ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

27 Μαΐ 2019

ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 13ης ΦΥΛΗΣ. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Του Ευστάθιου Μπαρνασά


Η πόλη Αστάνα

Κάποτε στα παιδικά μου χρόνια η γιαγιά μου, η οποία δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο, μου έλεγε μια ιστορία σε στυλ παραμυθιού για την άλωση της Κωνσταντινούπολης και για την κερκόπορτα, την οποία είχαν ανοίξει οι «Ωβραίοι» όπως τους έλεγε και έγιναν η αιτία για να μπούνε οι Τούρκοι και να καταλάβουν την πόλη.
Αυτή η ιστορία ήταν ο αρχικός λόγος που έγινα εμπαθής με τους Εβραίους και αργότερα διάφορα άλλα γεγονότα εντός και εκτός της Ελλάδας που έγειραν την πλάστιγγα εις βάρος τους και αύξησαν αυτήν την εμπάθεια, περιμένοντας όμως την στιγμή που θα βρεθούν βάσιμα στοιχεία για  να αποδειχτεί το αντίθετο...

Τώρα βέβαια τι στοιχεία να βρεθούνε και γιατί να ψάξω να τα βρω και να δικαιολογήσω τους Εβραίους, που έχουν την φωλιά τους λερωμένη διαχρονικά και είναι γνωστό «τοις πάσι»;
Αυτό λοιπόν αποφάσισα να το κάνω γιατί δεν είναι φυσιολογικό  να πέφτει συνεχώς λάσπη  και να τα φορτώνεται όλα ο ίδιος κόκορας, χωρίς να γνωρίζουμε το αίτιον της αιτίας.
Να ξεκαθαρίσω όμως ότι ούτε δικηγόρος του διαβόλου θέλω να γίνω αλλά ούτε και ψευδομάρτυρας μιας εμπάθειας.
Θα προσπαθήσω και εφόσον είναι δυνατόν θα αφαιρέσω αυτήν την εμπάθεια και στον βαθμό που της αναλογεί, μέσα από γεγονότα όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι από τότε έως και σήμερα.
Θα αναφερθώ λοιπόν σε ένα πραγματικά ιστορικό γεγονός με ύφος παραμυθιού με πραγματικές αποδείξεις και σαφείς ενδείξεις και λέω σαφείς ενδείξεις γιατί συνεπάγονται με την ροή των γεγονότων.
Λοιπόν, ας δούμε πρώτα κάποιες θρησκευτικές αναφορές των μονοθεϊστικών θρησκειών, του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού και του Ισλάμ και αναφέρομαι μόνο σε αυτές τις τρείς θρησκείες για συγκεκριμένο λόγο που θα αναλύσουμε στην συνέχεια του άρθρου. 
Αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη στο Δευτερονόμιο γραμμένα από τον Μωϋσή τα παρακάτω, στο κεφάλαιο 15 και στο εδάφιο 6:
«Διότι ο Κύριος ο Θεός σου θα σε ευλογήσει, όπως σου υποσχέθηκε και θα δανείζεις σε πολλά έθνη, αλλά εσύ δεν θα δανείζεσαι και θα εξουσιάζεις πολλά έθνη, αλλά εσένα δεν θα σε εξουσιάζουν» και στο
κεφάλαιο 23 και εδάφιο 19 «Δεν πρέπει να αναγκάσεις τον αδελφό σου  να πληρώσει τόκο, είτε για τροφή είτε για οτιδήποτε θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει τόκο» και στο επόμενο εδάφιο το 20 μας λέει:
« Έναν ξένο μπορείς να τον αναγκάσεις να πληρώσει τόκο, αλλά τον αδελφό σου δεν πρέπει να τον αναγκάσεις ώστε να σε ευλογήσει Κύριος ο Θεός σου σε οτιδήποτε επιχειρείς να κάνεις στη γη την οποία θα πάρεις στην κατοχή σου».
Εδώ μας λέει δύο πράγματα ότι μπορούν να κάνουν οι Εβραίοι.
Πρώτον να δανείζουν με τόκο σε ξένους εκτός του Ισραήλ και δεύτερον να καταλάβουν γη που μέχρι εκείνη την στιγμή δεν τους ανήκε και μάλιστα υπό την κατεύθυνση του Κυρίου και το σπουδαιότερο μέσω του δανεισμού θα εξουσιάζουν όλα τα έθνη.
Μάλιστα, μια χούφτα λαός θα εξουσιάζει όλα τα έθνη.
Αυτό πραγματοποιήθηκε άραγε και εάν ναι, πότε και με ποιόν τρόπο;
Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω εάν οι ρήσεις του Δευτερονομίου είναι θεόπνευστη ή ανθρώπινη τοποθέτηση του συγγραφέα, όμως αυτές οι ρήσεις ήταν πολύ σοβαρές για να παρθεί μια μεγάλη απόφαση στο ιστορικό παρελθόν από έναν ολόκληρο λαό, για το τι μέλλει γενέσθαι σε ολόκληρο τον κόσμο.
