ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

3 Σεπ 2009

Μάρτυρες του Ιεχωβά: Μετά τον Αρμαγεδδώνα, τί;


Έτσι φαντάζονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά τον Αρμαγεδδώνα


ν κάποιος που είναι άσχετος με τη διδασκαλία της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά «Σκοπιά», τύχει και ανοίξει κάποιο έντυπό της, θα μείνει έκπληκτος με τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Οργάνωση, τα πνευματικά πράγματα.

Γιατί θα διαπιστώσει πως τα αντιμετωπίζει με πολύ υλιστικό και παχυλό τρόπο. Εξαίρεση βέβαια δεν αποτελεί ούτε ο ίδιος ο Θεός. Έτσι τις ανθρωπομορφικές εκφράσεις της Αγίας Γραφής – εκφράσεις δηλαδή που τον παρουσιάζουν σαν άνθρωπο - τις εκλαμβάνει η «Σκοπιά» κυριολεκτικά με αποτέλεσμα να οδηγείται σε απίθανα συμπεράσματα που πολλές φορές αγγίζουν τα όρια του κωμικού....

Γι’ αυτό άλλες φορές ο Θεός παρουσιάζεται από τη «Σκοπιά» σαν ένα απλό ον με κάποιες ιδιαίτερες υπεράνθρωπες ιδιότητες και άλλοτε αίρεται η παντοδυναμία του και παρουσιάζεται σαν ένα αδύναμο ον που δεν μπορεί να δώσει λύσεις αμέσως στα γήινα προβλήματα και χρειάζεται χρόνο να τα φέρει σε πέρας.
Τέτοιες περιγραφές του Θεού βρίθουν στα κεφάλαια των εντύπων της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, που αναφέρονται στον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα. Έναν πόλεμο για τον οποίο ζει και αναπνέει ο κάθε Μάρτυρας του Ιεχωβά απανταχού της γης, αφού έχει πειστεί από την Οργάνωση πως τότε θα αποδοθεί η δικαιοσύνη, με την καταστροφή των κακών δηλαδή των μη Μαρτύρων του Ιεχωβά και την επιβίωση των καλών δηλαδή των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
Πριν δούμε τι είναι ο Αρμαγεδδώνας, προειδοποιούμε τους καλόπιστους αναγνώστες πως αυτά που θα διαβάσουν όχι μόνο θα τους φαντάζουν απίθανα, αλλά και θα αγγίξουν τα όρια του κωμικού. Προσωπικά όμως δεν φέρουμε καμιά ευθύνη. Εμείς απλώς δημοσιεύουμε ότι «αλιεύσαμε» στα έντυπα της Σκοπιάς.
Αυτά άλλωστε παθαίνει όποιος δεν έχει το Πνεύμα του Θεού και αντιμετωπίζει με τόσο παχυλό και υλιστικό τρόπο τα πνευματικά πράγματα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΝ
Η λέξη Αρμαγεδδώνας προέρχεται από την εβραϊκή έκφραση «Αρ – Μαγεδών» και σημαίνει στη κυριολεξία το βουνό της Μεγιδδώ. Αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη κεφάλαιο 16, στίχος 16 που λέει : «Τους συγκέντρωσαν στον τόπο που ονομάζεται στην εβραϊκή Αρ – Μαγεδών».Η Μεγιδώ ήταν πόλη του αρχαίου Ισραήλ και ήταν ο τόπος που κατά καιρούς είχαν δοθεί αποφασιστικές και αιματηρές μάχες. Γι’ αυτό το λόγο η έκφραση αυτή σημαίνει συμβολικά τη μάχη μεταξύ καλού και κακού, κατά τη Β΄ Παρουσία του Χριστού.
Τη μάχη αυτή οι Μ. του Ιεχωβά την εκλαμβάνουν κυριολεκτικά. Δηλ. ότι θα χρησιμοποιηθούν από τα έθνη, που σύμφωνα με τη Οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά ανήκουν στο διάβολο, κανόνια, τανκς, αεροπλάνα κ.λ.π. εναντίον του Χριστού!
Ναι καλά διαβάσατε! Δεν αστειευόμαστε! Σας είχαμε προειδοποιήσει άλλωστε. Βέβαια επειδή και η ίδια η «Σκοπιά» καταλαβαίνει το ανέφικτο και γελοίο του πράγματος, προσπαθεί να «χρυσώσει το χάπι», λέγοντας, πως επειδή τα όπλα δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Χριστό στον Ουρανό, θα στραφούν στους ακολούθους του εδώ στη Γη δηλαδή στους Μάρτυρες του Ιεχωβά.
Εκεί όμως που δεν «χρυσώνει το χάπι» καθόλου και κυριολεκτεί, είναι στην αντιμετώπιση των επιτιθεμένων από το Χριστό. Η γελοιότητα της περιγραφής από τη «Σκοπιά» υπέρ – περισσεύει: «Θα σαπίσουν οι γλώσσες τους! … θα τυφλωθούν! …θα παραλύσουν οι μυς των ισχυρών πολεμιστών! … θα αστοχήσουν τα ηλεκτρονικά συστήματα των κατευθυνόμενων βλημάτων!!».
Που μπορεί να τα βρει κάποιος όλα αυτά τα φαιδρά; Μα που αλλού. Στο επίσημο περιοδικό της Οργάνωσης την «Σκοπιά».
Τα συγκεκριμένα, μας έρχονται από τη «Σκοπιά» της 15ης Ιανουαρίου 1976, σελίδες 61 και 62:

«Σκοπιά» της 15ης Ιανουαρίου 1976, σελίδες 61 και 62: Τα έθνη θα επιτεθούν στο Χριστό και αυτός θα σαπίσει τις γλώσσες τους και θα «τυφλώσει» τα κατευθυνόμενα βλήματα!

Και ο τραγέλαφος του πολέμου του Αρμαγεδδώνα συνεχίζεται. Όπου και να θελήσουμε να κρυφτούμε εμείς οι μη Μάρτυρες του Ιεχωβά, είμαστε χαμένοι. Ούτε στα βουνά σωζόμαστε, ούτε στις σπηλιές ούτε ακόμα και στα ατομικά υποβρύχια! Θα μας ξετρυπώσει ο Ιεχωβά – λαγωνικό τον κατάντησε η «Σκοπιά» – για να μας κάνει σύμφωνα με τη Σκοπιά, αυτό που μας αρμόζει.

ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!

Και ποιο ήταν το έγκλημά μας; Δεν γίναμε Μάρτυρες του Ιεχωβά! «Απολαύστε» όλα τα παραπάνω στη «Σκοπιά» της 1ης Φεβρουαρίου 1968, σελίδα 83:


«Σκοπιά» της 1ης Φεβρουαρίου 1968, σελίδα 83: Ο Ιεχωβά θα μας «ξετρυπώσει» ακόμα και από τα υποβρύχια για να μας σφάξει!

Και τώρα η αντίθεση. Ενώ εμείς θα υφιστάμεθα τα πάνδεινα από τον Ιεχωβά το Θεό της αγάπης; χύνοντας το αίμα μας και γινόμενοι βορά των σκυλιών και των όρνεων, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα επιβιώνουν σε ασφαλή μέρη, χαρούμενοι όχι μόνο για τη σωτηρία τους αλλά και για τον δικό μας σφαγιασμό! Τέτοια αναλγησία από άτομα που υποτίθεται πως μας αγαπούν είναι πρωτάκουστη. Και η αναλγησία αυτή γίνεται μεγαλύτερη, αν σκεφτεί κανείς, πως μέσα στα άτομα που θα σφάζονται, θα υπάρχουν γονείς, παιδιά, αδέλφια, σύζυγοι και άλλοι στενοί συγγενείς που είχαν την ατυχία να μην είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Ας πρόσεχαν! Άλλωστε τι ζητάει η Σκοπιά. Τίποτα δύσκολο; Απλώς να μοιράζεις τα περιοδικά της «Σκοπιά» και «Ξύπνα» και γλίτωσες από τον Αρμαγεδδώνα!
Τώρα, στην απορία που μπορεί να διατυπώσουν κάποιοι, που μπορεί να ξέρει η «Σκοπιά» πότε θα ξεσπάσει ο Αρμαγεδδώνας και πότε θα προλάβει να ειδοποιήσει τους Μάρτυρες δεν έχουμε απάντηση. Πιθανόν θα έχει ενσύρματη ή ασύρματη επικοινωνία με το Θεό. Πάντως κάτι θα ξέρει αυτή παραπάνω.
Επειδή τα έντυπα της «Σκοπιάς», βρίθουν από φωτογραφίες με τους χαρούμενους Μάρτυρες του Ιεχωβά να επιβιώνουν στον Αρμαγεδδώνα, διαλέξαμε να παρουσιάσουμε αυτή η οποία μπαίνει συχνότερα. Είναι από τη «Σκοπιά» της 15ης Φεβρουαρίου 2001, σελίδα 16:



«Σκοπιά» της 15ης Φεβρουαρίου 2001, σελίδα 16: Χαμογελαστοί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά που διασώθηκαν από τον Αρμαγεδδώνα!

