ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ,
ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚ
Α
ΟΠ
ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 - 12 - 2012 ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ.

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που αναδείξατε τον "Αντιαιρετικό" σε πεδίο ελεύθερης έκφρασης και διαλόγου. Ήδη τα σχόλια ξεπέρασαν τις 18.000!!!...ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 19 - 12 - 2012 ΑΝΑΡΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ.

25 Μαΐ 2010

Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

Όπως η Θεά Κάλι του Ινδουϊσμού διψάει για αίμα και ανθρωποθυσίες, παρόμοια και η Οργάνωση "Σκοπιά" περιμένει κάτι ανάλογο από τον Ιεχωβά

Μετά τις τραυματικές εμπειρίες που έζησε στα δίχτυα της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά «Σκοπιά» και τις οποίες έχει περιγράψει στα άρθρα του «Κατάθεση ψυχής από πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά», «Τα Πέτρινα παιδικά χρόνια ενός πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά» και «Η σκληρή εφηβεία ενός πρώην Μάρτυρα του Ιεχωβά, στο ανελεύθερο και καταπιεστικό περιβάλλον της «Σκοπιάς» ο Ονήσιμος Ελευθεριάδης συνεχίζει την εξιστόρηση της αυτοβιογραφίας του με μία ακόμα τραυματική μα συνάμα και φρικιαστική εμπειρία που τον στοιχειώνει ακόμη και σήμερα. ΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ που υφίστατο σαν παιδί από τον πατέρα του αλλά και το περιβάλλον της «Σκοπιάς», να μην εγκαταλείψει την Οργάνωση για να μην σφαχτεί και καεί από τον Γιαχβέ όπως θα συνέβαινε με τα παιδιά που δεν ανήκαν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά!

Ακολουθεί η παράθεση της τραυματικής εμπειρίας του πρώην Μάρτυρα της «Σκοπιάς» Ονήσιμου Ελευθεριάδη:..


Όταν προσπαθείς να θυμηθείς κάτι που θέλεις να πεις ίσως χρειαστούν λίγα λεπτά,
όταν όμως προσπαθείς να ξεθάψεις κάτι που προσπάθησες  να θάψεις βαθιά στο σκοτεινό τούνελ των εφιαλτικών σου αναμνήσεων, τότε πιθανόν να  χρειαστείς χρόνια.
Με σεβασμό στον αναγνώστη του «ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ», συνεχίζω την εξιστόρηση μου σχετικά με την πάλη και τον άνισο αγώνα μου, να ξεφύγω από τα νύχια της αδίστακτης σέκτας ,κάτι σχεδόν ακατόρθωτο για τον άνθρωπο, που βασίζεται αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις, και δεν βάζει Τον Κύριο, ως στερεό θεμέλιο του.


Στο προηγούμενο άρθρο μου:
06 Απρ 2010:


Είχα σταματήσει, στο σημείο, που πήγα στο Γυμνάσιο.

Συνεχίζω...

Καθώς είναι μαθηματικώς υπολογισμένη η κάθε ενέργεια και τακτική της σέκτας, είναι αδύνατον για ένα παιδάκι δεκατριών ετών, να ξεφύγει και να σκεφτεί, αυτόνομα και λογικά.
Κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, μόνο με την θαυμαστή επίδραση Του Αγίου Πνεύματος, που μόνο ο Θεός μπορεί να δώσει.

Στο Γυμνάσιο, έγινε γνωστό ότι είμαι γιαχωβάς σχεδόν αμέσως, από την στιγμή που άρχισε η σχολική περίοδος.

Στο μάθημα των Θρησκευτικών, αν και το αγαπούσα πάρα πολύ, απαγορεύονταν να παραμείνω στην τάξη.

Μερικές φορές που παρέμεινα με φόβο και προσωπικό ρίσκο, ο καθηγητής μου, αν και ιερέας, με χειρίστηκε με σεβασμό και αγάπη, αλλά και με προσοχή.
Εγώ βέβαια, ήμουν επιθετικός, γιατί μεγάλωσα με το άσβεστο και λυσσαλέο μίσος, ειδικά προς τους Ορθόδοξους ιερείς, τους παπάδες.