Βεβαίως θα πρέπει να δούμε και για ποιόν λαό μιλάμε.
Μετά από 1500 χρόνια έρχεται ο Ιησούς Χριστός ο οποίος λέει τα εξής.
Λουκάς κεφάλαιο 6, εδάφιο 34: «Εάν δανείζετε σε εκείνους από τους οποίους περιμένετε να τα πάρετε πίσω, τι το ιδιαίτερο κάνετε; Και οι αμαρτωλοί δανείζουν σε αμαρτωλούς για να πάρουν πίσω τα ίσα».
Και στο 35 εδάφιο αναφέρει: «Αντίθετα να αγαπάτε τους εχθρούς σας και να κάνετε το καλό και να δανείζετε μη ελπίζοντας να πάρετε πίσω τίποτα, και η ανταμοιβή σας θα είναι μεγάλη».
Λίγο αργότερα ο Μ. Βασίλειος επισημαίνει ότι «οι τόκοι είναι απάνθρωποι και αφύσικοι. Είναι απάνθρωποι γιατί εμπορεύονται την ανθρώπινη δυστυχία. Είναι όμως και αφύσικοι γιατί πουθενά στη φύση δεν υπάρχει αντιστοιχία τους. Τα σπέρματα φυτρώνουν και αποδίδουν προσόδους με τον χρόνο. Και τα ζώα ωριμάζουν και αποδίδουν με τον χρόνο. Ο τόκος όμως αποδίδει από την πρώτη ημέρα».
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Χριστιανισμός είναι κάθετος ως προς την αποστροφή του για την τοκογλυφία και φαίνεται να υποστηρίζει το «δωρεάν λάβετε δωρεάν δότε» και να κρατάει αποστάσεις από τις αναφορές του Μωϋσή.
Τον έβδομο αιώνα ιδρύθηκε και το μονοθεϊστικό Ισλάμ.
Το Ισλάμ έχει απαγορεύσει αυστηρά την τοκογλυφία (Ρίμπα) εξαιτίας της μεγάλης ζημίας που πρόκειται  να προκαλέσει τόσο στο άτομο όσο και στην κοινωνία. Το Ισλάμ υποστηρίζει ότι:
«Η τοκογλυφία προκαλεί σοβαρή διαταραχή στην κατανομή του πλούτου και διευρύνει το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Επειδή η τοκογλυφία τείνει να συγκεντρώνει τον πλούτο στα χέρια λίγων ατόμων και να τον στερεί από τα χέρια των άλλων, προκαλεί μια άνιση κατανομή του πλούτου και των πόρων και χωρίζει την κοινωνία σε μια υπερβολικά πλούσια μειονότητα και μια υπερβολικά φτωχή ή στερημένη μεγάλη πλειοψηφία. Το αποτέλεσμα από αυτή την κατάσταση συνήθως είναι να προκαλεί μίσος και εγκληματικότητα στην κοινωνία».
Και το Ισλάμ λοιπόν είναι εναντίον της τοκογλυφίας.
Από εδώ και μετά θα μπούμε στην ουσία του θέματος για να ξεκαθαρίσει και το τοπίο.
Κάπου γύρω στο 650 με 950 μ.Χ. στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Κασπία θάλασσα και επάνω στον Δρόμο του Μεταξιού που συνέδεε εμπορικά την ανατολή με την δύση κυριαρχούσε μια τούρκικη νομαδική φυλή, η οποία δημιούργησε ένα ισχυρό κράτος με ανεπτυγμένο εμπόριο και ανώτερο πολιτισμό για εκείνη την εποχή και αυτή ήταν η φυλή των Χαζάρων, η οποία εξαφανίστηκε τον 12ο αιώνα σχεδόν ανεξήγητα.
Όμως πόσο ανεξήγητα εξαφανίστηκε; Γιατί και πως εξαφανίστηκε;
Η Χαζαρία ήταν ένα πολυεθνικό κράτος με ένα περίπλοκο σύστημα διακυβέρνησης από δύο βασιλείς διαφορετικών όμως υποχρεώσεων, με νόμους και αρμοδιότητες αυστηρές. Είχαν αναπτύξει πολύ το εμπόριο και τις εξαγωγές διαφόρων προϊόντων στα γειτονικά κράτη, αλλά τα μεγάλα  κέρδη τα εξασφάλιζαν από τους δασμούς στα τελωνεία τους, στα περάσματα του λεγόμενου Δρόμου του Μεταξιού. Φαίνεται λοιπόν ότι η δασμολόγηση των προϊόντων μέσω της Χαζαρίας άρχισε να δημιουργεί πίεση εκ των έξω στο Χαζάρικο κράτος και η αλλαγή πολιτικής ήταν πλέον αναγκαία και αναπόφευκτη και ίσως επιβεβλημένη.
