, διαβάζω τα δικά σου σχόλια, και μέσα απ’ αυτά βλέπω τον μεγαλύτερο Παν, ο οποίος δεν είναι μύθος του παραμυθιού, είναι υπαρκτός, και ονομάζεται: Filos.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Aγαπητέ φίλε Ανώνυμε μια στο καρφί και μια στο πέταλο μας πηγαίνεις,εντάξει είσαι έξυπνο παιδί αλλά να προσέχεις...γιατί το έξυπνο πουλί απο την μύτη πιάνεται.

Λες οτι.

@Η δημοκρατία δεν φταίει σε τίποτα αν οι πολίτες επιλέγουν λάθος κόμματα και λάθος εκπροσώπους.
Και.
Δεν γνωρίζω κάποιον κεφαλαιοκράτη που να στράφηκε εναντίον της δικτατορίας.@

Αφού η δημοκρατία δεν διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του πολιτεύματος, τότε δεν υποστηρίζει και δεν υποστηρίζεται απο κανένα δίκαιο και ως εκ τούτου είναι αδελφή της δικτατορίας και μάλιστα η πιο αμαρτωλή.

Δηλαδή αφού οι κεφαλαιοκράτες δεν είναι εναντίον της δικτατορίας, τώρα έχουμε δημοκρατία μασκαρεμένη.

Οπότε εσύ τι ψηφίζεις σε μια δημοκρατία γεμάτη λέπρα?
Δεν ξέρεις οτι το δίς εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Λες.
Οι μετανάστες..οι μετανάστες,..οι μετανάστες και δεν αναφέρεις καθόλου λαθρομετανάστες, ολη την Ελλάδα αυτοί την έφτιαξαν, ολη.

Οι Ελληνες έπαιζαν στο χρηματιστήριο,έπαιζαν στο καζίνο,καθόντουσαν και κοίταζαν τους μετανάστες και ούτε λίγο ούτε πολύ έπαιζαν τον.. πούλο τους,

Δηλαδή ρε φίλε εσυ είσαι του σλόγκαν...είμαστε ολοι πακιστανοί που υποστηρίζουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, για να δικαιολόγησουν την στημένη προπαγάνδα ξένων αλυτρωτικών συμφερόντων.

Ε! λοιπόν οχι, δεν είμαστε ολοι πακιστανοί,εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ
και την ΕΛΛΑΔΑ την χτίσαμε απο τις απαρχές αυτού του κόσμου μόνοι μας και την χτίσαμε με το αιώνιο Φώς της Ελληνικής Φυλής και το δώσαμε και στούς άλλους και να το ευχαριστώ.

Πάντως εαν εσύ πιστεύεις οτι ήσουνα ένας τεμπέλης ,ένας χαραμοφάης,εκμεταλευτής φτωχών μεταναστών, υπάρχει και το Φάληρο για να ξεπλύνεις τις τυχόν τύψεις συνείδησεως.

Λες οτι.
@Λεωνίδας θα ένιωθε απίστευτη ντροπή για τους μισανθρωπικούς τσαμπουκάδες εναντίον ανυποψίαστων και ανυπεράσπιστων πεινασμένων. Η ψευτομαγκιά και η επίδειξη δύναμης σε τρομαγμένους εξαθλιωμένους, θα του προκαλούσε εμετό.@

Εαν στην Σπάρτη κατέφθαναν στρατιές εξαθλιωμένων όπως τους λες με παράνομο τρόπο και διεκδικούσαν δικαιώματα, θα κατέληγαν στον Καιάδα.
Αστο μην το κουράζεις το θέμα.

Λες οτι.
@Αν (υποθετικά μιλάω αλλά δυσκολεύεσαι φαίνεται να το καταλάβεις) οι αιγύπτιοι δεν δέχονταν μετανάστες, θα έτρωγαν πόρτα. Θα κατέληγαν βορά των κυνηγών κεφαλών του Ηρώδη. Επειδή δεν υπήρχαν αιγύπτιοι “χρυσαυγίτες” επέζησε το θείο βρέφος.@

Πρώτον το θείο βρέφος επέζησε διότι το προστάτευε ο Πατέρας του ο Υψιστος Θεός.

Και δεύτερον διότι ο Ιωσήφ δεν πήγε να μεταναστεύσει,σίγουρα θα υπήρχε η δυνατότητα εμπορικών συναλλαγών την οποία ίσως εκμεταλεύτηκε και ξαναγύρισε εντός δύο μηνών,επειδή τα τίναξε ο Ηρώδης.

Λες οτι.
Εγκρίνω την ιδεολογία και τον τρόπο δράσης του Anders Breivik
και οτι κρύβομαι και δεν στο λέω.

Πλάκα έχεις μου φαίνεται,εσύ σώνει και καλά θέλεις να γίνουμε ολοι αλλοδαποί μέσα στην ίδια μας την χώρα και εαν δεν μας αρέσει είμαστε Breivik.Ωραίος!!

Λες οτι.

@Πάλι καλά που καταλαβαίνεις πως πρέπει να γίνεις όλο και λιγότερο χριστιανός όσο περισσότερο πλησιάζεις τέτοιες λογικές και ιδεολογίες2

Εαν θέλεις να μπλέξουμε την χριστιανοσύνη με το θέμα έχει καλώς.

Νομίζεις οτι για να αποδείξω οτι είμαι χριστιανός πρέπει να σκύβω συνεχώς το κεφάλι?

Τα περισσότερα κάστρα έπεσαν απο χριστιανούς και την χριστιανοσύνη εκτος απο στρατιώτες την υπερασπίστηκαν και οι κληρικοί της.
Εαν δεν έκαναν οτι έκαναν, τώρα θα ήσουνα μουσουλμάνος.
Τι λες να τους κρεμάσουμε?

Κάθε μέρα γίνονται ληστείες και φόνοι απο μετανάστες με ΑΚ47 Καλάσνικοφ,όπλο που απο μόνο του κάνει πόλεμο και συ το ..πουλάκι τσίου.

Αλλά το να λες, δεν θέλω να αντιδρώ, είναι αντιδημοκρατικό, είναι κάπως χριστιανικό, ε!... συνέχισε να υπερασπίζεσαιτους μετανάστες που γέμισαν την Αθήνα ναρκωτικά,και κάθε είδους βία.

Αναγνώστης είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας,
ηρέμησε σε παρακαλώ!

Με πόνεσε το στομάχι απ' τα γέλια!!!

Μη το ξεφτιλίζεις έτσι το παιδί, δεν είναι κακός ο Filos, προσπαθεί να σου "την βγει" αλλά είναι αμόρφωτο το καημένο, και "γλιστράει στα λάδια" που ρίχνει για τους άλλους.

Τον έχεις ρεζιλέψει τον άνθρωπο, άφησε τον να βάλει και αυτός ένα "γκόλ", τον έχεις κάνει "σουρωτήρι", έλεος πια!

Filos, έμπλεξες με Έλληνα αχτύπητο, και θα σε κάνει ¨μπαούλο" με τις σφαλιάρες - απαντήσεις του, σε...λυπάμαι...

Ανώνυμος είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας, το ήξερα πως αυτό που σε γοητεύει από την αρχαία Σπάρτη είναι ο Καιάδας. Και τη ΧΑ αυτό την συναρπάζει. Δώσε της Καιάδες και ολοκαυτώματα και θα την οδηγήσεις σε πολλαπλούς οργασμούς.


Όσοι διαθέτουν περιορισμένης ευθύνης μυαλά, μεταξύ ανεμπόδιστης λαθρομετανάστευσης και εξόντωσης των λαθρομεταναστών, δεν μπορούν να διακρίνουν άλλες λύσεις.
Επιπλέον, είναι ανίκανοι να διακρίνουν ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες μπορεί να υπάρχουν οικογένειες σαν αυτή του Ιωσήφ, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο. Ποιος όμως έχασε την ανθρωπιά του για να την βρουν οι χιτλερικοί απόπατοι.

Επίσης, δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να απαρνηθούν στοιχειώδη δημοκρατικά τους δικαιώματα και την ελευθερία τους αποδεχόμενοι αυτόκλητους εθνοσωτήριους δικτατορίσκους. Ανάξιοι των όσων τους κληρονόμησε η ελληνική ιστορία, είναι ο πιο επιεικής.


Αναγνώστη, πες μου πάλι το ανέκδοτο για την χριστιανορθόδοξη Χρυσή Αυγή. Θέλω να τ' ακούω!!!

Ανώνυμος...


Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Αφού η δημοκρατία δεν διασφαλίζει την σωστή λειτουργία του πολιτεύματος, τότε δεν υποστηρίζει και δεν υποστηρίζεται απο κανένα δίκαιο και ως εκ τούτου είναι αδελφή της δικτατορίας και μάλιστα η πιο αμαρτωλή.

Δηλαδή αφού οι κεφαλαιοκράτες δεν είναι εναντίον της δικτατορίας, τώρα έχουμε δημοκρατία μασκαρεμένη
.


Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές χρυσή μου
(εκ της Χρυσής Αυγής, μην παρεξηγείσαι).


Εν μέρει όμως έχεις/έχουν δίκιο.
Όπως λένε και όλοι όσοι αγωνίζονται ενάντια στα μνημόνια, η χούντα δεν τελείωσε το '73, ψωμί, παιδεία, ελευθερία.
Φωνάζουν πως η δημοκρατία είναι μασκαρεμένη χούντα, όχι όμως ζητώντας την κατάργηση της δημοκρατίας όπως κράζουν τα φιλοχουντικά κοράκια αλλά ζητώντας πραγματική δημοκρατία.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ο Έλληνας της Ολλανδίας, (και εγώ εφόσον είναι αδελφός μου Έλληνας Πατριώτης), σύμφωνα με τον Filos, είναι:

ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΑΠΟΠΑΤΟΣ Ανώνυμος... 5 Δεκεμβρίου 2012 12:55 μ.μ.

Και: ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΗ (ανώμαλος) Ανώνυμος...5 Δεκεμβρίου 2012 1:09 μ.μ.

Filos, ¨έφαγες¨ τόσες τάπες, και έχασες την ψυχραιμία σου!

Μην αγχώνεσαι, με τον Έλληνα της Ολλανδίας που έμπλεξες, θα το συνηθίσεις…

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος: Αυτά τα λένε οι κομμουνιστές χρυσή μου
(εκ της Χρυσής Αυγής, μην παρεξηγείσαι).

Ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή δεν βλέπεις.

Όσο για τους "χιτλερικούς απόπατους", στο όνομα 800.000 Ελλήνων νεκρών επί γερμανικής κατοχής, έχω κάθε δικαίωμα να αποκαλώ έτσι τους σημερινούς υμνητές του Χίτλερ και των εγκλημάτων τους.
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μάλλον είμαι και ευγενικός μαζί τους.

Ανώνυμος...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ανώνυμε!!Ανώνυμε!!
Στο είπα ρε φίλε οτι αντιφάσκεις, αλλά εσυ το βιολί σου.

Λες.
@Το ήξερα πως αυτό που σε γοητεύει από την αρχαία Σπάρτη είναι ο Καιάδας. Και τη ΧΑ αυτό την συναρπάζει. Δώσε της Καιάδες και ολοκαυτώματα και θα την οδηγήσεις σε πολλαπλούς οργασμούς.@

Σε προηγούμενο σχόλιο σου επαινούσες τον Λεωνίδα τώρα τι σε κάνει να τον λες ΧΑυγίτη, αφού δικός του ήταν ο Καιάδας και κατ'επέκταση είναι για σένα και χιτλερικός.