Κατά την σχολική περίοδο του Γυμνασίου, άλλαξα τρεις ιερείς καθηγητές θεολόγους. Οι λογομαχίες και το πρόβλημα μαζί τους, ήταν κάτι το αναμενόμένο, καθώς μετά το μάθημα, ήμουν στο γραφείο του Γυμνασιάρχη μαζί με τον καθηγητή, και αντιμετώπιζα την ποινή της αποβολής.

Ο Γυμνασιάρχης, πολλές φορές, στην πρωινή προσευχή,  έλεγε διάφορα πράγματα στα συγκεντρωμένα παιδιά, και στο τέλος, από μικροφώνου, με έδειχνε με το δάχτυλο, και έλεγε με δυνατή φωνή:
«Προσέξτε με ποιόν κάνετε παρέα, γιατί έχουμε έναν γιαχωβά στο σχολείο μας.»

Όλα τα παιδιά, γύριζαν τα κεφάλια και με κοίταζαν, και ένα βουητό ακούγονταν, για μερικά λεπτά της ώρας. Στο διάλειμμα κανένας δεν μου μιλούσε και όλοι με απέφευγαν σαν λεπρό.

Αυτό αύξησε την ένταση και το ψυχολογικό στρες, καθώς ήμουν μόλις δεκατριών, δηλαδή ένα παιδάκι.

Παράλληλα με το Γυμνάσιο, δούλευα σε κάθε ευκαιρία, και όπου  έβρισκα δουλειά, για να βγάζω τα απαραίτητα για τα ρούχα και τα παπούτσια, επειδή ο πατέρας μου δεν μου έδινε τίποτα, γιατί με αυτόν τον τρόπο, με διαπαιδαγωγούσε για την αμαρτία που έκανα, να πάω στο Γυμνάσιο, και να παραβιάσω την θέληση του.

Οι μάρτυρες της Σκοπιάς, τα χρόνια εκείνα, δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο, γιατί πίστευαν, ότι σε λίγο, σε ελάχιστο χρόνο, θα έρθει ο Ιεχωβά και θα κάψει όλο τον κόσμο, εκτός από τους μάρτυρες της Σκοπιάς, οι οποίοι θα ζούσαν για πάντα, αφού θάψουν πρώτα, τα πτώματα των νεκρών ανθρώπων του Αρμαγεδδώνα. 

Επίσης υπήρχαν και τα ''θεοκρατικά σχολεία'' τα οποία λειτουργούσαν με δασκάλους, μάρτυρες της Σκοπιάς, σε περίπτωση που τα κρατικά σχολεία, διώξουν τα παιδιά των μαρτύρων.
Όλα αυτά υπάρχουν και σήμερα, λέω την λέξη ''υπήρχαν'' γιατί μιλώ, για τότε που ήμουν παιδί.

Για πολλά χρόνια, είχα εφιάλτες από τις φωτογραφίες που έβλεπα στα έντυπα της οργάνωσης, με τις σφαγές και τους μαρτυρικούς θανάτους, των Ορθόδοξων χριστιανών και όλων των άλλων ανθρώπων, από τα χέρια του αληθινού Θεού Ιεχωβά.

Τέτοιες φωτογραφίες, υπάρχουν στο βιβλίο της Σκοπιάς: «Από τον απολεσθέντα παράδεισο στον αποκαταστημένο παράδεισο», σελίδες 208 - 209.
Και το φοβερό είναι, ότι οι φωτογραφίες αυτές, απεικονίζουν τον διαμελισμό, την καύση και την θανάτωση, μικρών ανήλικων παιδιών!!!

Οι γονείς μου με δίδαξαν, ότι ο Ιεχωβά, θα κάψει, όλα τα παιδάκια, που οι γονείς τους είναι Ορθόδοξοι και δεν είναι μάρτυρες της Σκοπιάς, και μου έδειχναν αυτές τις φωτογραφίες, για να είμαι καλό παιδί, και να μη με κάψει και εμένα ο Ιεχωβά.

Όλα αυτά, θα έπρεπε να τα αναλύσει, ένας παιδοψυχίατρος ή παιδοψυχολόγος, και να αποφανθεί, σχετικά με την ζημιά που παθαίνουν αυτά τα παιδιά, και την ζημιά που ίσως να έπαθα και εγώ.

