ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

20 Μαρ 2011

"ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ “ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ” ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ";


Ακόμα και οι πίθηκοι γελάνε
 με τις πρωτοφανείς και φασιστικές συμπεριφορές του κ. Πρόδρομου ιδιοκτήτη του μπλογκ «Ν. Σωτηρόπουλος»

    Δεν μας αρέσει να παριστάνουμε τις «κυρά – Κατίνες» του διαδικτύου και να ασχολούμαστε με τα άλλα Ορθόδοξα ιστολόγια, αλλά δεν είναι δυνατόν να σιωπήσουμε σε πρακτικές που ασκήθηκαν από τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου «Νικόλαος Σωτηρόπουλος» κ. Πρόδρομο.
     Πρακτικές οι οποίες:
1. Ντροπιάζουν τον Χριστό και την Ορθοδοξία και
2. Διασύρουν τον ίδιο τον κ. Σωτηρόπουλο
    Άξιον μνείας είναι – πριν αναφερθούμε στις ασυνήθιστες και καινοφανείς πρακτικές του κ. Πρόδρομου – πως το συγκεκριμένο ιστολόγιο δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τον κ. Σωτηρόπουλο. Πουθενά μα πουθενά στο ιστολόγιο ακόμα και στο ιδρυτικό άρθρο του ιστολογίου δεν φαίνεται να έχει τύχει της εγκρίσεως του κ. Σωτηρόπουλου, απλώς ο κ. Πρόδρομος χρησιμοποιεί το όνομά του, βάζοντας ομιλίες του ή παραπέμποντας στα βιβλία του...
    Ας δούμε τώρα τα γεγονότα που οδήγησαν στις ασυνήθιστες και καινοφανείς πρακτικές του κ. Πρόδρομου καθώς επίσης, και κατά πόσο έχει δικαίωμα ο καθένας από εμάς ως Χριστιανός Ορθόδοξος, να χαρακτηρίζει ως Αιρετικό κάποιον - όχι να τον καταγγείλει επί Αιρέσει γιατί αυτό μπορεί να το κάνει - ο οποίος  την ίδια ώρα είναι μέλος της Εκκλησίας μας και κοινωνεί των Αχράντων Μυστηρίων...
    Στις 3 Μαρτίου 2011 ο ιδιοκτήτης του μπλόγκσποτ stratiotis-tou-christou.blogspot.com κ. Παναής αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «ΤΑ ΠΑΠΑ-ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΟΥΝ!!!»  και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει έχει και την φωτογραφία του κ. Σωτηρόπουλου.
    Στις 4 Μαρτίου 2011 ο ιδιοκτήτης του μπλόγκσποτ niksotiropoulos.blogspot.com κ. Πρόδρομος αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «Απάντηση σε συκοφάντη» υποστηρίζοντας πως ο κ. Παναής με το άρθρο του συκοφαντούσε και το ιστολόγιό του και πιθανόν και τον κ. Σωτηρόπουλο. Στο άρθρο αυτό στο οποίο δεν φείδεται προσβλητικών εκφράσεων για τον κ. Παναή και το ιστολόγιο του όπως «κωμικό ιστολόγιο» κ.λ.π. αυτοδιοριζόμενος και «χωροφύλακας» του διαδικτύου τον εγκαλεί για ασέβεια στον Χριστό και την Παναγία επειδή έχει βάλει μια εικόνα τους που δεν … εγκρίνει ο κ. Πρόδρομος!    
     Στις 9 Μαρτίου 2011 ο κ. Παναής αναρτά ένα άρθρο με τίτλο «Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΕ!!!» στο οποίο υποστηρίζει πως σέβεται καθόλα τον κ. Σωτηρόπουλο. Μάλιστα για να δείξει πως το εννοεί αυτό που γράφει, τοποθετεί στα προτεινόμενα ιστολόγια του μπλογκ του και το ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου.
     Την επόμενη μέρα 10 Μαρτίου 2011 μαθαίνοντας από κάποιο συνεργάτη μας τα όσα συνέβησαν «μπαίνουμε» εκ περιεργείας στο ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου και διαβάζοντας τα εκεί σχόλια αποφασίζουμε να κάνουμε παρέμβαση μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε στην λύση του προβλήματος. Η παρέμβασή μας έγινε και για ένα επιπλέον λόγο. Επειδή ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ του κ. Παναή και κατά κάποιο τρόπο νοιώθαμε κάπως υπεύθυνοι. Ας δημοσιεύσουμε όμως το σχόλιό μας και μετά το σχολιάζουμε:

Ανώνυμος είπε...
Προς κ. Πρόδρομο και λοιπούς σχολιαστές. Κατ' αρχάς να ευχηθώ καλορίζικο στο καινούργιο σας μπλογκ και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας. Επιθυμείτε όπως διάβασα να είσαστε κάτι ξεχωριστό στο διαδίκτυο προβάλλοντας μέσα από το πρόσωπο και το έργο του κ. Σωτηρόπουλου την Ορθοδοξία. Η επιθυμία σας αυτή θα γίνει πράξη μόνο μέσα από εγκυρότητα και σοβαρότητα που θα αποπνέει πάντα ο χώρος σας. Γιατί οι θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώθηκαν από κάποιους κ.κ. σχολιαστές για το παρόν μπλογκ μόνο σε κάτι τέτοιο δεν κατευθύνουν αλλά σε ένα συγκεκριμένο κοινό που παντού βλέπει εχθρούς και συνωμοσίες. Αφ' ης στιγμής ο κ. Παναής έδωσε τις πρέπουσες εξηγήσεις για την παρεξήγηση που έγινε γύρω από το πρόσωπο του κ. Σωτηρόπουλου νομίζω πως έπρεπε να λήξει το θέμα. Άλλωστε κ. Πρόδρομε πως είναι δυνατόν να είναι εναντίον σας ο κ. Παναής όταν σας έχει στα προτεινόμενα ιστολόγια. Έπειτα το τι εικόνες βάζει ο καθένας στο ιστολόγιό του νομίζω πως είναι προσωπικό του θέμα.
Την παρέμβασή μου αυτή θα ήθελα να την εκλάβατε ως πυροσβεστική και μόνο και μην έχουσα κανένα απολύτως δόλιο σκοπό.
Καλό σας βράδυ

