ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

6 Απρ 2010

Η ΣΚΛΗΡΗ ΕΦΗΒΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΣΤΟ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ «ΣΚΟΠΙΑΣ»


Μετά την «Κατάθεση ψυχής από πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά» και «Τα Πέτρινα παιδικά χρόνια ενός πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά», συνεχίζουμε το νήμα της αυτοβιογραφίας του πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά Ονήσιμου Ελευθεριάδη, με τις τραυματικές εμπειρίες του από την εφηβική του ηλικία. Όπως δεν κάναμε καμία μα καμία παρέμβαση στα δύο προηγούμενα άρθρα του Ονήσιμου Ελευθεριάδη, το ίδιο πράξαμε και τώρα. Άλλωστε όταν πρόκειται για αυτοβιογραφία, η επικοινωνία του συγγραφέα με τον αναγνώστη είναι τόσο δυνατή και άμεση που πιστεύουμε πως περιττεύουν οι γραμματικοί και συντακτικοί κανόνες.

Κρίνουμε όμως σκόπιμο, επειδή ο Ονήσιμος χρησιμοποιεί την φρασεολογία των Μαρτύρων του Ιεχωβά η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, να διευκρινίσουμε κάποιους όρους, ούτως ώστε ο αναγνώστης να καταλάβει πλήρως το άρθρο του Ονήσιμου Ελευθεριάδη. Τους δημοσιεύουμε με την σειρά που θα τους βρει ο αναγνώστης στο κείμενο....

Αρμαγεδδών: τοποθεσία του Ισραήλ όπου θα γίνει συμβολικά πριν τη Δευτέρα Παρουσία η μάχη μεταξύ καλού και κακού, την οποία όμως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά την εκλαμβάνουν κυριολεκτικά και όχι συμβολικά. Περισσότερα μπορεί να δει ο αναγνώστης στο άρθρο μας
«Οι βρικόλακες της Σκοπιάς διψούν για το αίμα μας!»
Φιλισταίοι: αρχαίος ειδωλολατρικός λαός της Παλαιστίνης με τους οποίους οι Ιουδαίοι είχαν χρόνια διαμάχη. Έτσι αποκαλούν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά όσους δεν ανήκουν στην Οργάνωσή τους και για τους οποίους πιστεύουν πως θα σφαχτούν στον Αρμαγεδδώνα από το Χριστό!
Γραφική μελέτη: η διαλογική συζήτηση που διεξάγει ένας Μάρτυρας του Ιεχωβά με κάποιον, για θέματα γύρω από το Θεό και τη θρησκεία με βάση κάποιο έντυπο της Εταιρίας και ο οποίος για να στηρίξει και να αποδείξει την ορθότητα των επιχειρημάτων του, επικαλείται χωρία (κομμάτια) της Αγίας Γραφής.
Σκοπιά, Ξύπνα, Ζωή, Η αλήθεια ελευθερώσει υμάς, Διεκδίκησις: Έντυπα της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
Βαβυλώνα: Η ξακουστή αρχαία πόλη της Μεσοποταμίας με τους περίφημους κρεμαστούς κήπους. Έτσι αποκαλούν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά όλες τις άλλες Χριστιανικές Εκκλησίες συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Ορθόδοξης.


Ακολουθεί το άρθρο του Ονήσιμου Ελευθεριάδη:

«Συνεχίζω την εξιστόρηση της περιπετειώδους ζωής μου, κάνοντας έναν μικρό πρόλογο.
Αισθάνομαι την ανάγκη, να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους ανωνύμους αναγνώστες, που με τιμήσατε με τα μηνύματα σας και την αγάπη σας.
Ευχαριστώ επίσης, και τον οικοδεσπότη του μπλοκ «Αντιαιρετικός», κ. Χρήστο, για την άδολη αγάπη και συμπαράσταση, στις δύσκολες ώρες που περνάω .
Κάνοντας μια διευκρίνηση, ξεκαθαρίζω τα κίνητρα και τους στόχους του συγγραφέα. Μοναδικός σκοπός, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας και μόνο της αλήθειας, όποια και αν είναι αυτή ! Σε καμιά περίπτωση, δεν στρεφόμεθα εναντίον κανενός ανθρώπου ή κινήματος, όπως και να ονομάζεται αυτό !
Αγαπάμε τους εχθρούς μας, και προσευχόμαστε για την σωτηρία τους .
Πιστεύουμε ακράδαντα τα αιώνια λόγια του Σωτήρα μας:
"ενθυμείσθε τον λόγον, τον οποίον εγώ είπον προς εσάς·
δεν είναι δούλος μεγαλύτερος του κυρίου αυτού.
εάν εμέ εδίωξαν, και σας θέλουσι διώξει· εάν τον λόγον μου εφύλαξαν, και τον υμέτερον θέλουσι φυλάξει."
"Ιωάννης 15:20"Στο άρθρο "Πέτρινα χρόνια", διακόπτω την συνέχεια της ιστορίας μου, στα 8 έτη μου .
Ανακαλώντας από τις σκοτεινές σελίδες της ταραγμένης μνήμης μου, δεν βλέπω άλλη λογική εξήγηση της επιβίωσης μου εκτός αυτής του Κυρίου μου Ιησού Χριστού !
Δίχως το δικό του χέρι δεν θα βρισκόμουν, πέραν της ερήμου, στην πνευματική γη της επαγγελίας, που δεν είναι άλλη, από την αγία εκκλησία του.
Πάντα είχα μέσα μου την αγάπη και τον ζήλο στα πράγματα του Θεού .
Αυτό, σε σχέση με τα παιδικά και εφηβικά χρόνια μου, είναι παράδοξο ως άκουσμα, αλλά πραγματικό ως βίωμα .
Όταν τέλειωσα το δημοτικό σχολείο, ήθελα να πάω όπως όλα τα παιδιά, στο Γυμνάσιο.
Λογάριαζα όμως, χωρίς τον ξενοδόχο....!
Όταν ένα βροχερό απόγευμα, μου ανακοίνωσε ο πατέρας μου, ότι δεν θα πάω στο Γυμνάσιο, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου !!!
Μα γιατί ; έκανα κάτι κακό ;
Γιατί δεν με αφήνεις να πάω όπως τα άλλα παιδιά στο Γυμνάσιο; είπα, και με πήρανε τα κλάματα και τα αναφιλητά, από την κατάφωρη αδικία....
Δεν θα πας - πήρε άγριο ύφος !- δεν θα πας, έρχεται το τέλος, έρχεται ο Αρμαγεδδών, τελειώνει το σύστημα αυτό, μήπως θέλεις να καείς μαζί με όλους τους Φιλισταίους;
Ζάρωσα σε μια γωνιά , και το παράπονο έγινε τρόμος ! Συγγνώμη έχεις δίκιο , θα κάνω ότι λέει ο Ιεχωβά ! Δεν μπορούσα να πω κάτι άλλο ...τα πόδια μου είχαν μελανά σημάδια από τον τελευταίο ξυλοδαρμό...
Όποιο βιβλίο έπεφτε στα χέρια μου, ήταν σαν δώρο για το παιδικό μυαλό μου, διάβαζα αδιάκοπα.. τα παιχνίδια στην γειτονιά απαγορεύονταν, άλλες επαφές με κοσμικούς απαγορεύονταν, ο κατάλογος είναι μεγάλος ....αυτό που επιτρέπεται είναι η μελέτη των εντύπων σκοπιά, ξύπνα, και όλων των άλλων...
Τελικά έπιασα δουλειά τα σαββατοκύριακα τις γιορτές τις αργίες τις διακοπές, πάντα δούλευα, για να βγάζω τα χρήματα για τις ανάγκες του σχολείου.
Ο πατέρας μου δεν μπορούσε πλέον να κάνει αλλιώς ....είχα ενημερώσει κάποιους συγγενείς και κάποιους δασκάλους μου, και τελικά πήγα στο Γυμνάσιο !
Είχα και έχω αγάπη έντονη για την μάθηση, λυπάμαι που δεν μπόρεσα να μάθω αγγλικά, βλέπεις θα έρχονταν ο Αρμαγεδδών, και τα αγγλικά δεν θα μου χρησίμευαν, γιατί, στην βασιλεία του θεού, στον παράδεισο στην γη, θα μιλάμε όλοι μια γλώσσα : εβραϊκά !!!!
Σε ηλικία 11 με 12 ετών, έκανα την μικρή επανάσταση μου, δούλευα, για τα ρούχα, το χαρτζιλίκι, και όλα τα έξοδα μου.
Άρχισα πλέον να μην πηγαίνω στις συναθροίσεις, δεν με ένοιαζε το ξύλο πλέον ... η θηλιά της αδίστακτης οργάνωσης, ήταν σκληρότερη από το ξύλο του πρεσβύτερου πατέρα .
Πολλές φορές προσπάθησαν να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου, με γραφική μελέτη, διάφοροι αξιωματούχοι της τοπικής συνάθροισης... τα παιδικά λόγια αδιάψευστα :
«αδελφέ, ο σατανάς είναι γιος του Ιεχωβά και αδελφάκι του χριστού ;» ["ζωή" σελ.81] ["η αλήθεια ελευθερώσει υμας"σελ.47,48.]
Η αγνή φαντασία της παιδικής μου σκέψης, αρνείται να δεχτεί, τον γλυκό Ιησού, ως ζωσμένο την ρομφαία του θανάτου, καταβαίνοντα εξ ουρανού, σφαγέας των αντιφρονούντων της σκοπιάς ! "διεκδίκησις" α΄ τόμος σελ. 279.
Η ζωή συνεχίστηκε, με την εργασία, και την αναζήτηση της σωτήριας σανίδας, που θα με έβγαζε από το πέλαγος της απομόνωσης και της απελπισίας.
Τι να κάνει ένα παιδί; Βοήθεια, από που;
Η Ορθοδοξία ήταν ο κακός μπαμπούλας, ο ιερέας ήταν το όργανο του διάβολου, ο σταυρός, ήταν το σύμβολο της Βαβυλώνας...
Τι να κάνει ένα παιδί;
Αν δεν γίνεις αδελφός θα σε διώξω από το σπίτι! Αν δεν έρθεις στην συνάθροιση, να μην πατήσεις το βράδυ, στο σπίτι μου! Εγώ στο σπίτι μου θέλω αδελφούς ...πάρε απόφαση, ή θα γίνεις αδελφός ... ή ψάξε να βρεις αλλού σπίτι να μείνεις ! Είσαι η κατάρα του οίκου μου! Είσαι η ντροπή της οικογένειας! Να πας στον πατέρα σου τον διάβολο ! Εγώ δεν είμαι πλέον, πατέρας σου !
Τι να κάνει ένα παιδί ;
Άραγε ποιος είναι ο πατέρας μου ;