Αυτός είναι ο λόγος, που λέω συνέχεια, ότι ο Χριστός, έκανε θαύμα, και με ελευθέρωσε από την σέκτα.

Έβλεπα τα άλλα παιδάκια στο σχολείο, με μεγάλο φόβο και λύπηση, γιατί πίστευα ότι, από στιγμή σε στιγμή, θα ξεσπάσει ο Αρμαγεδδών και θα καούν από τον Ιεχωβά, μέσα σε αφόρητους πόνους και ουρλιαχτά....

Όλα αυτά, μου δημιούργησαν έντονους νυχτερινούς εφιάλτες και σύνδρομο τρόμου, κάτι που αν και σπάνια, έχω και σήμερα, παρά το ότι πέρασαν κάποια χρόνια από τότε.

Μπορεί να δει, ο αναγνώστης, τέτοιες και χειρότερες εφιαλτικές εικόνες, που τα νοσηρά και διεστραμμένα μυαλά, ζωγράφισαν, κάπου στα άδυτα του Μπρούκλιν – την έδρα της Οργάνωσης – στο  βιβλίο τους: «Αποκάλυψη», σελ: 214, όπου τα άλογα των εκτελεστών του Ιεχωβά, κολυμπούν μέσα στο αίμα των Ορθοδόξων Χριστιανών και όλων όσων, δεν είναι μέλη της Οργάνωσης της Σκοπιάς, και εκτός αυτών, και των μικρών ανήλικων τέκνων τους, που ο Ιεχωβά, θα θανατώσει, με ιδιαίτερα απάνθρωπο τρόπο.


Βιβλίο των Μαρτύρων του Ιεχωβά "Αποκάλυψη" σελίδα 214: Οι εκτελεστές του Ιεχωβά (Άγγελοι) κολυμπούν με τα άλογά τους μέσα στο αίμα των Ορθοδόξων και όσων δεν είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά!!


Σκηνές πόνων, βασάνων, τρόμου και φρίκης, μπορείτε να δείτε, στο ίδιο βιβλίο «Αποκάλυψη», σελ: 233, όπου φωτογραφίζεται παραστατικά ο πόνος και ο τρόμος, στα πρόσωπα των ετοιμοθάνατων άπιστων ανθρώπων, που τόλμησαν να μην γίνουν μέλη, της ορατής οργάνωσης του Θεού στην γη, δηλαδή της εταιρίας Σκοπιά.


Βιβλίο των Μαρτύρων του Ιεχωβά "Αποκάλυψη" σελίδα 233: Η επιθανάτια αγωνία όσων δεν έγιναν οπαδοί της "Σκοπιάς" για να διασωθούν στον Αρμαγεδδώνα! Διακρίνεται και το κεφάλι ενός μικρού παιδιού.


Η Ψυχολογική ένταση και ο πόνος μου είναι μεγάλος, καθώς ξεθάβω από την ταραγμένη παιδική μου ανάμνηση όλα αυτά που μου συνέβησαν και ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες εκείνες, που θα κάνουν ξεκάθαρη την αλήθεια – όσον  αφορά τις διδασκαλίες, της εν λόγω σέκτας – στο  ευρύ κοινό.

Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο, για να σωθεί έστω και ένα ακόμα άτομο, και να μην περάσει αυτά που πέρασα και περνώ εγώ.

Πολλοί αναγνώστες, μου εξέφρασαν την έκπληξη τους, καθώς μου έλεγαν, ότι τα άρθρα μου, είναι ''ζωντανά''. Μα πως είναι δυνατόν, να μην είναι ζωντανά, την στιγμή που τα έχω ζήσει;
Αυτός είναι και ο λόγος, που είναι ζωντανά τα άρθρα αυτά, γιατί, πολύ απλά, είναι η αλήθεια της πληγωμένης ζωής μου.

Όταν οι καλοί και γελαστοί, καλοσυνάτοι και καλοντυμένοι, κυρίες και κύριοι της Σκοπιάς, χτυπούν τις πόρτες των ανενημέρωτων χριστιανών, καλό είναι, οι χριστιανοί οικοδεσπότες, να γνωρίζουν, έστω και λίγες διδασκαλίες των κηρύκων αυτών, μια από τις οποίες είναι, και η καύση των ανήλικων παιδιών, κατά την διάρκεια του Αρμαγεδδώνα, από το δίκαιο χέρι Του Θεού.

Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες, και ζητώ συγγνώμη, αν κάποια σημεία του άρθρου, είναι πολύ παραστατικά, αλλά, δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

19 σχόλια:

Νικόλαος είπε...

Και μόνο που ξύνεις τέτοιες πληγές, φίλε μου, αυτό λέει πολλά. Μακάρι να ευαισθητοποιηθούν κάποια κολλημένα μυαλά με αυτά που γράφεις. Συγχαρητήρια για τον κόπο σου και πιστεύω ότι όλη αυτή η περιγραφή των βιωμάτων σου θα λειτουργήσει ευεργετικά για την ψυχούλα σου· θα τα βάλει όλα στη θέση τους, ακόμα και αυτούς του ίδιους τους παραχαράκτες του Χριστού ;-)

ΠΙΤΕΡ είπε...

Απίστευτα πράγματα!

Πόση υποκρισία τελικά;

Συγκλονιστικό άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Για τα πνευματικά δικαιώματα των εικώνων τα παράπονα στις περιγραφές του Ιωάννη στην Αποκάλυψη...

'' ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ '' είπε...
Αναγνωρίζουμε άνετα, την ιδιότητα,
αυτών που κρύβονται πίσω από ανώνυμα σχόλια.

Άλλωστε τους προδίδει και η ανεκδιήγητη ορθογραφία τους!

Ανώνυμε φίλε, μέσα στο αίμα της φωτογραφίας του βιβλίου σας,
βρίσκεται και το αίμα, του παιδιού σου.
Ανώνυμος είπε...

Οἴμοι Ἰεχωβῖται
Κηρύττετε λέγοντες εἰσέλθετε εἰς τὴν βασιλείαν τοῦ Κυρίου. Εἰ γὰρ οὐκ ἐστὶν βασιλεία ὡσὰν τὴν Ὑμετέραν τὶς ὁ λόγον διδοὺς ἔμπροσθεν τοῦ Κυρίου καὶ εἰς ποίους ὤμους ἡ εὐθύνη τῆς πλάνης τῶν ἀπατηθέντων θυμάτων.

Οἴμοι Ἰεχωβῖται
Οὐ γὰρ στήκετε καὶ κρατῆτε τάς θεοπνεύστους γραφάς(Π.Δ- Κ.Δ) παρὰ τῶν θεοπνεύστων συγγραφέων ἀλλά τουναντίον φυλάττετε ὡσὰν κόριν ὀφθαλμοῦ τὴν μηχανοραφεῖσαν ΜΝΚ.

Οἴμοι Ἰεχωβῖται παρατηρηταὶ τῶν γραφέντων
Πλῆθος σχολίων ἐξετέθη καὶ δι’αὐτῶν ἐφάνη ἡ οἰκτρὰ πλάνην ὑμῶν.Οὐ πείθεσθαι καὶ οὐκ ἀντιλαμβάνεσθαι τὰ λεγόμενα.Ζητεῖτε εὑρεῖν αἰτίαν τοῦ χλευᾶσαι πᾶσαν ὀρθόδοξον φωνὴν καὶ ὀρθὴν ἀπάντησιν ὡς οἱ Φαρισαῖοι ἔπραττον

Οἴμοι Ἰεχωβῖται
Ὑπακούοντες εἰς τὴν Ἑταιρείαν διαγάγετε τάς κώμας καὶ τάς πόλεις ζητοῦντες εὑρεῖν ἐκ τῶν ἀγοραίων τινας ἄνδρας πονηροὺς καὶ προβατοειδεῖς τῇ διανοίᾳ ὡς οἱ Ἰουδαῖοι ἐν ταῖς Πράξεσι(17,5).

Ο Πανίκας ο Ζορό είπε...