Μετά τιμής
Χρήστος - αντιαιρετικός
διαχειριστής του antiairetikos.blogspot.com
      Στο σχόλιό μας λοιπόν είναι φανερό πως προσπαθούμε να φέρουμε ειρήνη ανάμεσα στα δύο ιστολόγια, καθώς και να καταρρίψουμε τις θεωρίες συνωμοσίας που διατυπώθηκαν από διάφορους σχολιαστές του άρθρου του κ. Πρόδρομου, πως ο κ. Παναής δημιούργησε το ιστολόγιό του να κτυπήσει τον κ. Σωτηρόπουλο. Επίσης σημειώναμε και το αυτονόητο. Πως είναι δυνατόν ο κ. Παναής να είναι εναντίον του κ. Σωτηρόπουλου όταν και έχει δηλώσει το αντίθετο αλλά έχει και στα προτεινόμενα ιστολόγια του μπλογκ του και το ιστολόγιο του κ. Πρόδρομου;
     Δυστυχώς η παρέμβασή μας δεν έγινε αποδεκτή ούτε από τον κ. Πρόδρομο, ούτε από τους άλλους σχολιαστές που επέμεναν στις θεωρίες συνωμοσίας. Βλέποντας λοιπόν το μάταιο των προσπαθειών μας αποφασίζουμε να κάνουμε ένα τελευταίο σχόλιο για να καταρρίψουμε παντελώς τις θεωρίες συνωμοσίας και να δώσουμε το στίγμα μας, αφού είχαμε πλέον διαπιστώσει πως είχε πολύ παρελθόν η κόντρα μεταξύ των προσώπων και των δύο ιστολογίων.
     Και τότε ξεκινάν τα παρατράγουδα προς το πρόσωπό μας από τον κ. Πρόδρομο.        
     Ενώ έχουμε κάνει το σχόλιο από το πρωί, έχει ήδη φτάσει το απόγευμα και δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας – διότι τα σχόλια πρέπει να τα εγκρίνει πρώτα ο κ. Πρόδρομος για να δημοσιευθούν – παρόλο που στο ίδιο διάστημα ο κ. Πρόδρομος έχει δημοσιεύσει καινούργιο άρθρο. Τότε αναγκαζόμαστε να του κάνουμε καινούργιο σχόλιο και να τον ρωτήσουμε αν συμβαίνει κάτι, αν έχουμε γράψει κάτι άπρεπο, και να επισυνάψουμε και το πρωϊνό σχόλιο, ενημερώντας παράλληλα τον κ. Πρόδρομο πως θα του το στείλουμε και στο προσωπικό του ιμέηλ.
     Μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά ο κ. Πρόδρομος, προχωράει σε μια ανήκουστη και καινοφανή ενέργεια που ειλικρινά δεν έχουμε ξανασυναντήσει ποτέ. Αυτοδιορίζεται «κυβερνητικός εκπρόσωπος μας» και αντί να αναρτήσει το σχόλιό μας όπως θα ώφειλε, δημοσιεύει επ’ ονόματί του κάποια περίληψη του σχολίου μας!! Και δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Δημοσιεύει διαστρεβλωμένο μέρος του σχολίου μας με σκοπό να παρουσιάσει όπως επιθυμεί αυτός τα πράγματα που να έχει ως αποτέλεσμα την συκοφάντηση και σπίλωση του προσώπου μας και την εν γένει δράση μας. Έχει και συνέχεια όμως. Ξυπνώντας για μια ακόμη φορά μέσα του ο οίστρος του «χωροφύλακα» του διαδικτύου μας εγκαλεί, γιατί στην στήλη με τα προτεινόμενα βιβλία που έχουμε στον «Αντιαιρετικό», έχουμε ανάμεσά τους και τα βιβλία των αιρετικών – κατά τον κ. Πρόδρομο – π. Φάρου και του κ. Γιανναρά. Μας «κολλάει» και την ταμπέλα του αιρετικού λοιπόν ο κ. Πρόδρομος!
     Ιδού και το σχόλιο του «κυβερνητικού μας εκπροσώπου» κ. Προδρόμου:

            Πρόδρομος είπε...
Ο κ.Χρήστος, διαχειριστής του διαχειριστής του ιστολόγιου antiairetikos έστειλε ένα σχόλιο με το οποίο λέει ότι παρεξηγήθηκαν οι καλές του προθέσεις. Μας λέει ότι ο ίδιος έφτιαξε του Παναή το ιστολόγιο επειδή δεν ήξερε ο ίδιος να το φτιάξει αλλά δεν συμμετέχει στην διαχείριση του αλλά τον βοηθάει να λύνει κάποια προβλήματα.
Όμως κανείς δεν αμφισβήτησε τις καλές του προθέσεις διότι κανένα σχόλιο τέτοιο δεν επιτρέψαμε να δημοσιευθεί. Μόνο ο "Γνώστης πολλών" διατύπωσε την υποψία ως ενδεχόμενο απλό και όχι ως βεβαιότητα. Ας μείνει ήσυχος ότι οι εξηγήσεις του έγιναν πιστευτές στο ιστολόγιο μας.
Λυπούμαστε όμως που λέει στο σχόλιο του ο κ.Χρήστος ότι δεν είναι με τους Αντιοικουμενιστές ούτε με τον Σωτηρόπουλο ούτε με τον Ζήση όπως τον αποκαλεί αλλά με τον Χριστό και την Αλήθεια όπως λέει. Πώς γίνεται να είσαι με τον Χριστό και την Αλήθεια και να μην είσαι με τους ανθρώπους τους;
Λυπούμαστε διότι είδαμε ότι στο ιστολόγιο του προτείνει και βιβλία αιρετικών όπως ο π.Φάρος και ο Γιανναράς. Λυπούμαστε πολύ διότι διαφορετικά τον είχαμε εκτιμήσει και διαφορετικά διαπιστώνουμε ότι είναι.
   Καιρός όμως είναι να δούμε και το πραγματικό σχόλιο που κάναμε εμείς ώστε να φανεί η απάτη και η διαστρέβλωση που επέδειξε ο κ. Πρόδρομος:


Ο/Η ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...
Αγαπητέ κ. Πρόδρομε από το πρωί σας έχω κάνει σχόλιο και δεν βλέπω να το έχετε αναρτήσει.    
Συμβαίνει κάτι ή έγραψα κάτι επιλήψιμο, ώστε να μην δει το φως της δημοσιότητας;
Εις περίπτωση που για κάποιο λόγο εχάθη το ξανααρτώ και ελπίζω αυτή τη φορά θα δει το φως της δημοσιότητας. Θα σας στείλω και στο προσωπικό σας ιμέηλ. Αν στο μεταξύ το αναρτήσατε θεωρείστε το παρόν ως άκυρον. Έγραψα λοιπόν:
«Αγαπητέ κ. Πρόδρομε και αγαπητοί κ.κ. συνομιλητές. Διαπίστωσα πως οι καλές προθέσεις μου παρεξηγήθηκαν για αυτό οφείλω κάποιες διευκρινίσεις. Όταν μιλούσα για συνωμοσιολογίες ήξερα τι έλεγα και δεν το έλεγα τυχαία. Και αναφερόμουν στον κύριο που υπογράφει ως «γνώστης πολλών» και επιμένει κιόλας πως γνωρίζει πολλά. Ένα του λέω μόνο και ας με παρεξηγήσει. Δεν ξέρει τι του γίνεται! Διότι ισχυρίζεται πως ο Παναής δημιούργησε το ιστολόγιο για να χτυπήσει τον κ. Σωτηρόπουλο!!! κάτι που είναι εντελώς αναληθές για τον απλούστατο λόγο επειδή ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ και το έδωσα στον Παναή να το διαχειρίζεται.
Το Παναή τον γνώρισα πριν ένα μήνα ακριβώς όταν μπήκε και έκανε σχόλιο στο http://antiairetikos.blogspot.com/2010/10/blog-post_25.html στις 9 Φεβρουαρίου 2011 12:10 π.μ. Όταν λοιπόν μου εξεδήλωσε την επιθυμία του να έχει ένα ιστολόγιο αμέσως την πραγματοποίησα διότι δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά να φτιάξεις ένα ιστολόγιο. Βέβαια το τι αναρτά ο Παναής είναι αυτός υπεύθυνος, τον βοηθάω βέβαια κάποιες φορές να λύνει κάποια προβλήματα του ιστολογίου του, επειδή δεν έχει και ιδιαίτερες γνώσεις στους Η/Υ κάτι που νομίζω πως έχει γράψει και στο άρθρο του. Ενδεικτικό τούτου είναι πως το άρθρο του έβριθε ορθογραφικών λαθών, όταν είναι γνωστό τοις πάσι πως πατώντας το F7 στο πληκτρολόγιο σου διορθώνεις τα λάθη. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και το τι εννοούσα με τις συνωμοσιολογίες.
Επιτρέψτε μου τώρα να ασχοληθώ με τους αιρετικούς και την ενημέρωση των πιστών για την Ορθοδοξία χωρίς ακρότητες και φανατισμούς μέσω του «Αντιαιρετικού» και εσείς ασχοληθείτε με τα δικά σας γιατί από ότι μπόρεσα να καταλάβω υπάρχει μια προϋπάρχουσα κόντρα και πολύ παρελθόν.
Πάντως για να σας δώσω το στίγμα μου ούτε με τον Τελεβάντο είμαι, ούτε με τον Σωτηρόπουλο, ούτε με τους Οικουμενιστές, ούτε με τους αντι - Οικουμενιστές, ούτε με τους «Ελληναράδες», ούτε με τους «σπεκουλαδόρους» της Ορθοδοξίας, ούτε με τον Πατριάρχη, ούτε με τον Ζήση, ούτε … ούτε … ούτε … αλλά με τον ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Σας ευχαριστώ και καλή σας ημέρα
       Χρήστος – αντιαιρετικός»

     Συγκρίνοντας λοιπόν τα δύο σχόλια φαίνεται ξεκάθαρα η απάτη και η διαστρέβλωση του κ. Προδρόμου.
      Σχόλιο κ. Προδρόμου:   
«Λυπούμαστε όμως που λέει στο σχόλιο του ο κ.Χρήστος ότι δεν είναι με τους Αντιοικουμενιστές ούτε με τον Σωτηρόπουλο ούτε με τον Ζήση όπως τον αποκαλεί αλλά με τον Χριστό και την Αλήθεια όπως λέει.»
     