συνεχίζεται...........»
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.


20 σχόλια:

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. είπε...

_______________________


Μπράβο!

Φοβερό, το άρθρο σας.

Και ξανά, Μπράβο !

Υ.Γ: Υπάρχουν, και μερικοί, ανίκανοι,
κλεφτοκοτάδες, που κλέβουν τα άρθρα σας,

γιατί οι ίδιοι, είναι βλάκες,

και δεν έχουν την ικανότητα, να ανεβάσουν, ούτε ένα, δικό τούς, άρθρο!!!

Και είναι τόσο αισχροί, που τολμάνε, να κλέβουν, αυτοβιογραφίες ανθρώπων,

που διάλεξαν, τον ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ, για να ξεδιπλώσουν, την ζωή τούς,

Και ποτέ, δεν θα πήγαιναν,
να γράψουν, ούτε μια γραμμή,
σε σελίδες, κλεφτοκοτάδων,
που κλέβουν, τα άρθρα, χωρίς την σύμφωνη γνώμη, του συγγραφέως,και του εκδότη.

(άν και τούς έγινε, πολλές φορές,δημοσίως, η πρόσκληση-παράκληση!)


Αυτοί οι άθλιοι, κλέφτες, ανίκανοι, να γράψουν κάτι δικό τούς,
γυρνάνε, δεξιά-αριστερά,
κλέβοντας ξένα άρθρα,

αλλά ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ.

Κύριε Χρήστο, ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΕ, χίλια μπράβο, για την ποιοτική εργασία σας.

ΟΛΟΙ, φίλοι και εχθροί, έχουν αναγνωρίσει, την ποιότητα, πολύχρονη εργασία, την αξία και κατάρτηση, του ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ.


Για τον συγγραφέα, δεν λέω τίποτα, τα είπε όλα, με τα άρθρα του.




________________________

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι που υπαρχουν περιπτωσεις ανθρωπων σαν τη δικη σας.....Και μονο το οτι οσοι ξεφευγουν απο αυτη τη σεκτα, μιλουν γι αυτη με τετοια λογια, θα πρεπει να μας λεει κατι....Ο θεος να σας εχει καλα στη νεα σας ζωη, και να εχει καλα και ολους οσους δεν βλεπουν την αληθεια. Μακαρι να τη δουν μια μερα....Και μακαρι να μην υπαρχουν αλλες τετοιες περιπτωσεις.....

Ανώνυμος είπε...

κλεφτοκοτάδων,
που κλέβουν, τα άρθρα,


??

Ανώνυμος είπε...

Ειναι δυνατον να συμβαινουν τετοια πραγματα; Ε τοτε η Σκοπια ειναι γεματη απο ψυχακιδες ρε παιδι μου. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΝΕΥΡΩΝ ΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΤΙ.

Εγω νομιζω οτι η σκοπια δινει απλα τα ερεθισματα αλλα στην ουσια ειναι οι ανθρωποι που πορωνονται και τρελενονται και φερονται ετσι. Μη τα ριχνουμε ολα στη Σκοπια αλλα και στους τρελλους που μαζευει εκει μεσα. Οπως λεει και η παροιμια ηταν το κλιμα στραβο το δαγκωσε και ο γαιδαρος ηρθε και εδεσε.

χριστακης είπε...

οφειλει ο ονησιμος να γραψει ενα βιβλιο για την ζωη του.θα σωθουν καποιες ψυχες ετσι και θα αποτραπει η συλληψη αλλων ψυχων απο τον δαιμονα εκ αμερικης

Ανώνυμος είπε...