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ
Έληξε λοιπόν ο Αρμαγεδδώνας. Έληξαν και τα προβλήματα; Κάθε άλλο. Τώρα αρχίζουν.
Και το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα, δεν είναι άλλο από τα πτώματα. Όπως είναι γνωστό, σε κάθε πόλεμο έχουμε και θύματα. Και ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο πόλεμο, που αφορούσε όλη την κλίμακα της Γης. Δισεκατομμύρια λοιπόν τα πτώματα. Τι θα γίνει λοιπόν; Οι εναπομείναντες Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν επαρκούν να τα θάψουν. Υπάρχει λοιπόν κίνδυνος ασθενειών και λιμών. Πρέπει να βρεθεί επειγόντως λύση. Και ανευρίσκεται. Πως; Με τον από «μηχανής» Θεό.
Ο Θεός λοιπόν σύμφωνα με τη «Σκοπιά» της 1ης Σεπτεμβρίου 1973, σελίδες 537 – 8, θα χρησιμοποιήσει …. υπερσύγχρονα επιστημονικά μέσα τα οποία διαθέτει, για να καθαρίσει τη γη από τα πτώματα! Όλα τα είχαμε ακούσει και τα είχαμε δει στη ζωή μας. Επιστήμονα Θεό πάντως, πρώτη φορά ακούμε.

«Σκοπιά» της 1ης Σεπτεμβρίου 1973, σελίδες 537 – 8: Ο Θεός θα καθαρίσει τη γη από τα πτώματα με … επιστημονικά μέσα!!

Το επόμενο πρόβλημα αφορά την ανάσταση των νεκρών. Γιατί σύμφωνα με τη Γραφή πρόκειται να αναστηθούν οι νεκροί των προηγουμένων ετών και αιώνων. Οπότε θα υπάρξει πρόβλημα υπερπληθυσμού της Γης αφού σύμφωνα με τη «Σκοπιά» κάπου πρέπει να μείνουν. Πως λοιπόν θα λυθεί και αυτό το πρόβλημα; Μην ανησυχείτε. Η «Σκοπιά» που έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιεχωβά, έχει λύση και γι’ αυτό το πρόβλημα. Οι νεκροί λοιπόν θα αναστηθούν με … αριθμό προτεραιότητας! Ναι καλά διαβάσατε. Δεν σας κοροϊδεύουμε. Σύμφωνα με τη «Σκοπιά» της 15ης Απριλίου 1973, σελίδα 238, δεν θα αναστηθούν όλοι σε μια 24ωρη μέρα αλλά σιγά – σιγά. Ένας – ένας που λένε, όλοι θα πάρετε Ανάσταση μην σπρώχνεστε!



«Σκοπιά» της 15ης Απριλίου 1973, σελίδα 238: Οι νεκροί θα ανασταίνονται σιγά – σιγά!

Εκεί όμως που δυσαρεστεί πολλούς Μάρτυρες του Ιεχωβά η «Σκοπιά», είναι με το ζήτημα του γάμου. Δυστυχώς γι’ αυτούς η «Σκοπιά» υποστηρίζει πως δεν θα μπορούν να παντρευτούν πάλι τους παλιούς τους συντρόφους. Επειδή όμως, όπως είπαμε έγινε κάτοχος διαμαρτυριών πολλών Μαρτύρων του Ιεχωβά, η «Σκοπιά» γι’ αυτό το ζήτημα, αφήνει και μια ελπίδα, ότι κάτι μπορεί να γίνει, αφού ο Ιεχωβά είναι μεγάλος και ξέρει τις ανάγκες των πιστών υπηρετών του. Μην χάσουμε και τους πλασιέ μας κιόλας, γιατί ποιος θα μοιράζει μετά αμισθί τις «Σκοπιές» και τα «Ξύπνα»!

«Σκοπιά» της 1ης Ιανουαρίου 1968, σελίδα 30: Οι αναστημένοι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν θα μπορούν να παντρευτούν τους παλιούς τους συντρόφους!

