ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

15 Σεπ 2010

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ



Είναι κοινό χαρακτηριστικό των περισσοτέρων ανθρώπων με αφορμή κάποια τυχαία γεγονότα να απλουστεύουν και να γενικεύουν τα πράγματα ώστε να καταλήγουν στο επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκριση και την αποποίηση προσωπικών ευθυνών....

Από τον κανόνα βέβαια αυτό δεν εξαιρούνται και οι Νεοέλληνες – ιδιαίτερα οι κάποιας ηλικίας – οι οποίοι ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι αποποιούνται των ευθυνών που αναλογούν σε όλους μας και το μόνο που τους μένει, είναι, να καταγγέλλουν και να οικτίρουν τα κακώς κείμενα της Ελληνικής κοινωνίας. Και η στάση τους αυτή φθάνει στα όρια του αρρωστημένου πάθους όταν τυχόν αναφερθούν στην σύγχρονη Ελληνική νεολαία. Το τι «της σέρνουν» είναι άνευ προηγουμένου. Μόνο ανηθικότητα, έλλειψη αγάπης προς την Πατρίδα και την Θρησκεία διακρίνουν σ’ αυτή, βλέποντας π.χ. κάποιους νέους που είναι μειοψηφία της μειοψηφίας να καίνε την Ελληνική σημαία. Ξεχνούν όμως το βασικότερο. Η νεολαία αυτή δεν προήλθε από παρθενογένεση, αλλά δικά τους παιδιά την αποτελούν. Και είναι γνωστό τοις πάσι πως ο νέος μιμείται τον μεγαλύτερο. Ο μεγαλύτερος λοιπόν είναι αθώα περιστερά και δεν το γνωρίζαμε;Και ας γίνουμε πιο αναλυτικοί για να γίνουμε και κατανοητοί. Κατηγορούν όπως είπαμε πιο πάνω την νεολαία για ανηθικότητα. Την ανηθικότητα αυτή ποιος την προάγει όμως; Γεμάτα είναι τα περίπτερα και τα πρακτορεία τύπου με περιοδικά που τα εξώφυλλά τους κοσμούν γυμνές γυναίκες σε προκλητικές στάσεις. Τα περιοδικά αυτά ποιος τα εκδίδει και τα εμπορεύεται λοιπόν; Ο … νέος; Λένε πως έχει αυξηθεί η ομοφυλοφιλία. Μα υπάρχει Ελληνικό σήριαλ που να μην έχει τον ομοφυλόφιλό του τον κοινώς ονομαζόμενο και «γκέι» ο οποίος πάντα «κατά τύχη;» επιλέγεται από τον σκηνοθέτη να είναι και το πιο αξιαγάπητο πρόσωπο της σειράς, ούτως ώστε να γίνει κοινωνικά αποδεκτή η ομοφυλοφιλία; Ποιοι λοιπόν είναι οι ιδιοκτήτες των καναλιών και ποιοι οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες των αντίστοιχων σήριαλς; Οι … νέοι πάλι! Έτσι δεν είναι;
Κατηγορούνται οι νέοι ως ταραξίες της κοινωνικής τάξης και ως παρακμιακά άτομα και αλήτες όταν τυχαίνουν να κάνουν καταλήψεις στα σχολεία. Ενώ οι μεγάλοι ούτε δρόμους καταλαμβάνουν με τα τρακτέρ τους ή τα φορτηγά τους εμποδίζοντας την εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και του κράτους ούτε τίποτα. «Αθώες περιστερές» όπως είπαμε και πιο πάνω.
Και όμως. Οι νέοι μας κάθε άλλο παρά αλήτες ή ανήθικα και παρακμιακά άτομα δεν είναι. Γιατί οι νέοι μας και την πατρίδα αγαπούν και την θρησκεία και ηθικά άτομα είναι. Και το λέμε αυτό γιατί σε τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουμε ιμέηλ όπου πολλοί νέοι εκφράζουν την αγωνία τους για την Εκκλησία και την πατρίδα και για το φθοροποιό έργο των αιρέσεων που υποσκάπτουν τα θεμέλιά τους.