Είμαι Χριστιανός Μάρτυρας του Ιεχωβά εδώ και 19 έτη και υπηρετώ (χωρίς μισθό) ως ένας Χριστιανός Πρεσβύτερος τα τελευταία 5 έτη. Διακρίνω εντελώς αμερόληπτα τα εξής:
1ον . Υπάρχουν πολλά "λάθη" (όταν λέω λάθη εννοώ στο πως συνομιλούν μεταξύ τους οι μάρτυρες) και πολλές παρεμβολές και υπερβολές αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ από ένα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ. (πχ θέλεις να καείς μαζί με όλους τους Φιλισταίους;) ή (θα μιλάμε όλοι μια γλώσσα : εβραϊκά !!!!) αυτά τα πράγματα δεν λέγονται μεταξύ των μαρτύρων.
2ον: Η Εταιρία Σκοπιά ως θρησκευτικό σωματείο της Παγκόσμιας Αδελφότητας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τους γονείς να μορφώνουν τα παιδιά τους. Σε περίπτωση όμως που το παιδί διαλέξει να φτάσει μέχρι και το Πανεπιστήμιο και επιλέξει ένα επάγγελμα το οποίο πρεσβεύει τον αθεϊσμό και την θεωρία της εξέλιξης (πράγματα που παραγκωνίζουν το Θεό ,οι γονείς ως διορισμένοι από τον Θεό να νουθετούν και να κατευθύνουν τα παιδιά τους είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν στο παιδί, το οποίο αφού μιλάμε για πανεπιστήμιο είναι ενήλικο και στο τέλος θα κάνει ότι θέλει αυτό.)
3ον: Σε περίπτωση που ισχύει η στάση του πατέρα του Ονήσιμου ΚΑΝΟΝΙΚΑ ισχύουν τα παρακάτω: ο ίδιος σε μία συνάθροιση θα μπορούσε ΕΝΤΕΛΩΣ εχέμυθα να πλησιάσει κάποιον Πρεσβύτερο της εκκλησίας του (δεν είναι απαραίτητο να νιώθει άνετα με όλους τους πρεσβυτέρους ,κάποιον όμως σίγουρα θα τον συμπαθούσε περισσότερο) και να του πει ποια είναι η στάση του πατέρα του.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων (και σας μιλώ σαν μέλος πολλών δικαστικών επιτροπών των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά) αν δεν άλλαζε τη συμπεριφορά προς το παιδί του, η κατάληξη του πατερά θα ήταν να αποκοπεί από την Χριστιανική Εκκλησία και για προστασία του παιδιού το Νομικό τμήμα της εταιρίας θα συνέχιζε το θέμα δικαστικά αφού πρόκειται από ότι φαίνεται για άρρωστο άνθρωπο.
4ον.: όσον αφορά τη δήλωση "Πολλές φορές προσπάθησαν να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου, με γραφική μελέτη....". Σε αυτά τα λόγια διακρίνω το εξής περίεργο. Αφού παραπάνω ανέφερε ότι είχε σταματήσει να πηγαίνει συναθροίσεις πράγμα που σημαίνει ότι έπαψε να είναι ενεργό μέλος της οργάνωσης με ποιο δικαίωμα πήγαιναν κάποιοι να του κάνουν γραφική μελέτη? Τα πράγματα και οι κανονισμοί που τηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι εξής: όταν ένα άτομο δεν προοδεύει μετά το πέρας 2 μηνών τότε αυτομάτως η γραφική μελέτη σταματά. όπως και κάθε άλλη θρησκευτική συζήτηση με το εν λόγω άτομο.
Επίσης συνδέοντας λίγο και την 3η παρατήρησή μου, είπε ότι ο πατέρας του είναι Πρεσβύτερος (ΛΑΘΟΣ) από τη στιγμή που το παιδί του ήταν αλλά έφυγε οικιοθελώς από την οργάνωση αυτό δείχνει ότι είναι ανίκανος να προΐσταται του σπιτικού του πόσο μάλλον της εκκλησίας , άρα θα έχανε τα προνόμια του - δεν θα ήταν Πρεσβύτερος. και αυτό θα λάβαινε χωρά χωρίς να το πει κάποιος, οι άλλοι Πρεσβύτεροι της Εκκλησίας ή ο Επίσκοπος Περιοχής ή ο Επίσκοπος Περιφερείας θα είχαν επιμεληθεί αμέσως το θέμα.
Πιστεύω μετά από αυτή την ανάλυση την οποία λίγοι την ξέρουν εκτός των Πρεσβυτέρων των Μαρτύρων να καταλάβατε γιατί συντάχθηκε αυτή η βιογραφία, ποιος την σύνταξε και με ποιο σκοπό. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αν ανεβάσετε αυτό το σχόλιο στο site σας.

Χρήστος Παλάντζας είπε...

Κ. «αμερόληπτε» και ανώνυμε ΜτΙ. Πιθανόν δεν ξέρετε που μπήκατε. Πριν όμως πω οτιδήποτε ας ξεκινήσω από το πιο βασικό. Κανονικά θα έπρεπε να σας σβήσω το σχόλιο επειδή είναι ανώνυμο αλλά επειδή είναι επί προσωπικού με παρεκάλεσε ο Ονήσιμος να το αφήσω για να σας απαντήσει, και τότε θα δούμε αν είναι αληθινή ή όχι βιογραφία του, αφού αυτό υπονοείτε. Αν όμως ξαναγράψετε σχόλιο ανώνυμα να ξέρετε πως θα το σβήσω. Βάλτε ένα όνομα, ψευδώνυμο ή ότι άλλο θέλετε. Και αυτό θα έπρεπε να σας προβληματίσει – ο προβληματισμός βέβαια και η κριτική σκέψη είναι είδος υπό εξαφάνιση στις τάξεις των ΜτΙ – που τρέμετε και τον ίσκιο σας ακόμα.
Γράψατε πως «Η Εταιρία Σκοπιά ως θρησκευτικό σωματείο της Παγκόσμιας Αδελφότητας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τους γονείς να μορφώνουν τα παιδιά τους.»

Και σας ερωτώ. Είστε βέβαιος πως είστε ΜτΙ; Και αν δεχτούμε πως είστε ΜτΙ, είστε πάλι βέβαιος πως η Εταιρία Σκοπιά ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τους γονείς να μορφώνουν τα παιδιά τους; Τα έντυπα της Σκοπιάς – αν όντως είστε ΜτΙ – τα διαβάζετε; Αν τα διαβάζετε για πέστε μου τότε τι γράφει η Σκοπιά της 1ης Σεπτεμβρίου 2008 σελίδα 10;

Και κάτι ακόμα. Επειδή μέσω του Ονήσιμου συκοφαντείτε και εμένα που είμαι διαχειριστής του μπλογκ πως φιλοξενώ ψευδή άρθρα ας κάνουμε ένα πείραμα. Αφού ο Ονήσιμος όχι μόνο αποχώρησε από την Σκοπιά αλλά βαπτίστηκε πλέον και Ορθόδοξος Χριστιανός μου ενεπιστεύθη και όλη τη βιβλιογραφία της Σκοπιάς που είχε. Ανάμεσα λοιπόν στα βιβλία που μου ενεχείρησε ήταν και το «Λάμπετε ως φωστήρες». Σαν ΜτΙ που υποστηρίζετε πως είστε θα γνωρίζετε πως το συγκεκριμένο βιβλίο δεν είναι εύκολο να το έχει στην κατοχή του κάποιος, πολλές φορές ακόμα και αν είναι ΜτΙ. Λοιπόν για πέστε μου ποια σελίδα θέλετε να σας σκανάρω και να την ανεβάσω στο πειραματικό μπλογκ που διατηρώ το http://thriskeftikes-apopeires.blogspot.com/ για να δούμε τελικά ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Σας προκαλώ λοιπόν. Τολμήστε να με δοκιμάσετε.
Βέβαια εκεί που θα εκτεθείτε τελείως θα είναι όταν σας απαντήσει ο ίδιος ο Ονήσιμος. Γι’ αυτό σας είπα στην αρχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε που μπήκατε και τι εστί «Αντιαιρετικός».
Και μην ξεχάσετε όπως είπαμε να βάλετε ένα ψευδώνυμο. Ελπίζω να ξαναμπείτε και να μην εξαφανιστείτε όπως έχουν κάνει πολλοί ΜτΙ.