Και φτάνουμε σε ποια πεζά προβλήματα που δυστυχώς η «Σκοπιά» ομολογεί πως δεν έχει απαντήσεις. Πιθανόν να κόπηκε η ενδοεπικοινωνία με τον Ιεχωβά, οπότε δεν ενημερώθηκε σωστά γι’ αυτά τα προβλήματα. Ή πάλι μπορεί να σκέφτηκε, άμα τα πούμε όλα, δεν θάχει ενδιαφέρον βρε αδελφέ, ένα σασπένς να περιμένουμε.
Βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, η ίδια δηλώνει πως δεν έχει απαντήσεις, επειδή δεν αναφέρει τίποτα η Αγία Γραφή. Ενώ το ότι ο Ιεχωβά θα καθαρίσει τη γη από τα πτώματα με … επιστημονικά μέσα, το γράφει και το παραγράφει η Αγία Γραφή. Που ακριβώς. Μα στη φαντασία της «Σκοπιάς» που αλλού.
Ας δούμε τώρα ποια είναι τα πεζά αυτά προβλήματα που θα απασχολούν τους εναπομείναντες Μάρτυρες του Ιεχωβά και τους αναστημένους νεκρούς μετά τον Αρμαγεδδώνα.
Πρώτον και κύριον πρέπει να διευκρινίσουμε, πως σύμφωνα με τη «Σκοπιά» κατά τον Αρμαγεδδώνα, θα συμβεί ολοκληρωτική καταστροφή σε οτιδήποτε έχει δημιουργήσει ο άνθρωπος πάνω στη γη.
Ούτε να επικοινωνήσεις θα μπορείς γιατί τα τηλέφωνα θα απουσιάζουν, ούτε αεροπλάνα και αυτοκίνητα για να μετακινηθείς, ούτε … ηλεκτρικές κουζίνες και … πλυντήρια για τις νοικοκυρές, ούτε καινούργια ρούχα, ούτε … σφυριά ή … πρόκες για να χτιστούν σπίτια ούτε τίποτα.
Πως λοιπόν θα λυθούν όλα αυτά; Είναι πολύ πιθανόν να ξαναβάλει ο Ιεχωβά την … «επιστημονοσύνη» του και να δώσει λύση στα άλυτα αυτά προβλήματα.
Και αφήσαμε τελευταίο κάτι το οποίο δυστυχώς θα στεναχωρήσει τους απανταχού λάτρεις του οίνου. Δυστυχώς μετά τον Αρμαγεδδώνα δεν θα υπάρχουν οινοπνευματώδη ποτά. Οπότε ότι προλάβουν και απολαύσουν τώρα. Μετά τον Αρμαγεδδώνα «στεγνές» μέρες τους περιμένουν, χωρίς ούτε μια στάλα αλκοόλ. Ούτε μία μπυρίτσα για τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.
Που μπορεί να βρει κάποιος όλα αυτά τα τραγελαφικά της «Σκοπιάς»; Μα που αλλού στο ομώνυμο περιοδικό της και συγκεκριμένα αυτό της 15ης Σεπτεμβρίου 1973 σελίδες 553 και 559:
«Σκοπιά» της 15ης Σεπτεμβρίου 1973 σελίδες 553 και 559: Ούτε αεροπλάνα, ούτε ηλεκτρικές κουζίνες, ούτε καρφιά και σφυριά, ούτε ποτά μετά τον Αρμαγεδδώνα!!

Και μια φιλική συμβουλή στους αγαπητούς Μάρτυρες του Ιεχωβά. Καλού – κακού κρύψτε και κανένα μπουκαλάκι μπυρίτσα, να τόχετε να «δροσίζεστε» μετά τον Αρμαγεδδώνα!




ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

19 σχόλια:

tasos73 είπε...

ΜΑ ΚΑΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΑΡΤΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ...

ΠΙΤΕΡ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ... ΕΛΕΟΣ...

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ..

ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ;

ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ;

ΑΥΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ;

ΤΙ ΝΑ ΠΩ;

ΚΡΙΜΑ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΞΥΠΝΑ.

ΟΧΙ ΞΥΠΝΑ - ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ...

ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;

ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ.

ΠΙΤΕΡ

Χρήστος - antiairetikos είπε...

Κύριοι Τάσο 73 και Πήτερ, δυστυχώς η αφέλεια και η τυφλή υποταγή που συνοδεύεται από έλλειψη ορθής λογικής χαρακτηρίζει τους ΜτΙ. Άλλωστε αυτό προσπαθούμε να αναδείξουμε μέσα από το άρθρο μας. Σιγά να μην κάθεται η Γραφή να ασχοληθεί με τα καρφιά και τις ηλεκτρικές κουζίνες!