Γιατί τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη του διαδικτύου (ίντερνετ – internet) ο «πόλεμος» με τις αιρέσεις έχει μεταφερθεί πλέον σ’ αυτό. Έτσι πολλοί νέοι διαπιστώνουν την έλλειψη προστασίας και σωστής καθοδήγησης από την διοικούσα Εκκλησία στο φθοροποιό έργο των αιρέσεων, αφού ο αντιαιρετικός αγώνας κατά το πλείστον έχει αφεθεί σε προσωπικές και ιδιωτικές πρωτοβουλίες. Μάλιστα και κάτι που αξίζει εδώ να αναφερθεί είναι πως οι πιο πετυχημένες αντιαιρετικές σελίδες ανήκουν σε πρώην αιρετικούς! Βέβαια υπάρχουν και μητροπόλεις που κάνουν αξιόλογο έργο στο διαδίκτυο αλλά δυστυχώς είναι λίγες. Πιστεύουμε πως πρέπει πλέον οι μητροπόλεις να επανδρωθούν με άτομα που να έχουν γνώσεις του διαδικτύου και της αντιμετώπισης των αιρέσεων, ούτως ώστε με την παρέμβαση τους οι νέοι να μην νοιώθουν μόνοι και λόγω της έλλειψης πνευματικής καθοδήγησης κάποιοι από αυτούς να πέφτουν θύματα των αιρέσεων. Και να μην είναι μόνο στα χαρτιά (Δίπτυχα) οι επιτροπές κατά των αιρέσεων, των ανά την Ελλάδα μητροπόλεων, που συνήθως έχουν μηδέν αντικείμενο, για να φαίνεται τάχα πως η Χ μητρόπολη παράγει και προάγει τον αντιαιρετικό αγώνα.
Αφορμή για όλα αυτά που γράφουμε αποτέλεσαν τα e-mail (ιμέηλ) που λάβαμε τις τελευταίες μέρες από δύο νέους, τα οποία εκτός ότι μας συγκίνησαν βαθύτατα, θεωρήσαμε πως έπρεπε να δημοσιευτούν στην κεντρική σελίδα του «Αντιαιρετικού» για να αποτελέσουν όχι μόνο κόλαφο σε όλους αυτούς τους «Φαρισαίους» που δεν βλέπουν το δοκάρι που είναι μπηγμένο στο μάτι τους και βλέπουν μόνο το αγκαθάκι στο μάτι του διπλανού τους, αλλά και αιτία να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι ώστε να κινηθούν στην σωστή κατεύθυνση.
Το πρώτο e-mail (ιμέηλ) έφτασε στην προσωπική μας ηλεκτρονική διεύθυνση από ένα παλικάρι ονόματι Δημοσθένη Καραγιώργο το οποίο εργάζεται το πρωί και πηγαίνει νυχτερινό σχολείο το βράδυ και το άλλο υπό μορφή σχολίου στο άρθρο μας «Διάλογος με Δωδεκαθεϊστή, μέρος τρίτο» από τον Κύπριο Χριστάκη Χαραλάμπους.Στο e-mail (ιμέηλ) του ο Δημοσθένης αγωνιά για την τύχη πολλών νέων που πιθανόν μπορούν να παρασυρθούν από τους αιρετικούς και συγκεκριμένα τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και ζητά σχεδόν απελπισμένα κάποιους να ενδιαφερθούν για αυτούς και να τους βοηθήσει. Αξίζει να προσεχθεί και ο τρόπος γραφής του, που δείχνει ευγένεια ψυχής και υψηλό μορφωτικό επίπεδο παρά το νεαρό της ηλικίας.Το e-mail (ιμέηλ) του Χριστάκη είναι τελείως διαφορετικό. Είναι ένα άτεχνο, πρωτόγονο, σχεδόν «βίαιο» κείμενο που απαγγέλλεται απνευστί. Πως θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετικό αφού είναι μια προσωπική εξομολόγηση ψυχής. Μέσα σε ελάχιστες αράδες ο Χριστάκης πετυχαίνει σχεδόν το ακατόρθωτο. Να περιγράψει την πνευματική προσωπική του πορεία – ξεκινώντας με την καταγγελία του ψευδο - κινήματος των Δωδεκαθεϊστών – από την αθεΐα στον Χριστό, κραυγάζοντας ταυτόχρονα για την πιθανή απώλεια του Ελληνισμού και της νεολαίας.
Πριν εκθέσουμε τα δύο e-mail (ιμέηλ) θα θέλαμε να πούμε και τούτο. Πιθανόν κάποιοι ενοχληθούν και δυσαρεστηθούν από αυτά που γράφονται και με τον τρόπο που γράφονται στο παρόν άρθρο. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Δεν δημιουργήσαμε τον «Αντιαιρετικό» για να «χαϊδεύουμε» αυτιά και συνειδήσεις αλλά για την υπηρεσία της αλήθειας. Το «χάιδεμα» των αυτιών και των συνειδήσεων το έχουμε αφήσει στους «επαγγελματίες» του είδους είτε αυτοί είναι πολιτικοί είτε εκκλησιαστικοί ταγοί που υπέκυψαν – οι τελευταίοι – στον τρίτο πειρασμό του Χριστού (Ματθαίος 4 : 8 – 11), συναγελαζόμενοι με τον «Καίσαρα». Να μην τους αφήσουμε και χωρίς «δουλειά» κιόλας!
Σας αφήνουμε τώρα όχι μόνο να χαρείτε και να προβληματιστείτε από τα δύο αυτά e-mail (ιμέηλ), αλλά και να νοιώσετε υπερήφανοι – όπως νοιώσαμε και εμείς – που έχουμε τέτοιους λεβέντες νέους.