Χρήστος Παλάντζας (επώνυμος)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, θα σου απαντήσω σε όλα όσα έχεις αναφέρει.

Μας λέτε πως είστε «Χριστιανός Μάρτυρας του Ιεχωβά»
.
Εδώ παρατηρούμε πως αναφέρεστε στον τίτλο σας, σε ΔΥΟ Θεούς.

Εμείς οι Ορθόδοξοι, λέμε πως, είμαστε «Χριστιανοί Ορθόδοξοι», Πιστεύουμε Τον Ιησού Χριστό, και λέγουμε ότι είναι Ο Υιός Του Πατρός, ομοούσιος Του Πατέρα Του.

Εσύ, όπως ο ίδιος είπες, έχεις ΔΥΟ Θεούς, θα μπορούσες να μας πεις, Ποιον πιστεύεις για Θεό σου, Τον Ιησού Χριστό, ή τον Ιεχωβά;

Για να το πω με άλλα λόγια, αν κάποιος υποστηρίζει την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, λέγει πως είναι «Ολυμπιακός» δεν λέγει πως είναι «Αεκτζής με ομάδα του, τον Ολυμπιακό»

Αυτό βέβαια είναι εντελώς παραπλανητικό, διότι δεν πιστεύετε καν, πως ο Ιησούς Χριστός, είναι ομοούσιος Του Πατρός, άρα για εσάς, ο Ιησούς Χριστός, δεν είναι γέννημα, αλλά κτίσμα, και δεν είναι ο Θεός, αλλά ο αρχάγγελος Μιχαήλ.


Μάρτυρας του Ιεχωβά.

«1ον . Υπάρχουν πολλά "λάθη" (όταν λέω λάθη εννοώ στο πως συνομιλούν μεταξύ τους οι μάρτυρες) και πολλές παρεμβολές και υπερβολές αυτό είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ από ένα ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΙΑ. (πχ θέλεις να καείς μαζί με όλους τους Φιλισταίους;) ή (θα μιλάμε όλοι μια γλώσσα : εβραϊκά !!!!) αυτά τα πράγματα δεν λέγονται μεταξύ των μαρτύρων».

Ονήσιμος.

Λέγεις πως δεν είναι αλήθεια αυτό το γεγονός. Ας το εξετάσουμε από την πλευρά της Σκοπιάς.

1928. «ΚΑΤΑΛΛΑΓΗ», ΣΕΛ 75. «Οι κληρικοί είναι όργανα του Σατανά».

ΣΕΛ. 90. «Οι κληρικοί δεν αντιπροσωπεύουν τον λαό, αλλά τον Διάβολο».

ΣΕΛ. 115. «ο Ορθόδοξος κλήρος διδάσκει το ψεύδος του Σατανά»

1996 «Σκοπιά» 15-8-96, σελ. 12. Ο «άνθρωπος της ανομίας» έχει αποδειχτεί πως είναι ο κλήρος του Χριστιανικού κόσμου.

1988. «Αποκάλυψη» σελ. 30. «Στην πραγματικότητα οι κληρικοί του Χριστιανικού κόσμου, είναι τα εξέχοντα μέλη του σπέρματος του Σατανά».

Εδώ παρατηρούμε πως η «Σκοπιά» συνδέει άμεσα τους Ιερείς, τους κληρικούς, και συγκεκριμένα τον Ορθόδοξο κλήρο, με τον ίδιο τον Σατανά!!!

Μάρτυρας του Ιεχωβά.

2ον: Η Εταιρία Σκοπιά ως θρησκευτικό σωματείο της Παγκόσμιας Αδελφότητας των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ και ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τους γονείς να μορφώνουν τα παιδιά τους. Σε περίπτωση όμως που το παιδί διαλέξει να φτάσει μέχρι και το Πανεπιστήμιο και επιλέξει ένα επάγγελμα το οποίο πρεσβεύει τον αθεϊσμό και την θεωρία της εξέλιξης (πράγματα που παραγκωνίζουν το Θεό ,οι γονείς ως διορισμένοι από τον Θεό να νουθετούν και να κατευθύνουν τα παιδιά τους είναι υποχρεωμένοι να μιλήσουν στο παιδί, το οποίο αφού μιλάμε για πανεπιστήμιο είναι ενήλικο και στο τέλος θα κάνει ότι θέλει αυτό.)

Ονήσιμος.

Θα ήθελα να δείτε αυτό το βίντεο, από την ομιλία τους υψηλόβαθμου στελέχους σας, σε αυτή την συνέλευση περιφερείας, και να μας πείτε τι καταλαβαίνεται.

http://www.youtube.com/watch?v=cAhF8ZO2HD8


Συνεχίζω....


ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο....

Μάρτυρας του Ιεχωβά.

3ον: Σε περίπτωση που ισχύει η στάση του πατέρα του Ονήσιμου ΚΑΝΟΝΙΚΑ ισχύουν τα παρακάτω: ο ίδιος σε μία συνάθροιση θα μπορούσε ΕΝΤΕΛΩΣ εχέμυθα να πλησιάσει κάποιον Πρεσβύτερο της εκκλησίας του (δεν είναι απαραίτητο να νιώθει άνετα με όλους τους πρεσβυτέρους ,κάποιον όμως σίγουρα θα τον συμπαθούσε περισσότερο) και να του πει ποια είναι η στάση του πατέρα του.
Στην καλύτερη των περιπτώσεων (και σας μιλώ σαν μέλος πολλών δικαστικών επιτροπών των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά) αν δεν άλλαζε τη συμπεριφορά προς το παιδί του, η κατάληξη του πατερά θα ήταν να αποκοπεί από την Χριστιανική Εκκλησία και για προστασία του παιδιού το Νομικό τμήμα της εταιρίας θα συνέχιζε το θέμα δικαστικά αφού πρόκειται από ότι φαίνεται για άρρωστο άνθρωπο.

Ονήσιμος.

Σας πληροφορώ πως στην περιοχή μου, άπαντες γνωρίζουν και γνώριζαν, ΟΛΑ τα βασανιστήρια που υπέφερα, και ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε το παραμικρό.

Αλλά θα ήθελα να μείνω, σε μια εξαιρετικού ενδιαφέροντος, επισήμανση που κάνετε στο σχόλιό σας.
Λέτε πως…
« για προστασία του παιδιού το Νομικό τμήμα της εταιρίας θα συνέχιζε το θέμα δικαστικά αφού πρόκειται από ότι φαίνεται για άρρωστο άνθρωπο.»