       Σχόλιο Χρήστου Αντιαιρετικού:
«Πάντως για να σας δώσω το στίγμα μου ούτε με τον Τελεβάντο είμαι, ούτε με τον Σωτηρόπουλο, ούτε με τους Οικουμενιστές, ούτε με τους αντι - Οικουμενιστές, ούτε με τους «Ελληναράδες», ούτε με τους «σπεκουλαδόρους» της Ορθοδοξίας, ούτε με τον Πατριάρχη, ούτε με τον Ζήση, ούτε … ούτε … ούτε … αλλά με τον ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.»
    Στο σχόλιό μας λοιπόν δίνουμε το στίγμα μας πως δεν ανήκουμε σε καμιά ομάδα προσώπων ούτε υπηρετούμε κανένα παρά μόνο τον Χριστό, την Εκκλησία και την Αλήθεια. Στα 29 χρόνια που διδάσκουμε ως καθηγητής των Θρησκευτικών θεωρούμε αυτονόητο, ότι δεν  χρειάζεται να δηλώσουμε ότι είμαστε υπέρ του ενός ή του άλλου για να πιστοποιήσουμε πως ανήκουμε στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Πουθενά δεν είδαμε, από καμιά Σύνοδο της Εκκλησίας να έχει δοθεί η άδεια στον κ. Πρόδρομο να ξεχωρίζει τους πιστούς σε Ορθοδόξους και Αιρετικούς. Από που την έλαβε την εξουσία ή την αυθεντία ο κ. Πρόδρομος να κατατάσσει τους πιστούς σε Αιρετικούς και σε Ορθοδόξους με γνώμονα το αν συμφωνούν ή διαφωνούν με τα βιβλία του κ. Γιανναρά και του πατέρα Φιλόθεου Φάρου; Έδωσε ποτέ η Εκκλησία μας το δικαίωμα σε κάποιον να βάζει ταμπέλες στους πιστούς και να τους αξιολογεί αναλογικά με το τι διαβάζουν;
     Εκτός των άλλων πιάνεται και αθεολόγητος ο κ. Πρόδρομος. Λίγο Αγία Γραφή να είχε διαβάσει θα γνώριζε πως ο Χριστιανός δεν πρέπει να είναι με κανένα παρά με τον Χριστό, την Εκκλησία και τους Αγίους: « Διότι όταν ο ένας λέει “Εγώ είμαι του Παύλου” και ο άλλος “Εγώ είμαι του Απολλώ” δεν είστε σαρκικοί άνθρωποι; Τι είναι επιτέλους ο Παύλος; Τι είναι ο Απολλώς, παρά υπηρέται δια των οποίων επιστέψατε και όπως ο Κύριος έδωσε στον καθένα; Εγώ φύτεψα, ο Απολλώς πότισε, ο Θεός όμως έδινε την αύξηση. Ώστε ούτε εκείνος που φυτεύει είναι τίποτε ούτε εκείνος που ποτίζει, αλλά ο Θεός που δίνει την αύξηση» 1 Κορινθίους 3:4 – 8.
     Όσα για τα άλλα φαιδρά που υποστηρίζει περί αίρεσής μας, έχουμε να του πούμε – χάριν αστεϊσμού – πως δεν είμαστε μόνον αιρετικοί, αλλά και αφορισμένοι αφού προτείνουμε και το βιβλίο του κ. Σωτηρόπουλου που ως γνωστόν έχει αφορισθεί. Αλλά τότε και ο κ. Πρόδρομος πρέπει να είναι αφορισμένος, αφού ασχολείται με τον κ. Σωτηρόπουλο. «Πέρα από τη πλάκα» τώρα, η αίρεση του πατέρα Φάρου και του κ. Γιανναρά βρίσκεται στο μυαλό του κ. Προδρόμου και μόνο. Διότι και ο πατέρας Φάρος δεν έχει αποσχηματισθεί από ιερέας και λειτουργεί κανονικά και ούτε γνωρίζουμε καμία Σύνοδο να έχει χαρακτηρίσει ως αιρετικό τον κ. Γιανναρά.
     Νομίζουμε ότι θα πρέπει άμεσα να τον δει κάποιος Πνευματικός τον κ. Πρόδρομο ή ο τοπικός Επίσκοπος του για τους εξής λόγους :
a) να εισηγηθεί στην Ιερά Σύνοδο ότι ο κ. Πρόδρομος έφθασε σε τέτοια ύψη αρετής και Ορθοδόξου Μαρτυρίας ώστε μπορεί να ΚΡΙΝΕΙ εξ’ αποστάσεως (Ίντερνετ) και χωρίς να γνωρίσει από κοντά κάποιον, αν είναι ή όχι Ορθόδοξος.
b) να του εξηγήσει πως δεν μπορεί ο κάθε ΑΝΩΝΥΜΟΣ να κρίνει οποιονδήποτε ως Αιρετικό με γνώμονα τον αυτοπροσδιοριζόμενο εαυτό του ως Ορθόδοξο (;;;)  
c) Δεν τιμάται ο κ. Σωτηροπουλος με αυτόν τον τρόπο. Δεν τιμάται από έναν ανώνυμο που έχει δημιουργήσει ένα Ιστολόγιο στο όνομα του, γράφοντας όμως ότι του κατεβαίνει, κρίνοντας τους πάντες, προσβάλλοντας μέσα από αυτό επωνύμους, ενώ ο ίδιος παραμένει ανώνυμος χωρίς κανένας μας να ξέρει τι τέλος πάντων επαγγέλλεται.
    Δυστυχώς ο κ. Πρόδρομος δεν σταμάτησε την κατηφόρα που έχει πάρει. Διότι μετά την ανακοίνωση που βάλαμε στον «Αντιαιρετικό» για να ενημερώσουμε τους αναγνώστες για τις ασυνήθιστες πρακτικές του, δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Απάντηση σε ξεδιάντροπες συκοφαντίες ενός “αντιαιρετικού” ιστολογίου»  όπου καταφεύγει σε καινούργια ψεύδη και συκοφαντίες, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την ολοκληρωτική και φασιστική σκέψη που τον διακρίνει. Γράφει λοιπόν το εξής απίστευτο, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν δημοσίευσε το σχόλιό μας «Ένας που διαχειρίζεται ένα “αντιαιρετικό” ιστολόγιο επειδή δεν δημοσιεύσαμε ένα μέρος ενός σχολίου του, που ήταν πτωχοαλαζονικό και προσβλητικό για κάποιον πολύ καλό σχολιαστή μας που μας βοήθησε πολύ και μας έδωσε στοιχεία πολλά για το θέμα του αρχικού συκοφάντη μας…».
     Ναι καλά διαβάσατε αγαπητοί αναγνώστες. Ισχυρίζεται πως δεν δημοσίευσε το σχόλιό μας, επειδή πρόσβαλε κάποιον σχολιαστή ο οποίος είχε κάνει καλό σχόλιο γι’ αυτόν!!!! Παραδέχεται δηλαδή και ο ίδιος πως δημοσιεύει όσα σχόλια τον συμφέρουν!!! Τα άλλα τα τρώει το «μαύρο σκοτάδι» ή τα διαστρεβλώνει. Άλλωστε την ίδια αντιμετώπιση και πολύ χειρότερη ακόμη είχε και ο κ. Παναής. Άλλα σχόλιά του τα διέγραψε ο κ. Πρόδρομος και άλλα δημοσίευσε μέρος τους!!!  στο  http://niksotiropoulos.blogspot.com/2011/03/blog-post_04.html#comments

 

Ορίστε και η απόδειξη:

Παναής είπε...
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
     Και αναρωτιόμαστε. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό το άτομο με την Ορθοδοξία και τον Χριστό. Που είναι ο σεβασμός στο πρόσωπο και την ελευθερία του άλλου για την οποία πέθανε ο Χριστός; Δεν μπορεί να είναι Ορθόδοξο αυτό το άτομο. Η συμπεριφορά του θυμίζει Ταλιμπάν και όχι Ορθόδοξο.
    Και το κερασάκι στην τούρτα. Απειλεί στο παραπάνω άρθρο πως θα προβεί σε αποκαλύψεις για το όνομά μας! «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» που λέει και ο λαός. Ο ανώνυμος Πρόδρομος θα αποκαλύψει το … αποκαλυμμένο όνομά μας!!! Γι’ αυτό και εμείς σε ιμέηλ που του στείλαμε κάνουμε λογοπαίχνιο με το ονοματεπώνυμό μας και του γράψαμε πως πράγματι δεν μας λένε Χρήστο Παλάντζα αλλά Κίτσο Ζυγαριά!
     Βέβαια με τα άλλα φαιδρά που γράφει, πως το σχόλιό μας ήταν προσβλητικό και πτωχοαλαζονικό, δεν νομίζουμε πως αξίζει να ασχοληθούμε, επειδή ο κ. Πρόδρομος απλώς επιβαρύνει την θέση του, γιατί αποδεικνύει πως η κατηφόρα του στο ψέμα και στην απάτη δεν έχει τέλος. Διότι πολύ απλά στο «κουτσουρεμένο σχόλιο μας» που παρουσίασε ως «κυβερνητικός μας εκπρόσωπος» πουθενά δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο. Άλλωστε μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν το σχόλιό μας είναι προσβλητικό ή όχι.
     Στο μεταξύ, μας απειλεί και με αποκαλύψεις τις οποίες όσο τις είδατε εσείς, άλλο τόσο τις είδαμε και εμείς.
     Τελειώνοντας θέλουμε να πούμε πως με τον κ. Πρόδρομο δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά, ότι και να γράψει ότι και να πει. Ελπίζουμε να του δώσει φώτιση ο Θεός να συνέρθει και να σέβεται τον άλλο και πάνω από όλα την ελευθερία του προσώπου και του λόγου κάτι το οποίο έχουμε πετύχει στον «Αντιαιρετικό» και για αυτό το λόγο νοιώθουμε υπερήφανοι.   