Επειδή παριστάνετε τους τάχα τους ανήξερους, για πείτε μας εσείς από πού προέρχεται αυτή η περικοπή:

14 Και είδα, και ιδού νεφέλη λευκή και πάνω στη νεφέλη έναν που κάθεται όμοιο με γιο ανθρώπου, έχοντας πάνω στο κεφάλι του στέφανο χρυσό και στο χέρι του δρεπάνι κοφτερό. 15 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το ναό, κράζοντας με φωνή μεγάλη σ’ αυτόν που κάθεται πάνω στη νεφέλη: “Στείλε το δρεπάνι σου και θέρισε, γιατί ήρθε η ώρα να θερίσεις, επειδή ξεράθηκε ο καρπός για το θερισμό της γης”. 16 Και αυτός που κάθεται πάνω στη νεφέλη έριξε το δρεπάνι του πάνω στη γη και θερίστηκε η γη.

17 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το ναό που είναι στον ουρανό, έχοντας και αυτός δρεπάνι κοφτερό. 18 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το θυσιαστήριο, αυτός που έχει εξουσία πάνω στη φωτιά, και φώναξε με φωνή μεγάλη σ’ αυτόν που έχει το δρεπάνι το κοφτερό, λέγοντας: “Στείλε το δρεπάνι σου το κοφτερό και τρύγησε τα τσαμπιά της αμπέλου της γης, γιατί ωρίμασαν τα σταφύλια της”. 19 Και έριξε ο άγγελος το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε την άμπελο της γης και έριξε τα σταφύλια της στο πατητήρι του θυμού του Θεού, το μεγάλο. 20 Και πατήθηκε το πατητήρι έξω από την πόλη και εξήλθε αίμα από το πατητήρι φτάνοντας μέχρι τα χαλινάρια των ίππων σε έκταση περίπου τριακοσίων χιλιομέτρων.
Από τις Βουδιστικές Βέδες είναι;


Από το Κοράνι;


Από την Αποκάλυψη της Αγίας Γραφής;

'' ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ '' είπε...

`Ο Πανίκας ο Ζορό είπε...
============================
============================Aπάντηση:

Εσύ αγαπητέ Κύριε ή Κύριοι....για πείτε μας, σε ποιόν αναφέρεται ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη:Α'8,''Ἐγώ εἰμι τὸ Α καὶ τὸ Ω, λέγει Κύριος ὁ Θεός, ὁ ὢν καὶ ὁ ἦν καὶ ὁ ἐρχόμενος, ὁ παντοκράτωρ.''

----------
Αν είσαι έντιμος, και δεν είσαι σκουλήκι, έλα στον Αντιαιρετικό, να κάνουμε διάλογο.-----------------------------

'' ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ '' είπε...

`Και κάτι άλλο, κύριε, Πανίκα ή Ζορό
εφόσον ως χιλιαστής, αντιλαμβάνεσαι
κυριολεκτικά, τα γραφόμενα στη Α.Γραφή,
να αντιληφθείς και το παρακάτω εδάφιο, κυριολεκτικά, και να φας τον εμετό σου, κάτι που έκανε πολλές φορές η οργάνωση σου,
καθώς αλλάζει κάθε χρόνο, τα βασικά της δόγματα και πεποιθήσεις,
και εσείς οι ανεγκέφαλοι, την υποστηρίζεται και της αγοράζεται και με το παραπάνω, όλα τα έντυπά της, και την έχετε κάνει, παγκόσμιο εκδοτικό γίγαντα, με αυτές σας τις ενέργειες!

Σε λυπάμαι, είσαι ένα ρομπότ!Β' Πέτρου 2:22

"συμβέβηκε δὲ αὐτοῖς τὸ τῆς ἀληθοῦς παροιμίας, κύων ἐπιστρέψας ἐπὶ τὸ ἴδιον ἐξέραμα, καί, ὗς λουσαμένη εἰς κύλισμα βορβόρου."


`

Πανίκας ο Ζορό είπε...

Μπράβο, μπράβο, απάντησες επί της ουσίας.

-Τι κάνεις Γιάννη;
-Κουκιά σπέρνω.

'' ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ '' είπε...

`


Εσύ, (που σε περίμενα στο άλλο θέμα, αλλά την έκανες με ελαφρά, λόγω της αποτυχίας και της ξεφτίλας σου)

προσπαθείς να ταυτίσεις, τους χιλιαστές, με την Ορθόδοξη διδασκαλία και πίστη;

Το έχεις χαμένο;

Τι ρωτώ! είναι οφθαλμοφανές....
`

'' ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ '' είπε...