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, μας λέτε πως, η Οργάνωσή σας, με το νομικό τμήμα της, παρεμβαίνει άμεσα στις ζωές των μελών της, και αρχίζει δικαστικούς αγώνες, αντικαθιστά τις κρατικές υπηρεσίες, και αγωνίζεται δικαστικώς κατά των μελών της, που αυτή θεωρεί ένοχα, για ποινικώς κολάσιμα αδικήματα.

Αυτή η αποδοχή και παραδοχή, από μέρους σας, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, διότι, όπως ο ίδιος λέτε, είστε «πρεσβύτερος» υπεύθυνος για δικαστικές επιτροπές και αποφάσεις ιεροδικείων, που έκριναν τις ζωές ανθρώπων.

Δεν νομίζω να διαψεύσετε και το πιστεύω σας, πως εφόσον κάποιος αποκοπεί από την οργάνωση σας, είναι «νεκρός στα μάτια του ιεχωβά».

Άρα είστε προσωπικά υπεύθυνος, για καταδίκες και ανθρώπινες ζωές, σύμφωνα πάντα με το δικό σας πιστεύω.

Με ποιο νόμιμο δικαίωμα, μετά από δική σας παραδοχή και υπόδειξη, προχωρείτε σε δικαστικούς αγώνες, με το νομικό σας τμήμα, καταστρατηγώντας την προσωπική ελευθερία και την κοινωνική και ηθική υπόσταση έναντι της κοινωνίας μας, οποιουδήποτε μέλους σας;

Αν αυτός δεν είναι ένας άνισος διωγμός φασιστικού τύπους, έναντι των μελών σας, τότε ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι;

Συνεχίζω....

ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μάρτυρας του Ιεχωβά.

«ο ίδιος (το παιδί των έξι ετών) σε μία συνάθροιση θα μπορούσε ΕΝΤΕΛΩΣ εχέμυθα να πλησιάσει κάποιον Πρεσβύτερο της εκκλησίας του (δεν είναι απαραίτητο να νιώθει άνετα με όλους τους πρεσβυτέρους ,κάποιον όμως σίγουρα θα τον συμπαθούσε περισσότερο) και να του πει ποια είναι η στάση του πατέρα του.

Ονήσιμος.

Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, αλήθεια πιστεύεις, πως ένα παιδί, σχεδόν νήπιο, θα μπορούσε να καταγγείλει τον πατέρα του, ο οποίος είναι πρεσβύτερος και ο ίδιος, σε κάποιον άλλον πρεσβύτερο του πρεσβυτερίου, και μάλιστα «εχέμυθα», και να πει στον συνάδελφο πρεσβύτερο του πατέρα του, πως ο πατέρας του τον βασανίζει;

Αλλά και αν ήταν έτσι τα πράγματα, στην συγκεκριμένη περίπτωση, και οι άλλοι πρεσβύτεροι, (τέσσερεις «πα-τέρες»), βασάνιζαν επίσης τα τέκνα τους, και παρότρυναν και τους άλλους μέσα στην «εκκλησία» να ασκούν παρόμοια ψυχολογική και σωματική βία, για να γίνουν τα παιδιά όταν μεγαλώσουν «καλοί αδελφοί» στην κοινωνία του Νέου κόσμου, που θα έρθει, και ο χρόνος που απομένει, είναι όσο απέχει το πουκάμισο από το δέρμα, και όλα αυτά, δεκαετίες πριν….

Αλλά και έτσι όπως τα λες να ήταν, τότε πως θα πλησίαζε ο εξάχρονος γεμάτος μελανιές στο παιδικό του κορμάκι, τον βλοσυρό και αυστηρό, πρεσβύτερο των πενήντα ετών, που και ο ίδιος βασανίζει το δικό του παιδί;

Νομίζω πως, αν ρίξεις μια ματιά στα άρθρα του Αντιαιρετικού, θα βρεις πολλά έντυπα της εταιρίας σας, που λέγουν και προτρέπουν προς αυτή την κατεύθυνση της χρήσης βίας, προς τα παιδιά.

Αν δεν τα βρεις, θα στα δείξω εγώ, γιατί αν μη τι άλλο, είναι γραμμένα από τον αγωγό του Αγίου πνεύματος, τον πιστό και φρόνιμο δούλο, και έτσι είναι λόγια του Ιεχωβά.

Άρα αν και εσύ συμφωνείς, πρέπει να εφαρμόζουμε στην ζωή μας τα λόγια και τις συμβουλές του Ιεχωβά, και να σαπίζουμε τα παιδιά μας στο ξύλο, επειδή πήραν μια γκοφρέτα που είχε φωτογραφία ενός ποδοσφαιριστή, που αυτός αποτελούσε είδωλο, και αυτό ήταν θανάσιμο αμάρτημα στα μάτια του Ιεχωβά Θεού.

Αυτή η φωτογραφία του ποδοσφαιριστού, ήταν εικόνα-είδωλο, και το παιδί της πρώτης δημοτικού, θα την λάτρευε σαν θεό, και για αυτή την αιτία, ο πα-τέρας, πρεσβύτερος της εταιρίας Σκοπιά, έπρεπε να σαπίσει το παιδί του στο ξύλο, για να μην αποδώσει λατρεία το παιδί, στο είδωλο, της φωτογραφίας αυτής, και την λατρέψει σαν θεό.

Να σας κάνω μια αδιάκριτη ερώτηση αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά. Έχετε παιδιά;


Συνεχίζεται….


ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, θα ήθελα να σου παραθέσω το παρακάτω ντοκουμέντο, από δημοσιογραφικές πηγές διεθνούς βεληνεκούς, και θα σε συμβούλευα να μην τις αμφισβητήσεις, διότι θα φανεί πως ίσως η συζήτηση, να μην άξιζε της βαρύτητας της οποίας της έδωσα.



Τι δημοσίευσε το ΒΒC

Στα παρακάτω, θα κάνουμε μια περίληψη τών όσων διαβάσαμε στην ιστοσελίδα τού ΒΒC. Για μια φορά ακόμα, θα τονίσουμε ότι δεν είμαστε κατ' ανάγκην υπέρ τής δημοσίευσης τών ονομάτων τών παιδεραστών, αλλά απλώς επισημαίνουμε τα γεγονότα, για να μη μπορεί η Σκοπιά να ψεύδεται, ότι δήθεν είναι μια "καθαρή" οργάνωση. Αν η Σκοπιά ήταν συνεπής, και δεχόταν ότι "βράζει στο ίδιο καζάνι" με όλους τους ανθρώπους, και δεν διαχώριζε τον εαυτό της αυτοδικαιώνοντάς τον, δεν θα είχαμε λόγο να ασχοληθούμε κι εμείς με το θέμα αυτό, γιατί δεν χρειαζόμαστε ούτε τα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ούτε καμμία αποκάλυψη για να πιστοποιήσουμε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ.

Μην περιμένετε επίσης "πιπεράτες" λεπτομερείς ιστορίες βιασμών και αποπλανήσεων. Όχι στη δική μας τη σελίδα. Εμείς θα μείνουμε στα γεγονότα, έτσι ψυχρά. Και ούτε θα δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες και τα πλήρη ονόματα τών θυμάτων. Προτιμάμε να τα αφήσουμε στην ανωνυμία.