Μιλας για οργασμό και το μόνο που μου έρχεται στο μυαλο είναι να βλέπουν οι Ελληνες πατριώτες την ταινία ..Οι Τριακόσιοι..και να αυνανίζονται στα μούτρα των μισελλήνων.

Λες
@Οσοι διαθέτουν περιορισμένης ευθύνης μυαλά, μεταξύ ανεμπόδιστης λαθρομετανάστευσης και εξόντωσης των λαθρομεταναστών, δεν μπορούν να διακρίνουν άλλες λύσεις.@

Εσυ λοιπόν EINSTEIN που έχεις μυαλό απεριόριστης ευθύνης, γιατί δεν δίνεις την λύση και οχι την όποια λύση, την σωστή και αποδεκτή λύση.Εσυ κρίνεις μόνο τα αλλότρια.

Λες.
@Επιπλέον, είναι ανίκανοι να διακρίνουν ότι ανάμεσα στους λαθρομετανάστες μπορεί να υπάρχουν οικογένειες σαν αυτή του Ιωσήφ, που προσπαθούν να ξεφύγουν από το θάνατο. Ποιος όμως έχασε την ανθρωπιά του για να την βρουν οι χιτλερικοί απόπατοι.@

Νομίζω όταν το έγραφες αυτό πρέπει να έκλαιγες με λυγμούς, θα σε έπνιγε το υποκριτικό χριστιανικό σου παράπονο.
Η μήπως είσαι μασόνος?

Βρε άνθρωπε,μου είσαι συμπαθής και ας μην σε έχω δεί, γι'αυτό δεν παίρνεις κανένα Lexotanil να έρθεις στα ίσια σου.

Λες.
@Επίσης, δεν μπορώ να βρω χαρακτηρισμό για τους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να απαρνηθούν στοιχειώδη δημοκρατικά τους δικαιώματα και την ελευθερία τους αποδεχόμενοι αυτόκλητους εθνοσωτήριους δικτατορίσκους.@

Βρές πρώτα χαρακτηρισμό για σένα και γι'αυτούς που ψήφισες εσύ και εάν δεν ξέρεις, να σου πούμε εμείς πως χαρακτηρίζεστε.

Κλέφτες,απατεώνες,δοσίλογοι, ανθέλληνες,μ@λ@κες κλπ.

Και παρ'ολο που έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, σου λέω οτι είσαι ένας δημοκράτης της δεκάρας.

Δεν μπορεί να σε πονάει και να σε κόβει για τους λαθρομετανάστες και να μην βλέπεις αυτά που συμβαίνουν γύρω σου.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός συστήματος, που ενώ δεν μπορεί να περιθάλψει τους πολίτες του, συντηρεί μια στρατιά λαθραίων και μη, με απώτερο σκοπό να αλλάξει η εθνική μας ταυτότητα.

Αυτή έιναι η ξανά και ξανά δοκιμασμένη δημοκρατία σου που συντηρούσε και συντηρεί εσάς τους αρουραίους.

Και όσο για την ελεθερία που την είδες λεβέντη μου τσολιά.

Οποιος bloger τους κουνηθεί βγάζοντας τους τ'άπλυτα στην φόρα, κατευθείαν στο αυτόφωρο.

Ο διευθυντής της ΣΔΟΕ έβγαλε την μαμά του αρχηγού σου στο σεργιάνι και τον στέλνουν δημοκρατικά διακοπές.

Ρε φίλε, μην τρώς συνέχεια βλήτα γιατί στο τέλος θα χαζέψεις.

Λες.
@Οπως λένε και όλοι όσοι αγωνίζονται ενάντια στα μνημόνια, η χούντα δεν τελείωσε το '73, ψωμί, παιδεία, ελευθερία.
Φωνάζουν πως η δημοκρατία είναι μασκαρεμένη χούντα, όχι όμως ζητώντας την κατάργηση της δημοκρατίας όπως κράζουν τα φιλοχουντικά κοράκια αλλά ζητώντας πραγματική δημοκρατία.@

Καλά εσύ δεν θυμάσαι τι σχολιάζεις.
Είχες αναφέρει το.. η χούντα δεν τελείωσε το '73 ..και τώρα λες οτι το ξέρατε οτι ήταν και είναι μασκαρεμένη, αλλά κάνατε το βαρύ πεπόνι και την ψηφίζατε γιατί τρώγατε με δέκα μασέλες.

Τελευταίο για σήμερα ρε φίλε Ανώνυμε, εμείς είπαμε τι σκούφια φοράμε και δεν κρυβόμαστε, εσυ τι μέρος του λόγου είσαι γιατί δεν σε βλέπω σταθεροποιημένο, αν δεν ντρέπεσαι πάρε θέση.





Αναγνώστης είπε...

Filos, κάνε κλίκ πάνω σε αυτό το σχόλιο, θα δεις έναν σύντροφο σου, δημοκράτη, μισέλληνα, ανθέλληνα, προδότη, καμάρωσε τον!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνα της Ολλανδίας, μην κρίνεις με σημερινά δεδομένα. Άλλο ο Καιάδας του Λεωνίδα κι άλλο οι σημερινοί νοσταλγοί του. Παρεμπιπτόντως, η ΧΑ ζητά Καιάδα (υποχρεωτική ευθανασία) για τους ψυχικά ασθενείς.
Άλλο η δουλεία, η ομοφυλοφιλία και η πορνεία στην εποχή του Λεωνίδα κι άλλο σήμερα. Η ανδρεία όμως, το θάρρος και η αυτοθυσία είναι χαρίσματα που προκαλούν διαχρονικά δέος και σεβασμό.
Καλά θα κάνουν να μην τον επικαλούνται τα δειλά φοβισμένα ανθρωπάκια που ακόμα και στη Βουλή μπαίνουν οπλισμένοι.

Δεν έχω ψηφίσει ποτέ κλέφτες απατεώνες δοσίλογους και ανθέλληνες. Ό,τι ψήφιζα ποτέ δεν έγινε κόμμα εξουσίας.

Διακατέχεσαι από μια ψυχωτική εμπάθεια απέναντι στη δημοκρατία. Είσαι σαν τον κερατωμένο που φέρει βαρύ το κέρατο και η σπασμωδική του αντίδραση είναι η απόρριψη του γυναικείου φύλου. Ισχυρίζεσαι εντελώς βραχυκυκλωμένος πως το γυναικείο φύλο πρέπει να εξαφανιστεί επειδή δεν σου βγήκε μέχρι τώρα καμιά γυναίκα πιστή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ασπάζεσαι και αυτόν που υπόσχεται πως θα δολοφονήσει τις γυναίκες και θα τις εξαφανίσει από προσώπου γης. Στον ψυχίατρο επειγόντως.

Ανώνυμος...

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη, τι πιστεύει η ΧΑ για τον χριστιανισμό και την Ορθοδοξία;
Οι κομμουνιστές είναι ορθόδοξα κατηχητόπουλα μπροστά στους χρυσαυγίτες. Αν δούμε τι έλεγε η ΧΑ για τον χριστιανισμό μέχρι πριν δυο χρόνια, θα κοκκινήσει από ντροπή ακόμα και η κυρά Σούλα.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos,
τα έχεις ¨παίξει¨ τελείως; Πριν λίγο δεν έγραψες ότι:

«Άλλο ο Καιάδας του Λεωνίδα κι άλλο οι σημερινοί νοσταλγοί του»

και ότι:

«Άλλο η δουλεία, η ομοφυλοφιλία και η πορνεία στην εποχή του Λεωνίδα κι άλλο σήμερα»


Το ξέχασες;;;

Μήπως σάλεψε το λιγοστό μυαλό σου, από τις σφαλιάρες που σου ρίχνει ο Έλληνας της Ολλανδίας;

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, απαντώ:

Άλλη η Χρυσή Αυγή πριν δυο χρόνια, και διαφορετική η Χρυσή Αυγή σήμερα!

Filos, σχετικά με τα όσα έγραψες για τους κερατάδες, και τα κέρατα, πάρε τηλέφωνο την γυναίκα σου, αν δεν απαντήσει πιάσε το μέτωπο σου, κάτι θα νιώσεις …μεγάλο…και μυτερό…

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δίκιο. Τι 2500 χρόνια, τι 2 χρόνια. Το ίδιο είναι. Ξαφνικά είδε το φως το αληθινόν η Χρυσή Αυγή. θαύμα!!!

Υποθέτω, άλλο ο Λοβέρδος του 2011 κι άλλο ο Λοβέρδος του 2012. Κι άλλο θαύμα.

Ανώνυμος...

EΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Aντε φίλε Ανώνυμε έδωσε ο Μεγαλοδύναμος και άρχισες να συμφωνείς με αυτά που λέω τόσο καιρό.

Λες.
@Άλλο ο Καιάδας του Λεωνίδα κι άλλο οι σημερινοί νοσταλγοί του.@

Το ίδιο σου λέω και εγώ,άλλο η δημοκρατία του Περικλή και άλλο η δημοκρατία της αρπαχτής.

Λες.
@Παρεμπιπτόντως, η ΧΑ ζητά Καιάδα (υποχρεωτική ευθανασία) για τους ψυχικά ασθενείς.@

Κοίτα σιγά-σιγά όλες οι χώρες αρχίζουν να δέχονται την εθελοντική ευθανασία και σύντομα η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα φέρει και την υποχρεώτικη ευθανασία για την μείωση του πληθυσμού.

Δεν είμαι ΧΑυγίτης και δεν τα υποστηρίζω αυτά εαν τα είπανε, αλλά μπορεί να είναι καινοτόμοι σε αυτό, απο την άποψη της πρόβλεψις.

Λες.
@Αλλο η δουλεία, η ομοφυλοφιλία και η πορνεία στην εποχή του Λεωνίδα κι άλλο σήμερα.@

Δηλαδή τι άλλαξε απο τότε στην δουλειά, που σημαίνει δουλεία, πηγαίνεις κάθε μέρα με λίγα λεφτά και τρέμοντας να μην σε διώξουν και αναγκαστείς να πηδήξεις απο το παράθυρο, ενώ τότε μπορούσαν να σε σκοτώσουν.

Η δε πορνεία και ομοφυλοφιλία είναι ακριβώς το ίδιο.

Βεβαίως η ανδρεία είναι διαχρονική και συνεχίζεται και θα συνεχίζεται.

Δεν είπε τυχαία ο Winston Churchill, οτι οι Ελληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες, αλλά οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες.

Τώρα σε πείραξε που μπήκαν δυο της ΧΑ οπλισμένοι στη βουλή και δεν σε πειραζει που μπαίνουν τόσοι ηθικοί αυτουργοί όσων αυτοκτόνησαν.
Φρεένοοο!!!πάτα φρένοο.

Λες.
@ Ό,τι ψήφιζα ποτέ δεν έγινε κόμμα εξουσίας. @

Ε! άμα ψήφιζες το μλ-λμ ή τον Λεβέντη πως να μην είσαι σε τέτοια αμηχανία.

Λες.

@Διακατέχεσαι από μια ψυχωτική εμπάθεια απέναντι στη δημοκρατία@

Μην είσαι χαζός, δεν είμαι ψυχωτικός αλλά ρεαλιστής και δεν πιστεύω οτι δεν υφίσταται.