Κ. Πήτερ ευχαρίστως να τυπώσετε το άρθρο μου. Θα είναι μεγάλη χαρά για μένα να ενημερωθεί ο κόσμος και ιδιαίτερα οι ΜτΙ.

Μετά τιμής Χρήστος - αντιαιρετικός

ΠΙΤΕΡ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Μ.Τ.Ι ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ.

ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ.

ΠΙΤΕΡ

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Πιτερ

Σας διαβεβαιω ως Ορθοδοξος οτι κατεχω τουλαχιστον 35 βιβλια των Μτι.

Οχι μονον αυτα που γραφει ο κ.Χρηστος ειναι αληθεια αλλα και πολλα αλλα τοσο τραγελαφικα που οι Περιπετειες του Πιτερ Παν[παιδικη ταινια] δεν ειναι τιποτα μπροστα τους

Να ειστε σιγουρος κ. Πιτερ οτι αληθευουν 100%

Φιλικα
Αγνωστος

Ανώνυμος είπε...

Απίστευτα πράγματα !

Φοβερά και τρομερά... Μακάρι να τα δει όλη η Ελλάδα και να κλείσει τη πόρτα της οριστικά στην εταιρία που θεοεμπαίζει τον Θεό και την Αγία Γραφή...

Ανώνυμος είπε...

Innerantist

Κύριε Χρῆστο. Ἐσεῖς ἤ κάποιος Μάρτυρας τοῦ Ἰεχωβᾶ ἀπαντῆστε μου σὲ δυὸ ἐρωτήματα πρακτικὰ ἐὰν ξέρετε

Μήπως μπορεῖτε νὰ μοῦ πεῖτε ἐὰν θὰ ὑπάρχουν χρήματα μετὰ τὸν Ἀρμαγεδδωνα!!!.

Ἡ καταστροφὴ θὰ γίνει στὴν ἐπιφάνεια τῆς γῆς φαντάζομαι καὶ δὲν θὰ τὴν ἐπηρεάσει σὲ βάθος 5 μέτρων ἂς ποῦμε!!!

Ανώνυμος είπε...

Innerantist

Ἀποσπάσματα ἀπὸ τὸ Βιβλίο τῶν Μαρτύρων τοῦ Ἰεχωβᾶ
«Μπορεῖτε νὰ ζεῖτε γιὰ πάντα στὸν Παράδεισο στὴ Γῆ»

Σελ 112 κεφ 13ο
ΕΧΕΤΕ παρατηρήσει ὅτι οἱ ἀνθρώπινες κυβερνήσεις ἀκόμη κι ἐκεῖνες ποὺ ἔχουν καλὲς προθέσεις ἔχουν ἀποτύχει νὰ ἱκανοποιήσουν τὶς πραγματικὲς ἀνάγκες τῶν ἀνθρώπωνϗ
Καμιά ἀπ’αὐτὲς δὲν ἔχει ἐπιλύσει τὰ προβλήματα τοῦ ἐγκλήματος καὶ τοῦ φυλετικοῦ μίσους οὔτε ἔχει προμηθεύσει τὴν κατάλληλη τροφὴ καὶ κατοικία γιὰ ὅλους τοὺς ἀνθρώπους.
Δὲν ἔχουν ἀπαλλάξει τοὺς πολῖτες τους τελείως ἀπὸ τὶς ἀσθένειες.Οὔτε μπόρεσε καμιά κυβέρνηση νὰ σταματήσει τοὺς ἀνθρώπους νὰ γερνᾶνε καὶ νὰ πεθαίνουν ἤ νὰ τοὺς ξαναφέρει ἀπὸ τὸ θάνατο καὶ πάλι στὴ ζωή.Δὲν ὑπάρχει οὔτε μία ποὺ νὰ ἔφερε διαρκῆ εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια στοὺς πολῖτες της.
Οἱ κυβερνήσεις τῶν ἀνθρώπων ἁπλῶς δὲν μπόρεσαν νὰ ἐπιλύσουν τὰ μεγάλα προβλήματα ποὺ ἀντιμετωπίζουν οἱ ἄνθρωποι.