Ακολουθούν τα δύο ιμέηλ:

«Αγαπητέ Χρήστο γεια σου. Έχω μπει αρκετές φορές στην ιστοσελίδα σου και την επισκέπτομαι τακτικά. Μου αρέσει να διαβάζω αρκετά όσα αφορούν τη θρησκεία μας αλλά και ενδιαφέρομαι γενικότερα για την θεολογία. Τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι με της αιρέσεις και συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες με τους αποκαλούμενους ΜΤΙ. Στην σελίδα σου μάλιστα, βρήκα αρκετές πληροφορίες για αυτούς. Δηλαδή τις διαφορές που έχουνε με την Ορθόδοξη Εκκλησία και που στηρίζονται για να υποστηρίξουνε ως σωστές αυτές τις διαφορές. Απ' ότι έχω καταλάβει ως τώρα η πλειονότητα από αυτούς τους πιστούς πιστεύουνε βαθιά στην θρησκεία τους. Ο λόγος όμως που σου γράφω δεν είναι μόνο για να σε ευχαριστήσω για το έργο που κάνεις, αλλά για να σου ζητήσω και κάτι. Αυτό είναι ότι τον τελευταίο καιρό επισκέπτομαι ένα site που όπως αργότερα έμαθα είναι και το μεγαλύτερο σε επισκεψιμότητα σε όλη την Ελλάδα. Το site αυτό είναι το zoo.gr. Σε αυτό το site έχει παιχνίδια, ζωντανή συνομιλία με άλλα μέλη και forum με συζητήσεις. Εκεί στο forum παρακολουθώ την κατηγορία των φιλοσοφικών συζητήσεων. Είδα προς έκπληξη μου ότι υπάρχουνε εκεί αρκετά μέλη ΜΤΙ και αυτό που κάνουνε δεν είναι τίποτα άλλο από το να 'ψαρεύουνε' πιστούς. Αυτό γίνεται αδιάκοπα από ότι έχω παρακολουθήσει από την ώρα που μπήκα σ’ αυτό το site.
Το πρόβλημα που διαπίστωσα είναι το ότι η πλειονότητα των Χριστιανών Ορθόδοξων δεν έχουνε μελετήσει αρκετά την Αγία Γραφή και στα επιχειρήματα που τους παραθέτουνε οι ΜΤΙ δεν έχουνε τι να απαντήσουν. Έτσι γενικά στις περισσότερες συζητήσεις που αναφέρονται σε Αγία Τριάδα, νηπιοβαπτισμό και διάφορα άλλα που βρίσκουνε στραβά στην δικιά μας θρησκεία, οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας δεν έχουνε τι να απαντήσουνε με επακόλουθο να κερδίζουνε τις εντυπώσεις και προφανώς με τον τρόπο αυτό, να κατευθύνουνε άτομα στη δικιά τους οργάνωση.
Επειδή εγώ δεν έχω διαβάσει αρκετά την Αγία Γραφή, δεν μπορώ να απαντήσω στα θέματα που βάζουνε. Εσείς από ότι έχω δει έχετε ασχοληθεί και διαβάσει αρκετά την Αγία Γραφή και γνωρίζετε αρκετά για αυτήν την οργάνωση, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε και να τους απαντήσετε αλλά και να τους ξεμπροστιάσετε (γιατί σίγουρα κάτι τέτοιο αξίζει ιδιαίτερα σε αυτούς τους συγκεκριμένους).Σας παρακαλώ για χάρη όχι εμένα αλλά για το σύνολο της Εκκλησίας αν μπορέσετε κάποια στιγμή να επισκεφθείτε αυτό το site και να τους απαντήσετε σε αυτά που λένε και πειράζουνε τους αδελφούς Ορθόδοξους, την Εκκλησία αλλά και κατά την γνώμη μου και Τον ίδιο Τον Χριστό.
Αν μπορείτε εσείς ή και κάποιος συνεργάτης σας να ασχοληθείτε με το θέμα και να μπορέσετε να κάνετε κάτι ώστε αν όχι να βάλουμε στη θέση τους συγκεκριμένους ΜΤΙ, τουλάχιστον να απαντήσουμε στην απορίες των αδελφών μας που από ότι έχω αντιληφθεί καταλήγουνε σε ιδιωτική συνομιλία με κάποιο μέλος των ΜΤΙ για να τους απαντήσει στις απορίες τους και καταλαβαίνεται αυτό που αποσκοπεί.
Μερικά από αυτά τα μέλη των ΜΤΙ που 'πράττουνε έργο' σε αυτό το site είναι. Volerachio, antigoni007, NOHMA1, sissi24.
Αν δεν θέλετε να δώσετε κάποια απάντηση στα θέματα που έχουνε προς συζήτηση εκεί, μπορείς να ανεβάσεις ένα δικό σου θέμα ώστε με το θέμα αυτό να απαντάς και στις ερωτήσεις-προκλήσεις που έχουνε θέσει προς τους αδελφούς Ορθόδοξους. Απλά το θεωρώ σημαντικό γιατί αυτό το site το επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες αδελφοί μας. Δεν έχω πρόβλημα να δημοσιοποιήσεις το μήνυμά μου απλά το θεώρησα άσκοπο να το κοινοποιήσω, για αυτό και δεν το έθεσα ως απάντηση σε κάποιο δικό σου θέμα, που και πάλι ήξερα ότι θα το διάβαζες. Τέλος θα σε παρακαλούσα να μην αντιμετωπίσεις απαξιωτικά αυτή μου την πρόσκληση γιατί πίστεψέ με το site αυτό είναι πράγματι το πρώτο σε επισκεψιμότητα σε όλη την Ελλάδα και σίγουρα εκεί θα άξιζε να είχαμε και μία δεύτερη Ορθόδοξη φωνή, που να γνωρίζει και να απαντά σε όλους αυτούς που καθημερινά πειράζουνε και προσβάλλουνε την Ορθόδοξη Εκκλησία και το σύνολο των Ορθόδοξων Χριστιανών.