Και τον Καραγκιόζη τον βλέπουμε αλλά δεν είναι αληθινός.

Λες.
@Είσαι σαν τον κερατωμένο που φέρει βαρύ το κέρατο και η σπασμωδική του αντίδραση είναι η απόρριψη του γυναικείου φύλου. Ισχυρίζεσαι εντελώς βραχυκυκλωμένος πως το γυναικείο φύλο πρέπει να εξαφανιστεί επειδή δεν σου βγήκε μέχρι τώρα καμιά γυναίκα πιστή.@

Τι να κάνουμε ρε φίλε δεν έχουμε ολοι τις αντόχες τις δίκες σου, που το αντέχεις το κέρατο και οχι μόνο.

Είναι τρομερό να σε κερατώνουνε και συ να ζητάς επανάληψη και το χειρότερο ο κόσμος να τόχει τούμπανο και συ κρυφό καμάρι.

Είναι πολιτικό βίτσιο,έτσι σου βγαίνει.

Λες.
@Οι κομμουνιστές είναι ορθόδοξα κατηχητόπουλα μπροστά στους χρυσαυγίτες@

Δεξιός δεν είσαι,αριστερός δεν είσαι,κέντρο δεν είσαι,ρε συ μπάς και ψήφισες την Τσιτσιολίνα?



Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ότι χρειάζεσαι επεξηγήσεις που συνήθως δίνονται σε μαθητές Δημοτικού. Η δουλεία, με τη μορφή που είχε στην αρχαία Ελλάδα, ενώ τότε ήταν απολύτως αποδεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, σήμερα θεωρείται απολύτως απαράδεκτη. Τόσο η πορνεία (οι πόρνες ήταν κυριολεκτικά ιερό-δουλες) όσο και η ομοφυλοφιλία, δεν ήταν υπό την χριστιανική οπτική και ηθική. Ο ήρωας όμως και ο γενναίος, έχει και σήμερα τη θέση και την αναγνώριση που είχε και τότε. Έτσι λοιπόν θαυμάζουμε και είμαστε υπερήφανοι για το Λεωνίδα παρά τον Καιάδα και τους χιλιάδες δούλους της Σπάρτης.

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, καθιστούν ηλίου φαεινότερο ότι ο τρόπος σκέψης σου είναι “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι”. Θα απέρριπτες λοιπόν συνολικά τις γυναίκες αν κάποιες σε κεράτωναν όπως απορρίπτεις συνολικά τη δημοκρατία επειδή κυβερνήσεις δημοκρατικά εκλεγμένες σε εξαπάτησαν όπως απορρίπτεις συνολικά τους μετανάστες λόγω εγκληματικότητας λαθρομεταναστών. Αν μένεις στην απόρριψη έχει καλώς. Μερικές φορές όμως όσοι κάνουν τέτοιες γενικεύσεις δεν μένουν στην απόρριψη αλλά προχωρούν και σε δράση. Στην πρώτη περίπτωση (απαξίωση των γυναικών) γίνονται βιαστές, στη δεύτερη (απόρριψη της δημοκρατίας) γίνονται φιλοχουντικοί και στην τρίτη (μισάνθρωποι ξενοφοβικοί) γίνονται ρατσιστές και κυνηγοί αλλοδαπών κεφαλών. Ιδεοληψίες σαν αυτές που προπαγανδίζει η ΧΑ αργά ή γρήγορα δημιουργούν τέρατα σαν τον Anders Breivik. Άλλωστε ήδη έχει στο ενεργητικό της έναν Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο αμετανόητο καταδικασμένο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Στην αρχαία Αθήνα υπήρχαν 400.000 δούλοι, επί 21.000 ελεύθερων, και 10.000 μετοίκων.

Σύμφωνα με τον Filos οι δούλοι ήταν χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, και υπηρετούσαν με χαρά τα αφεντικά τους, ζώντας μια γαλήνια ζωή γεμάτη ευτυχία!

Η πορνεία ήταν αποδεκτή επειδή δεν είχε εμφανιστεί ο Χριστιανισμός, (σύμφωνα πάντα με τον Filos), όπως αποδεκτή ήταν και η κτηνοβασία, και η παιδεραστία, επειδή δεν είχε επικρατήσει ο Χριστιανισμός!

Άρα ο καιάδας ήταν μια αποδεκτή κατάσταση, που όλοι επιθυμήσουν, και διατηρούσαν, καθώς δεν είχε εμφανιστεί ακόμα ο Χριστιανισμός, (σύμφωνα πάντα με τον Filos).

Ο Filos το «χοντραίνει» το παιχνίδι, αναφέροντας τον Περίανδρο Ανδρουτσόπουλο.

Filos, μέχρι τώρα μιλούσες για ανύπαρκτες, και ανέφικτες καταστάσεις όπως η δημοκρατία, όμως τώρα σχολιάζεις υπαρκτά πρόσωπα.

Στον Χριστιανισμό επιτρέπεται η αφαίρεση ζωής, όταν βρίσκεται ο άνθρωπος, ή η κοινωνία ανθρώπων, το Έθνος, σε κίνδυνο.

Αυτός είναι ο λόγος που μισούμε την διεθνιστική προπαγάνδα, των Ελληνόφωνων σαν του λόγου σου.

Όπως είπε και ο Έλληνας της Ολλανδίας, οι 3.500 χιλιάδες νεκροί των δυο τελευταίων ετών, για εσάς τους δημοκράτες δεν λένε τίποτα, και αυτό που σας ενόχλησε είναι ο συναγωνιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος.

Με άλλα λόγια, όταν σκοτώνουν οι κομμουνιστές δεν τρέχει τίποτα, και όταν αμύνονται οι Έλληνες Πατριώτες, τότε αυτοί είναι εγκληματίες.

Έτσι σου έμαθαν να λες;

Έλα να με ενοχλήσεις, ή να παραβιάσεις το σπίτι μου, και δεν θα κάνω απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά θα σε κόψω σε τόσο μικρά κομματάκια που δεν θα βρουν να θάψουν.

Filos, βρισκόμαστε σε πόλεμο, οι εισβολείς καθημερινά εισβάλουν στην χώρα, και εσείς οι προδότες ανθέλληνες, τους υποστηρίζετε.

Και όπως λένε οι κομμουνιστές, η πηγάδα δεν γέμισε ακόμη, χωράει πολλούς, αλλά αυτή την φορά δεν θα κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος, σας γνωρίζουμε πολύ καλά, και εσάς, και την ξεδοντιασμένη τσατσά, την δημοκρατία του ξεπεσμένου πολιτισμένου κόσμου σας.

Ευχαριστούμε για την δημοκρατία σας, αλλά δεν θα πάρουμε άλλη, αν επιβιώσουμε απ’ την δημοκρατία σας, ίσως καταφέρουμε να επιβιώσουμε και ως Έθνος.

Filos, η Χρυσή Αυγή αποτελείται από Έλληνες Ορθόδοξους, αλλά αγαπάμε και τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, βλέπεις δεν έχουμε φτάσει το "επίπεδο" του κομμουνισμού, να απαγορεύουμε κάθε έννοια Θεού, ή θρησκείας.

Αλλά και αρχαιολάτρες να ήταν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, και πάλι τα κομμουνιστικά εγκλήματα εις βάρος της Ορθοδοξίας, δεν θα τα έκαναν ποτέ.


Υ.Γ: Την γυναίκα σου την πήρες τηλέφωνο, όπως σου είπα πριν;

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Ναι κύριε Ανώνυμε καθηγητά οτι πείς εσύ,μόνο που ισχύει το δάσκαλε που με δίδασκες και ερχόσουνα αδιάβαστος.

Σε αρκετά απάντησε ο Αναγνώστης και θα αρκεστώ σε όποια είναι αναπάντητα.

Λες.
@Η δουλεία, με τη μορφή που είχε στην αρχαία Ελλάδα, ενώ τότε ήταν απολύτως αποδεκτή από την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, σήμερα θεωρείται απολύτως απαράδεκτη.@

Και αφού εόναι απαράδεκτη τι έκανες εσυ και οι δημοκράτες σου για τους δούλους της Αμερικής ,της Κίνας ,της Ινδονησίας ,της Ινδίας, των Φιλιπίννων,του Πακιστάν και τόσων άλλων χώρων.

Κάνατε κάμια διαδήλωση,κανένα εμπάργκο στίς αγορές φτηνών προιόντων, ή σας αρέσουν οι τιμές τους.

Μπανάνες σου αρέσει να τρώς φτηνά απο την Ν.Αφτική, που τις μαζεύουν τα σκλαβάκια των 10 και 12 χρόνων, με 2-3 δολλάρια την ημέρα?

Kαλή η υποκρισία όταν έχει και δράκο Κίνας.

Λες.
@ Τόσο η πορνεία (οι πόρνες ήταν κυριολεκτικά ιερό-δουλες) όσο και η ομοφυλοφιλία, δεν ήταν υπό την χριστιανική οπτική και ηθική.@

Ιερό-δουλες ήταν όσες ήταν αφιερωμένες στους ναούς,αλλά πόρνες σε οίκους ανοχής και ελεύθερες με ραντεβού στο σπίτι, αντιμετωπίζονταν όπως και σήμερα.

Η ηθική ήταν σε όλα τα μέρη πάντα υπό κριτική.Με τον χριστιανισμό απλά έσφιξαν τα πράγματα μόνο στην διδασκαλία, στην πράξη Σόδομα και Γόμορα.Δεν φταίει βέβαια ο χριστιανισμός για τις πράξεις τους.

Η ομοφυλοφιλία σήμερα είναι χειρότερη, διότι οχι μόνο δεν την κατακρίνει όλος ο επίσημος χριστιανικός κόσμος, αλλά επιτρέπει και γάμους αναμεταξύ τους.Για ποιά οπτική μιλάς.

Μην τ'αγγίζεις αυτά τα θέματα καίνε.

Λες.
@Έτσι λοιπόν θαυμάζουμε και είμαστε υπερήφανοι για το Λεωνίδα παρά τον Καιάδα και τους χιλιάδες δούλους της Σπάρτης.@

Δεν μου λες ρε φίλε μόνος σου το σκέφτηκες αυτό ή μαζί με το πουλάκι τσίου.

Τόσες μέρες φωνάζεις οτι οι τεμπέληδες οι Ελληνες κάθονται και εκμεταλεύονται σαν δουλικά τους λαθρο-μετανάστες και τώρα εξυμνείς τον Λεωνίδα που είχε δούλους και τον Καιάδα.

Χαίρομαι που είσαι ένας υπερήφανος και ελεύθερος Ελληνας,αλλά μην το λες με καθυστέρηση, μας μπερδέυεις.

Λες.
@Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, καθιστούν ηλίου φαεινότερο ότι ο τρόπος σκέψης σου είναι “πονάει κεφάλι, κόβει κεφάλι”. Θα απέρριπτες λοιπόν συνολικά τις γυναίκες αν κάποιες σε κεράτωναν όπως απορρίπτεις συνολικά τη δημοκρατία επειδή κυβερνήσεις δημοκρατικά εκλεγμένες σε εξαπάτησαν όπως απορρίπτεις συνολικά τους μετανάστες λόγω εγκληματικότητας λαθρομεταναστών.@

Αντρα μου φαλλοκράτη για ποιό κεφαλι..εσυ μιλάει..και πιοιές γυναίκες θα με κεράτωναν?