Σελ 119 κεφ 13ο

Στὴ μισὴ σελίδα ἔχει δυὸ φωτογραφίες, μία θηλάζουσα γυναῖκα καὶ τὸν Ἰησοῦ καβάλα σὲ ἄλογο καὶ τὸ δεξὶ χέρι τοῦ Χριστοῦ σὲ ἀνάταση νά κρατάει ἕνα σπαθί.Πάνω ἀκριβῶς ἀπὸ τὸ κεφάλι τοῦ Ἰησοῦ ἔχει ἕνα ἐρώτημα

«Πῶς βλέπετε τὸν Ἰησοῦ-σὰν νικηφόρο βασιλιὰ ἡ σὰν ἀβοήθητο μωρόϗ»

Στὴν ἄλλη μισὴ σελίδα ἔχει τὸ ἑξῆς κείμενο
Τώρα εἶναι κοντὰ ὁ καιρὸς ποὺ ἡ κυβέρνηση τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ θὰ ἀναλάβει δράση γιὰ νὰ καταστρέψει ὅλες τὶς κυβερνήσεις τοῦ κόσμου. Ὁ Ἰησοῦς Χριστὸς θὰ ἀρχίσει τότε νὰ ἐνεργεῖ σὰν νικητὴς Βασιλιάς.
Περιγράφοντας τὴ μάχη αὐτὴ ἡ Ἅγια Γραφὴ λέει: «Εν ταις ημεραις των βασιλεων εκεινων θελει αναστησει ο Θεος του Ουρανου βασιλειαν ητις εις τον αιωνα δεν θελει φθαρη… θελει κατασυντριψει και συντελεσει πασας ταυτας τας βασιλειας αυτή δε θελει διαμενει εις τους αιωνας.»(Δανιηλ β΄44,Αποκαλυψις ιθ΄11-16).
Ἀφοῦ θὰ βγάλει ἀπὸ τὴ μέση κάθε ἄλλη κυβέρνηση ἡ κυβέρνηση τοῦ Θεοῦ θὰ ἱκανοποιήσει τὶς πραγματικὲς ἀνάγκες τῶν ἀνθρώπων. Ὁ Κυβερνήτης ὁ Ἰησοῦς Χριστὸς θὰ φροντίσει ὥστε κανεὶς πιστὸς ὑπήκοος του νὰ μὴν ἀρρωσταίνει νὰ μὴ γερνάει οὔτε νὰ πεθαίνει.
Τὸ ἔγκλημα τὰ φτωχὰ σπίτια ἡ πεῖνα καὶ ὅλα τὰ ἀλλὰ παρόμοια προβλήματα θὰ λυθοῦν. Θὲ ἔρθει ἀληθινὴ εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια σὲ ὅλη τὴ γῆ.(Β΄Πετρ.γ΄13,Αποκαλυψις κα΄3-5)
Ὡστόσο χρειάζεται νὰ μάθουμε περισσότερα γιὰ ἐκείνους ποὺ θὰ κυβερνοῦν σὲ αὐτὴ τὴν κυβέρνηση τῆς Βασιλείας…

Τα σχόλια δικά σας...

Rwssel είπε...

ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ και επισκέπτες:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ προωθήσατε την παρακάτω νέα προσπάθειά μας ενημερώσεως της κοινωνίας για το τί εστί Εταιρεία Σκοπιά και ΜΤΙ



http://m-t-i.blogspot.com/2009/09/to-blog.html


To blog μας αποκτά δικό του ΦΟΡΟΥΜ συζητήσεων..

http://jehovahgr.freeforums.org/


Το μοναδικό φόρουμ συζητήσεων για του Μάρτυρες του Ιεχωβά στα Ελληνικά!

The Most Dangerous Internetic Shark είπε...

Hello is anybody here

Ανώνυμος είπε...

OΝΤΩς ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΗΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΛΑ....ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΚΟΠΙΑ Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟς ΑΓΩΓΟς ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΑΡΤΥΡΑς ΠΩς Ο ΘΕΟς ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑς ΘΕΟς ΕΚΔΙΚΗΣΗς ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗς ΓΡΑΦΗς ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕΣΩ ΣΤΕΝΗς ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΔΗΚΙΣΗ..ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑς ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ,ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥς ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΟΙΠΟΥς ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ....(Βενετια)

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Αγαπητή Βενετία, αν τύχει και δεις το σχόλιό μου σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου στο palchristos@yahoo.gr

Ευχαριστώ

Χρήστος - αντιαιρετικός

χριστακης είπε...