`Έλα από 'κει στο άλλο άρθρο...
να μου πεις για το άρθρο της Λούπου, που έκλεψες....κύριε...απατεώνα...
`

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανίκας ο Ζορό είπε:
«Επειδή παριστάνετε τους τάχα τους ανήξερους, για πείτε μας εσείς από πού προέρχεται αυτή η περικοπή:

14 Και είδα, και ιδού νεφέλη λευκή και πάνω στη νεφέλη έναν που κάθεται όμοιο με γιο ανθρώπου, έχοντας πάνω στο κεφάλι του στέφανο χρυσό και στο χέρι του δρεπάνι κοφτερό. 15 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το ναό, κράζοντας με φωνή μεγάλη σ’ αυτόν που κάθεται πάνω στη νεφέλη: “Στείλε το δρεπάνι σου και θέρισε, γιατί ήρθε η ώρα να θερίσεις, επειδή ξεράθηκε ο καρπός για το θερισμό της γης”. 16 Και αυτός που κάθεται πάνω στη νεφέλη έριξε το δρεπάνι του πάνω στη γη και θερίστηκε η γη.

17 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το ναό που είναι στον ουρανό, έχοντας και αυτός δρεπάνι κοφτερό. 18 Και άλλος άγγελος εξήλθε από το θυσιαστήριο, αυτός που έχει εξουσία πάνω στη φωτιά, και φώναξε με φωνή μεγάλη σ’ αυτόν που έχει το δρεπάνι το κοφτερό, λέγοντας: “Στείλε το δρεπάνι σου το κοφτερό και τρύγησε τα τσαμπιά της αμπέλου της γης, γιατί ωρίμασαν τα σταφύλια της”. 19 Και έριξε ο άγγελος το δρεπάνι του στη γη και τρύγησε την άμπελο της γης και έριξε τα σταφύλια της στο πατητήρι του θυμού του Θεού, το μεγάλο. 20 Και πατήθηκε το πατητήρι έξω από την πόλη και εξήλθε αίμα από το πατητήρι φτάνοντας μέχρι τα χαλινάρια των ίππων σε έκταση περίπου τριακοσίων χιλιομέτρων.
Από τις Βουδιστικές Βέδες είναι;


Από το Κοράνι;


Από την Αποκάλυψη της Αγίας Γραφής;»Προέρχεται από εκεί που προέρχεται και αυτό:

«Εάν σε σκανδαλίσει το δεξί σου μάτι βγάλτο και αν σε σκανδαλίσει το δεξί σου χέρι κόψτο».

Γι’ αυτό και συ φοράς τη μάσκα για να κρύβεις το βγαλμένο σου μάτι και την μπέρτα για να κρύβεις το κομμένο σου χέρι. Έτσι δεν είναι Ζορό;

Γιουρίκας ο τρόμος των Γιαχωβάδων και των άθεων

Ευστράτιος είπε...

Εχω επισκευθει ναους μαρτυρων του Ιεχωβα ,ξερω πολλα απο ορθοδοξη θεολογια(ηθελα να γινω μοναχος)
και πιστευω πως δεν πρεπει να
ειμαστε τοσο επιθετικοι με τους ΜΤΙ.Ειναι γενικα απο τους καλυτερους ανθρωπους,και πρεπει να τους τονιζουμε το δικαιωμα τους στη μετανοια και στην επιστροφη.Η επιθετικοτητα κανει κακο

Rwssel είπε...

θα ήθελα να ενημερώσω τους αναγνώστες ότι απεβίωσε προ ημερών ο ΡΕΫΜΟΝΤ ΦΡΑΝΣ, το γνωστό πρώην μέλος του Κ.Σώματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά

Περισσότερα στο οοdegr.com & www.rwssel.pblogs.gr

Θεμιστοκλής Παπαϊωάννου είπε...

Μόλις τελείωσα την ανάγνωση της σειράς αυτής άρθρων του πρώην Μάρτυρα της Σκοπιάς. Η αλήθεια είναι ότι σε μερικά σημεία δάκρυσα και δυσκολευόμουν να συνεχίσω... Ένα έχω να πω και ας φανεί σε ορισμένους βλάσφημο. Αν ο αληθινός Θεός ήταν ο Διάβολος που λατρεύει η Σκοπιά τότε προτιμώ να καώ στον Αρμαγεδδών παρά να είμαι μαζί του. Το ξέρω ακούγεται "δυνατό" αλλά έτσι αισθάνομαι...