Τα παρακάτω, είναι παράφραση ενός σημαντικού αρχείου από την ιστοσελίδα τού ΒΒC, που μπορείτε να βρείτε στις διευθύνσεις: http://news.bbc.co.uk/olmedia/cta/progs/panorama/latest.ram και http://news.bbc.co.uk/hi/english/audiovideo/programmes/panorama/newsid_2114000/2114320.stm :

Η οργάνωση μαρτύρων του Ιεχωβά, κρατά έναν κατάλογο παραβατών μελών της, τα οποία ισχυρίζεται ότι κανένας έξω από την "εκκλησία" δεν επιτρέπεται να δει.

Ο Bill Bowen, που έχει δαπανήσει 20 χρόνια ως πρεσβύτερος τών "Μαρτύρων τού Ιεχωβά", λέει ότι υπάρχουν 23.720 παιδεραστές στον κατάλογο, οι οποίοι προστατεύονται από το σύστημα τής Σκοπιάς.

"Οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν θέλουν να ξέρουν οι άνθρωποι ότι έχουν αυτό το πρόβλημα", λέει το "Πανόραμα" τού ΒΒC. Προτιμούν να βλάψουν ένα πρόσωπο, παρά να βλάψουν την εικόνα τής "εκκλησίας".

Σύμφωνα με την ερμηνεία των μαρτύρων του Ιεχωβά για την Αγία Γραφή, οι ισχυρισμοί της κατάχρησης παιδιών πρέπει πρώτα να αναφερθούν στο νομικό γραφείο της οργάνωσης. Η αστυνομία μερικές φορές δεν το μαθαίνει ποτέ.

Κάποια ενέργεια μπορεί να γίνει μέσα στην κοινότητα τών "Μαρτύρων", μόνο εάν υπάρχουν δύο μάρτυρες σε ένα έγκλημα ή μια ομολογία από κατηγορούμενο. Και εάν ένα μέλος της κοινότητας υποψιάζεται ή ακόμα και καταδικάζεται ως παιδεραστής, αυτό το γεγονός κρατιέται μυστικό.

Όταν η A. κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατέρα της ακολούθησε τη διαδικασία που είχε διδαχθεί: Πήγε σε κάποιον "πρεσβύτερο". Σε άγνωστο σε αυτή χρόνο, η αδελφή της είχε επίσης μαρτυρήσει σε πρεσβύτερο τη δική της κακοποίηση από τον πατέρα τους.

Παρά τη γνώση για τρία έτη ότι ο πατέρας της A. ήταν παιδόφιλος, οι ίδιοι πρεσβύτεροι έστειλαν την A. πίσω στο σπίτι, όπου συνέχισε να κακοποιείται.

Στο τέλος η A. το κατήγγειλε στην αστυνομία και ο πατέρας της καταδικάστηκε σε πέντε έτη φυλάκιση. Αλλά η αστυνομία ήταν η τελευταία που το έμαθε.

"Όσον αφορά οποιοδήποτε ισχυρισμό σχετικά με την παρενόχληση παιδιών, οι πρώτες εντολές σε πρεσβυτέρους που δίνονται, είναι να καλέσουν το νομικό τμήμα", λέει ο Bowen που μετά από 20 χρόνια παραιτήθηκε από πρεσβύτερος το 2.000 ως διαμαρτυρία στην πολιτική τής Σκοπιάς για το ζήτημα.


http://www.oodegr.com/paratir/eidiseis/paider.htm

Συνεχίζεται....

ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο...


Μάρτυρας του Ιεχωβά.

4ον.: όσον αφορά τη δήλωση "Πολλές φορές προσπάθησαν να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου, με γραφική μελέτη....". Σε αυτά τα λόγια διακρίνω το εξής περίεργο.

Αφού παραπάνω ανέφερε ότι είχε σταματήσει να πηγαίνει συναθροίσεις πράγμα που σημαίνει ότι έπαψε να είναι ενεργό μέλος της οργάνωσης με ποιο δικαίωμα πήγαιναν κάποιοι να του κάνουν γραφική μελέτη?

Τα πράγματα και οι κανονισμοί που τηρούνται σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι εξής: όταν ένα άτομο δεν προοδεύει μετά το πέρας 2 μηνών τότε αυτομάτως η γραφική μελέτη σταματά. όπως και κάθε άλλη θρησκευτική συζήτηση με το εν λόγω άτομο.


Ονήσιμος.


Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, ή είστε άσχετος, ή ψεύδεστε.

1993 «Οργανωμένοι για να επιτελέσουμε τη διακονία μας» Σελ. 90.

«Για ένα ενδιαφερόμενο άτομο, που βρίσκουμε σήμερα, μπορεί να απαιτηθούν ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΑΝΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ και λεπτομερής μελέτη της Αγίας Γραφής για κάποια περίοδο χρόνου ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ – ΜΗΝΕΣ – ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ή και περισσότερα «χρόνια», πριν μπορέσει να εκδηλώσει πίστη σε τέτοιο βαθμό ώστε να ζητήσει να βαπτιστεί.

Αλλά η υπομονετική και στοργική βοήθεια που παρέχετε για εκείνους….θα προσφέρει την ανταμοιβή…»

Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, αν δεν έχετε αυτό το έντυπο, (είναι απόρρητο για τους μη Μάρτυρες) πολύ ευχαρίστως να σας το επιδώσω μετά από μήνυμά σας, στον ιδιοκτήτη του Αντιαιρετικού.

Όπως βλέπετε και αυτός ο ισχυρισμός, χαρακτηρίζεται εκ της λογικής και των αποδείξεων, τουλάχιστον «ανεπαρκής» για να μη πω «ψεύτικος».

Προχωρώ σε άλλη αιχμή σας, προς το πρόσωπό μου.

Μάρτυρας του Ιεχωβά.

Επίσης συνδέοντας λίγο και την 3η παρατήρησή μου, είπε ότι ο πατέρας του είναι Πρεσβύτερος (ΛΑΘΟΣ) από τη στιγμή που το παιδί του ήταν αλλά έφυγε οικιοθελώς από την οργάνωση αυτό δείχνει ότι είναι ανίκανος να προΐσταται του σπιτικού του πόσο μάλλον της εκκλησίας , άρα θα έχανε τα προνόμια του - δεν θα ήταν Πρεσβύτερος. και αυτό θα λάβαινε χωρά χωρίς να το πει κάποιος, οι άλλοι Πρεσβύτεροι της Εκκλησίας ή ο Επίσκοπος Περιοχής ή ο Επίσκοπος Περιφερείας θα είχαν επιμεληθεί αμέσως το θέμα.



Ονήσιμος.


Ίσως αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, να κάνατε και εδώ κάποιο λάθος.

Αν προσέξετε καλύτερα το άρθρο, θα δείτε ότι η παράγραφο που αναφέρεστε, αναγράφει ευκρινώς εκ του συγγραφέως, την ΗΛΙΚΙΑ του θύματος, το οποίο τυγχάνει να είναι το ίδιο πρόσωπο με τον συγγραφέα.