Επειδή ήταν και μία ειδωλολατρική κοινωνία, άρχισαν γρήγορα να αντιλαμβάνονται ότι ήταν επιβεβλημένο να αποδεχτούν μια από τις τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες των γύρων μονοθεϊστικών κρατών, για λόγους πλέον καθαρά υπαρξιακούς. Τα γύρω μονοθεϊστικά κράτη ποτέ δεν έβλεπαν με καλό μάτι την πολυθεϊστική Χαζαρία, στην οποία κατοικούσαν και κάποιες μικρές ομάδες κατατρεγμένων Χριστιανών, Μουσουλμάνων και Ιουδαίων. 
Οι Χαζάροι εκτός των άλλων χαρακτηριστικών τους, έκαναν και κάτι πρωτότυπο και μοναδικό, άλλαζαν μέσα σε ένα βράδυ με τον πρώτο τυχόντα την ταυτότητα τους, το παρελθόν τους και την οικογένεια τους.
 Έτσι απλά.
Συμπερασματικά λοιπόν αυτό θα έπρεπε να τους καθιστούσε και ψυχρά ουδέτερους ως προς τα πατριωτικά τους συναισθήματα αλλά και τους κοινωνικούς τους δεσμούς. Είναι ανεξήγητη η συμπεριφορά, όχι μόνο της εγκατάλειψης αλλά και της παράδοσης της οικογένειας σε κάποιον άγνωστο. Φαίνεται ότι έθεταν πάνω απ’ όλα το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτό βέβαια έφερε την δυνατότητα του τελικού αποτελέσματος που θα δούμε παρακάτω.
Λέγεται δε, ότι ζήτησαν να τους σταλούν θρησκευτικές αντιπροσωπείες από τις τρείς μονοθεϊστικές θρησκείες για να επιλέξουν σε ποια από αυτές θα προσηλυτιστούν, ώστε να αποκτήσουν ηπιότερη προσέγγιση προς τα γειτονικά κράτη μέσω μιας κατά κάποιον τρόπο αδελφής θρησκείας, αφού κατά βάση είχαν όλες τον ίδιο Θεό.
Επέλεξαν τον Ιουδαϊσμό και έδειξαν ως πιστοί, ότι έγιναν βασιλικότεροι του βασιλέως και με την βοήθεια βέβαια του χαρακτηριστικού τους να αλλάζουν ταυτότητα, έγιναν ας το πούμε η 13η φυλή του Ισραήλ.
Κάπου στο 1200 μ.Χ. οι Χαζάροι δέχτηκαν στρατιωτικές πιέσεις από τους γύρω λαούς και διαλύθηκαν, χωρίς να γίνει απολύτως γνωστό από ποια κράτη αφομοιώθηκε ο πληθυσμός τους, εικάζεται όμως ότι διασκορπίστηκαν σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο και όχι μόνο. Εκεί  θα έπρεπε να επιβιώσουν ανάμεσα σε λαούς με διαφορετικές νοοτροπίες, θρησκείες και πολιτισμούς και  σίγουρα θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί.
Από τον μεσαίωνα και μετά εξαπλώθηκαν μέσω της αδελφής Οθωμανικής αυτοκρατορίας παντού και έχοντας καταλάβει πολύ πριν, ότι με φωτιά και τσεκούρι δημιουργείς μόνο επαναστάσεις και αντίσταση, επέλεξαν να κυριαρχήσουν μέσω της οικονομικής εξουσίας του έντοκου δανεισμού και του χρήματος, κάτι που γνώριζαν καλά, εκμεταλλευόμενοι όμως τώρα την διευθέτηση του Δευτερονομίου (Κεφ. 15, εδ. 6 και Κεφ. 23 εδ. 19 – 20), καλυπτόμενοι ως Εβραίοι της διασποράς ή ως οι γνωστοί μας Σιωνιστές …
χοντας ιδρύσει τους Ναΐτες και τις πρώτες τράπεζες, την Μασονία και τους Ιλλουμινάτι για τον έλεγχο της παγκόσμιας εξουσίας και την Μουσουλμανική Αδελφότητα για να κάνει τον Βέλη – γκέκα στους ανυπάκουους, όποτε αυτοί θα το ήθελαν, έγιναν παγκόσμιοι κυρίαρχοι.
Η FED στις ΗΠΑ είναι δικό τους μαγαζί, τυπώνοντας χαρτί από δωρεάν ξυλοπολτό σε δολάρια χωρίς αντίκρισμα και πουλώντας τα  σχεδόν με 30% της συναλλαγματικής αξίας τους στην κεντρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, ελέγχουν όλη την οικονομία τους και κατ’ επέκταση όλον τον κόσμο.