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
Επειδή ο κ. Πρόδρομος έχει απειλήσει πως θα δώσει στην δημοσιότητα κάποια προσωπικά ιμέηλ που του στείλαμε, και επειδή γνωρίζουμε την πρακτική του, δημοσιεύουμε αυτά τα ιμέηλ, τα οποία μπορεί να βρει ο αναγνώστης εδώ http://thriskeftikes-apopeires.blogspot.com/2011/03/e-mail.html σ’ ένα πειραματικό μπλογκ που έχουμε και αν επιθυμεί να τα διαβάσει.
 
 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

13 σχόλια:

Παναής είπε...

Πραγματικά,στεναχωριέμαι που έχουν τέτοια κατάληξη τα γεγονότα!Όμως κύριε Χρίστο μου έριξα πολύ γέλιο με το ιστολόγιο του κ.Πρόδρομου ιδιαίτερα με τις συμπεριφορές του παπα-Βατραχάκη που καμώνετε ως "γνώστης πολλών"!Όλα σχεδόν όσα γράφει ο κύρ-Χρίστος έχουν ισχυρή δόση αλήθειας!Τελικά θέλω να ξέρω ποιό ειναι το "κωμικό ιστολόγιο";Εγώ υποστηρίζω κ.Χρίστο μου,οτι εάν είναι διαφορετικό πρόσωπο ο Προδρομος απο τον γνωστό συκοφάντη κληρικό, θα παραπλανήθηκε!Άψωγο το άρθρο σας και το πνεύμα του άρθρου σας είναι ευθές και όχι ευσεβοφανές και υποκριτικό με δόση φαρισαϊσμού!Όντως ποιός τον έβαλε κριτή της μπλοκόσφαιρας,ήθελα να ξέρω;Αλλά τί κάνει Κουάξ κουάξ απο τα έλη της ΠτολεμαΪδας;Δόξα τω Θεώ στην Δευτέρα Παρουσία δεν θα μας κρίνει ούτε ο Πρόδρομος και ο κάθε Πρόδρομος ,ούτε ο Φάρος ,ούτε ο Γιανναρας ούτε κανένας απο τους ανάξιους κληρικούς που υπάρχουν...αλλά ο Θεάνθρωπος Χριστός μας!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το "ελευθέρως εκφράζεσθαι" είναι ένα αγαθό που δεν υπάρχει σε όλα τα blogspot.

Σ.Γ

Νικόλαος είπε...

Μερικοί το έχουμε παρεξηγήσει το θέμα «Εκκλησία» κ.λπ. και νομίζουμε ότι είναι το τσιφλίκι μας και ότι αυτή μας δίνει το δικαίωμα να περιορίζουμε, να λογοκρίνουμε και να κατακρίνουμε όλους τους «άλλους».

Σαν μερικούς επίτροπους σε κάτι ενορίες που σκανδαλίζουν (κάποιους ασθενείς τη πίστει) με την αυταρχική συμπεριφορά τους. Σε όλους αυτούς (εμάς δηλαδή) που νομίζουμε ότι κάτι είμαστε, αφιερώνω ένα υπέροχο κομμάτι του κ. Χρήστου από παλιότερο άρθρο του:

Και μην μου πείτε πως φταίνε οι άλλοι γιατί ούτε αυτό στέκει. Επειδή εγώ για εσάς είμαι ο άλλος, εσείς για μένα είστε οι άλλοι, άρα σύμφωνα με το πιστεύω του καθενός για τον εαυτούλη του, ποιοι είναι οι κακοί άλλοι; Αδιέξοδο;
Μήπως άραγε μπορεί να βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος τα λόγια του Κυρίου; «Το παλούκι που έχεις μέσα στο μάτι σου δεν το βλέπεις και βλέπεις το αγκαθάκι που έχει ο αδελφός σου στο μάτι του;». Εμείς όμως δεν είμαστε σαν τους παραπάνω που στιγμάτισε ο Χριστός, για τους... άλλους το λέει!

Παναής είπε...

Nαι,πολυ ωραίο το ποιό πάνω σχόλιο και να προσθέσω και κάτι εγώ που μου έλεγε συχνά ο αξιοσέβαστος μας καθηγητής, κ.Τσελεγγίδης.Όταν διάβαζε την Αγία Γραφή υπογράμιζε αυτά που του κεντρίζαν το ενδιαφέρον και έδινε σημασία σε όλα τα άλλα εκτός απο τα ποιό σημαντικά ,διότι νόμιζε δεν γράφτηκαν γιαυτόν!Προσπερνούσε δηλαδή τα Ουαί ημιν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...και παρατηρούσε τα υπόλοιπα...φυσικά σε κάποια φάση της ζωής του άρχισε να υπογραμίζει μόνο όσα καυτηρίαζε ο Χριστός!Νομίζω,όλοι αυτό κάνουμε ακόμα και εγώ!Δηλαδή λέμε είμαστε Χριστιανοί,κάνουμε πώς διαβάζουμε και άν διαβάζουμε ακόμη την Αγία Γραφή,και αν την διαβάσουμε βλέπουμε τί έλεγε ο Χριστός μας, στους υποκριτές και στους φαρισαίους, και νομίζουμε με το άρρωστο και εσκοτισμένο μυαλό μας τα λέει σε άλλους και όχι σε εμάς....Αντί να είμαστε μονιασμένα τα Χριστιανικά Μπλόκ και να προσπαθούμε να αλληλογνωριζόμαστε με τον άλλο συνάνθρωπό μας...τον κριτικάρουμε με τις ποιό άσχημες λέξεις(το ίδιο ισχύει και για μένα)...μας βλέπουν και αιρετικοί και άθεοι και γελάνε με τα καμώματα μας αντί να τους ασκούμε την "καλή πολεμική".