Νομίζεις οτι όλη μου την ζωή δεν έκανα τίποτε άλλο απο το να κατακτώ γυναίκες για να καταφέρω να γίνω τρικέρατος.

Και για να σε κερατώσουν τόσες γυναίκες πρέπει να είσαι ή χοντρός μ@κ@κ@ς ή να διαλέγεις γυναίκες που είναι μεγάλες π@τ@ν@ς.

Και αφού ολα αυτά συμβολίζουν την δημοκρατία σου που εκπορνεύεται με όλους έκτος απο σένα, γιατί δεν ζήτησες διαζύγιο? μήπως είσαι βιτσιόζος?

Εμείς το καταλάβαμε όμως εσυ πάρτο απόφαση ρε φίλε, είσαι ερωτεύμενος με μια πο@τ@ν@ που της αρέσει να σε πουλάει και εσυ της ορκίζεσαι αιώνια αφοσίωση, τι να κάνουμε να σου κόψουμε το κέφαλι,σε συμμεριζόμαστε.

Για την απάντηση στον Αναγνώστη οσον αφορά τον Ανδρουτσόπουλο και οτι θα γίνουμε Breivik είναι κοτόσουπα χωρίς την κόττα,ξεχνάς τους ηθικούς αυτουργούς τόσων αυτοκτονιών που συνεχίζουν την δράση τους, μάλλον εiναι καλύτερα να πάρουμε ολοι μαζί τα Lexotanil.


Οσο για τις υπόποιπες αμπελοφιλοσοφίες σου είναι σκέψεις για κλάματα.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: σας ενόχλησε είναι ο συναγωνιστής Περίανδρος Ανδρουτσόπουλος ....... όταν αμύνονται οι Έλληνες Πατριώτες, τότε αυτοί είναι εγκληματίες.

Ο Ανδρουτσόπουλος, επιτέθηκε και χτύπησε με καδρόνι στο κεφάλι έναν φοιτητή που έπινε αμέριμνος τον καφέ του. Αν αυτό το αποκαλείς “άμυνα”, αντιλαμβάνομαι γιατί αποκαλείς “Έλληνες Πατριώτες” τους υμνητές των Γερμανών κατακτητών και προστάτες της Ορθοδοξίας αυτούς που αποκαλούσαν “γαμημένο μπάσταρδο” τον Ιησού και “μπολσεβικισμό της αρχαιότητας” τον χριστιανισμό.
Θα πρέπει να ανήκεις στα δηλητηριώδη σαπρόφυτα για να αποκαλείς “συναγωνιστή” αυτόν που ακόμα και ΧΑ τον έχει αποβάλει.


Αναγνώστης: Στον Χριστιανισμό επιτρέπεται η αφαίρεση ζωής, όταν βρίσκεται ο άνθρωπος, ή η κοινωνία ανθρώπων, το Έθνος, σε κίνδυνο.

Στον χριστιανισμό επιτρέπονται τα πάντα αρκεί να κάνεις το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο. Άλλωστε στο όνομά του έγιναν μερικά από τα φρικτότερα εγκλήματα. Έτσι και το «ου φονεύσεις», το «αγαπάτε τους εχθρούς υμών, καλώς ποιείτε τοις μισούσιν υμάς» και το «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτώ και την άλλην.» μπορούν κατά το δοκούν να μεταφραστούν σε “σκότωσε”, “σφάξε”, “εξόντωσε”.


Έλληνας της Ολλανδίας: Ιερό-δουλες ήταν όσες ήταν αφιερωμένες στους ναούς,αλλά πόρνες σε οίκους ανοχής και ελεύθερες με ραντεβού στο σπίτι, αντιμετωπίζονταν όπως και σήμερα.

Δε νομίζω σήμερα οι γυναίκες να ανέχονται εταίρες στα γεύματα εργασίας των συζύγων τους ούτε παλλακίδες στο σπίτι τους. Ούτε οι προσκυνήτριες της Παναγιάς της Τήνου να θεωρούν ιερή υποχρέωσή τους τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους να συνευρεθούν σεξουαλικά μ’ έναν ξένο στο ναό της, υποχρέωση που είχαν οι γυναίκες ελληνικών πόλεων προς τη θεά Αφροδίτη.
Όπως θα ήταν εκτός τόπου και χρόνου να αποκαλείς τις γυναίκες αυτές πόρνες, ομοίως και τον Λεωνίδα δεν θα τον καταδικάσεις ως απάνθρωπο ρατσιστή επειδή αντί να ιδρύει κέντρα αποκατάστασης αναπήρων και να δίνει επιδόματα σε αμεα, τους θεωρούσε “βάρος” και φρόντιζε να απαλλαγεί από αυτούς. Ούτε επειδή είχε δούλους θα τον απορρίψεις, σε μια εποχή που ακόμη και ο Θεός των Ιουδαίων ανεχόταν τη δουλεία.


Έλληνας της Ολλανδίας: είσαι ερωτεύμενος με μια πο@τ@ν@ που της αρέσει να σε πουλάει και εσυ της ορκίζεσαι αιώνια αφοσίωση..

Είμαι ερωτευμένος με την ελευθερία και θέλω να παραμείνω ελεύθερος. Ελευθερία χωρίς δημοκρατικά δικαιώματα δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει νοήμων άνθρωπος που να ισχυρίζεται το αντίθετο, ότι μπορείς να είσαι ελεύθερος χωρίς δημοκρατικά δικαιώματα. Κατάργηση της δημοκρατίας σημαίνει περιορισμό της ελευθερίας. Απλό είναι, γιατί δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις;
Και φυσικά συνεχίζεις το χαβά σου. Ταυτίζεις τη δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Αν ζούσες στον Καναδά ή στην Ελβετία ή στη Σουηδία ή στη Δανία, θα αποκαλούσες τη δημοκρατία πουτ@ν@;


Έλληνας της Ολλανδίας: Σε αρκετά απάντησε ο Αναγνώστης και θα αρκεστώ σε όποια είναι αναπάντητα.


Μ’ αρέσει που νομίζεις ότι ο Αναγνώστης απαντά.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

@Μ’ αρέσει που νομίζεις ότι ο Αναγνώστης απαντά.@

Ανώνυμος...
7 Δεκεμβρίου 2012 11:54 μ.μ.



Filos, την γυναίκα σου την πήρες τηλέφωνο σήμερα;

(Εμπιστευτική πληροφορία: "δεν ήταν στο σπίτι")

Αναγνώστης είπε...

Βλέπω ότι διαγράψατε ένα σχόλιο που έγραψα.

Αξιοσημείωτη πρόοδο στην λογοκρισία των γραπτών, εύγε!

Αν και το σχόλιο δεν είχε καμία προσωπική αιχμή, παρ' όλα αυτά το 'κόψατε'.

Τώρα λοιπόν δεν θα ξανά γράψω με αυτό τον τρόπο, αλλά θα τα λέω 'έξω απ' τα δόντια'.

Μπορείτε λοιπόν να διαγράφετε, και να 'κόβετε' τα ανεπιθύμητα σχόλια, επίσης μπορείτε να μου κόψετε και το κεφάλι, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να με κάνετε να σταματήσω.

Λοιπόν, αρχίζουμε!

Θα αρχίσω με τον κ.Τσιμπιρίδη.

Λοιπόν, κ.Τσιμπιρίδη, αρχίζουμε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Φίλε Ανώνυμε τι γίνεται με σένα?

Λες.
@Ούτε επειδή είχε δούλους θα τον απορρίψεις, σε μια εποχή που ακόμη και ο Θεός των Ιουδαίων ανεχόταν τη δουλεία.@

Την μια χτυπάς την καμπάνα χριστιανικά και άλλη κατηγορείς το Θεό των Ιουδαίων για διαφθορά.

Ο θεός των Ιουδαίων δεν είναι και δικός σου Θεός, χριστιανός όντας?

Λες.
@Ελευθερία χωρίς δημοκρατικά δικαιώματα δεν υπάρχει@

Εαν νομίζεις οτι έχεις σήμερα ελευθερία είσαι γελασμένος,κάνε κάτι εναντίον του συστήματος και θα δείς τι θα γίνει με τα δημοκρατικά σου δικαιώματα.

Οσον αφορά την δημοκρατία σε άλλα κράτη σε πληροφορώ, οτι πρόκειται περί ασυδοσίας στο χώρο των όποιων δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Πρίν 3 ημέρες θα είδες στις ειδήσεις τον ειδεχθή θάνατο με κλωτσιές του Ολλανδού διαιτητή, απο μαροκινούς που ζουν και απολαμβάνουν την δημοκρατία της Ολλανδίας,
έ! λοιπόν η δημοκρατία αντί να υποστηρίξει τα δικαιώματα του δολοφονηθέντος,θα υποστηρίξει τους δολοφόνους που φιλοξενεί και σπουδάζει δωρεάν επειδή είναι ανήλικοι.

Εδώ σκότωσαν στην Πάτρα τον 29χρονο και τον ενα που έπιασαν τον άφησαν να φύγει, για να τον δικάσουν δημοκρατικά ερήμην.

Οχι μόνο δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα δικαιώματα που ζητάς, αλλά ούτε διασφαλίζουν την ελευθερία σου, μέσω της ψήφου σου.

Καλό είναι να ζητάς ότι σου ανήκει, αλλά να ξέρεις οτι ποτέ δεν θα σου δώσουν τίποτα,απλά σε θέλουν ζητιάνο και ήδη σε έχουν κάνει.

Εγω θα αντιστέκομαι στο δήθεν σύστημα.

Αναγνώστης είπε...

Αγαπητέ Έλληνα της Ολλανδίας, πολύ σωστά τα όσα γράφεις.

Ο Filos, είναι ένα δείγμα όσων προσπαθούν να επιβιώσουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο, και ένα σωρό βιβλία, προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά της άδειας ζωής τους.

Γράφει διάφορες "σοφιστείες" για να το παίξει ανεξάρτητος ανθρωπιστής, και ταυτόχρονα μπορεί να τον τρέφει η ηλικιωμένη μάνα του, της οποίας τρώει την σύνταξη, και του πλένει το σώβρακο.

Γράφοντας σε αυτούς τους διαλόγους, νομίζει ότι επιδεικνύει "χαρακτήρα ανδρός", την στιγμή που ίσως να τον έχει παρατήσει η γυναίκα του, και τα παιδιά του να μη θέλουν να τον δουν στα μάτια τους.

Με τέτοια γελοία υποκείμενα που αρέσκονται να μάχονται την Πατριωτική συνείδηση των Ελλήνων αγωνιστών, δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.

Όταν πεθάνει η μαμά, και σταματήσει η σύνταξη (γιατί δεν θα μπορεί πλέον να εξαπατά το κράτος συνεχίζοντας να λαμβάνει την σύνταξη της νεκρής) τότε θα αναγκαστεί από την πείνα, να βγει στον έξω κόσμο προς αναζήτηση τροφής, και τότε θα δούμε "πόσα απίδια πιάνει ο σάκος" και αν αυτές οι θεωρίες περί διεθνισμού θα σταθούν ικανές να τον βοηθήσουν να βρει μεροκάματο.

Μέχρι τότε...καλό ύπνο!

Ανώνυμος είπε...