ειχα την τυχη να εργαστω δυο μερες χθες και σημερα με ενα νεαρο 19 ετων απο αγκολα εδω στην λευκωσια.οταν τον ρωτησα αν ειναι χριστιανος μου ειπε ναι μιλα και ελληνικα ευτυχως.αλλα μονο διαβαζω αγια γραφη και πιστευω στον χριστο τιποτα αλλο.σημερα σην δουλεια μου εδωσε ενα βιβλιαρακι.πριν να το παρω στο χερι υποψιαστηκα την οργανωση τωνιεχωβαδων.δεν επεσα εξω.αν θυμαμαι καλα ηταν βιβλιο για την συμπεριφορα των νεων συμφωνα με την αγια γραφη αλλα στα ελληνικα.καλο παιδια ο ανθρωπος αλλα πλανημενος.γελασα οταν ειδα το βιβλιο και με ρωτησα γιατι?του ειπα ποιος σου του εδωσε

χριστακης είπε...

μου ειπε ενας φιλος.εν τω μεταξυ μου ειχε πει οτι δεν εχει φιλους.μου ειπε αν ξερω κατι αυτους και του ειπα ναι.με ρωτησε αν τους συμπαθω και του ειπα οχι.με ρωτησε γιατι και του ειπε επειδη κατα εμενα δεν ειναι χριστιανοι.μου ειπε γιατι ειναι καλοι ανθρωποι πηγα μια φορα στην εκκλησια τους και ηταν πολυ καλοι ανθρωποι.ενιωσα αχρηστος εκεινη την ωρα γιατι ειδα ενα παιδια φτωχο απο τα βαθη της αφρικης να προσηλυτιζεται στην οργανωσηα αυτη χωρις να γνωριζει.ειναι πιθανοτατο ο φιλος του να ειναι και αυτος αφρικανος.αλλωστε πως θα τον προσηλυτιζαν ευκολα?

χριστακης είπε...

το συμπερασμα μου ειναι οτι η σκοπια εμβαθυνει στον προσυλητισμο αλλοδαπων ειδικα φτωχων ανθρωπων που δεν γνωριζουν ουτε καλα αγγλικα ουτε ελληνικα ανθρωπων που δεν ειδαν τον κοσμο τι εστι κοινωνια σημερα που δν γνωρισαν την γνωση γενικα και τον πολιτισμο του ανθρωπου.τους υποσχονται βοηθεια στην εγκατασταση τους στην χωρα και τους διδασκουν περι αγαπης και λοιπα.δεν εμαθα ποσο καιρο τους γνωριζει καιουτε θα μαθω ευκολα αφου αφησα την εν λογω εργασια αφου ηταν σε μεγαλη μεν εταιρεια αλλα σε στυλ σκλαβιας του μεσαιωνα.θα ηθελα να πω οτι ο μικρος δεν εχει και πολλα λεφτα πανω του αλλα τωρα μετακομιζει σε αλλο σπιτι στην παλια λευκωσια οπου ζει μονος.σπουδαζει συγχρονως δουλευει.επειδη γνωριζω τα διδιακτρα στην κυπρο θεωρω απιθανο να εχει τα χρηματα.εξαλλου οταν τον ρωτουσα ποιος σε βοηθα στην κυπρο για διαφορα μου ελεγε ενας φιλος και τελος τιποτα αλλο.ο μικρος δηλαδη τιμικρος δεν τον περνων και πολλα χρονια θα παει πισω στην αγκολα του χρονου και θα πει σιγουρα στην μεγαλη του οικογενεια για τους ....καλους αυτους ανθρωπους.η σκοπια δεν μπορει να σκλαβωσει τον ελληνα τον καπως μυαλωμενο και κυνηγα αγνα και παμφτωχα ατομα του τριτου κατα εμας κοσμου.δεν θα ηθελα να τον δω να πουλα τα κατασκευασματα τους στην λευκωσια για βγαλει κατι αν βγαζουν φυσικα οιπιστοι εκει.δεν μιλησα σε κανενα για αυτο το θεμα ακομα.αν το πω στην μανα μου θα τα ριξει στην εταιρεια.

Ανώνυμος είπε...