Λέγω λοιπόν…

«Σε ηλικία 11 με 12 ετών, έκανα την μικρή επανάσταση μου…»

Ίσως να σας διέφυγε να αναγνώστε το σύνολο των άρθρων μου, αν το κάνατε, θα βλέπατε πως, αναφέρομαι στο σύνολο της παιδικής ηλικίας μου, και ότι η «μικρή επανάσταση» άρχισε στα 12 έτη μετά την γέννησή μου.

Άρα που βλέπετε την ανακολουθία των λόγων μου;

Τι σχέση έχει το αξίωμα του πα – τέρα μου, την στιγμή που εξιστορώ διαφορετικές ηλικιακές περιόδους;


Συνεχίζω….

ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Συνέχεια από το προηγούμενο…


Μάρτυρας του Ιεχωβά.


«Πιστεύω μετά από αυτή την ανάλυση την οποία λίγοι την ξέρουν εκτός των Πρεσβυτέρων των Μαρτύρων να καταλάβατε γιατί συντάχθηκε αυτή η βιογραφία, ποιος την σύνταξε και με ποιο σκοπό. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων αν ανεβάσετε αυτό το σχόλιο στο site σας.»


Ονήσιμος.

Αγαπητέ Μάρτυρα του Ιεχωβά, φτάσαμε και στον επίλογο, από το τόσο «έγκυρο» σχόλιο, που με τόση γενναιότητα σας επέτρεψε να δημοσιεύσετε, ο ιδιοκτήτης του Αντιαιρετικού.

Ο ιδιοκτήτης του Αντιαιρετικού, δεν το επέτρεψε μόνο σε εσάς, αλλά επιτρέπει και δημοσιεύει ΟΛΑ τα επώνυμα σχόλια, από όλους τους χώρους, με τον όρο να είναι επώνυμα, και σεμνά.

Καταλαβαίνω πολύ καλά, την έκπληξή σας, για μια τόσο δημοκρατική τακτική, εφόσον προέρχεστε από ένα ολοκληρωτικό, φασιστικό καθεστώς, ανελευθερίας, και καταπίεσης.

Νομίζω πως στον επίλογό σας, είσαστε ολίγον τι αλαζών.
Θεωρείτε τον εαυτό σας, πρόσωπο που γνωρίζει «μυστικά» της εταιρίας σας, την στιγμή που «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο…»

Σας καλώ λοιπόν, όχι ως Μάρτυρα του Ιεχωβά, αλλά ως άνδρα, (που ισχυρίζεστε πως είστε),
Να πείτε ευθαρσώς στους αναγνώστες μας, ποιος είναι ο λόγος που συντάχθηκε αυτή η βιογραφία, ποιος την συνέταξε, και με ποιο σκοπό.

Εάν δεν απαντήσετε επωνύμως εις τους άνανδρους αυτούς χαρακτηρισμούς και υπαινιγμούς σας, προς το πρόσωπό μου, και το πρόσωπο του ιδιοκτήτη του Αντιαιρετικού, δεν πρόκειται στο μέλλον, να ασχοληθώ ξανά μαζί σας, και σας αφήνω στην κρίση του αναγνώστη…

Επίσης σαν κατακλείδι αναφέρω πως,
επειδή γνωρίζω ότι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ έχετε δημοσιεύσει αυτό το σχόλιο, και ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ «δια ροπάλου» με ατομική πρωτοβουλία, να δημοσιεύετε
απόρρητες, προς τους μη Μάρτυρες, πληροφορίες και υλικό της εταιρίας, σας λέγω ότι, θα προβώ προσωπικά,
σε ενημέρωση όλων των αρμοδίων,
προς ενημέρωση, αλλά και για την εξακρίβωση, του αν όντως, και κατά πόσο,
είστε αξιωματούχος της εταιρίας,
και κατά τον ισχυρισμό σας, πρεσβύτερος των Μαρτύρων του Ιεχωβά.



ΟΝΗΣΙΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ.

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Έγραψα στις 5 Απριλίου στην απάντησή μου στον Ανώνυμο ΜτΙ:

"Ελπίζω να ξαναμπείτε και να μην εξαφανιστείτε όπως έχουν κάνει πολλοί ΜτΙ."

Ούτε προφήτης να ήμουνα! Τελικά καλά τους έχω βαπτίσει λαγούς τους ΜτΙ. Δεν αντέχουν τον διάλογο οι άνθρωποι! Όταν βρουν θύματα κάνουν τους έξυπνους. Όταν όμως βρουν κάποιους που τους ξέρει εξαφανίζονται και πρέπει να βάλεις την Νικολούλη για να τους βρει.

Ήταν και πρεσβύτερος μάλιστα ο συγκεκριμένος ΜτΙ! Αυτό τον "μάρανε"! Να σταθεί όμως και να κάνει διάλογο δεν είναι ικανός.

Άντε, όταν τον βρει η Νικολούλη και τον φέρει πίσω εδώ είμαστε να συνεχίσουμε.

Χρήστος - αντιαιρετικός

The Most Dangerous Internetic Shark είπε...

Ας το ρίξουμε και λίγο στην πλάκα.

Που είναι ο επίδοξος ΜΤΙ να παίξουμε "κυνηγητό" εδώ μέσα;;;

κωστας είπε...