Έλληνας της Ολλανδίας: Την μια χτυπάς την καμπάνα χριστιανικά και άλλη κατηγορείς το Θεό των Ιουδαίων για διαφθορά.
Ο θεός των Ιουδαίων δεν είναι και δικός σου Θεός, χριστιανός όντας
?

Για άλλη μια φορά δεν με καταλαβαίνεις. Όταν ο Θεός, ο μοναδικός αληθινός Θεός που εκείνη την εποχή ήταν Θεός μόνο των Ιουδαίων (όλοι οι υπόλοιποι λαοί πίστευαν σε άλλους “θεούς”) αποδεχόταν το θεσμό της δουλείας, όπως διαπιστώνουμε μέσα από την Π.Δ., είναι δυνατόν να κατακρίνεις τον Λεωνίδα και τους αρχαίους Έλληνες επειδή είχαν στην κατοχή τους δούλους;


Δεν έχω αυταπάτες ούτε για την ελευθερία ούτε για το είδος της δημοκρατίας που απολαμβάνω. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ ζητώ περισσότερη ελευθερία και περισσότερη δημοκρατία. Το “περισσότερη” όσο κι αν ακούγεται ποσοτικό, είναι κυρίως ποιοτικό. Και φυσικά δεν έχει καμιά σχέση με ασυδοσία και ξέφραγα αμπέλια. Αλλά αυτά δεν είναι του παρόντος.
Όταν ακόμη και ο Κασιδιάρης της ΧΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του στη ΝΕΤ δηλώνει πιστός της δημοκρατίας και του κοινοβουλίου ... “αν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”, θεωρώ τουλάχιστον γραφικούς τους αρνητές της δημοκρατίας. Άλλωστε ποιος θα τολμούσε να ζητήσει την ψήφο μας, έχοντας σαν προεκλογική του θέση την κατάργηση του δικαιώματός μας να ψηφίζουμε;

υγ. Για να μην αμπελοφιλοσοφούμε, θα σχολιάσω ξανά μόνο αν ο Αναγνώστης αποκαλέσει ελληνορθόδοξους πατριώτες τους εμετικούς υμνωδούς του ναζισμού και του παγανισμού, τους αγιογράφους των SS και του τραγόμορφου Πανός.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos,

@Όταν ακόμη και ο Κασιδιάρης της ΧΑ σε πρόσφατη συνέντευξή του στη ΝΕΤ δηλώνει πιστός της δημοκρατίας και του κοινοβουλίου ... “αν δεν πίστευα στον κοινοβουλευτισμό δεν θα ήμουν στη Βουλή σήμερα. Θα ήμουν ταγματάρχης και θα επιχειρούσα πραξικόπημα”, θεωρώ τουλάχιστον γραφικούς τους αρνητές της δημοκρατίας.@



Θα αποφασίσεις ποιο υποστηρίζεις; Είμαστε ναζιστές, ή ακολουθούμε τις δημοκρατικές διαδικασίες;

Όταν αποφασίσεις, μας ενημερώνεις και εμάς...

Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, η καραμέλα έχει λιώσει τελείως, μπορείς να πάρεις μια άλλη.

Άλλωστε οι 'αντιαιρετικές' ιστοσελίδες που τα αναπαράγουν, αποτελούν τα προσωπεία κάποιων αποτυχημένων αριστερών πρώην προτεσταντών.

Και μια αναπάντητη ερώτηση: Πιστεύεις και στα υπόλοιπα γραφόμενα των ιστοσελίδων αυτών;


υ.γ: Για το ανέκδοτο που έγραψες, σχετικά με το αν θα ξανά γράψεις σχόλιο, φαντάζομαι πως γνωρίζεις που σε έχω γραμμένο, εσένα, και τα σχόλια σου...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ είπε...

Φίλε Ανώνυμε δεν θα κάνω και εγώ άλλο σχόλιο εκτός απο αυτό.

Λες.

@Δεν έχω αυταπάτες ούτε για την ελευθερία ούτε για το είδος της δημοκρατίας που απολαμβάνω@

Αυτό το εχω καταλάβει οτι το είδος που υπερασπίζεσαι είναι υπο εξαφάνιση ,αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν βλέπεις στον δρόμο,στην τηλεόραση ,την όποια τηλεόραση,που είναι εικόνα την κοινωνίας,που εχει τοποθετήσει τις αξίες του αυτός ο πτωχευμένος θεσμός.

Μαθήματα δημοκρατίας μπορούν να κάνουν ολοι,αλλά τώρα κάτω απο τις συνθήκες που ζούμε ο χρυσός έγινε λίβανος και σμύρνα, για τον επιτάφιο ενος ολόκληρου λαού.

Τι να ψηφίσει ο Ελληνας όταν τον σημαδεύει το όπλο της χαριστικής βολής? την δημοκρατία της γαρδένιας?

Ο Περικλής είχε πει στον «Επιτάφιο»: όποιος αδιαφορεί για τα πολιτικά
πράγματα του τόπου του είναι, όχι Φιλήσυχος, αλλ' άχρηστος, «αχρείος» πολίτης.

Ενεργούς πολίτες ζητούσε, οχι κατ'ανάγκη δημοκράτες.

Αλλά τέλος πάντων κλείνοντας αυτόν τον διάλογο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ανώνυμο ,τον Αναγνώστη,τον bloger του Αντιαιρετικού και όσους μας παρακολούθησαν και μας ανέχτηκαν και εκτός απο ενα καλύτερο αύριο για όλους εύχομαι και καλό χειμώνα.

Σας ευχαριστώ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Άλλωστε οι 'αντιαιρετικές' ιστοσελίδες που τα αναπαράγουν, αποτελούν τα προσωπεία κάποιων αποτυχημένων αριστερών πρώην προτεσταντών.

Η ΟΟΔΕ είναι προσωπείο αποτυχημένων αριστερών πρώην προτεσταντών;

Για να αποκαλύψει κάποιος τι καπνό φουμάρει η ΧΑ δεν χρειάζεται να καταφεύγει σε ιστοσελίδες. Αρκεί να καταφύγει στην ίδια τη ΧΑ και στα έντυπά της.
Επειδή είναι ολοφάνερο πλέον ότι η διατροφή σου αποτελείται αποκλειστικά από κουτόχορτο και οι συνέπειες αυτής της ανθυγιεινής δια(σ)τροφής είναι τραγικές, παραθέτω κάποια στοιχεία παρόλο που δεν θα ωφελήσουν σε τίποτα μιας και αποτελείς ανίατη περίπτωση. Ας δούμε λοιπόν τι έλεγε η ΧΑ το 2008:


«Ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που προήλθε από τις ερήμους της Μέσης Ανατολής και πηγάζει από τον Ιουδαϊσμό όπως ακριβώς και το Ισλάμ. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει, είναι ότι υπήρξε μια ειρηνική μετάβαση από την αρχαία θρησκεία στον χριστιανισμό κατά τα τελευταία χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ότι ξαφνικά ο λαός μαζικά ανακάλυψε τον μοναδικό “αληθινό” θεό της αγάπης και την χριστιανική “αλήθεια” και έτσι προσηλυτίστηκε στον χριστιανισμό. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Ο χριστιανισμός επεβλήθη βιαίως. Οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν παραδόθηκαν στον χριστιανισμό αναίμακτα. Χρειάστηκε να σφαγιαστούν τα δύο τρίτα της Άριας Ευρώπης πριν οι λαοί της υποκύψουν τελικά στη νέα θρησκεία. .......Έτσι σε πρώτη φάση ο χριστιανισμός υπήρξε μια σταυροφορία ενάντια στους εθνικούς πολιτισμούς, τις εθνικές θρησκείες και γενικά ενάντια
στην εθνική ψυχή των μη-εβραϊκών λαών. ...... Ο προσηλυτισμός των Ευρωπαίων Εθνικών στο χριστιανισμό, που σημαίνει την υποδούλωση στο Γιαχβεϊκό δόγμα, ξεκίνησε τον πρώτο αιώνα μ.χ. στην Ελλάδα και την Ρώμη και ολοκληρώθηκε το 1386, οπότε και το τελευταίο παγανιστικό οχυρό της Ευρώπης, η Λιθουανία, έγινε επίσημα χριστιανική. ....... Ας δούμε όμως τη χριστιανική συνομωσία εναντίον του άριου Πολιτισμού μέσα από τα λόγια των ίδιων των Εβραίων: Επιστολή του ραβίνου Marcus Eli Ravage ...»

«Ιουδαιοχριστιανική συνωμοσία» περιοδικό «Αντεπίθεση» της νεολαίας της Χρυσής Αυγής, τευχ. 31, Μάιος-Ιούνιος 2008, σελ.32, 33.

Ο χριστιανισμός για τη ΧΑ μέχρι πριν τέσσερα χρόνια ήταν συνομωσία των Εβραίων εναντίον του άριου πολιτισμού και ξαφνικά ο κοντός κι οι φουσκωτοί με τα μαύρα μπλουζάκια σαν αθώες παρθένες με αιδώ καλογριών παριστάνουν τους προστάτες της Ορθοδοξίας.


Μέσα σε πέντε σειρές, αποκαλύπτεται ο εθνοφυλετισμός της, ο φιλοναζισμός της και η παγανολατρεία της.

«Απέναντι στην Εβραϊκή Αντίληψη Ζωής δια της οποίας ο Ιουδαιοχριστιανισμός εισήλθε στην Ιστορία, ο Εθνικοσοσιαλισμός αντιπαρατάσσει το αναγεννημένο Ελληνικό Πρότυπο Ζωής. Στους κόλπους της Εθνικοσοσιαλιστικής αναγεννήσεως δεσπόζουσα θέση κατέχει η γνήσια θρησκεία της Ευρώπης, ο Παγανισμός, ως αυθεντική έκφραση της θρησκευτικότητας του Αρίου ανθρώπου».

“Ο Ιουδαιοχριστιανισμός” περιοδικό Χρυσή Αυγή τεύχος 59, Δεκέμβριος 1990.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos, επειδή ξεχνάς εύκολα, και θυμάσαι ότι σε βολεύει, για διάβασε ξανά ένα παλαιότερο σχόλιο που είχα κάνει...


Αναγνώστης είπε...
Filos,
τα έχεις ¨παίξει¨ τελείως; Πριν λίγο δεν έγραψες ότι:

«Άλλο ο Καιάδας του Λεωνίδα κι άλλο οι σημερινοί νοσταλγοί του»

και ότι:

«Άλλο η δουλεία, η ομοφυλοφιλία και η πορνεία στην εποχή του Λεωνίδα κι άλλο σήμερα»

Το ξέχασες;;;

Μήπως σάλεψε το λιγοστό μυαλό σου, από τις σφαλιάρες που σου ρίχνει ο Έλληνας της Ολλανδίας;

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το δικό σου σκεπτικό, απαντώ:

Άλλη η Χρυσή Αυγή πριν δυο χρόνια, και διαφορετική η Χρυσή Αυγή σήμερα!

Filos, σχετικά με τα όσα έγραψες για τους κερατάδες, και τα κέρατα, πάρε τηλέφωνο την γυναίκα σου, αν δεν απαντήσει πιάσε το μέτωπο σου, κάτι θα νιώσεις …μεγάλο…και μυτερό…

5 Δεκεμβρίου 2012 5:26 μ.μ.