Με τιμή Δημοσθένης»



«Ο/Η χριστάκης χαραλάμπους άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας
"ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΗ, ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ":
συγγνώμη. τα έχω πάρει μαζί τους. με τρέλαναν. επειδή τώρα διαβάζω για να τους αποκρούσω και επειδή δε έχω την πολυτέλεια να αγοράζω βιβλία κάποτε στην τρέλα μου γράφω μεγάλα κείμενα ασυνάρτητα και με βρώμικα κάποτε λόγια. Αλλά όλα αυτά γιατί έχω αγανακτήσει. έχω τρελές σκέψεις στο μυαλό μου. χάνουμε τον ελληνισμό την νεολαία. νεαρός είμαι και εγώ 22 ετών η αθεΐα με πολιορκούσε κάποτε. πόνεσα στην ζωή μου έχασα τα όνειρα μου παλιά αλλά οι προσευχές μου με βοήθησαν. τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνες. δεν είμαι τύπος της εκκλησίας. στο χωριό μου έχουμε ιερέα από αυτούς που έκαναν μια ζωή κακή και μετά έγιναν ιερείς. από αυτούς των κομμάτων του εθνικισμού....πήγα μια φορά σε μοναστήρι στο σταυροβουνι. εξομολογήθηκα. μαγεύτηκα. είμαι σίγουρος ότι υπάρχει θεός πλέον αν και έχω πολλές απορίες όσον αφορά καινή και παλαιά διαθήκη. θα ήθελα να πω ότι για μένα υπάρχουν δαίμονες σαν τον Καλόπουλο ο οποίος μου έβαλε εμπόδια όταν του έκανα ερωτήσεις. πιστεύω ότι αυτοί οι τύποι πληρώνονται για να αλλάξουν την ελλάδα προς το κακό. να το βλέπετε. μαζεύουν αμαθείς και τους κάνουν τέρατα.
Ανάρτηση από τον/τη χριστάκης χαραλάμπους στο ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΣ τη 9 Σεπτεμβρίου 2010 2:17 π.μ.»