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο δεν κατάλαβε τι έχει κάνει ο κ.Πρόδρομος αλλά έχει αναρτήσει ένα άρθρο ως απάντηση στο Ιστολόγιό του , στο οποίο εμμένει στις αθεολογητες θέσεις του.

http://niksotiropoulos.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html

Σταχυολογώ μερικά ατοπήματά που γράφει ο κ.Πρόδρομος απευθυνόμενος στον κ.Χρήστο Παλάντζα ή Κίτσο Ζυγαριά ή Κίτσο Ζυγιστή ή Κίτσο Βαρίδι ή Χρήστο Πλάστιγγα.

«συκοφαντεί με απίστευτες συκοφαντίες αλλά και υποστηρίζει αιρετικούς σαν τον Χρ. Γιανναρά και τον π.Φάρο…Ο Χρήστος Παλάντζας ενώ παρουσιάζεται ως “αντιαιρετικός” και θα έπρεπε, το ελάχιστο, να αποφεύγει να διαφημίζει βιβλία αιρετικών, ο ίδιος διαφημίζει τα βιβλία των αιρετικών Γιανναρά και π.Φάρου. Απο τα 14 βιβλία που προτείνει σε εμφανή θέση στο ιστολόγιο του, τα 4 είναι των αιρετικών π.Φάρου και Γιανναρά!.... Στην συκοφαντική του ανάρτηση, όχι μόνο έφθασε σε σημείο να τους παραλληλίζει με τον κ.Σωτηρόπουλο αλλά και μας λέει ότι δεν είναι αιρετικοί επειδή δεν έχουν καταδικαστεί απο την Ιερά Σύνοδο. Θαυμάστε θεολογία... Πόσο αντιαιρετικός είναι όμως ένας που διαφημίζει αιρετικούς και δεν καταλαβαίνει καν ότι είναι αιρετικοί; »

Δεν έχει ακόμη καταλάβει ο κ.Πρόδρομος ότι δεν μπορεί κανένας πιστός να χαρακτηρίσει κανέναν άλλο πιστό ως Αιρετικό, τη στιγμή που αυτός κοινωνεί με την Εκκλησία και τυγχάνει κανονικώτατο μέλος της όπως τυγχάνω εγώ κι εσείς.Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταγγείλει τον κ.Γιανναρά και τον κάθε Γιανναρά έγγραφως επί Αιρεσει εφόσον στοιχειοθετείται η κατηγορία (απαιτούνται ορισμένες προυποθέσεις ώστε να πληρωθεί η αντικειμενική υπόσταση του Κανονικού αδικήματος) στον τοπικό Επίσκοπο του, ή και στην Ιερά Σύνοδο ακόμη, ώστε η τελευταία να αποφασίσει να τον χαρακτηρίσει έτσι, όπως έκανε το Πατριαρχείο εδώ με τη Βασούλα

http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7562:2011-03-16-19-59-40&catid=13

Όπως είδατε όσοι διαβάσατε το σύνδεσμο που έδωσα , δεν υπάρχει ανάλογη καταδίκη για τον κ.Γιανναρά και αυτό σημαίνει ότι τυγχάνει κανονικώτατο μέλος της Εκκλησίας μας και δεν είναι Αιρετικός.

Αυτά που γράφει ο κ.Πρόδρομος για τον κ.Γιανναρά χωρίς ο τελευταίος να έχει λάβει γνώση φανερώνουν την τάση σπιλώσεως δημοσίων προσώπων που διακατέχει τον κ.Πρόδρομο.

Δεν υπάρχει κάποιος δίπλα του ώστε να τον συνετίσει και να του πει στον κ.Πρόδρομο πως έχουν τα πράγματα;;; Δεν τον λυπάται κανένας να του πει φιλικά να σταματήσει να τα γράφει αυτά και να μην γελοιοποιείται διαδυκτιακώς;;;

Το γεγονός ότι ο κ.Πρόδρομος ακόμη προσπαθεί να κατατάξει τον κ.Κίτσο μας σε μια ομάδα δεν χρειάζεται κανένα σχολιασμό διότι το πράγμα μιλάει από μόνο του….

Γράψαμε το σχόλιό μας εδώ διότι είμαστε σίγουροι ότι ο Χρήστος Παλάντζας θα το εμφανίσει, ενώ στο μπλογκ του κ.Προδρόμου όσα δεν τον συμφέρουν τα τρώει το μαύρο το σκοτάδι.

Φιλικά.
Μάνος Ζυγιστής

Πανίκος είπε...

Και βέβαια δεν εξυπηρετεί την αλήθεια διότι ο κ."Πρόδρομος"αν είναι αληθινό και το όνομά του...όσα τον συμφέρουν αναρτά,ακόμα περιμένουμε να δούμε σχόλιο μας!Και μάλλον διακατέχονται απο πνεύμα συκοφαντικό οι σχολιαστές του κ.Προδρόμου διότι στο θέμα του Κύπρου και του Κύκκου ασχολούνταν με ένα επώνυμο άντρα τον κ.Τελεβάντο...και κάπου αλλού με τον κ.Παναή!Και οι δύο αυτοί άντρες το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ονόματα τους είναι αληθινά στους τίτλους τον ιστολογίων τους ενώ το αξιοπερίεργο ο "Πρόδρομος"και κάθε πρόδρομος και κάθε παπα-Βατραχάκης αν είχαν διάθεση ομολογιακή θα βάζαν ονόματα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ και όχι να κρύβονται πίσω απο την ανωνυμία τους...και να πετάνε σαχλαμάρες...Το έργο του κ.Σωτηρόπουλου όλοι μας το γνωρίζουμε,δεν χρειαζόμαστε τον Προδρομάκο και τον κάθε Βατραχοπόδαρο παπαστρούφ να μας το διαφημίζουν...με έμμεσο πλυν σαφή τρόπο να κτυπούν επώνυμους άντρες...που έχουν το θάρος της γνώμης τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΘΡΟ : «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» που λέει και ο λαός. Ο ανώνυμος Πρόδρομος θα αποκαλύψει το … αποκαλυμμένο όνομά μας!!! Γι’ αυτό και εμείς σε ιμέηλ που του στείλαμε κάνουμε λογοπαίχνιο με το ονοματεπώνυμό μας και του γράψαμε πως πράγματι δεν μας λένε Χρήστο Παλάντζα αλλά Κίτσο Ζυγαριά!