Το άλλο 70% το ελέγχουν  μέσω της καταναλωτικών αγαθών που καπηλεύονται, όπως πετρέλαιο, χρυσό, πολύτιμους λίθους, παραγωγή αναψυκτικών, ποτών, ένδυση, υπόδηση, μεταλλαγμένα τρόφιμα και σπόρους, φάρμακα, ναρκωτικά, ιντερνέτ, ΜΜΕ, όπλα, όλα κατ’ αποκλειστικότητα και το σπουδαιότερο, τον φόβο και τον τρόμο για το μέλλον της ανθρωπότητας.
Έγιναν πνευματικά Αγαρηνοί, έγιναν Ισμαηλίτες, για να εκμεταλλευτούν την υπόσχεση που αναφέρεται στην Βίβλο, Γένεσις 21:18. Παραπλανητικά ιδρύσανε το Ισραήλ το 1948 για να ελέγχουν την Ασία και το 90% του Ισραήλ εκτός των Αράβων είναι Χαζάροι. Ακόμα και η Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα είναι παραπλάνηση, διότι το πλάνο τους είναι μια πρωτεύουσα με παγκόσμια κυριαρχία στα παλιά Τουρκο - Χαζάρικα εδάφη και αυτό ξεκίνησε το 1830, την εποχή που γράφτηκε η βίβλος της κυριαρχίας και ιδρύθηκαν όλες οι σχολές, πολιτικές και θρησκευτικές, Τριμερή, λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Κρανία και Οστά, Προτεστάντες και άλλες.
Ανήκουν παντού και τους ανήκουν όλα.
Τα γνωστά πρωτόκολλα της Σιών δεν μπορεί να ήταν έργο των Εβραίων, διότι αυτοί τηρούσαν όσο τους ήταν δυνατόν κατά γράμμα τους νόμους του Μωϋσή και μια καινούργια βίβλος ή κάτι τέτοιο, θα ήταν βδέλυγμα για την πίστη τους.
Το μεγάλο αίνιγμα είναι ότι χτίστηκε μια πόλη στις αρχές του 21ου αιώνα και μέσα σε μια δεκαετία για να ξεχωρίζει ως παγκόσμια πρωτεύουσα μια πόλη για την οποία προσέφεραν πάνω από δέκα δισ. δολάρια οι Κινέζοι ακόμα περισσότερα οι Άραβες άγνωστο τι έδωσαν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση και σχεδόν όλος ο πλανήτης πλήρωσε για αυτήν την πόλη την ΑΣΤΑΝΑ, μια πόλη από το μέλλον στο Καζακστάν, στους τόπους καταγωγής των Χαζάρων, για να γίνει προφανώς η παγκόσμια πρωτεύουσα της κυριαρχίας των Χαζάρων.
Η συνωμοσιολογία όμως γεννά θεωρίες που λένε ότι αλλάζοντας τα δύο μπροστινά γράμματα η ΑΣΤΑΝΑ γίνεται ΣΑΤΑΝΑ(Σ) και το στηρίζουν στα περίεργα σύμβολα της πόλης. Όλα πιθανά.
Οι Χαζάροι κυβερνούν με ένα Παγκόσμιο Κεντρικό Συμβούλιο, παραπλανητικά Εβραϊκό Σιωνιστικό, στο οποίο υποτάσσονται όλοι. Όλες οι εξουσίες στον κόσμο είναι επιλεγμένα δικές τους και κρύβονται πίσω από το ψέμα ότι κατάγονται από τους Εβραίους, ότι είναι Εβραίοι, για να υπάρχει όνομα για τα κατηγορώ, αλλά στην πραγματικότητα όλοι είναι Χαζάροι και είναι παντού.
Τελικά είχε δίκιο η γιαγιά μου για την κερκόπορτα, όμως έκανε λάθος στο όνομα. Βέβαια δεν μπορούσε να ξέρει ότι από εκεί και μετά όλος ο κόσμος θα είχε πάντα μία κερκόπορτα, αλλά μια κερκόπορτα χωρίς Εβραίους.
Όσο για εμάς τους ανθρώπους αυτού του πλανήτη δεν υπάρχει σωτηρία και ξέρετε γιατί, γιατί επιλέξαμε να είμαστε υπέρ του εχθρού μας και καταφέραμε το ανεπανάληπτο, να γίνουμε εμείς οι εχθροί μας.
Το δείχνουμε συνεχώς με κάτι σαν το … «Ωχ! ρε αδερφέ τι ’ναι αυτά που λες».
Τελικά, λες αυτοί που αντιστέκονται να είναι οι πραγματικοί Εβραίοι; Καθόλου απίθανο.






ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...