Filos, γράφεις: @Η ΟΟΔΕ είναι προσωπείο αποτυχημένων αριστερών πρώην προτεσταντών;@


Εγώ δεν αναφέρθηκα στην ΟΟΔΕ.


Εσύ τάσσεσαι με τους εχθρούς της Ορθοδοξίας, και πολλάκις έχεις υβρίσει την Ορθόδοξη Εκκλησία, και τα γραφόμενα στην Αγία Γραφή.

Τώρα που η άποψη της ΟΟΔΕ για το συγκεκριμένο θέμα, σε εξυπηρετεί, την χρησιμοποιείς ως πηγή. Βλέπεις λοιπόν, πόσο θλιβερός υποκριτής είσαι; Γνήσιο τέκνο του κομμουνισμού, καθαρός προδότης, που δεν έχει ίχνος από ιδεολογικό υπόβαθρο. Αυτός είσαι Filos.

Η ΟΟΔΕ, όπως η ίδια δηλώνει, δεν έχει μια κοινή γραμμή, ο κάθε συγγραφέας της είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει, και έτσι η ΟΟΔΕ αποτελεί μια 'αποθήκη' διαφορετικών ιδεών, και απόψεων, αντίστοιχου αριθμού με αυτό των συγγραφέων της.

Δηλαδή...τρέχα γύρευε...

Αυτές είναι οι αξιόπιστες Ορθόδοξες πηγές σου;


Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα ανοικτό σε Έλληνες με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, με ένα κοινό, την αγάπη για την Ελλάδα, για το Έθνος των Ελλήνων.

Αυτό ακριβώς σας πονάει εσάς τους ανθέλληνες διεθνιστές.

Έχετε γελοιοποιηθεί στα μάτια των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας αποσπασματικά κάποια άρθρα, που εγράφησαν προ ετών, για να χτυπήσετε το Πατριωτικό κίνημα, πλέον είναι πολύ αργά, ανήκετε στο παρελθόν.


υ.γ: Filos, και μια αναπάντητη ερώτηση: Σήμερα πήρες τηλέφωνο την γυναίκα σου; (εμπιστευτική πληροφορία) Δεν είναι στο σπίτι...

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστης: Η ΟΟΔΕ, όπως η ίδια δηλώνει, δεν έχει μια κοινή γραμμή, ο κάθε συγγραφέας της είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει, και έτσι η ΟΟΔΕ αποτελεί μια 'αποθήκη' διαφορετικών ιδεών, και απόψεων, αντίστοιχου αριθμού με αυτό των συγγραφέων της.
Δηλαδή...τρέχα γύρευε...
Αυτές είναι οι αξιόπιστες Ορθόδοξες πηγές σου
;

Οι πηγές μου είναι τα επίσημα έντυπα της ΧΑ. Δυστυχώς γι’ αυτήν scripta manent, τα γραπτά μένουν και μόνο ανθρωπάκια που τρώνε κουτόχορτο χάβουν την όψιμη καιροσκοπική και ψηφοθηρική μετάλλαξή της σε υπερασπιστή της Ορθοδοξίας και της πατρίδας.
Επίσης, δεν πρόκειται για “αποσπασματικά άρθρα”. Όλα τα άρθρα, το σύνολο των άρθρων με θέμα τη θρησκεία, σε όλα τα έντυπα της ΧΑ από το 1985 που υπάρχει ως πολιτικό κόμμα, καταδικάζουν το χριστιανισμό και υμνούν τον παγανισμό. Πόσο ανίδεος μπορεί να είσαι;

Στην ΟΟΔΕ, τις διαφορετικές ιδέες και απόψεις για το συγκεκριμένο θέμα, πού τις είδες; Υπάρχει άρθρο στην ΟΟΔΕ υπέρ της ΧΑ;

Ένα κόμμα που θλίβεται για την ήττα της χιτλερικής Γερμανίας και υμνεί τον κατακτητή, μπορεί να είναι πατριωτικό;


υγ. Αυτός ο Filos σου που τον ρωτάς συνέχεια για τη γυναίκα του, ποιος είναι;

Ανώνυμος…

Αναγνώστης είπε...

Όλοι στον ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ γνωρίζουμε ότι είσαι ο 'Filos', και άλλαξες ψευδώνυμο, γράφοντας ως 'ανώνυμος'. Μη το παίζεις 'τρελίτσα' και συνέχισε τον διάλογο, κι' ας μη ξέρεις τι έκανε η γυναίκα σου σήμερα...

Διάβασε μερικά ιστορικά ντοκουμέντα, για να δεις τον ρόλο που έπαιξε ο κομμουνισμός στην νεότερη ιστορία της Ορθοδοξίας, και τα μαρτύρια των Ορθοδόξων Χριστιανών, από τους αντίχριστους κομμουνιστές ανά την υφήλιο, και ειδικά στα κράτη - προπύργια του κομμουνισμού.

Ο 'Παν' έγινε 'Πίτερ Παν', και εσείς αποτελείτε αρχαιολογικό εύρημα για την πολιτική ιστορία του μέλλοντος.

Όσο για την ΟΟΔΕ (την συμπάθεια σου) μόνη της τα γράφει, μόνη της τα διαβάζει, και εκπροσωπεί τον εαυτό της, και ούτε στο ελάχιστο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ορθόδοξη Εκκλησία.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ
Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ

«Το 1922 εκτελέστηκαν 2.690 κληρικοί, και 3.448 μοναχοί,
αρκετοί επίσκοποι εξορίστηκαν…»

Η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τη λαϊκή πλειοψηφία το σοβιετικό καθεστώς που ήταν οι Ορθόδοξοι χριστιανοί, κατά τη διάρκεια που κατείχε την εξουσία.

Αιματηροί διωγμοί.

Τους άγριους αιματηρούς διωγμούς των Χριστιανών μπορούμε ιστορικά να τους χωρίσουμε σε πέντε βασικές περιόδους.
Η πρώτη περίοδος ξεκίνησε με την επικράτηση της μπολσεβίκικης επανάστασης, όπου συνέβησαν σημαντικά γεγονότα σε βάρος της Ορθοδοξίας.

Σε όλους τους τόνους ο κομμουνισμός διακηρύττει ότι είναι αθεϊστικό καθεστώς και το θέμα της θρησκείας δεν ήταν δευτερεύον θέμα αλλά βασικό για την επιτυχία της επανάστασης, θα πρέπει να ξεριζωθεί κάδε θρησκευτικά δόγμα από την ψυχή του λαού και να καθιερωθεί έστω δια της βίας η κοινωνία του Αθεϊσμού.

Οι μορφές των θρησκευτικών διωγμών μπορεί να άλλαζαν ανάλογα των περιστάσεων, αλλά ο τελικός σκοπός ήταν πάντοτε ο ίδιος, σταθερός και σαφής, το οριστικά ξερίζωμα της θρησκείας από τις καρδιές των ανθρώπων. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγραψε ο Β.Ι. Λένιν προς τον συγγραφέας Μ. Γκόργκι ότι: «Κάθε ιδέα περί Θεού είναι μια ανείπωτη ατιμία και η πιο επικίνδυνη και απαίσια μόλυνση».

Δήμευση εκκλησιαστικής περιουσίας.

Με αυτές τις διαθέσεις απέναντι στη θρησκεία οι σοβιετικοί όρμησαν κατά της ορθοδοξίας. Από το Δεκέμβρη του1917, δημοσιεύοντας τα πρώτα διατάγματα που περιόριζαν την ελεύθερη δράση κάθε θρησκείας. Κρατικοποιούνται τα εκκλησιαστικά αγροκτήματα, καταργούνται τα εκκλησιαστικά σπουδαστήρια και σχολές. Λίγο αργότερα δημοσιεύεται ο Νόμος περί χωρισμού Εκκλησίας - Κράτους, και δήμευση όλης της κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Οι διωγμοί των Χριστιανών γνώρισαν, στη συνέχεια πρωτοφανή ένταση. Το 1922 εκτελέστηκαν 2.690 κληρικοί, και 3.448 μοναχοί, αρκετοί επίσκοποι εξορίστηκαν μαζικά στα παγωμένα νησιά Σολόφσκι του Βορρά χωρίς μια τυπική δίκη, και εξήγηση.

Η δεύτερη περίοδος άνοιξε το 1922 και κράτησε μέχρι το 1929. Το κομμουνιστικό καθεστώς με επικεφαλής των Ι.Β. Στάλιν, άλλαξε τακτική και αποφάσισε να εξουδετερώσει τη θρησκευτική επιρροή, διαιρώντας τους πιστούς σε αντιμαχόμενες ομάδες. Εφαρμόζοντας την αρχή του «διαίρει και βασίλευε».

Η Σύλληψη του Πατριάρχη Τύχωνα ενθάρρυνε μερικούς κληρικούς, με επικεφαλής τον ιερέα Νεντέσκι, να αποσχισθούν από την επίσημη Εκκλησία δημιουργώντας άλλη σχισματική. Η Εκκλησία αυτή ονομάστηκε «Ζώσα Εκκλησία». Με την υποστήριξη του σταλινικού καθεστώτος στα πρώτα βήματά της είχε επιτυχίες, η κυβέρνηση έδωσε στους σχηματικούς άδεια να ανοίξουν μια θεολογική Σχολή, να εκδώσουν βιβλία, με την υποχρέωση να περιέχουν ενοχοποιητικές κατηγορίες και επιθέσεις κατά της Κανονικής Εκκλησίας.

Οι επίσκοποι που έμεινα πιστοί στην κανονική Εκκλησία διώχθηκαν και βασανίστηκαν μέχρι θανάτου. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Μητροπολίτη Πετρούπολης Βενιαμίν.


Συνεχίζεται...

Αναγνώστης είπε...

Η συνέχεια...

Μετά το θάνατο του Πατριάρχη Τυχώνα το 1926, τη διαποίμανση της Ρωσικής Εκκλησίας αναλαμβάνει ο Σέργιος (Στραγκορόφσκι). Πρώτο μέλημα του Μητροπολίτη Σέργιου ήταν από το κράτος η επίσημη αναγνώριση της Εκκλησίας, βάσει διατάγματος. Η Σοβιετική κυβέρνηση όμως αντί αναγνώρισης τον συνέλαβε στις 26 Δεκέμβρη του 1926 και τον φυλάκισε.

Ο νέος νόμος.

Η τρίτη περίοδος, των διωγμών αρχίζει το1929 για να λήξει το 1941. Στις αρχές Απρίλη 1929 δημοσιεύεται από τον Ι.Β. Στάλιν νέος Νόμος περί θρησκείας. Αυτή τη φορά κάθε είδους θρησκευτικής διδασκαλίας γίνεται ποινικό αδίκημα. Επιπλέον το άρθρο 17 του Συντάγματος απαγορεύει κάθε μορφή φιλανθρωπικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας της Εκκλησίας και περιορίζει, κάθε τελετή θρησκευτικής λατρείας.

Στα μέτρα αυτά συμπεριλαμβάνονται: μαζικό κλείσιμο των εκκλησιών, αυθαίρετες φορολογίες των εισοδημάτων των ελαχίστων ενοριών που είχαν απομείνει, συλλήψεις κληρικών και πιστών, εξορίες, εκτελέσεις χωρίς αιτία.