Εγώ είμαι μαζί με τον κ.Πρόδρομο όσον αφορά το θέμα των Αποκαλύψεων!
Ας είναι καλά ο κ.Πρόδρομος που (θα) γνωστοποιούσε το όνομα σου, λες και δεν το ήξεραν οι αναγώστες σου, αφού απο τον Δεκέμβριο του 2007 το έχεις αναρτημένο εδώ στο μπλόγκ σου δημοσία θέα!

Δεν έκανε καν τον κόπο ο κ.Πρόδρομος να ψάξει ΠΡΩΤΑ στο μπλόγκ σου να δει αν έχεις αναρτημένο το όνομα σου KAI MEΤΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.

Αυτός (δήθεν) θα αποκάλυπτε το ΑΠΟΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ όνομά σου κι εγώ εντός των ημερών θα αποκαλύψω , που μένεις , τι μάρκα αυτοκίνητο έχεις, σε ποιό Γυμνάσιο διδάσκεις.

Φιλικά
Μάνος Ζυγιστής

ΓΙΩΤΗΣ είπε...

Ρε φίλε Μάνο Ζυγιστή,εμείς θα θέλαμε να μας αποκαλύψει το δικό του όνομα αλλά αφού κουάζουν τα έλη της Πτολεμαϊδας μπορεί;Τώρα τον κ.Χρήστο τον μάθαν απο Αμερική μέχρι στη Φουκοσίμα...ακόμη λίγο ο κ.Πρόδρομος θα μας αποκαλύψη και καμιά θεολογία δική του!Όντως ή επηρεασμένος απο τον παπα-Βατραχάκη είναι ή εντελώς άσχετος για τους μπλόκερς...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Φιλέ Γιώτη εγώ δεν απείλησα τον κ.Χρήστο Παλάντζα ότι θα αποκαλύψω το όνομά του. Εγώ δεν περιορίζομαι σε τέτοιου είδους χαλαρές αποκαλύψεις που μπορεί να τις βρει ο αναγνώστης στα στοιχεία που δίνει το ίδιο το μπλογκ εδώ!

Εδώ μιλάμε θα σου γράψω πληροφορίες που δεν θα τις μάθαινες πότε.

Λοιπόν έχουμε και λέμε.
Κρατήσου καλά για να μην πέσεις κάτω από τις πληροφορίες που θα σου δώσω.

Ο κ.Κίτσος Ζυγαριάς είναι ένας άνθρωπος πολύ εύθυμος, πίνει αναψυκτικά όταν έχει πολύ ζεστή, έχει ύψος 1,80+ , είναι αδύνατος, σανιδωμένος θα έλεγα λαϊκιστί, του αρέσουν τα ταξίδια και το κους κους. Μαζί έχουμε πιεί δυο φορές καφέ στο κέντρο των Τρικάλων εκεί στην πλατεία με το σιντριβάνι μπροστά από την Αίγλη.

Αυτές είναι αποκαλύψεις κ.Γιώτη μου και όχι τα άσφαιρα του κ.Προδρόμου που έλεγε ότι θα αποκαλύψει το όνομα του κ.Χρήστου ενώ ο τελευταίος το έχει αναρτημένο σε δημόσια θέα από την ώρα που ίδρυσε το blog του (Δεκ.2007). Νόμιζε ο κ.Πρόδρομος ότι ο διαχειριστής του ‘’Αντιαιρετικού’’ είναι άγνωστος στους πολλούς όπως είναι ο κ.Πρόδρομος.

Καταλαβαίνεις τώρα κ.Γιώτη μου με τι περιοδεύοντα θίασο καταπιάστηκε ο ‘’Αντιαιρετικός’’ στο άρθρο του;

Φιλικά
Μάνος Ζυγιστής

Ανώνυμος είπε...

Στο άρθρο απάντηση του Προδρόμου κάποιος σχολιαστής τους έγραψε τα εξής για τον κ.Χρήστο :Ανώνυμος είπε... Βρε παιδιά τι κάθεστε και ασχολείστε με κάποιον ανίδεο που δεν γνωρίζει ότι ο οικουμενισμός είναι αίρεση.. Αν γνώριζε τότε εφόσον αυτοαποκαλείται αντιαιρετικός, θα έπρεπε να τασσόταν με τους αντιοικουμενιστές. Αλλά φαίνεται ότι αγνοεί παντελώς ότι ο οικουμενισμός είναι η μεγαλύτερη αίρεση.. Ο άνθρωπος εκτίθεται από μόνος του
22 Μαρτίου 2011 8:34 π.μ.

Είναι φανερό από τα σχόλια τους ότι τους διέπει πλήρης θεολογικός αναλφαβητισμός! Γι’αυτούς ο κάθε πιστός θα πρέπει να ταχθεί ενεργά υπέρ του Οικουμενισμού η του μη Οικουμενισμού για να είναι Χριστιανός.
Αυτός που ήσυχα εξομολογείται, κοινωνεί και ζεί εν Χριστώ, αποτελεί κάτι που ούτε κάν στο πίσω μέρος του μυαλού τους δεν υπάρχει.Ολοι αυτοί οι άγιοι του αιώνος τούτου όπως ο Παίσιος ,MHΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ,ο Πορφύριος και τόσοι άλλοι που ήσυχα ασκούνταν και διήγαγαν ήρεμο βίο εν Χριστώ ήταν άραγε τόσο πολύ φανατισμένοι υπέρ του ενός ή του άλλου;

Το πόσο εγωιστικά έχουν ανάγει τον ευατό τους ως αυθεντία φαίνεται στον ισχυρισμό τους ότι ο κ.Χρήστος δεν γνωρίζει πως ο Οικουμενισμός είναι Αίρεση.
Το πιστεύουν αυτό το πράγμα και γι’αυτό το γράφουν. Μα είναι δυνατόν ο κ.Χρήστος που είναι 29 χρόνια θεολόγος σε Γυμνάσιο να μην ξέρει ότι ο Οικουμενισμός είναι Αίρεση; Από αυτό και μόνο να καταλαβαίνουμε τι ζημιά ζηλωτισμού έχουν πάθει αλλά και τι κακό κάνουν σε όσους τους ακολουθούν….

Επαναλαμνβάνουμε για δεύτερη φορά ότι αναρτήσαμε το σχόλιο μας εδώ επειδή ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .Στο μπλόγκ του Προδρόμου γίνεται διαλογή και όσα δεν δουν τη δημοσιότητα χάνονται στο άπειρο……

Μάνος Ζυγιστής

Γιώτης ο 7up είπε...