Όμως η ΣΚΟΠΙΆ θα δώσει λόγω στον Θεό διότι με αυτά που γράφει και κάνει ΒΛΑΣΦΗΜΆ τον αληθινό Θεό της ΑΓΆΠΗΣ, που επί του Σταυρού είπε, ΠΑΤΈΡΑ ΣΥΓΧΏΡΕΣΕ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΝ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ! Τι σχέση έχει ο Χριστός της Βίβλου με τον Διάβολο της σέκτας αυτής;

Ανώνυμος είπε...

Αυτα ειναι απίστευτα πράγματα...
γραψατε οτι αυτα σας εμαθαν τοτε...συνεχιζουν δηλαδη να δειχνουν αυτες τις εικονες στα παιδια τους και σημερα??????
Τα παιδιά των ΜΤι αυτα διδάσκονται??

Δημητρα

Χρήστος - αντιαιρετικός είπε...

Κύριοι ανώνυμοι σας διέγραψα τα σχόλια, επειδή αυτή ειναι η αρχή του "Αντιαιρετικού". Βάλτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο για να γίνουν αποδεκτά. Ευχαριστώ.

Χρήστος - αντιαιρετικός

Ανώνυμος είπε...

Προς Πανίκα-Ζορό:
Για να καταλάβεις την έννοια του παραπάνω χωρίου της Αποκάλυψης, δες μια φορά μόνο το δελτίο ειδήσεων...
Η βία και ο παραλογισμός που κυριαρχούν στην κοινωνία μας (την αθεϊστική κοινωνία που έπλασε ο Διαφωτισμός και ο ορθολογισμός, σημειωτέον) ανταποκρίνονται άριστα στις βιβλικές αναφορές. Όχι επειδή κυριολεκτικά ο Θεός σκότωσε ή σκοτώνει ή σαρώνει ή βυθίζει στη δυστυχία τους ανθρώπους, αλλά επειδή η απομάκρυνσή μας απ' Αυτόν μας παραδίδει στα χέρια του διαβόλου.
Οι άγιοι είναι άνθρωποι της ειρήνης. Δες π.χ. τους σύγχρονους Γέροντες στη σελίδα www.gerontas.gr. Αναζήτησε στο Διαδίκτυο την περίπτωση της αγίας Μαρίας Σκομπτσόβας κ.λ.π.
ΠΟΤΕ η ορθοδοξία δε δίδαξε το Θεό ως φονιά. Η αμαρτία σκοτώνει, απαγορεύοντας στο Θεό (την Πηγή της Ζωής) να ζωογονεί τους ανθρώπους, πνευματικά, μα συχνά και βιολογικά.
Αυτή είναι η έννοια των χωρίων που παρέθεσες, αγαπητέ.
Θ. Ρηγινιώτης

Σπυρος Μπουζης είπε...

Ο τέως μάρτυς του Ιεχωβά Γεώργιος Χριστουλιας έδωσε συνέντευξη στο Έθνος εν έτει 1987 και είπε:Αυτοί που ανήκουν στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά, δεν είναι ειρηνιστές,δεν είναι ειρηνοποιοι.Τα κινήματα ειρήνης τα απεχθάνονται και τα σαμποτάρουν επειδή πιστεύουν ότι η ειρήνη θα επιτευχθεί με τον αρμαγεδωνα : με την εξόντωση όλων όσων δεν ανήκουν στην οργάνωση των μαρτύρων του Ιεχωβά.Αυτα ( και όχι μόνο ) είπε ο πρώην μάρτυς του Ιεχωβά.Αν όντως απεχθάνονται και σαμποτάρουν τα κινήματα ειρήνης,δεν ισχύουν γι' αυτούς τα λόγια του Χριστού : μακάριοι οι ειρηνοποιοι,λόγια τα οποία είπε στην επί του όρους ομιλία και τα έγραψε ο ευαγγελιστής Ματθαίος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...