Την περίοδο αυτή εξοντώθηκαν 151 επίσκοποι και 49.400 ιερείς, καταστράφηκαν χιλιάδες ναοί (περίπου 75.000) μεταξύ των οποίων πολυάριθμα ιστορικά μνημεία, π.χ την κατεδάφιση στη Μόσχα του καθεδρικού ναού του Σωτήρος, της Παναγίας του Καζάν, της Μονής των θαυμάτων στο Κρεμλίνο και του Αγίου Συμεών.

Στο Κίεβο παρά τις διαμαρτυρίες της Ακαδημίας καταστράφηκε ή ανεκτίμητης αξίας Μονή του Αρχάγγελου Μιχαήλ του 11ου αιώνα, η Εκκλησία των τριών ιεραρχών στο Ιεροσλάβ, εικόνες μεγάλης αξίας, χειρόγραφα ευαγγέλια, και έκαψαν χιλιάδες βιβλία.

Το 1941 ο επερχόμενος πόλεμος αλλάζει τις σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους. Ο Στάλιν αναγνωρίζει ενδόμυχα ότι η Εκκλησία διαθέτει τεράστια πνευματική δύναμη και είναι ικανή να τονώσει την πίστη και το πατριωτικό αίσθημα του λαού. Ο Ι.Β. Στάλιν ζητάει την βοήθειά της.

Ο Μητροπολίτης Σέργιος απευθύνει μήνυμα προς το λαό και τον καλεί σε αντίσταση. Μετά τη νίκη ο Στάλιν απένειμε το Ανώτατο παράσημο Στρατιωτικής Αξίας στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Οι Μητροπολίτες Σέργιος, Αλέξιος και Νικόλαος έγιναν δεκτοί στο Κρεμλίνο από τον Ι.Β. Στάλιν και τον παντοδύναμο υπουργό Εξωτερικών Μολότωφ.

Η περίοδος αυτή της ανοχής δεν είχε μεγάλη διάρκεια. Το1959 τη χρονιά αυτή εξαπολύονται νέοι διωγμοί κατά της Ορθοδοξίας, οι οποίοι κράτησαν μέχρι τα πρώτα χρόνια που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Ε.Σ.Σ.Δ ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

Με κυνικό τρόπο, ο Νικήτας Χρουστσόφ Γενικός Γραμματέας του ΚΚΣΒ και πρόεδρος του ανώτατου Σοβιέτ σε συνάντηση που είχε με Γάλλους διπλωμάτες στις 22 του Σεπτέμβρη του 1962 έδωσε το σύνθημα με κυνικό τρόπο: Μην νομίζετε ότι οι κομμουνιστές άλλαξαν τις διαθέσεις τους έναντι της θρησκείας. Παραμένουν αθεϊστές όπως υπήρξαμε πάντοτε. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ελευθε­ρώσουμε όλους όσοι βρίσκονται ακόμα κάτω από τη γοητεία του θρησκευτικού οπίου".

Οι άγριοι αιματηροί διωγμοί των θρησκειών δεν υπήρξαν μόνο στην ΕΣΣΔ αλλά σε όλες τις χώρες δορυφόροι της, όπως η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Κίνα, κα.

Ανώνυμος είπε...

Αναγνώστη, δεν διαφωνούμε για το τι έκαναν οι κομμουνιστές. Η διαφωνία μας είναι για τη ΧΑ. Όταν λοιπόν γράφω κάτι για τη ΧΑ και δεν μπορείς να το αντικρούσεις, μην αρχίζεις τις αντικομμουνιστικές διηγήσεις. Όταν σε πιάνουν να έχεις βουτήξει το δάκτυλο στο βάζο με το μέλι, μη δείχνεις τον άλλον που έχει βουτήξει το δάκτυλο στη μαρμελάδα.

Είναι ολοφάνερο πως μισείς τους κομμουνιστές. Και είσαι με τη ΧΑ επειδή και αυτή μισεί τους κομμουνιστές. Και η ΧA μισεί τους κομμουνιστές επειδή τους μισούσε ο Χίτλερ. Γενικότερα μισεί ό,τι ακριβώς μισούσε και ο ναζισμός. Ο αντικομμουνισμός σε ενδιαφέρει και μόνον αυτός. Ούτε η Ορθοδοξία ούτε η πατρίδα. Αλλιώς δεν θα σε άφηνε αδιάφορο το μίσος της ΧΑ για το χριστιανισμό, η εξύμνηση του παγανισμού και η λατρεία της για τον Χίτλερ και τους δολοφόνους της πατρίδας σου, όπως αποκαλύπτονται μέσα από τα έντυπά της και από δηλώσεις στελεχών της, συνεχώς επί 25 χρόνια.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Ανώνυμε ή Filos, τρία πουλάκια κάθονταν... και ότι να ΄ναι...

Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικών θρησκευτικών πεποιθήσεων, όμως, ΟΛΟΙ είναι Έλληνες Πατριώτες.

Η βάση, η δομή, και η ιδεολογία του κομμουνισμού, είναι κατά της έννοιας του Θεού, και κάθε άλλης μορφής θρησκείας.

Πολιτική ιδεολογία, η οποία να μάχεται, την έννοια του Θεού ως ιδεολογική αρχή της, είναι μια ιδεολογία που ως αρχή της έχει την άρνηση του Θεού, και την θεοποίηση του κράτους.

Ο κομμουνιστής εξ' ορισμού είναι άθεος, και όχι μόνο άθεος, αλλά και κατά του Θεού.

Άρα, κομμουνιστής δεν νοείται να είναι ένας που θέλει να λέγεται Ορθόδοξος Χριστιανός.

Οι Έλληνες που λένε ότι είναι κομμουνιστές, ή είναι άθεοι, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν αρνηθήκαμε ότι ένα 'κομμάτι' των Εθνικιστών είναι παγανιστές.

Η διαφορά είναι πως, ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΞ' ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ.

Οι κομμουνιστές, αν είναι συνειδητοί κομμουνιστές, επιβάλλεται από την κομμουνιστική ιδεολογία, να είναι ΑΘΕΟΙ.



Όσο για αυτό που γράφεις, αν εγώ προσωπικά, συμφωνώ με τις τακτικές όλων αυτών, θα σου απαντήσω, όχι!

Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι τελείως λανθασμένη η επιλογή της βίας, με την έννοια του ξυλοδαρμού, των βασανιστηρίων, της φυλάκισης, και όλων των άλλων μορφών βίας.

Είμαι κατά αυτής της απάνθρωπης βίας.

Για μένα ένας είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσει η Ελλάδα, εάν δεν γίνει άμεση απέλαση των εισβολέων. Αυτός ο τρόπος είναι η εκτέλεση, χωρίς βία, με ανθρωπιστικό τρόπο, και ανώδυνα.


υ.γ: Filos, τι έγινε με την γυναίκα σου, γύρισε στο σπίτι;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος: Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι τελείως λανθασμένη η επιλογή της βίας, με την έννοια του ξυλοδαρμού, των βασανιστηρίων, της φυλάκισης, και όλων των άλλων μορφών βίας.

Είμαι κατά αυτής της απάνθρωπης βίας.

Για μένα ένας είναι ο σωστός τρόπος να καθαρίσει η Ελλάδα, εάν δεν γίνει άμεση απέλαση των εισβολέων. Αυτός ο τρόπος είναι η εκτέλεση, χωρίς βία, με ανθρωπιστικό τρόπο, και ανώδυνα
.


Παρακαλώ, περάστε να σας κεράσουμε μια εκτέλεση. Τι προτιμάτε; Χάπι ή ένεση; Σας παίρνει ο ύπνος σαν πουλάκι και δεν ξυπνάτε ποτέ! Ο ανθρωπισμός μας, δεν μας επιτρέπει να σας σκοτώσουμε με βάναυσες και επώδυνες μεθόδους. Είμαστε ανθρωπιστές και καταδικάζουμε τα βασανιστήρια και τις αιματηρές μεθόδους θανάτωσης. Σεβόμαστε την ανθρώπινη ύπαρξη και δεν θέλουμε να προκαλούμε πόνο όταν την τερματίζουμε. Τι μας περάσετε;

υγ1. Για την εκτέλεση, θα είναι απαραίτητη η συγκατάθεση του προς εκτέλεσιν ή θα οδηγείται σ' αυτήν με ...τη βία;

υγ2. Δεν θέλω να σε πληγώσω αλλά δεν υπάρχει ... ανθρωπιστική βία. H βία είναι μόνο απάνθρωπη, εξαιρουμένης μόνο αυτής στην οποία συγκαταλέγεται το χτύπημα στο ποπουδάκι του άτακτου πιτσιρικά και οι περιπαιχτικές σφαλιαρίτσες.

υγ3. Δεν ξέρω τι χάπια έπαιρνες, αλλά κακώς τα σταμάτησες. Υπήρχε λόγος που στα έδινε ο ψυχίατρος.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

Filos, η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί την συζήτηση μαζί σου. Δεν βγάζει πουθενά. Ξεκόβεις τις λέξεις, ή τις φράσεις που σε συμφέρουν, από ένα σχόλιο που έχει άλλα δέκα θέματα που αναλύονται, και εστιάζεις εκεί που θέλεις, για να αλλάξεις, και να φέρεις την συζήτηση εκεί που θέλεις.

Σχετικά με τα χάπια μου, δεν μου τα άλλαξε ο ψυχίατρος, έχω γίνει χειρότερα, μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων που ζουν κάτω από την 'μπότα' των ανθελλήνων, και των ισλαμιστών εισβολέων, και όλων των άλλων υπανθρώπων, που κατακλύζουν την δύστυχη Ελλάδα.

Για μένα (όπως και για εκατομμύρια άλλους) η μοναδική λύση, είναι, η άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών, η ουσιαστική επάνδρωση και φύλαξη των συνόρων, και η σκληρή τιμωρία των εγκληματιών αλλοδαπών, (για μένα είναι η εκτέλεση) όταν διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα.

Έχουμε φτάσει ως χώρα, σε τόσο χαμηλό επίπεδο, και τέτοια ασυδοσία, και τέτοια παρακμή των αξιών, και των νόμων του κράτους, σχεδόν ολοκληρωτική αναρχία, που οι αλλοδαποί λιντσάρουν τους αστυνομικούς μέσα στα κρατικά κτήρια, και οι αστυνομικοί δεν αντιδρούν, αλλά τρέχουν να κρυφτούν μετά από τον ανηλεή ξυλοδαρμό τους.

Για να δεις το σχετικό βίντεο, ΕΔΩ: «ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ»

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μόνο που ο ξυλοδαρμός αυτός, είναι πριν δυο χρόνια στην Κύπρο.
Ό,τι να ’ναι.