όπας όπας τον πιάσαμε τον κ.Ζυγαριά,πίνει πολλά αναψυκτικά...βρε φίλε τί το αποκάλυψες τώρα αυτό το ειδεχθές και ανήθικο αμάρτημά του αύριο θα είναι πρώτο θέμα στα γελία ιστολόγια του παπα-Βατραχάκη!Βάλτε στην πυρά τον κυρ Κίτσο για υπερβολική κατανάλωση,για έλλειψη οικονομίας και για διαφήμιση της επάρατης και τρισκατάρατης γνωστού κόκκινου εταιρίας...Ντροπή σας κ.Ζυγιστή που πίνετε δημόσια στις πλατίες και στα συντριβάνια κακόδοξα αναψυκτικα!Ή θα παλαντζάρετε την κατανάλωση σας ή θα οδηγηθήτε στο Προδρομικό πλύν ιστολογικό συνοδικό δικαστήριο...Έλεος έλεος,άστε απο το πολύ άσπρο αναψυκτικό που πίνω τώρα μέθυσα και δεν ξέρω τί γράφω...

Ανώνυμος είπε...

Μην με προκαλείς κ.Γιώτη μου , γιατί την άλλη φορά που θα ξανασυναντηθούμε θα τον πάω σε ένα φαρμακείο να ζυγιστεί ώστε να σου αποκαλύψω ακόμη και το βάρος του!

Μη με προκαλείς.
Τα βλέπεις κ.Πρόδρομε; αυτές είναι αποκαλύψεις!

Φιλικά
Μάνος Ζυγιστής.

Ανώνυμος είπε...

Στο blog ‘’Σωτηρόπουλος’’, ο ιδιοκτήτης του έχει χαρακτηρίσει το μισό πληθυσμό της Ελλάδας Αιρετικούς, άρχης γενομενης από τον κ.Γιανναρα, τον π.Φιλόθεο Φάρο και ουκ ολίγους. Ο τελευταίος που χαρακτηρίσθηκε αιρετικός ήταν ο ιδιοκτήτης του Ιστολογίου εδώ, ο κ.Χρήστος Παλάντζας.

Είχα γράψει εδώ σε προηγούμενο σχόλιό μου στο παρόν άρθρο πιο πάνω , πως δεν μπορεί κάποιος ορθόδοξος καλά καθούμενα να χαρακτηρίσει έναν άλλο ως Αιρετικό, αλλά μονάχα να τον καταγγείλει στη Σύνοδο.

Άθελά μου, σε αυτό το θέμα, συμφώνησα με τον π.Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο χωρίς καν να ξέρω εκ των προτέρων ,ότι αυτές μου οι θέσεις είχαν εκφρασθεί πολλά χρόνια πιο πριν από αυτόν.

Αυτό είναι μεγάλη χαρά για μένα, σήμερα που τις διάβασα, γιατί επιβεβαιώνει την ορθότητά μου, ενώ συγχρόνως δίνει ένα πραγματικό σκαμπίλι στον Ιδιοκτήτη του Ιστολογίου ‘’Σωτηρόπουλος’’ που έχει χαρακτηρίσει τη μισή Ελλάδα ως Αιρετικούς.

Δείτε σας παρακαλώ τι έχει γράψει ο π.Επιφάνιος εδώ

http://egolpio.wordpress.com/2011/04/10/diakoph_mnhmosunou/

‘’Δεν υπάρχει κίνδυνος να…μολυνθούμε, ούτε μνημονεύντας τον Πατριάρχη (εφόσον ακόμα δεν καταδικάστηκε), ούτε, πολύ περισσότερο, αν δεχόμαστε σε κοινωνία αυτούς που τον μνημονεύουν.
Όσα αντίθετα λέγονται, είναι ανόητοι «ζηλωτισμοί».
Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων δε μολύνθηκε, αν και έλαβε Επισκοπική χειροτονία από τον Μητροπολίτη Καισαρείας Ακάκιο, ο οποίος ήταν μεν δηλωμένος αρειανός (και μάλιστα αρχηγός μιας μερίδας αρειανών), αλλά ακόμη βρισκόταν και ενεργούσε εντός της Εκκλησίας. Ο άγιος Ανατόλιος χειροτονήθηκε κι αυτός Επίσκοπος (και μάλιστα Πατριάρχης Κων/πόλεως) από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας Διόσκορο, ο οποίος ήταν μεν μονοφυσίτης και μεγάλος προστάτης του αιρεσιάρχη Ευτυχή, αλλά δεν είχε ακόμη καταδικαστεί από την Δ’ Οικουμενική Σύνοδο. Αν λοιπόν δεν μολύνει ούτε αυτή η χειροτονία από Επισκόπους που κηρύσσουν μεν αιρετικά φρονήματα, αλλά ακόμα δεν καταδικάστηκαν από Σύνοδο και παραμένουν εντός της Εκκλησίας, πολύ περισσότερο δε μολύνει το μνημόσυνό τους και ακόμα περισσότερο δε μολύνει η κοινωνία με πρόσωπα που ανέχονται κατ’ οικονομία αυτούς και διατηρούν το μνημόσυνό τους’’.

ΑΡΑ

Πρέπει να καταδικασθεί από Σύνοδό μας λέει, ότι είχα πει εγώ «Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να καταγγείλει τον κ.Γιανναρά και τον κάθε Γιανναρά έγγραφως επί Αιρεσει εφόσον στοιχειοθετείται η κατηγορία (απαιτούνται ορισμένες προυποθέσεις ώστε να πληρωθεί η αντικειμενική υπόσταση του Κανονικού αδικήματος) στον τοπικό Επίσκοπο του, ή και στην Ιερά Σύνοδο ακόμη, ώστε η τελευταία να αποφασίσει να τον χαρακτηρίσει έτσι, όπως έκανε το Πατριαρχείο εδώ με τη Βασούλα.Φιλικά. Μάνος Ζυγιστής 21 Μαρτίου 2011 8:10 μ.μ.»

Αναρωτιέμαι : θα βάλει μυαλό ο ιδιοκτήτης του Ιστολογίου ‘’Σωτηρόπουλος’’ ώστε να κατεβάσει αμέσως το άρθρο ΟΝΕΙΔΟΣ, ή θα συνεχίσει να εκτίθεται και να εκθέτει μαζί τον κ.Σωτηρόπουλο, στον οποίο έχει αφιερωμένο το blog του, νομίζοντας εσφαλμένα ότι με τις βλακείες που γράφει , ότι τον τιμάει;;;

Φιλικά.
Μάνος Ζυγιστής

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...