ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

Τελευταία Νέα του "Αντιαιρετικός"

Ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που επισκέπτεστε το ιστολόγιο μας ... Διαβάστε την καινούργια σελίδα μας "Απάνθισμα Πατερικών Κειμένων" ...ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

21 Ιαν 2010

Πάνω από 100 οι νεκροί Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Αϊτή



Ως γνωστόν αυτές τις ημέρες το πολύπαθο και πιο φτωχό κράτος στον κόσμο η Αϊτή, δοκιμάστηκε από ένα φονικότατο σεισμό που άφησε πίσω του χιλιάδες νεκρούς. Ιδιαίτερα δοκιμάστηκε η πρωτεύουσα Πορτ – ω – Πρενς, στην οποία ισοπεδώθηκαν τα πάντα.
Επειδή πολλοί αναγνώστες μας, Μάρτυρες του Ιεχωβά ή μη, έδειξαν ενδιαφέρον για την τύχη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αϊτή και μας ρώτησαν αν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των νεκρών Μαρτύρων, δημοσιεύουμε ανακοίνωση από την επίσημη σελίδα της Οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά «World Good News for Happy People», όπου υπάρχει ανταπόκριση από το τμήμα του παραρτήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά της Αϊτής και μεταξύ άλλων αναφέρεται και στο εν λόγω θέμα....


Σύμφωνα λοιπόν με την ανταπόκριση αυτή ο αριθμός των νεκρών Μαρτύρων του Ιεχωβά ξεπερνάει τους 100 και υπάρχει φόβος να αυξηθούν και άλλο.
Σημειωτέον πως ο αριθμός των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αϊτή είναι γύρω στους 15.214. Ο πληθυσμός της Αϊτής ανέρχονταν πριν τον σεισμό στα 8.373.750 άτομα.
Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά και παραθέτουμε και το κείμενο στα Αγγλικά.


"Φόρουμ Τελευταίων Νέων των Μαρτύρων του Ιεχωβά Ανταπόκριση από τον Συντονιστή του τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αϊτή

Γραμμένο από τον Διοικητή
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010, 07:29 Χαίρετε! Σε συνέχεια σε αυτά που σας έγραψα χτες – έχω χάσει τις ημέρες! Μόλις πληροφορήθηκα πως πάνω από 100 από τους αδελφούς μας έχουν πεθάνει σαν αποτέλεσμα του σεισμού και δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο αριθμός θα αυξηθεί – γιατί σήμερα είναι πράγματι δύσκολο να βρεθεί κάποιος επιζών. Το τμήμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά της Αϊτής ετοίμασε 700 σακούλες για την παραγωγή 2800 γευμάτων. Οι σοβαρά τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Τζίμινι στα σύνορα και είναι έτοιμοι εάν είναι γεμάτο να μεταφερθούν στο Μπαραχόνα 50 μίλια περίπου από τα σύνορα της Αϊτής"


JW Forum Latest NewsReport from Coordinator of the Jehovah’s Witnesses Branch Committee in Haiti
Written by Administrator
Monday, 18 January 2010 07:29
Hello! The following is what I wrote yesterday—I am losing track of the days! Just been informed that over a 100 of our brothers have died as a result of the quake and no doubt it will rise as time goes by–today is really the last day to get anyone out alive. The Jehovah’s Witnesses branch prepared 700 bags providing basics for 2800 meals. Seriously injured are being transported to a border town hospital–Jimini and already they are full so are being transported to Barahona–about 50 miles from the Haitian border.








ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσοχή! Χωρίς όνομα ή κάποιο ψευδώνυμο δεν γίνεται δημοσίευση σχολίου. Επίσης δεν πρέπει να είναι υβριστικό και άσχετο με το θέμα του άρθρου.

1 σχόλιο:

Rwssel είπε...

Είναι λυπηρό...

Με την ευκαιρία, να υπενθυμίσω στους αναγνώστες που ψάχνουν τεκμηριωμένη ανάλυση για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, ότι έχουμε δημιουργήσει το πρώτο portal ενημέρωσης, μετεξελίσοντας το γνωστό σε όλους μπλογκ "Rwssel".

www.rwssel.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...