Επειδή και γω πλήττω αφάνταστα απαντώντας σε νοσηρές ασυναρτησίες, σε αποχαιρετώ με μία τελευταία επισήμανση:

Αυτοί που βαράνε γυναίκες και πεινασμένους μετανάστες, αυτοί που επιδίδονται σε φαρισαϊκές ελεημοσύνες, αυτοί που σταυλίζονται σε μια συμμορία που η αναλογία ανδρών/γυναικών είναι δέκα προς μία, αυτοί που δεν τολμάνε να τα βάλουν με τις ξένες μαφίες της νύχτας αλλά στοχοποιούν μόνο απελπισμένους πεινασμένους, αυτοί που παραιτούνται υπάκουα από βουλευτές για χάρη του φίλου της κόρης του αφεντικού τους (με αντάλλαγμα μια θέση υπαλλήλου στη Βουλή που βρίζουν), αυτοί που η μόνη βουλευτίνα που έχουν είναι η ιδιοκτήτρια του ροζ New Dream και σύζυγος (τι θα λέγανε αν ο Αντρέας είχε κάνει βουλευτίνα τη Δήμητρα Λιάνη ή ο Γιωργάκης τη μαμά του) του χοντρούλη συμπλεγματικού Φυρερίσκου με τη στριγγή φωνή, που θυμίζει τον υστερικό υπάλληλο της CIA Γ. Παπαδόπουλο, αυτοί που τους έχουν αποδοκιμάσει με περιφρόνηση οι Έλληνες μετανάστες όπου γης, που έχουν κι αυτοί πέσει θύματα (“βρωμοέλληνες”) των εκεί χρυσαυγούληδων, αυτοί που σφυρίζουν αδιάφορα για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις μελών τους, αυτοί που αποκρύπτουν σήμερα τις παγανιστικές, σατανιστικές και εθνοφυλετικές πεποιθήσεις τους, αυτοί που μεταμφιέζονται σε υπερασπιστές της ελληνοχριστιανικής παράδοσης, αυτοί που θρηνούν για την ήττα της ναζιστικής Γερμανίας στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτοί που υμνούν τον παιδεραστή προπαγανδιστή των ναζί Julius Streicher, αυτοί που έχουν ως πρότυπο τα τάγματα εφόδου των ομοφυλόφιλων αξιωματικών Ernst Rοhm και Karl Ernst ... Δ Ε Ν Ε Ι Ν Α Ι ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Ανώνυμος...

Αναγνώστης είπε...

@Ναι, μόνο που ο ξυλοδαρμός αυτός, είναι πριν δυο χρόνια στην Κύπρο.@

Όταν έγραψα ότι η Χ.Α άλλαξε νοοτροπία, εσύ είπες: "Μέσα σε δυο χρόνια;" Τώρα δεν σε ενοχλεί ο ξυλοδαρμός του αστυνομικού, γιατί έγινε προ δυο ετών;
Αν χτυπούσαν οι αστυνομικοί τον αλλοδαπό, τότε θα έλεγες: Ωχ τον καημένο τον αλλοδαπό, τον σκότωσαν οι ρατσιστές!!!

Πριν παραθέσω ελάχιστα από τα κομμουνιστικά εγκλήματα, σου λέω κάτι προσωπικό. Κάθε βράδυ, προσεύχομαι. Ζητάω απ' τον Θεό να συναντηθούμε κάποια μέρα. Θα το ήθελα πάρα πολύ, ίσως κάποτε τελειώσει η τύχη σου, και ο Θεός εκπληρώσει την επιθυμία μου.

Προδότη, διάβασε μερικά από τα εγκλήματα σας.

1. Η κομμουνιστική εξουσία έχει νωρίς εξαρχής χαρακτηριστεί από τη μαζική παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Για να επιτύχουν και να διατηρήσουν την εξουσία, τα κομμουνιστικά καθεστώτα πήραν πιο πέρα από τις ατομικές δολοφονίες και τις τοπικές σφαγές και ενσωμάτωσαν το έγκλημα στο σύστημα εξουσίας. Είναι αλήθεια πως αρκετά χρόνια μετά την εγκαθίδρυση του καθεστώτος στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, και μετά από δεκάδες χρόνια στην Σοβιετική Ένωση και την Κίνα, ο τρόμος έχασε λίγο από την αρχική του ισχύ. Ωστόσο η «ανάμνηση του τρόμου» έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στις κοινωνίες, η ενδεχόμενη απειλή υποκατέστησε τις πραγματικές ωμότητες. Ακόμα, αν εμφανιζόταν ανάγκη, τα καθεστώτα κατέφυγαν στον τρόμο όπως φαίνεται από την Τσεχοσλαβακία το 1968, την Πολωνία το 1971, 1976 και 1981 ή την Κίνα το 1989. Αυτός ο κανόνας ισχύει για όλα τα ιστορικά και τρέχοντα κομμουνιστικά καθεστώτα ανεξάρτητα χώρας.

2. Σύμφωνα με προσεκτικούς υπολογισμούς ( ακριβή στοιχεία δεν είναι διαθέσιμα) ο αριθμός των ατόμων που σκοτώθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα, κατανεμημένα κατά χώρες ή περιοχές μπορεί να δοθεί ως εξής

1. Σοβιετική Ένωση: 20 εκατομμύρια θύματα
2. Κίνα: 65 εκατομμύρια
3. Βιετνάμ: 1 εκατομμύριο
4. Βόρειος Κορέα: 2 εκατομμύρια
5. Καμπότζη: 2 εκατομμύρια
6. Ανατολική Ευρώπη: 1 εκατομμύριο
7. Λατινική Αμερική: 150.000
8. Αφρική: 1,7 εκατομμύρια
9. Αφγανιστάν 1,5 εκατομμύρια

Αυτοί οι αριθμοί περιλαμβάνουν μια ποικιλία καταστάσεων: ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις, θανάτους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, θύματα πείνας και εκτοπίσεων.

3. Τα παραπάνω νούμερα είναι ντοκουμεντιαρισμένα, και αν είναι μόνο εκτιμήσεις αυτό γίνεται γιατί υπάρχει έδαφος να υποψιασθούμε πως θα πρέπει να είναι πολύ υψηλότερα

4. Το σημαντικό χαρακτηριστικό των κομμουνιστικών εγκλημάτων ήταν η καταστολή ενάντια σε ολόκληρες κατηγορίες αθώων ανθρώπων των οποίων το μοναδικό «έγκλημα» ήταν το ότι ανήκαν σε αυτές τις κατηγορίες. Με αυτό τον τρόπο, στο όνομα της ιδεολογίας, τα καθεστώτα δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμυρίων πλουσίων αγροτών (κουλάκοι), ευγενείς, αστούς, Κοζάκους, Ουκρανούς και άλλες ομάδες



Συνεχίζεται...

Αναγνώστης είπε...

Η συνέχεια...

5. Αυτά τα εγκλήματα είναι ευθεία αποτελέσματα της θεωρίας της πάλης των τάξεων που επέβαλε την «εκκαθάριση» ανθρώπων που δεν θεωρούνταν χρήσιμοι στην οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας. Ένας τεράστιος αριθμός των θυμάτων ήταν υπήκοοι των χωρών.

6. Στα τέλη της δεκαετίας του 20, στη Σοβιετική Ένωση, η GPU (πρώην Czecka) εισήγαγε ποσοστώσεις: κάθε περιοχή ήταν υποχρεωμένη να παραδώσει ένα ορισμένο αριθμό «ταξικών εχθρών». Τα νούμερα καθοριζόταν κεντρικά από την ηγεσία του κομμουνιστικού κόμματος. Έτσι οι τοπικές αρχές όφειλαν να συλλάβουν, να εκτοπίσουν και να εκτελέσουν συγκεκριμένους αριθμούς ατόμων. Αν αποτύγχαναν να το πράξουν υπόκειταν οι ίδιοι σε δίωξη.

7. Από την άποψη του αριθμού θυμάτων, η λίστα των πιο σημαντικών κομμουνιστικών εγκλημάτων περιλαμβάνει τα παρακάτω:

8. Ατομικές και ομαδικές εκτελέσεις ανθρώπων που θεωρούνταν πολιτικού αντίπαλοι, χωρίς ή με αυθαίρετες δίκες, αιματηρές καταστολές διαδηλώσεων και απεργιών, θανάτωση ομήρων και αιχμαλώτων πολέμου στη Ρωσία το 1918-22. Έλλειψη πρόσβασης σε αρχεία (καθώς και έλλειψη οποιοδήποτε ντοκουμέντων για αναρίθμητες εκτελέσεις) κάνει αδύνατο το να δοθούν ακριβή αριθμοί, αλλά ο αριθμός των θυμάτων αποτιμάται σε δεκάδες χιλιάδες.

1. Θάνατος από πείνα περίπου 5 εκατομμυρίων ατόμων ως αποτέλεσμα επιτάξεων, ιδιαίτερα στην Ουκρανία το 1921-1923. Ο λιμός χρησιμοποιήθηκε ως πολιτικό όπλο από αρκετά κομμουνιστικά καθεστώτα και όχι μόνο στη Σοβιετική Ένωση.
2. Εξόντωση 300.000-500.000 Κοζάκων μεταξύ 1919 και 1920

3. Δεκάδες χιλιάδες χάθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Εδώ ξανά, έλλειψη πρόσβασης σε αρχεία κάνει την έρευνα αδύνατη

4. 690.000 άτομα καταδικάστηκαν αυθαίρετα σε θάνατο και εκτελέστηκαν ως αποτέλεσμα του «διωγμού» στο κομμουνιστικό κόμμα το 1937-1938. Χιλιάδες άλλων εκτοπίστηκαν ή τοποθετήθηκαν σε στρατόπεδα. Συνολικά μεταξύ 1ης Οκτώβρη 1936 και 1ης Νοέμβρη 1938 περίπου 1.565.000 συνελήφθηκαν και από αυτούς 668.305 εκτελέστηκαν. Σύμφωνα με πολλούς μελετητές αυτά τα νούμερα είναι υποτιμημένα και θα πρέπει να επαληθευτούν όταν όλα τα αρχεία γίνουν προσβάσιμα

5. εκατομμύρια εκτοπίστηκαν το 1930-1932

6. Χιλιάδες απλοί άνθρωποι στην Σοβιετική Ένωση κατηγορήθηκαν για σχέσεις με τους «εχθρούς» και εκτελέστηκαν την περίοδο πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Για παράδειγμα το 1937 περίπου 144.000 άνθρωποι συνελήφθησαν και από αυτούς 110.000 εκτελέσθηκαν αφού κατηγορήθηκαν για επαφές με Πολωνούς πολίτες που ζούσαν στην Σοβιετική Ένωση. Επίσης το 1937, 42.000 εκτελέσθηκαν στη βάση ότι είχαν σχέσεις με Γερμανούς εργάτες στην ΕΣΣΔ

7. 6 εκατομμύρια Ουκρανοί πέθαναν της πείνας ως αποτέλεσμα μιας εσκεμμένης κρατικής πολιτικής το 1932-1933

8. Δολοφονίες και εκτοπίσεις εκατοντάδων χιλιάδων Πολωνών, Ουκρανών, Λιθουανών, Εσθονών, Μολδαβών και κατοίκων της Βεσσαραβίας το 1941 και 1944-45

9. Εκτόπιση των Γερμανών του Βόλγα το 1941, των Τατάρων της Κριμαίας το 1943, Τσετσένων και Ινγκούς το 1944

10. Εκτόπιση και εξόντωση του ενός τετάρτου του πληθυσμού στην Καμπότζη το 1975-1978

11. Εκατομμύρια θυμμάτων των εγκληματικών πολιτικών του Μάο Τσε Τουγκ στην Κίνα του του Κιμ Ιρ Σέν στη Βόρειο Κορέα. Εδώ ξανά έλλειψη ντοκουμέντων δεν επιτρέπει ακριβή στοιχεία να δοθούν

12. Πολυάριθμα θύματα σε άλλα μέρη του κόσμου, Αφρική, Ασία και Λατινική Αμερική σε χώρες που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστικές και έχουν ευθεία αναφορά στην κομμουνιστική ιδεολογία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...