Αντί επιλόγου. Με τέτοιους νέους δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα!
 
 
 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

 

7 σχόλια:

The Most Dangerous Internetic Shark είπε...

Πολύ ωραίο το άρθρο.
Η φωτογραφία του (η 1η) όμως δεν δείχνει άνθρωπο που να έχει αγωνία!

valo είπε...

Ενδιαφερον αρθρο.

Θα ηθελα ομως να απαντησω στον φιλο Δημοσθενη.

Οι Μαρτυρες του Ιεχωβα βασιζονται στην Αγια Γραφη ενω
οι Ορθοδοξοι και οι Καθολικοι
περροσοτερο στην παραδοση -μαλιστα υποτασουν την Γραφη στην παραδοση.

Τυπικα παραδοση και Γραφη ειναι ισοκυρες ,στην ουσια ομως η παραδοση επιβαλλεται.

Οποτε υπαρχει τεραστιο χασμα μεταξυ ΜΤΙ και Ορθοδοξων .

Μιλουμε για εντελως διαφορετικες
θεολογιες.

Οποτε φιλε Δημοσθενη ξεκινα απο αυτη τη διαπιστωση για να βγαλεις και τα συμπερασματα σου.

χριστακης χαραλαμπους είπε...

οντως ειναι ασυναρτητο αγαπητοι μου ναι γιατι ειναι ενα παραπονο μια κραυγη απογνωσης αγωνιας,το εγραψα εν βρασμω ψυχης.βλεποντας ανθρωποι των γραμματων να αποκαλουν τους ελληνες εβραιους να αποκαλουν τους ιερεις ολους σκοταδιστες ρασοφοεους και πολλα αλλα βρωμολογα.ελεος που λεει και μια αδελφη μου συνεχεια!ελεος!απο εναν αθεο τον οποιο δεν μπορω να κατονομασω τωρα δημοσια ειπωνονται στο φεισμουκ και στο ιστολογιο του παρα πολλα βρωμολογα και υβρεις για τους ελληνες.τον ευατο του δεν τον πολυκατηγορει ομως.λεει οτι δεν ειμαστε ελληνες γιατι οι τελυταιοι ελληνες σφαχτηκαν απο τους βυζαντινοχριστιανους.ειδατε?ολοι αυτοι οι προοδευτικοι αθεοι παγανιστες τι ειναι ξερω και εγω λενε βυζαντινοι οχι ελληνες. λες και υπαρχει βυζαντινο εθνος.περιττο να πω οτι τα παιρνουν απο ανθελληνικα προσωπιδια οπως τον ψυχοπαθη καλοπουλο την υστερικη πανεπιστημιακο μαρια τζανη τον ρασια και την βουλγαρικη αθελληνικη ιστοσελιδα bulgarmak.εχουμε παρει την κατηφορα και θελουμε ενα βιντζι να μας ανεβασει πανω.θελουμε ενα κολοκοτρωνη να φωναζει που πατε ορε ελληνες?σεις δεν τους νικησατε στο βαλτετσι?ενα νεο 21 θελουμε.δεν θελουμε κομματα αντιχριστιανικα.θελουμε ελευθερια ανεξαρτησια να μπορουμε να ειμαστε αληθινοι χριστιανοι και οχι επισκεπτες κατα τις γιορτες μονο.οταν μας αφησουν ναι θα γινουμε χριστιανοι.τωρα ειμαστε υπο διωγμο.εχουμε νεους μαρτυρες πιστεως.ολα μεχρι να ξεσηκωθουμε.με λαβαρο μας τον χριστο και σημαια μας το εθνος θα αποτιναξουμε τον σατανικο ζυγο που εχουμε.ονειρα θερινης νυκτος η γεγονοτα που θα γινουν?αυτο θελω να μαθω.

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Αγαπητέ Χριστάκη μακάρι όλα τα σχόλια που γράφονται να είναι "ασυνάρτητα" σαν το δικό σου. Δεν σου κρύβω πως πράγματι συγκινήθηκα όταν διάβασα το σχόλιό σου, όπως συνέβη και με τους φίλους μου καθηγητές όταν τους το έδωσα στο σχολείο να το διαβάσουν. Να σε έχει ο Θεός καλά αγόρι μου. Θα με ενδιέφερε πάντως να κάνουμε άρθρο την προσωπική σου περιπέτεια. Επίσης ότι θελήσεις και μπορώ να βοηθήσω μην διστάσεις να μου το ζητήσεις. Το ιμέηλ μου είναι palchristos@yahoo.gr

Με απέραντη εκτίμηση
Χρήστος - αντιαιρετικός

Ανώνυμος είπε...