κάθεστε και ασχολείστε με διάφορες θρησκείες ότι είναι εσφαλμένες και εσείς έχετε
την αληθινή; και το μόνο λάθος είστε εσείς, ερμηνεύεται την Αγία οπος θέλετε εσείς(η ορθόδοξη
εκκλησία) της δικέ σας σφαγές της ξεχάσατε; ο άγιος Θεοδόσιος σκότωσε 7.000 με 15.000 Θεσσαλονικιους
και διάφοροι άλλοι που σκότωναν και τους κοματιαζαν και τους πέταγαν στα σκουπίδια όποιοι δεν ήθελαν να γίνουν χριστιανοί,
και τους γιατρούς επίσης τους είχαν για μάγους και σκότωναν και αυτούς, για να γλιτώσουν πήγαιναν σε άλλα μέρη.
ο Ιησούς είπε όποιος θέλει ας με ακολουθήσει. Με τους παλαιοημερολογίτες
τα ίδια δεν πιστεύεται; και ομος τους κυνηγουσατε και αυτούς, οι εκκλησίες τους της είχαν κρυφά μέσα σε ελαιώνες.
Πιστεύεται σε έναν τριαδικό Θεό οπος πίστευαν και οι Βαβυλώνιοι,
γιατί οι προέλευση από κει πηγάζει, δεν διαφέρεται σε τίποτα με την αρχαία βα-
βυλωνα (περισσότερα στο βιβλίο δυο βαβυλωνες ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ)
τη προσπαθείτε να εξηγήσετε σαν θρησκεία, δεν είστε αποστολικοί
και καθολικοί εκκλησία οπος την άφησε ο Ιησούς, αλλά βυζαντινοί εκκλησία.
Μετά από τον τρίτο αιώνα η ειδωλολατρεία μπήκε για τα καλά στην αληθινή θρησκεία.
Για το όνομα του Θεου όλοι το έχουν τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι.
Αν γράψετε στο google τετραγραματο θα δείτε το όνομα του Θεου ξεκάθαρα ότι είναι Ιεχωβά, γραμμένο σε εκκλησίες,
σε βιβλία θρησκευτικών τετάρτης γυμνασίου, στο βιβλίο: ορθόδοξος ιερά κατήχησις του Αγίου Νεκταρίου,μερικοί πατέρες
της ορθοδόξου εκκλησίας στα βιβλία τους γράφουν το όνομα του Θεου Ιεχωβά. Ένας ορθόδοξος επήγε στο πανεπιστήμιο
στην Θεσσαλονίκη που σπουδάζουν να γίνουν ιερής η στην ορθόδοξη βιβλιοθήκη και έβγαλε φωτοτυπία όλο το
βιβλίο ενός Αγίου και μου έδειξε το όνομα του Θεου Ιεχωβά. Οι Μ.τ.Ι. βγήκαν το 1870 και λένε ότι το όνομα του Θεου
είναι Ιεχωβά. οι ορθόδοξοι το λένε από τότε που έχουν βγει μετά από τον τρίτο αιώνα.
Και οι δοδαικαθεηστες λένε το όνομα του Θεου είναι Ιεχωβά. Όχι ότι δεν είναι το όνομα του Θεου Ιεχωβά αλλά το κρύβετε.
Οι δαίμονες ακούν το όνομα του Θεου και τρέμουν, ο ορθόδοξος που αναφέρω παραπάνω(μου έλεγε μια εμπειρία του)
ασχολούνταν με γιόγκα και έκανε διαλογισμό οπος μου έλεγε και ξαφνικά αισθανόταν ότι κάποιος ήταν δίπλα του, (ενας δαιμονας)
δεν φοβήθηκα μου ειπε επικαλέστηκα το όνομα του Θεου και ξαφνικά άκουσα μια μεγάλη βοή και έκλεισε η πόρτα μόνη της.
(η γιόγκα πρέπει να είναι δαιμονική). Όσο για τον Τρεμπελα που αναφέρει το όνομα Γιαχβέ η Ιεχωβά δεν είναι λάθος,
και δεν ανάφερε το όνομα από χάρη αλλά ήξερε καλά ότι το όνομα του Θεου είναι Ιεχωβά. και το όνομα του Θεού
το γράφει και στην αποκάλυψη, που έχει η μητέρα μου. Μέχρι το 1977 που πέθανε ο κ. Τρεμπελας είχε το όνομα
του Θεου, το 1978 βγάλατε το όνομα του Θεου.

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Κύριε Κώστα καλησπέρα. Επειδή κάνατε ένα σχόλιο "αχταρμά", δηλαδή λίγο από όλα, αν κατάλαβα καλά από το σχόλιό σας, μας μέμφεστε πως δεν χρησιμοποιούμε το όνομα Ιεχωβά, όπως κάνετε εσείς οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Αν λοιπόν επιθυμείτε να συζητήσουμε γι' αυτό το θέμα, πηγαίνετε στο άρθρο μου "ΙΕΧΩΒΑ: ΕΝΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ" http://antiairetikos.blogspot.com/2008/03/blog-post_30.html διαβάστε το και κάνετε εκεί τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα ανεβάσω σχόλιό σας, μόνο σε σχέση με το θέμα του άρθρου. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιό σας που δεν έχει σχέση με το θέμα του άρθρου δεν θα το δημοσιεύσω.

Χρήστος αντιαιρετικός

Ονήσιμος Ελευθεριάδης είπε...

Κώστα, είμαι αυτός που έγραψε το άρθρο αυτό, κάτω από το οποίο έγραψες το σχόλιο σου.
Αν έχεις σκοπό να συζητήσουμε, πολύ ευχαρίστως θα σου απαντήσω, αρκεί να μου γράψεις ένα συγκεκριμένο θέμα, ή μια ερώτηση, για να μπορώ να απαντήσω με μια σειρά.
Όπως καταλαβαίνεις, όταν μέσα σε ένα σχόλιο γράφεις για τόσα πολλά θέματα, δεν είναι εύκολο να σου απαντήσω αναλυτικά.
Περιμένω την ερώτηση, ή το θέμα που θέλεις να συζητήσουμε.

Ευχαριστώ.


Υ.Γ: Όπως ο Κώστας, έτσι όλοι όσοι θέλουν μπορούν να με ρωτήσουν ότι θέλουν, και να θέσουν κάποιο θέμα για συζήτηση.
Σας παρακαλώ, μη γράφετε κάτι και μετά εξαφανίζεστε, αυτό δεν είναι ευγενικό.
Άλλωστε, εσείς που διαβάζετε τα άρθρα αυτά, είστε σοβαροί άνθρωποι, και είναι καλό να τελειώνετε αυτό που αρχίζετε.

Ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Ονήσιμε,σε οποίο site συναντώ γραπτά σου,δε θα κουραστω να σε ρωτώ:Τι παγιδεύει στην οργάνωση των μαρτύρων τους ανθρώπους;Η βασιλεία του Ιεχωβά στη γη;Στη Βίβλο συναντάμε τις λέξεις:Η βασιλεία των ουρανών,Η βασιλεία του Θεου ( και του Χριστού ) ενώ δε συναντάμε πουθενά μα πουθενά τη βασιλεία του Ιεχωβά.Αυτο δε τους δημιουργεί υπόνοιες;Οι ανήκοντες στην οργάνωση δεν έτυχε να δουν τι έγραψε ο Απόστολος των εθνών : ουκ εστίν η βασιλεία του Θεού βρωσις και πόσις αλλά δικαιοσύνη και χαρά και ειρήνη εν Αγίω Πνεύματι ; Οπότε, με ποιο σκεπτικό διαδίδουν ότι η γη θα είναι επαρκής σε σιτηρά ; Όταν οι εισερχόμενοι βαπτίζονται,δε συνειδητοποιούν ότι είναι ήδη βαπτισμένοι;Αν δεν είναι,με ποιο σκεπτικό δέχονται βάπτισμα το οποίο γίνεται στο όνομα του Ιεχωβά και της οργανώσεως του;Οι ανήκοντες στην οργανωση,δεν έτυχε να δουν την εντολή του Χριστου : μαθητευσατε πάντα τα έθνη βάπτιζοντες αυτούς εις το όνομα ( σ'ενικο αριθμό ) του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος ; Τη Θεότητα του Χριστού , με ποιο σκεπτικό την απορρίπτουν, ενώ δηλώνεται ρητά στη Βίβλο :Θεός ην ο Λόγος ( Ιωάννου ),Θεός εφανερωθη εν σαρκί ( πρώτη επιστολή προς Τιμόθεο εδάφιο γ στίχο 16 ) ;Οι αποτυχίες τους στη πρόβλεψη για τον ερχομό γήινης βασιλείας τα έτη 1914 , 1925 , 1975 δε δίδαξαν τίποτα τους μεταγενέστερους ; Είναι ζωτικής σημασίας να δοθούν απαντήσεις αν θέλουμε να δουν τη πλάνη τους οι συνάνθρωποι μας και να ανάνηψη.Ειναι σημαντικό επίσης να βοηθήσουμε να υλοποιηθουν εκείνες οι υπέροχες λέξεις : παντας ανθρώπους σωθήναι ( πρώτη επιστολή προς Τιμόθεο ) .

Unknown είπε...

και να ανάνηψη : 0 δαίμων του ιστολογίου.Η σωστή πρόταση : και να ανανηψουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...