Καλοι ανθρωποι χρηστακη ναιιιι αλλα με απωθημενα και κομπλεξ και μη γενικευουμε περι καλοσυνης πολλοι απο αυτους ειναι καλοι για το θεαθειναι και γιατι πεφτει πελεκις... οσο καλος να ναι καποιος με απωθημενα προτιμω τον κακο χωρις αυτα....ρωτηστε να μαθετε τι εστι ανθρωποσ καταπιεσμενος και εγκεφαλοπλυμμενος κανετε καμια σε βαθος ερευνα και τα λεμε μετα. ο κομπλεξικος θελει δε θελει οσο και να σφιχτει μεχρι αηδιας δλδ θα ρθει ωρα που θα σου τη βγαλει την αρρωστεια του θα ρθει ωρα που θα σου περασει πες πες πες τα απωθημενα του. ΤΕΡΜΑ. Περαν αυτου μπορειτε να διαβασετε οτι βιβλιαρακι των ΜτΙ θελετε τα βιβλιαρακια δεν ειναι επικινδυνα οι ανθρωποι τους ειναι... Ε τωρα ας σχολιασω και τον αρθρακι...ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο αντιαιρετικος περι αρμαγεδωνος και της μετεπειτα ζωης τους. Τι να κανουμε τωρα οι ανθρωποι γουσταρουνε να πιστευουνε σε παραμυθια αχαχααχαα πνευματκα παιδακια ειναι ανωριμα και στενομυαλα παραμυθια τους ταιριαζουνε...

Ανώνυμος είπε...

γεια σας. δεν είμαι μάρτυρας του Ιεχωβά αλλά γνωρίζω πολλούς. έχω μελετήσει τα βιβλία τους και έχω παρακολουθήσει τις συναθροίσεις τους. Από τα λίγα που κατάλαβα και έμαθα γι αυτούς μπορώ να πω ότι διαφωνώ με αυτό το αρθρο και θα πρότεινα πριν κατηγορήσετε ή χλευάσετε οποιονδήποτε για τα πιστεύω του, καλό θα ήταν πρώτα να το ψάξετε και να μιλήσετε με αυτούς. μπορεί τα αρχεία αυτά από την σκοπιά να είναι αληθή, δεν διαφωνώ αλλά είναι και απαρχαιωμένα. προσωπικά έχουν έρθει στο σπίτι μου για έργο 3 φορές. ευγενικά τους είπα δεν ενδιαφέρομαι και έφυγαν. δεν επέμεναν... δεν είναι σκοπός της ζωής τους να μας "αλλάξουν". Οι Σκοπιές που έχω διαβάσει εγώ είναι σαφώς πιο σύγχρονες και το περιεχόμενο τους διαφέρει πολύ από αυτό που παρουσιάζεται εδώ.
Με την ίδια λογική μπορούν να χλευάσουν τους δικούς μας ιερείς που πολλοί από αυτούς λειτουργούν με λάθος τρόπο και έχουν κάνει το λειτούργημά τους επάγγελμα. Δεν θα ξεχάσω όταν είχε αρχίσει να διαδίδεται η χρήση Υ/Η και στο σχολείο καθηγητής ιερέας μας συμβούλευε να μην αποκτήσουμε έναν γιατί είναι "του διαβόλου" και έστελνε "ενημερωτικά φυλλάδια" στο σπίτι για τους γονείς μας.Σήμερα ο ίδιος αυτός ιερέας έχει 2 προφίλ στο facebook ένα προσωπικό κι ένα για την ενορία και δημιουργεί εκδηλώσεις για να ενημερωθεί ο κόσμος και να προσκινήσει τα λείψανα που αυτή φιλοξενεί....

αυτό άραγε δεν είναι αστείο ή κωμικό...;;;;

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε, λέει ο σοφός λαός: "Θέλει η π.....α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Έτσι και εσείς. Κλασσικός ΜτΙ που κάνει πως δεν είναι ΜτΙ. Αν πραγματικά θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά βάλτε ένα οποιοδήποτε όνομα ή ένα ψευδώνυμο, γιατί αλλιώς θα σας διαγράφω τα σχόλια, και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε. Την καλημέρα μου.

Χρήστος - αντιαιρετικός

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμος κρυφογιαχωβάς είπε:
''Με την ίδια λογική μπορούν να χλευάσουν τους δικούς μας ιερείς που πολλοί από αυτούς λειτουργούν με λάθος τρόπο και έχουν κάνει το λειτούργημά τους επάγγελμα''.
______________________

Αυτούς τους χλευάζουμε και μόνοι μας κύριε ''κανείς''.

Δεν χρειαζόμαστε τους Γιαχωβάδες να το κάνουν.

Ιωάθαμ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...