Χριστάκης: θελουμε ελευθερια ανεξαρτησια να μπορουμε να ειμαστε αληθινοι χριστιανοι και οχι επισκεπτες κατα τις γιορτες μονο.οταν μας αφησουν ναι θα γινουμε χριστιανοι.τωρα ειμαστε υπο διωγμο.εχουμε νεους μαρτυρες πιστεως.

Καλά βρε αγόρι μου, σ’ εμποδίζει κανείς να είσαι χριστιανός όλες τις μέρες του χρόνου; Σου απαγορεύει κανείς να είσαι χριστιανός; Είστε υπό διωγμό; Ποιοι;

Πάσχεις από μανία καταδίωξης; Από ψύχωση μήπως;
Τα φάρμακά σου τα παίρνεις;

Και συ κυρ Χρήστο, δεν ντρέπεσαι να αβαντάρεις την παράκρουσή του; Θέλεις να σαλτάρει εντελώς; Αίσχος.

Nikos.

Ανώνυμος είπε...

ααααααχ ανωνυμε κατι τετοιοι φλωροι ξενομανεις σαν και σενα πηδηξανε το ελλαντα μας και μας καταξεφτιλιζουνε εξω στα ξενα καναλακια οι ξενοι ως γελοιους κλεφτες ωχαδερφιστες και αρπαγες. ξεπουλιουνται ολα καλε δε το βλεπεις η μηπως εισαι γκαβο; και οτο χριστιναλικι το ξεφτιλισαμε ρομπα το καναμε ως ενα ειδος μοδας και εφε βλεπε ΜτΙ ειμαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΤΙ!!!! εγω γουαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααουυυυυυ
ειμαι ειμαι ειμαι ειμαι ειμαι τι εισαι ρε γελοιε ελληνα ενα σκλαβακι εισαι και τιποτα αλλο.παντα ησουνα και θα σαι... αφου εισαι εσυ χριστιανος καλε και βρηκες τον ευκολο και σιγουρο τροπο ασε τον αλλον να ψαχνετε και να λεει οτι θελει τι πεταγεσαι σαν τη πορδη αμεσως λες και σου σκοτωσαμε το πατερα τι θιγεσαι τοσο πολυ πια!!!!! Ο αλλος θελει να ειναι ελληνας να θυμαται τον κολοκοτρωνη και τον καραισκακη και να φαντασιωνεται επαναστασεις και πολεμους με λαβαρα και πολλα αλλα ΒΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΡΕ εσυ ως καλος φλωρος και να μη πω τιποτα αλλο τωρα και δε κανει εχεις ολο το δικαιωμα να κανεις παρεα και να ταυτιζεσαι με τον μπιλ γκειτς τον ρωσσελ της γουοτσταουερ και ισως ισως και τα παιδια των λουλουδιων της δεκαετιας του 60-70 make love λοιπον not war

χαχαχαχαχαχ

χριστακης είπε...

αγαπητε ανωνυμε ισως επειδη δεν ξερεις τι παει να πει διωγμος ισως δεν ξερεις τι παει να πει αγαπη ισως δεν ξερεις τι να πει πολεμος ισως δεν ζεις στον πλανητη μας ισως δεν εχις καρδια ισως δεν μπορεις να σκεφτεις.ισως πιστευεις καιβλεπεις αυτα που θελεις να δεις και να πιστεψεις.απο το ασυναρτητο για πρωτη φορα κειμενο αγωνια καταγγελια μου αγανακτηση μου θα επρεπε αν σκεφτεις γιατι αυτος τα λεει ετσι ασυναρτητα και οχι να προσπαθεις να πλασεις μια ησυχη πανεμορφη και ειρηνικη κοινωνια που πλεον υπαρχει μονο σε βιβλια η στα μυαλα των ακακων παιδιων νηπιαγωγειου.χριστιανος δεν εισαι και φαινεται απο την ειρωνια σου.ανθρωπος που δεν πονα δεν μαθαινει.ανθρωπος που δεν κανει λαθη δεν μαθαινει

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...